Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PITTSBURGH PENGUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Begbee, sakra chlape uz s tebou, mne uz stves!!!begbeee píše:To že Crosby nevie trafiť prázdnu bránu všetci vieme po minuloročnom playoff, ale budiž...
Čo sa týka striel tak Ovečkin aj napriek 10 zápasovej absencie dokázal vyhrať túto štatistiku keď vypálil 368x čo bolo síce najviac ale ibao 20 striel. Úspešnosť mal na strelca priemernú a to nejakých 13%.
Najlepší premieňači šancí sa sťažka dostávajú cez 20% a to sú všetko počas rokov ako to sledujem cca 20-30 gólový strelci, ktorých potom tréneri nabádajú aby strieľali viacej a tí najlepší ktorí VEDIA AKÉ SÚ ICH SCHOPNOSTI pália ďaleko viac a majú cca 10% úspešnosť.
ATLANTIK ty ako tréner mať v teame Ovečkina by si mu nariadil aby neprekročil 3-4 strely na zápas aby si zachoval tebou tak rešpektovanú úspešnosť niekde na 20% ?
Ovečkin je nebezpečný ktoroukoľvek strelou a ktorýmkoľvek únikom na bránku a preto ho tréneri radi využívajú a určite nabádajú aby strieľal a tlačil sa na bránu. V Capitals majú na to ľudí vieš.
Chápem, že medzi tučniakmi ktoré majú svoje krídla zakrpatené pretože všetok tuk je v tele, si Crosby musí sám vytvoriť hru, nahodiť si z modrej na mantinel, tam to vybojeje, nahrá si pred bránu kde to dohoní a sám zakončí a preto mu tie strely tak nenabiehajú....
Odvolovas se na mne, jeste si mne i zvyraznil - ATLANTIK:
Tak rekni mi prosim te, vazne mi to rekni, kde jsem ja proboha psal neco o uspesnosti strelby Crosbyho a o poctu strel??? Ja nikde! Tohle ja totiz neresim, jeden ma vice strel, druhy ma lepsi uspesnost, no a? To si res se 14-letym yzym, na ktereho mimochodem ja osobne ze zasady radsi nikdy nejak nereaguji.
A Crosbyho jako simulanta tady nereste, to uz je trapne, protoze jinak budu trapny i ja a okamzite sem dam Ovechkinovu divadelni kreaci "par excellence" co predvedl loni proti nam v playoffs. Za celou letosni ZC si pritom nevybavuju jedine filmovani Crosbyho.
Na úspešnosť streľby si narážal v minulom POAtlantik píše:Begbee, sakra chlape uz s tebou, mne uz stves!!!begbeee píše:To že Crosby nevie trafiť prázdnu bránu všetci vieme po minuloročnom playoff, ale budiž...
Čo sa týka striel tak Ovečkin aj napriek 10 zápasovej absencie dokázal vyhrať túto štatistiku keď vypálil 368x čo bolo síce najviac ale ibao 20 striel. Úspešnosť mal na strelca priemernú a to nejakých 13%.
Najlepší premieňači šancí sa sťažka dostávajú cez 20% a to sú všetko počas rokov ako to sledujem cca 20-30 gólový strelci, ktorých potom tréneri nabádajú aby strieľali viacej a tí najlepší ktorí VEDIA AKÉ SÚ ICH SCHOPNOSTI pália ďaleko viac a majú cca 10% úspešnosť.
ATLANTIK ty ako tréner mať v teame Ovečkina by si mu nariadil aby neprekročil 3-4 strely na zápas aby si zachoval tebou tak rešpektovanú úspešnosť niekde na 20% ?
Ovečkin je nebezpečný ktoroukoľvek strelou a ktorýmkoľvek únikom na bránku a preto ho tréneri radi využívajú a určite nabádajú aby strieľal a tlačil sa na bránu. V Capitals majú na to ľudí vieš.
Chápem, že medzi tučniakmi ktoré majú svoje krídla zakrpatené pretože všetok tuk je v tele, si Crosby musí sám vytvoriť hru, nahodiť si z modrej na mantinel, tam to vybojeje, nahrá si pred bránu kde to dohoní a sám zakončí a preto mu tie strely tak nenabiehajú....
Odvolovas se na mne, jeste si mne i zvyraznil - ATLANTIK:
Tak rekni mi prosim te, vazne mi to rekni, kde jsem ja proboha psal neco o uspesnosti strelby Crosbyho a o poctu strel??? Ja nikde! Tohle ja totiz neresim, jeden ma vice strel, druhy ma lepsi uspesnost, no a? To si res se 14-letym yzym, na ktereho mimochodem ja osobne ze zasady radsi nikdy nejak nereaguji.
A Crosbyho jako simulanta tady nereste, to uz je trapne, protoze jinak budu trapny i ja a okamzite sem dam Ovechkinovou divadelni kreaci "par excellence" co predvedl loni proti nam v playoffs. Za celou letosni ZC si pritom nevybavuju jedine filmovani Crosbyho.
No tak ja si nevzpominam ani na minule playoffs, to je jasne, ze uz nevim co ze mne vylezlo tehdymt-svk píše: Na úspešnosť streľby si narážal v minulom PO, ale počas tejto ZČ si na to nespomínam.
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ov2kmSQ2-iw&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ov2kmSQ2-iw&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]Atlantik píše:... Za celou letosni ZC si pritom nevybavuju jedine filmovani Crosbyho.
to je cely on, rozmazlenej fracekAndyF píše:<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ov2kmSQ2-iw&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ov2kmSQ2-iw&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]Atlantik píše:... Za celou letosni ZC si pritom nevybavuju jedine filmovani Crosbyho.
Hosi, tam alespon byl kontakt s Crosbym. Ale OK, ten zapas jsem nevidel. Kazdopadne uz je toho filmovani mene.
Sliboval jsem, ze pokud se tady zacne rozmazavat Crosby, ze prijde protiutok z me strany:
HERE IT IS, MR.OVY!!!
Komentar stareho vlka Don Cherryho: Ovie, nemuzes delat tohle, kdyz ja se na to divam
Mnohem mnohem horsi zalezitost, snazil se nejen ziskat presilovku, ale rovnou predstirat zraneni a to by mohlo byt i na 5 minut pak.
Sliboval jsem, ze pokud se tady zacne rozmazavat Crosby, ze prijde protiutok z me strany:
HERE IT IS, MR.OVY!!!
Komentar stareho vlka Don Cherryho: Ovie, nemuzes delat tohle, kdyz ja se na to divam
Mnohem mnohem horsi zalezitost, snazil se nejen ziskat presilovku, ale rovnou predstirat zraneni a to by mohlo byt i na 5 minut pak.
stř 14. dub 2010 17:14
Prepáč Kika toto som si všimol až teraz ale rozosmialo ma to za PC tak nahlas, ako dávno ničKika píše:nevidela,ale viem si ho predstaviť,takže si ho ani nepozriem :smile03:
stř 14. dub 2010 17:16
Atlantik, veď tam je lakeť jak svinaAtlantik píše:Hosi, tam alespon byl kontakt s Crosbym. Ale OK, ten zapas jsem nevidel. Kazdopadne uz je toho filmovani mene.
HERE IT IS, MR.OVY!!!
Begbee, ted ze mne blbce nedelej, zadny loket V TVARI tam neni. Nic mu nebylo, proste byl jen nasrany na Kunitzuv styl hry a chtel ho za to nepravem potrestat v tomhle pripade
Ovie, dont do that, you never got touched, you know the rules
Kunitz je od neho o hlavu mensi mimochodem.
Ale souhlas s tim, ze resit tohle nema smysl, ja jsem s tim ovsem nezacal...
Ovie, dont do that, you never got touched, you know the rules
Kunitz je od neho o hlavu mensi mimochodem.
Ale souhlas s tim, ze resit tohle nema smysl, ja jsem s tim ovsem nezacal...
Mne sa ospravedlňovať nemusíš,aspoň som ti zlepšila náladubegbeee píše:Prepáč Kika toto som si všimol až teraz ale rozosmialo ma to za PC tak nahlas, ako dávno ničKika píše:nevidela,ale viem si ho predstaviť,takže si ho ani nepozriem :smile03:![]()
Tak první vystoupení mame za sebou a nedopadlo to vůbec dobře. Ottawa dal gol navíc a asi zaslouženě vyhrála. Podel očekávání se hralo více dopředu a padali i goly.Bohužel uplně vyhořel Fleury, ktery nemá čisté svědomí ani při jedné brance.Do druhého záasu by se měl rychle otřepat, aůe to on umí. Crosby a Malkin přenesli vykony ze závěru základní části i sem ale bohužel to nestačilo. Sám držitel Maurice trophy gol nedal ale jeho paradní zadoovka byla z kategorie snů. Jenom mě zaraží, že jsme vyprodukovali jen 21 střel, to je moc malo na takový tým. Do dalšího zapasu je tohle potřeba zvýšit. Senators sice vyhráli první bitvu ale zdaleka ne valku. V game 2 do nich musíme jit natvrdo od první minuty, nenechat je dychat a zadupat je do země. Věřím že rozhodně nic není ztraceno ale druhy zapas muí Pens bezpodmínečně vyhrát.
Dump em all. Trade Letang, or make him play wing. Because he has offensive skill, but is a terrible defenseman. Wish we woulda held on to Caputi.They should draft defense. and Look for another defenseman or 2. You free up 5.5 mill in space from Gonchar. you can 2 to 3 quality d men with that.If they dump Eaton as well, another 2 mill free.Guerin gone...2 mill.Feds 1.8 mill. Poni is 2.5 mill gone. so they have around 11 mill left under the cap.Resing McKee for another year.For the same rate. Make a run at Volchenkov.maybe a guy like Van Ryn. We gotta let some of these young guys come up and give them a run as well. I think Letestu can be a solid player on the wing with Malkin or Crosby.I know Fleury is not the top goaltender in the NHL, but at the same time, his defense really made him look really bad this post season. This team will come back, well rested, new barn, and really hungry for another title.I think fatigue and bad bounces finally caught up to the Pens. They had a good run. But the compressed schedule and playing late into June the last 2 seasons i think finally caught up to them. They showed flashes, but couldn't sustain. 2010-2011...beware of the Penguin.
Z oficiálneho fóra Pens. Plne súhlasím. Teda až na toho Letanga, nevidím to s ním tak hrozne. Chce to zmenu.
I would package a trade with Malkin as a part of a deal to get some great wingers and maybe a decent defenseman
Toto je častý názor.
Z oficiálneho fóra Pens. Plne súhlasím. Teda až na toho Letanga, nevidím to s ním tak hrozne. Chce to zmenu.
I would package a trade with Malkin as a part of a deal to get some great wingers and maybe a decent defenseman
Toto je častý názor.
Takže ako by mohla vyzerať zostava?
Kunitz - Crosby - xxx (Tangradi)
xxx - Malkin - xxx
Cooke - Staal - Kennedy
Adams - Dupuis - Rupp
Letestu
Letang, xxx
Goligoski, Orpik
Leopold, xxx
McKee
xxx
Johnson
Akosi je tých "x" veľa.
P.S. Ako budú nastupovať obranné dvojice neviem, obrancov som dala v poradí, akom ma napadli.
Kunitz - Crosby - xxx (Tangradi)
xxx - Malkin - xxx
Cooke - Staal - Kennedy
Adams - Dupuis - Rupp
Letestu
Letang, xxx
Goligoski, Orpik
Leopold, xxx
McKee
xxx
Johnson
Akosi je tých "x" veľa.
P.S. Ako budú nastupovať obranné dvojice neviem, obrancov som dala v poradí, akom ma napadli.
Na Volčenkova zabudnite, ten pôjde k nám.lubo-86 píše:Dump em all. Trade Letang, or make him play wing. Because he has offensive skill, but is a terrible defenseman. Wish we woulda held on to Caputi.They should draft defense. and Look for another defenseman or 2. You free up 5.5 mill in space from Gonchar. you can 2 to 3 quality d men with that.If they dump Eaton as well, another 2 mill free.Guerin gone...2 mill.Feds 1.8 mill. Poni is 2.5 mill gone. so they have around 11 mill left under the cap.Resing McKee for another year.For the same rate. Make a run at Volchenkov.maybe a guy like Van Ryn. We gotta let some of these young guys come up and give them a run as well. I think Letestu can be a solid player on the wing with Malkin or Crosby.I know Fleury is not the top goaltender in the NHL, but at the same time, his defense really made him look really bad this post season. This team will come back, well rested, new barn, and really hungry for another title.I think fatigue and bad bounces finally caught up to the Pens. They had a good run. But the compressed schedule and playing late into June the last 2 seasons i think finally caught up to them. They showed flashes, but couldn't sustain. 2010-2011...beware of the Penguin.
Toto je častý názor.
čtv 13. kvě 2010 18:17
Áno. Toto je vízia PensOr are you one of those fans who believe that having $34M tied up alone in Crosby/Malkin/Staal/Kunitz/Orpik/Fleury next year is going to get the job done? Pittsburgh is team that relies heavily on those guys right there to get the job done with <$2M/yr talent. And you still would have to replace Gonchar for next year too, and if you resign him to his $5M/yr contract, congrats you now have around $16M to field one more winger for the top line, 2 for the 2nd scoring line, 2 for your energy line, your entire 4th line, and four more defensemen.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé