Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

tak videl som tiez len zostrih, ale ten Emery :x :bitka3:, ked bude chytat on tak budeme musiet strelit 5 a viac golov, lebo to vyzeralo tak ze nechytil nic

utok zatial ok 2 zapasy 11 golov
plus presidili sa aj Stalberg :jupi: a tiez Sharp
Bolland len potvrdil svoju hru

tak a teraz doma velmi silne St. Louis Blues, hadam ich Nashville den predtym riadne vystavia
ale tak zapas to bude velmi tazky
Takze premieru v UC mame uspesne za sebou :good:

Trosku som sa obaval o vysledok,lebo predsa len ta nervozita, hrat prvy zapas v sezone doma,bola pocas zapasu viditelna.

Prva tretina bola od nas najlepsia v celom zapase,mali sme par(5-6) 2 on 1 a dokonca 3 on 0 :D,ale STL mali tazky zapas v nohach s NSH,Tu im pomohol Elliot,inac mohlo byt po zapase v prvej tretine.

V druhej sme polavili a tempo zacal diktovat super,vyzerali sme,ako keby sme 2 zapas v 2 dnoch hrali my a nie super.

Tretia uz bola trosku vyrovnanesjia,aj ked opticky mal stale na vrch super,ktory bojoval 60 minut :klobuk: a zapas mohol skoncit v ich prospech nebyt fantastickych zakrokov Crawforda a zachraneny gol Keithom a Krugerom.

Vela nepresnych prihravok z jednej aj druhej strany,hlavne v druhej tretine,niekedy sa na to nedalo pozerat :hroza:

Nasa druha tretina bola zatial najhorsie zahrana v tejto sezone,jeden mega grc,zase bolo vidno problemy v presilovkach,nedarilo sa nam prejst do utocnej tretiny,ako v poslednych 2 sezonach po velkom vypredaji :slap:
Tak ja som to už zhrnul v téme Blues. Začiatok zápasu bol jasne v našich rukách a kľudne sme mohli vyhrávať aj väčším rozdielom. Podržal ich brankár Elliot. No v druhej tretine už bola hra vyrovnaná a v tretej mali na vrch hostia. V závere sme sa báli o výsledok. V hre bez brankára sme mali aj trochu šťastia a Crawford nás podržal tiež, nechýbalo veľa a išlo by sa do predĺženia. Som rád, že sme vyhrali Home Opener, veľa mužstvám sa to nepodarilo. Teraz sa ide do Dallasu, tí sú pekne rozbehnutí. Včera porazili Detroit, no tak ich treba pekne schladiť. :box:
Happy Anniversary, Denis Savard

4.zapas 4. vyhra(z toho 3 vyhry von) :clap: zaciatok sezony super

dnes vsetky goly v presilovke potesilo :jupi: Majo krasne rozhodol :klobuk:

akurat skoda golu pocas oslabenia, tam to kus neporiesili dobre :thumbsdown:

v sobotu nas caka teoreticky lahky zapas v Colombuse, ale zdanie klame tak hadam to nepodcenia :box:
Pozrel som si celý zápas zo záznamu a som spokojný s výkonom. Hrali sme dobre, myslím si, že sme mali navrch počas zápasu. Hra nám išla, jediné čo nám stálo v ceste bol skvele chytajúci Kari Lehtonen. Klobúk dole pred jeho včerajším výkonom. :klobuk: Chytil toho naozaj veľa a podržal hviezdy z Dallasu. Čudoval som sa, čo je s Jágrom, lebo ako plynul zápas tak som ho videl čoraz menej na ľade no a dozvedel som sa, že zápas ani neodhral pre nejaké zdravotné ťažkosti. No a ten prvý inkasovaný gól sekundu pred koncom tretiny a ešte pri vlastnej presilovke - to ma dostalo. :slap:
Marco píše:Pozrel som si celý zápas zo záznamu a som spokojný s výkonom. Hrali sme dobre, myslím si, že sme mali navrch počas zápasu. Hra nám išla, jediné čo nám stálo v ceste bol skvele chytajúci Kari Lehtonen. Klobúk dole pred jeho včerajším výkonom. :klobuk: Chytil toho naozaj veľa a podržal hviezdy z Dallasu. Čudoval som sa, čo je s Jágrom, lebo ako plynul zápas tak som ho videl čoraz menej na ľade no a dozvedel som sa, že zápas ani neodhral pre nejaké zdravotné ťažkosti. No a ten prvý inkasovaný gól sekundu pred koncom tretiny a ešte pri vlastnej presilovke - to ma dostalo. :slap:

Marco odkial stahujes zaznamy?
Scoobyno píše: Marco odkial stahujes zaznamy?
Nesťahujem. Mám Game Center Live.
Najhorsi zapas v tejto kratkej sezone,po cely cas do nas Jackets busili a my sme vyzerali dost unavene,alebo sme sa uz mysleli na zapas s Detroit,nevim.Crawfordov najlepsi zapas,zachranil nas od prehry,ten cisty neuznany gol Columbusu trosku ubral vietor z plachiet,ale po par minutach sa do nas pustili znova,nase PPs boli katastrofalne ,ako aj nas vykon v celom zapase.

Trosku som bol nastvany,ze ten regulerny gol CLS neuznali,ale potom som si spomenul na poslednu sezonu,kde nam tiez par regulernych golov neuznali...shit happens.

Nezasluzili sme si vyhrat,ale co uz,stava sa,najlepsi bol od nas 3 utok,Bickell-Frolik-Shaw,ostatne katastrofa.

Utrpena vyhra...
No fakt sa na to pozeralo ťažko. Utrápené 3 body. Crawford nás veľmi podržal, Jackets boli lepší. Tiež som sa dosť čudoval, prečo ten gól Jackets neuznali, ale stáva sa. Aréna svoju nespokojnosť zjavne dala najavo. Som ale rád, že sme vyrovnali rekord zo sezóny 1971/72, kedy sme tiež začali sezónu 5timi víťazstvami v rade. Dúfam, že dnes v noci ten rekord aj prekonáme, nie len dorovnáme. Ale na to bude treba oveľa odovzdanejší výkon ako proti Columbusu. :yes:
Marco píše:No fakt sa na to pozeralo ťažko. Utrápené 3 body. Crawford nás veľmi podržal, Jackets boli lepší. Tiež som sa dosť čudoval, prečo ten gól Jackets neuznali, ale stáva sa. Aréna svoju nespokojnosť zjavne dala najavo. Som ale rád, že sme vyrovnali rekord zo sezóny 1971/72, kedy sme tiež začali sezónu 5timi víťazstvami v rade. Dúfam, že dnes v noci ten rekord aj prekonáme, nie len dorovnáme. Ale na to bude treba oveľa odovzdanejší výkon ako proti Columbusu. :yes:
Ehm...2 body ... Tomuto akosi nerozumiem :D oveľa odovzdanejší výkon ? Ak podáte oveľa odovzdanejší výkon ako včera, tak nový rekord nespravíte :D Zle si sa vyjadril bro :D

Ale už sa teším, to bude zápas proti súperovi, zápasy s ktorým mám najradšej. Hokej hore dole, ofenzívne akcie, žiadne zákernosti (ako napísal minule Popi)...takže nech už je jedna hodina ráno, to bude podívaná
No hej dosť zle som sa vyjadril. :D Tie 3 body bol preklep a s tým odovzdanejším výkonom. Myslel som to tak, že musíme odovzdať na ľade viac síl, energie, roboty. Ale nebolo to najšťastnejšie vystihnuté tým slovom "odovzdaný".
tak dnes prva prehra v sezone :fnuk: , ale tak aj bod zo superovho ihriska potesi :ejha:

mali sme zle zaciatku ci uz v prvej alebo druhej tretine
po prvom gole ked tam mal Cullen casu a casu sme prevzali iniciativu a otocili skore, skoda ze tam nepadlo aj Sharpovo brvno, mohol byt Harding este viac nasrdeny :hehe:

zial potom mali Wild navrh a na konci prvej tretiny mozeme dakovat Crawfordovi a statocnej trojici Kruger, Hjalmarsson a Oduya ktora ustala oslabenie 5 na 3

druha tretina nestala za nic, ziadne sance, proste nuda, len jeden gol Wild na zaciatku ked Crawford nemal sancu po teci Clutterbucka

v tretej tretiny Wild dochadzali sily a mali sme navrh, zial nebola tam ziadna riadna tutovka a tak zapas skoncil zasluzenou remizou

v najazdoch sme nemali stastie ked Sharp opat trefil len brvno a tak sme odchadzali z ladu len s jednym bodom

pozitivom je ze sme zatial dostali len jeden gol v oslabovke, dokonca von sme este neinkasovali v pocetnej nevyhode a ze sme tretie najslusnejsie muzstvo :good:
Presne ,ako v zapase s Detroitom,lenze v opacnom garde..

Mame aspon bod a zbavili sme sa tlaku a kktskych otazok od novinarov na novy rekord :hroza:

Spokojnost :cool:
Zapas skoncil zasluzenou remizou, ale extra bod by si dnes zasluzili Blackhawks

Uz od zaciatku dobry zapas. do prveho golu to bolo vyrovnane a hralo sa hore dole, ale potom prisla pekna akcia Canucks, ked Kassian nasiel z druhej vlny nabehujuceho Edlera a bolo 1:O. A potom to prislo. Nase strelecke trapenie. Este pocas prvej tretiny mohol vyrovnat Keith ale trafil tycku od ktorej to slo do dalsej tycky :x , zbabrane precislenie ked Sharp prisiel o puk ci vyhodenie puku obrancami Canucks z brankovej ciary

Druha tretina podobne ako po gole patrila Blackhawks ked najma velmi dobry vykon podaval mlady Saad, gol by si v zapase zasluzil. Druhu tycku v zapase nastrelil Hjalmarsson a tak si dobre chytajucu Luongo udrzal ciste konto aj na konci druhej tretiny

V tretej tretine prisiel zasluzeny vyrovnavajuci gol z hokejky Kanea a potom to prislo, zbytocne vylucenia a najma 41sek presilovka 5 na 3, ale vtedy vznikol Majo ked 30sek ubranil on :wave: :yes:

V predlzeni sme mohli rozhodnut pocas presilovky ale Canucks odolali

Najazdy len potrvdili nasu smolu a puk smerujuci do brany si spolahlivy Crawford zrazil do brany

Taze tie najazdy treba vylepsit, inak dobry vykon, najma Saad sa pozdaval :good:
Bodovali sme uz v osmom zapase a stale super vykon v oslabovkach :clap:

Dufam ze aj zajtra tak zahraju a vyhrajeme :povzbudzovanie:
Musím s tebou súhlasiť Scooby. Vyrovnaný zápas. Ja si myslím, že sme mali mierne herne navrch. Mali sme viac šancí aj času stráveného v ich tretine. Dobre chytal Luongo. Ten ma vytáčal, ale aj Crawford bol istý. Saad hral fakt dobre, zaslúžil si gól. Škoda, že to tam nepadlo Keithovi, alebo Hjalmymu. No a tie naše nájazdy - to je tragédia. :thumbsdown:
dnes to bolo zle ba az tragicke
nejdem pisat vela bo musi klesnut tlak
jediny co stal zato Emery - player of the game
zbytok robilo chyb za chybou, zial aj Majo, najskor nedal najazd potom jeden vyrobil, nastastie Emery
Sharp :sok: uz asi gol neda, este ze mame Kanea teraz ktory to taha
obrana horela, 47 striel je vela plus kopec zblokovanych, utok im nepomahal, nemal kto zobrat puk, kazdy cakal ze to urbi niekto ini az ho stratili, gol na 2:1 bol ukazkovy, stratili puk a potom nemal kto prikryt dokorculujuceho hraca
este ze vyrovnali, ale dnes by si body nezasluzili, ale tak ked hraci Flames zahodia vsetko co sa da, tak nam ich darovali

jedine co ma tesi su dva body a ze napriek tomu ze hrame uz 7. zapas von sme este neprehrali v riadnom hracom case a nase oslabovky aj ked dnes sme dostali prvy gol na superovom ihrisku

teraz dva dni volno, treba odychnut a poriadne sa pripravit na Sharks a hlavne dnesny vykon uz neopakovat. Hawk :wink:
Strašný zápas fakt. Ja som to nemal chuť ani dopozerať. Na tie prvé dve tretiny hlavne sa nedalo pozerať. Hokej bez gólov to je nonsens. Potom keď sme konečne dali ten gólik tak necháme Clagary otočiť stav zápasu. Ešte že nám šťastíčko praje a Majo to stihol vyrovnať na 2-2. Jediným plusom dnešného zápasu je u mňa to, že sme aspoň konečne vyhrali SO.
Tak vam poviem,tolko som este v tejto sezone nenadaval,ako v tomto zapase,to bol brutal,dobre prihravky na palicu sa dalo spocitat na jednej ruke..BOL TO BRUTAL :!:

Emery klobuk dole.
tak dnes som bol velmi zvedavy na zapas, kedze sme narazili na lidra pacifickej divizie
ale zaciatok sme mali viac nez horsi, najskor sme nepokryli Pavelskeho, ktory z dorazky otvoril skore
a nasledne sme nechali Wingelsovi dost casu na zamierenie a presnu strelu, ktorou prekonal Crawforda a strelil first nhl goal
skore 2-0 znamenalo ze Quenneville si zobral time aby to kus dal dokopy a hraci sa zorganizovali
hraci sa kus dali do kopy aby v priebehu 89 sekund dali 3 goly :wave:
najskor po peknej narazacke Toewsa a Seabrooka dal mlady Saad podobne ako Wingels svoj prvy gol v NHL, konecne, zasluzil si ho aj skor :good:
zial hned na to Wingels nasiel opat nepokryteho dobre hrajuce Handzusa a ten zvysil na 3:1
ale uz po 8. sekunda Stalberg posunul puk za branku, kde volny Bickell dal pred branu Shawovi a bolo to opat o jeden gol
divoku cast ukoncil golom Kruger ked vyuzil chybu Brauna a Wigelsa pred branou a nemal problem vyrovnat, na to si zobral timeout aj Mclellan :lol2: a dalo sa tusit ze golove hody koncia
druha tretina priniesla faul Desjardins na Mayersa za co bol zasluzene vyluceny, este sa mu za ten faul snazil dohovorit Keith, tak to ma byt :clap:
v hre 4 na 4 urobil Murray skolacku chybu a Toews mu polahky zobral puk a Kane uz nemal problem do odkrytej brany otocit zapas
v tretej tretine som cakal tlak sharks ale okrem Marleauovej sance sa to dalo a tak zapas uzavrel do prazdej Kane :scare: nech mu to slape aj nadalej
potesilo ze sme otocili skore z 0:2 a 1:3, ze uz 10. zapas v rade bodujeme a ze sme stale najlepsi v oslabovkach :yahoo:
Scoobyno píše:tak dnes som bol velmi zvedavy na zapas, kedze sme narazili na lidra pacifickej divizie
ale zaciatok sme mali viac nez horsi, najskor sme nepokryli Pavelskeho, ktory z dorazky otvoril skore
a nasledne sme nechali Wingelsovi dost casu na zamierenie a presnu strelu, ktorou prekonal Crawforda a strelil first nhl goal
skore 2-0 znamenalo ze Quenneville si zobral time aby to kus dal dokopy a hraci sa zorganizovali
najskor po peknej narazacke Toewsa a Seabrooka dal mlady Saad podobne ako Wingels svoj prvy gol v NHL, konecne, zasluzil si ho aj skor :good:
zial hned na to Wingels nasiel opat nepokryteho dobre hrajuce Handzusa a ten zvysil na 3:1
ale uz po 8. sekunda Stalberg posunul puk za branku, kde volny Bickell dal pred branu Shawovi a bolo to opat o jeden gol
divoku cast ukoncil golom Kruger ked vyuzil chybu Brauna a Wigelsa pred branou a nemal problem vyrovnat, na to si zobral timeout aj Mclellan :lol2: a dalo sa tusit ze golove hody koncia
druha tretina priniesla faul Desjardins na Mayersa za co bol zasluzene vyluceny, este sa mu za ten faul snazil dohovorit Keith, tak to ma byt :clap:
v hre 4 na 4 urobil Murray skolacku chybu a Toews mu polahky zobral puk a Kane uz nemal problem do odkrytej brany otocit zapas
v tretej tretine som cakal tlak sharks ale okrem Marleauovej sance sa to dalo a tak zapas uzavrel do prazdej Kane :scare: nech mu to slape aj nadalej
potesilo ze sme otocili skore z 0:2 a 1:3, ze uz 10. zapas v rade bodujeme a ze sme stale najlepsi v oslabovkach :yahoo:

Toto uz snad nie

Obrázek
Som potešený výsledkom. Aj hra bola celkom dobrá. Sharks nemali až tak veľa šancí, ako si zvyknú vytvoriť. Eliminovali sme ich prvú formáciu. Podľa mňa veľmi dobrý zápas odohral Mišo Handzuš, ktorý bol pri väčšine šancí domácich. My sme využili chyby obrany Sharks a to bolo kľúčom k úspechu. Okrem toho sme si veľa šancí nevytvorili. Čo sa týka toho faulu na Mayersa, no neviem, mne sa to nezdalo ako nejaký nečistý, nebodaj zákerný faul. Myslím, že to bolo posúdené ako zákrok na hlavu (ak som dobre rozumel amerického komentátora), ale mne to prišlo ako normálny hit. Síce to Mayers nečakal mal hlavu dole, ale po tom zákroku ani nejak nebol otrasený. Asi sa aj on sám trochu čudoval.
Nabby píše:
Scoobyno píše:tak dnes som bol velmi zvedavy na zapas, kedze sme narazili na lidra pacifickej divizie

Toto uz snad nie

Obrázek
nabby zasa to neber az tak osobne, emocie su emocie, jak keby si nevedel ze kazdy faul na tvoj tim je zly, zakerny a pod
z odstupom casu ma tesi vyhra na lade Sharks, ale aj sudrznost timu
k faulu, bol odpiskany tak s tym nic nenarobime, ci uz bol alebo nebol na to su tam rozhodcovia a v danom momento to videli takto
Scoobyno píše:nabby zasa to neber az tak osobne, emocie su emocie, jak keby si nevedel ze kazdy faul na tvoj tim je zly, zakerny a pod
k faulu, bol odpiskany tak s tym nic nenarobime, ci uz bol alebo nebol na to su tam rozhodcovia a v danom momento to videli takto
Čo videli :antry: rozhodcovia :ref: je jedna vec, čo si tu ráno zo seba vypotil je druhá. :nono: Nesnaž sa to zahovoriť, lebo to zahovoriť ani nejde. Podobne ako Backes v zápase proti Detroitu, aj Desjardins bol za čistý zakrok :!: poslaný do šatne, čo je ABSOLÚTNE neprípustné. Nuž a potom si ty v pohodlí domova s možnosťou prehliadnuť si záznam znova a znova inkriminovaný moment pozrieš a napíšeš TOTO.

Nabbyho reakcia je úplne pochopiteľná a oprávnená. Viac k tomu niet čo dodať. :hroza:
Getzo5 píše:
Scoobyno píše:nabby zasa to neber az tak osobne, emocie su emocie, jak keby si nevedel ze kazdy faul na tvoj tim je zly, zakerny a pod
Čo videli :antry: rozhodcovia :ref: je jedna vec, čo si tu ráno zo seba vypotil je druhá. :nono: Nesnaž sa to zahovoriť, lebo to zahovoriť ani nejde. Podobne ako Backes v zápase proti Detroitu, aj Desjardins bol za čistý zakrok :!: poslaný do šatne, čo je ABSOLÚTNE neprípustné. Nuž a potom si ty v pohodlí domova s možnosťou prehliadnuť si záznam znova a znova inkriminovaný moment pozrieš a napíšeš TOTO.

Nabbyho reakcia je úplne pochopiteľná a oprávnená. Viac k tomu niet čo dodať. :hroza:
no esteze ty si neomylny, sa cudujem preco este nepiskas NHL, ked rozhodcovia nepripustne posielaju hracov do satni
ja nic nezahovaram, stale si myslim ze to bol faul(uz len zato ze trafil hlavu) aj ked osobne by som ho do satni neposlal
proti Nabbyho reakcii nemam nic, ale tvoje ..... stoja za to :hroza:
2417 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS