tak dnes som bol velmi zvedavy na zapas, kedze sme narazili na lidra pacifickej divizie
ale zaciatok sme mali viac nez horsi, najskor sme nepokryli Pavelskeho, ktory z dorazky otvoril skore
a nasledne sme nechali Wingelsovi dost casu na zamierenie a presnu strelu, ktorou prekonal Crawforda a strelil first nhl goal
skore 2-0 znamenalo ze Quenneville si zobral time aby to kus dal dokopy a hraci sa zorganizovali
hraci sa kus dali do kopy aby v priebehu 89 sekund dali 3 goly
najskor po peknej narazacke Toewsa a Seabrooka dal mlady Saad podobne ako Wingels svoj prvy gol v NHL, konecne, zasluzil si ho aj skor
zial hned na to Wingels nasiel opat nepokryteho dobre hrajuce Handzusa a ten zvysil na 3:1
ale uz po 8. sekunda Stalberg posunul puk za branku, kde volny Bickell dal pred branu Shawovi a bolo to opat o jeden gol
divoku cast ukoncil golom Kruger ked vyuzil chybu Brauna a Wigelsa pred branou a nemal problem vyrovnat, na to si zobral timeout aj Mclellan

a dalo sa tusit ze golove hody koncia
druha tretina priniesla faul Desjardins na Mayersa za co bol zasluzene vyluceny, este sa mu za ten faul snazil dohovorit Keith, tak to ma byt
v hre 4 na 4 urobil Murray skolacku chybu a Toews mu polahky zobral puk a Kane uz nemal problem do odkrytej brany otocit zapas
v tretej tretine som cakal tlak sharks ale okrem Marleauovej sance sa to dalo a tak zapas uzavrel do prazdej Kane

nech mu to slape aj nadalej
potesilo ze sme otocili skore z 0:2 a 1:3, ze uz 10. zapas v rade bodujeme a ze sme stale najlepsi v oslabovkach