Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

LOS ANGELES KINGS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Kopitara vyměnit :D
sidney77 píše: Ačkoliv Brown nastoupil na levém křídle vedle Kopitara, téměř všechny jeho úspěchy přišly po boku Stolla, dvakrát v přesilovce, společně se Stollem pak ještě asistoval na poslední gól Mitchella. Kopitar vidět nebyl, jen když se srazil s Bollandem a nějakou dobu strávil v šatně.
Hrozně by to chtělo někoho ke Kopitarovi, zkusil bych zrovna toho Pennera, ačkoliv Penner vymetá různá místa v sestavě, s Kopitarem toho letos moc nenahrál, objevil se vedle něj snad jen v jednom nebo dvou zápasech. Kdyby se ještě vrátil Gagne, útoky by nemuseli vypadat úplně nejhůř. Za předpokladu, že by ale Králové skutečně dávali góly, zápas s Blackhawks mě přeci jen naladil nejspíš až příliš optimisticky :frajer2:
Tiež si myslím, že by mali dať Pennera ku Kopitarovi a Browna k Stollovi. Včera keď som skladal ako by mohli vyzerať útoky, zložil by som to úplne inak, ale bolo mi jasné, že v skutočnosti to tak nebude.

Stoll sa trápi, lebo pri sebe nikoho vhodného nemá, Penner síce pôsobí o niečo lepšie, ale stále nehrá to čo by mal. Kopitarovi jednoznačne chýba LW. Brownovi to nejde ani pri Kopitarovi, ani v 2. útoku. Takže sa úplne ponúka kombinácia Penner - Kopitar - Williams, niekto - Richards - Carter a niekto - Stoll - Brown. Vidí to každí okrem trénerov Kings. Tí majú vlastné riešenie - Pennerovi to v 3. útoku nejde, posadme ho na tribúnu a potom ho dajme do 4. útoku. V 4. útoku mu to nejde? Posaďme ho na tribúnu a potom späť k bodu 1. Stoll by potreboval niekoho vhodnejšieho na krídlo? Tak presunieme jeho na krídlo! Na krídle mu to nejde, späť k bodu 1. Kopitar potrebuje LW? Tak mu tam dajme Stolla (Loktijonova, iného centra...) Center na krídle vedľa Kopitara nefunguje? Dajme tam Browna! Brown a Kopitar spolu hrať nemôžu, tak tam dajme zase nejakého centra a o 2-3 zápasy zase skúsime Browna.

Veď to je úplne smiešne. :slap: Nie som zástancom častých trénerských zmien, ale takto to ďalej nejde. Tréner si to často odskáče za hráčov, ale ten problém u nás nemôže byť iba v hráčoch. Keby nič nehrali 5-6 hráčí, OK, ale kompletne všetky útoky? Veď aj taký Richardson má v 52 zápasoch iba 5 bodov, Lewis 3. To aj Ivanans zbieral viac. V lete vymeniť Suttera, najlepšie celý realizačný tím a kludne aj Lombardiho.

Na to, že sme vyhrali 4:0, dosť pozitívny príspevok. :D
Kopitara si určite nevymenia aj keď v nejakom ofenzívnom tíme by sa mu darilo určite lepšie. Ja by som ho rád videl aj u nás San Jose. Myslím, že by bol druhý center a Couture by šiel na krídlo. Alebo by šiel Anže na krídlo vedľa Big Joe-a :P
Predators - Kings 2-1

Kdyby... Kdyby Kings dávali jen o půl gólu v průměru více, jsou na prvním místě v divizi...

Pro Kings jen další low-score zápas, jediný úspěch zaznamenal až 3 a půl minuty před koncem Brown. Carter trefil ve druhé třetině tyč, platilo nedáš dostaneš, když právě 30 sekund poté domácí zvýšili na 2-0.

Kings pokračují dalším back-to-back zápasem, tentokrát na ledě Wild.
Wild - Kings 0-4

Vůbec jsem nečekal, že by Kings mohli v zápase pravděpodobně dvou nejnudnějších týmů celé NHL vstřelit až 4 góly. Pravda ale je, že ve dvou dosavadních zápasech padalo pro oba týmy nadprůměrně branek, v prvním zápase Kings vyhráli 5-2, v dalším naopak Wild 4-2.

Kings udeřili v první třetině hned třemi góly, kdy řádila první Kopitarova lajna. První úspěch zaznamenal již po 44 vteřinách Williams, v polovině třetiny přidal druhý zásah Kingspo Kopitarově přihrávce a třetí gól dal sám Kopitar (konečně!) po Brownově asistenci. Na 3 góly potřebovali Kings pouhých 8 střel. Ve druhé třetině přidal poslední gól Nolan. Kings vystřelili celkem pouze 15x, Wils 26x, a byli domácím publikem vybučeni.

Sutter se snad již poučil a do branky postavil Berniera. Carter ještě ve 3 zápasech nezaznamenal ani bod, stejně tak Richards.
sidney77 píše:Carter ještě ve 3 zápasech nezaznamenal ani bod, stejně tak Richards.
To príde, Richards musí najskôr Carterovi ukázať tie najlepšie bary, chcem povedať, že najskôr sa musia znovu zohrať. :giggle:
Pokud jim to prospěje na ledě, ať si pro mě za mě paří noc co noc :)

Právě jsem se na LGK dočetl, že Pennerova manželka, herečka Jessica Welch (bývalá manželka Richarda Zedníka), požádala o rozvod. Že by zdroj Pennerovo slabých výkonů? Anebo se prostě jen Pennerovi se*e jedno s druhým?

No more your wife´s great pancakes, Dustin...
sidney77 píše:Pokud jim to prospěje na ledě, ať si pro mě za mě paří noc co noc :)

Právě jsem se na LGK dočetl, že Pennerova manželka, herečka Jessica Welch (bývalá manželka Richarda Zedníka), požádala o rozvod. Že by zdroj Pennerovo slabých výkonů? Anebo se prostě jen Pennerovi se*e jedno s druhým?

No more your wife´s great pancakes, Dustin...
Obrázek

To bolo rýchle. :hmm: :jn:
:hop: :lol2:

Najmä časť od 8:30 pobavila. :lol2:
Kings - Ducks 4-2

Podruhé za sebou vstřelili Kings 2 góly a spolu se zápasem s Wild to je poprvé od All Stars přestávky, kdy vyhráli dva zápasy za sebou. Tehdy 2 výhry orámovali právě přestávku, dělilo je tedy 8 dní, předtím se podobná věc podařila Kings až dávno na konci prosince. A 3 výhry? To bylo naposledy někdy v listopadu...

Konečně se trefil Carter, dal hned 2 góly, Richards (i King) asistoval na oba.

Že bych zase začal vstávat?
Příští zápas se vrátíte tam, kam se svým hokejem patříte :wink2:
Predators - Kings 4-5

Ráno jsem myslel, že mám nějaké vidění. Kings vyhráli v Nashvillu? A v základní hrací době? A vstřelili 5 golů?!? To znamená, že ve 3 zápasech (mimochodem 3 výhry v řadě zaznamenali Kings naposledy v listopadu) dali minimálně 4 góly? :sok:

Tentokrát se do listiny střelců nezapsali ani Carter ani Brown, ale kromě dvojnásobného střelce Williamse i Doughty, Greene a Lewis.

Oba Williamsovy góly byly poněkud kuriózní a šťastné. V prvním případě si Rinne srazil Williamsem nahozený puk z rohu kluziště do branky sám, ve druhém Williams doklepl puk zblízka za Rinneho přímo ze vzduchu. Na oba góly dokázali domácí vždy odpovědět, Quick neodchytal příliš šťastný zápas a zejména u druhého gólu nemá úplně čisté svědomí (historicky se Quickovi proti Preds vůbec nedaří, toto byla jeho teprve první výhra proti Preds, zabijákem střelců Preds je naopak Bernier, ale Sutter narozdíl od Murraye na tyto statistiky nedbá).

Lahůdkou byl třetí gól, Nolan se v útočném pásmu s pukem neukvapil, počkal si, až k němu dobruslí až od červené čáry Doughty, nabyl mu a Dougthy z první nezaváhal. I na tento gól ale Preds rychle odpověděli. Kings rozhodli zápas na začátku poslední třetiny dvěma rychlými góly. Nejprve Penner přihrál Greenovi a ten od modré poslal puk za nic nevidícího Rinneho, poslední gól přidal Lewis po nepodařeném wraparoundu Kopitara. Preds dokázali ještě snížit také nikoliv zrovna obvyklým způsobm (Quick vypíchl puk přímo Hornqvistovi na brusli a od ní se puk odrazil do branky), Kings už vítězství naštěstí udrželi.
Blue Jackets - Kings 3-1

Když už jsem se konečně přinutil vstát a dívat, Kings mi zrovna ukázali svou horší tvář. Domácí byli po celý zápas lepší tým, Kings dokázali odpovědět pouze na jejich první gól. Pokud bych měl hodnotit trade Cartera za Johnsona pouze optikou tohoto zápasu, jednoznačně by vydělali Modrokabátníci, Johnson dirigoval zadní řady, zdálo se, že ani neslezl z ledu, byl skoro u všeho podstatného, rozehrával přesilovky, často střílel. Carter byl nonfactor, jeho přítomnost jsem zaznamenal většinou jen díky bučení domácích fans. A pokud bych měl v tomto zápase srovnat Johnsona s Doughtym? Johnson >>>>>>>> Doughty. Doughty špatně rozehrával, nebyl schopen dostat puk z vlastní třetiny, špatně střílel, špatně zpracovával puk. V přestávkovém předtočeném interview si Johnson pochvaloval, že v Columbusu konečně může hrát tak, jak je mu vlastní a jak on sám chce. Nic překvapivého, bude nejspíš jen dalším z řady hráčů Kings, kteří rozkvetou, jakmile se dostanou ze spárů rigidního systému.

Podle ohlasů stála za posledními úspěchy Kings systémová změna, respektive menší systémové úpravy, to tvrdili shodně Sutter, hráči, fans i novináři. V první polovině zápasu bylo vidět, že Kings hrají v ofenzivní zóně poněkud jinak, často bylo vidět hráče, který si hledá volné místo mezi kruhy, Kopitar v první třetině předvedl dvakrát vynikající přímý tah na branku, jednou z toho i skóroval. Jak ovšem čas ubíhal a Kings nedokázali proměnit pár svých prvotřídních šancí (zejména Penner), znovu se vrátili ke svému starému osvědčenému posílání puků zpět na modrou. V reálu to vypadalo tak, že trojice útočníků se pohybovala kolem branky a vybojované puky posílala na modrou, pětice domácích ovšem vytvořila neprostupnou zeď kolem brankoviště a pokud nějaká střela prošla, zabránili jakékoliv možné dorážce.

Totéž se na druhé straně nevedlo obraně Kings, už dlouho jsem neviděl takové problémy s vyhazováním puků při oslabení a neschopnost čistit brankoviště. Králové se tak často dostávali pod tlak, který potom vyúsťoval v další ztráty puků při chybných a nepřesných rozehrávkách. Byl by div, kdyby po takovém výkonu Kings dokázali vydolovat alespoň bod.

Pokud stejný výkon předvedou dnes v Detroitu, může být veselo.
sidney77 píše:Pokud stejný výkon předvedou dnes v Detroitu, může být veselo.
Veselo pre domácich dúfam bude aj tak aj onak :) Teším sa, budeš sledovať alebo ťa dnešný výkon prinúti opäť zalahnúť ? :giggle:
Zatím mám v úmyslu koukat :)
Že v LA na zápasy chodia celévriti nie je žiadne prekvapenie, ale Tom Hanks sa dostal aj na Kiss Cam a Dance Cam. :lol2:

http://video.nhl.com/videocenter/consol ... &id=162999
Red Wings - King 4-3

Tak myslím, že za ty dva zápasy jsem viděl až dost a opět jsem na nějakou dobu vyléčený.

Šílenost, Detroit není schopný vystřelit za třetinu pomalu víc než 2x a přesto z toho dají 4 góly :ja_neviem: Quicka lze dnes sice jen těžko vinit, většina gólů byla z bezprostřední blízkosti, ale v poslední době je těch gólů v jeho síti až moc.

Richards a Doughty... To je něco neuvěřitelného, oba jsou brutální a ne jen tento zápas. Richards nestojí za nic od svého návratu po otřesu mozku, Doughty vyrábí jednu p*čovinu za druhou.

Těžká a tvrdá sezóna pro Kings, jak tohle bude Lombardi dávat v létě dohromady, to nejspíš neví ani on sám (pokud u toho tedy ještě bude).

První třetina byla ze strany Kings dobrá, Kings víceméně dominovali, ačkoliv ze dvou střel na svou branku dostali jeden gól (ukázková akce ze strany Wings), dokázali Williamsem odpovědět a do druhé třetiny šli s vedením 2-1. Druhá třetina už byla spíš vyrovnaná, což znamená oboustraně hodně špatná, málo střel, spousty nepřesností. Je s podivem, že se Kings nepokoušeli více střílet na MacDonalda, který od začátku zápasu vůbec nevypadal jistě. V poslední třetině vrátil vedení Kings King a v tu chvíli se čekalo, že si Kings už vedení udrží. Nepochopitelná rozhodnutí Richardse a slabá hra Doughtyho (i jeho parťáka Scuderiho) ale Kings stála nakonec oba body.
:cool:

Blackhawks - Kings 2-3 SO

Znamená to snad, že už se do konce sezóny nesmím dívat? V každém případě jsou Kings v tomto 4 zápasovém tripu padesátiprocentní a trochu tak napravili ztráty z obou předchozích zápasů.

Kings s Quickem ve všech možnýcho polohách přežili úvodní smršť šancí domácích a z následného protiútoku 4 na 1 otevřel skóre zápasu Vojnov. Při vyrovnávacím gólu opět zaúřadoval Doughty, upadl v brankovišti na Quicka a ačkoliv musel místo něj předvést brankářský zákrok, gólu nezabranil. Vedení vrátil Kings Carter. Quick v poslední třetině likvidoval trestný nájezd, vyrovnácímu gólu Kanea už ale nezabránil. Nájezdy potom až v 6. sérii rozhodl Richards, když byli oba brankáři předtím stoprocentní.
kde som to uz len videl. nadejny talentovany mlady obranca dostane po super sezone dvoch velky kontrakt..... :roll:
Na Doughtyho obranu, předchozí sezónu prodělal otřes mozku, tu letošní také. Navíc se po vynechání campu z důvodu jednání o kontraktu všeobecně čekalo, že tahle sezóna z jeho strany nebude nejspíš stát za moc.

Těch 7 miliónů lze letos samozřejmě odepsat jako vyhozené, ale výhodnost Doughtyho kontraktu by se stejně měla spíš ukázat až v příštích letech, kdy POKUD naplní očekávání, může při porovnání výkonnost/hodnota nakonec patřit ještě k těm levnějším hráčům.

Ale příští sezónu už by neměla platit žádná omluva, tam se ukáže, jestli je Doughty opravdu schopen dostát nárokům nebo to bude bust.
Kings - Red Wings 5-2

Dívat jsem se původně chtěl, bohužel mi to zrovna nevyšlo. Tak teď abych se raději nedíval ani na další zápasy :) Kings vrátili Rudým křídlům nešťastnou páteční prohru, dobrý zápas prý odehrál kromě Kopitara jak Richards, tak i Doughty, samozřejmě i Quick. Takže pro Kings noc plná odplat :)
Je jasne, ze ve Philadelphii nechodil Carter za Hartnellovou manzelkou, ale za Richardsem. Jsou to evidentne tepli bratri, trapili se odlukou a teprve ted, kdyz opet nalezl jeden druheho, mohou podavat plnohodnotne vykony
Nevím, jestli jsou zrovna teplí, ale je nad slunce jasné, že jejich vztah je zjevně opravdu poněkud bližší, než je obvyklé. Zrovna dnes ráno jsem četl nějaký post, kde si někdo všiml, jak se Carter při rozhovoru rozzáří, pokud je nějak pozitivně zmíněn Richards :)

Ale ať si hoši dělají co chtějí, to je to poslední, co by mě mělo u nich zajímat.
2987 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS