Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

washington je bez debat silny tim. Play-off im v poslednych 2 rokoch (ked sa od nich cakalo viac) nevyslo, ale to nevyslo napriklad ani Devils, a nikto to ich zlyhanie takto nerozobera. A treba sa pozriet na vec aj z druhej strany - v 2009 ich vyradil neskorsi vitaz Pittsburgh a naposledy Montreal, ktory to zahral naozaj dobre a Halak bol v branke takmer neprekonatelny. Uznavam, BB to asi nezvladol takticky, caps busili do montrealu naprazdno, ale po pravde, aku inu taktiku ma nastolit trener, ked je tim stavany na ofenzivnych hviezdach?
Taktiku? Hocijaká je lepšia ako choďte tam a hrajte. Alebo keď mu tečie do topánok poslať Ovechkina na čo najdlhšie šichty a čakať čo sa stane. Mohol by začať tým, že začne kontrovať lajny. Bežná praktika, ktorú BB nepozná. Alebo čo takto mať nejakú defenzívnu koncepciu? Načo... Uznávam, že Halák hral ako zmyslov zbavený, ale oni sa nedokázali prisposobiť. Vobec. Bolo krásne vidno ako je BB frustrovaný.
Slabiny Caps v PO:
- defenzíva
- hra do tela
- málo PO hráčov
- taktika trénera

ak budú v nastolenom trende pokračovať, v PO sa rozlúćia už v 1. kole.
A nemajú centra na druhú lajnu.
Weiwuer píše:A nemajú centra na druhú lajnu.
Ten sa dá ľahko zohnať, stačí vymeniť Sjomina. Možno by mali dať príležitosť mladíkom - Mathieu Perreaultovi, Antonovi Gustafssonovi či Marcusovi Johanssonovi.
mt-svk píše:
Weiwuer píše:A nemajú centra na druhú lajnu.
Ten sa dá ľahko zohnať, stačí vymeniť Sjomina. Možno by mali dať príležitosť mladíkom - Mathieu Perreaultovi, Antonovi Gustafssonovi či Marcusovi Johanssonovi.
Gust is a buuuuuuust. Naozaj. S MJ rátá McPhee, až moc sa na neho spolieha. Semina nevymenia, keď to neurobili doteraz. Ľutujem MP, vyzerá to tak, že moc hracieho času nedostane. Pritom si zaslúži.
Súhlas s oboma, Wiewuer i s tebou mt... ja už len doplním, že Perrault sa mi pri jeho debutoch páčil dokonca o dosť viac než Fleischmann a verím, že v nasledujúcej sezóne dostane viac príležitostí ukázať sa. Spoločne s Carlsonom, Laichom a oboma gólmanmi ma z tímu WSH zaujímajú ako jediní. :thumbsup:
Kuznetsov skóroval 1 gól, prvý tejto sezóny, pri výhre Traktora nad Metallurgom 4-3 PP.
Weiwuer píše:Kuznetsov skóroval 1 gól, prvý tejto sezóny, pri výhre Traktora nad Metallurgom 4-3 PP.
Ehm...Panteri majú bežne funkcie výsledkového servisu? :giggle:
Getzo5 píše:
Weiwuer píše:Kuznetsov skóroval 1 gól, prvý tejto sezóny, pri výhre Traktora nad Metallurgom 4-3 PP.
Ehm...Panteri majú bežne funkcie výsledkového servisu? :giggle:
Tak nikto tu o tom nepíše a je to dosť podstatná informácia, aspoň pre mňa...
Weiwuer píše:Tak nikto tu o tom nepíše a je to dosť podstatná informácia, aspoň pre mňa...
To je v pohode, ja len, že mi to prišlo trochu neobvyklé :)
No tak.. rodí se nám tu San Jose východu ;))) jestli jim to i letos v PO nevyjde... Ideální pro zbylích 7 týmu z postupující osmičky... strašák pro 7 nepostupujících... :roll:
http://www.cyberpresse.ca/sports/hockey ... cueil_POS4

Kto vie po francúzsky nech číta, kto nevie nech si to hodí do nejakého prekladača, ale ja tu preložím základné fakty.

V období júla sa Eric ústne dohodol na 1 850 000 USD zmluve na rok s Capitals. Dohoda nikdy nebola daná na papier pretože Capitals potrebovali vymeniť centra a nechceli byť v nevýhode pri vyjednávaní. V e-maili z 26. augusta, požadoval McPhee aby Eric prestal vyjednávať s ostatnými klubmi. V ďalšom e-maili sa hovorí, že Eric musí prisť do Washingtonu najneskor do 16. septembra na tréningový kemp. Eric mal už zmluvu na prenákom domu a zapísané deti do škol vo Washingtone. na poslednú chvílu mu vedenie Capitals oznámilo, že žiadnu zmluvu nemá a že s ním nerátajú. Teraz Eric a jeho agent Joseph Tacopina preskúmavajú právne možnosti voči Capitals.

Tak by som povedal, že to bolo dosť nefér zo strany Capitals. A som rád, že Eric nakoniec zmluvu má inde. Dúfam, že sa mu bude dariť a Capitals ešte oľutujú ako sa správali.

Tu je aj rozhovor v rádiu s Ericom.

http://www.team990.com/sound_bytes/view ... o_clips/1/

A priložené e-maily.

http://www.theglobeandmail.com/sports/h ... le1708426/
Dúfam, že im ericov právnik naloží. Chvalabohu, že tam neskončil. U Yotes mu bude fajn :thumbsup:
:? :?
Weiwuer píše:http://www.cyberpresse.ca/sports/hockey ... cueil_POS4

Kto vie po francúzsky nech číta, kto nevie nech si to hodí do nejakého prekladača, ale ja tu preložím základné fakty.

V období júla sa Eric ústne dohodol na 1 850 000 USD zmluve na rok s Capitals. Dohoda nikdy nebola daná na papier pretože Capitals potrebovali vymeniť centra a nechceli byť v nevýhode pri vyjednávaní. V e-maili z 26. augusta, požadoval McPhee aby Eric prestal vyjednávať s ostatnými klubmi. V ďalšom e-maili sa hovorí, že Eric musí prisť do Washingtonu najneskor do 16. septembra na tréningový kemp. Eric mal už zmluvu na prenákom domu a zapísané deti do škol vo Washingtone. na poslednú chvílu mu vedenie Capitals oznámilo, že žiadnu zmluvu nemá a že s ním nerátajú. Teraz Eric a jeho agent Joseph Tacopina preskúmavajú právne možnosti voči Capitals.

Tak by som povedal, že to bolo dosť nefér zo strany Capitals. A som rád, že Eric nakoniec zmluvu má inde. Dúfam, že sa mu bude dariť a Capitals ešte oľutujú ako sa správali.

Tu je aj rozhovor v rádiu s Ericom.

http://www.team990.com/sound_bytes/view ... o_clips/1/

A priložené e-maily.

http://www.theglobeandmail.com/sports/h ... le1708426/
nas GM je schopny naozaj hocicoho v pozitivnom, ale zial, vacsinou negativnom slova zmysle, jedine pozitivum tejto kauzy je to, ze nebudeme musiet preplacat centra, ktroy u nas ziadne terno nepredvadzal a je poslednym z katastrofalnych deadline prichodov, ktoreho sme sa "zbavili".úrijde mi zvlastne, ked citam vcelku pozitivne hodnotenia georga, pricom ten nikdy nic velkeho nevyhral, ak neratam o triedu nizs level AHL. myslim, ze on je najvacsou prekazkou pri nasej ceste za stanley cupom, na druhej strane dufam, ze zacina svitat na lepsie casy a s jeho rozhodnutiami z tohto leta sa takmer plno stotoznujem. pri nom ale clovek nikdy nevie :?

sorry za spam, moj prvy prispevok :wink:
Keby bol namiesto McPheeho vo Washingtone Shero, Capitals majú už pohár, alebo sú aspoň horúcimi favoritmi. Teraz nie sú ani jedno.

Inak mladíci Caps zdolali Flyers 4-3.
uvidime, dokedy sa u nas udrzi, buduca sezona resp. jej uspech, by mala o buducnosti GM a trenera vela napovedat(dufam ze podobne zmysla aj leonsis).

z mladikov potesil marcus, vraj urazil od letneho kempu velky kus cesty, teraz snad nebudu na neho silou mocou tlacit a nasilu ho pchat do prveho timua cakat od neho bohvieco. nehovorim ze na to nema, ale nechcem sa dozit porovnavaciek s backstromom a podobnych hluposti.
minato píše:uvidime, dokedy sa u nas udrzi, buduca sezona resp. jej uspech, by mala o buducnosti GM a trenera vela napovedat(dufam ze podobne zmysla aj leonsis).
Skor by som povedal, že nie, úprimne. Leonsis nanešťastie nevie o hokeji nič.
minato píše:z mladikov potesil marcus, vraj urazil od letneho kempu velky kus cesty, teraz snad nebudu na neho silou mocou tlacit a nasilu ho pchat do prveho timua cakat od neho bohvieco. nehovorim ze na to nema, ale nechcem sa dozit porovnavaciek s backstromom a podobnych hluposti.
McPhee s MJ jednoznačne počíta už túto sezónu. :wink:
ved prave, prehnane ocakavania, nie kazdy ich zvladne a naplni. backstrom sa adaptoval bez problemov, dufam, ze marcus vykroci po rovnakej svedskej ceste.
minato píše:ved prave, prehnane ocakavania, nie kazdy ich zvladne a naplni. backstrom sa adaptoval bez problemov, dufam, ze marcus vykroci po rovnakej svedskej ceste.
Ja si myslím, že MJ bude veľmi slušný hráč. Len mám pochyby, že by mal hrať centra v tíme, ktorý ide na titul, resp. že na to má. Ale to sú McPheeho problémy.
Capitals: Alzner's Time Has Come

http://www.csnwashington.com/09/20/10/C ... eedID=5139

Pekný článok.
Dresy Capitals pro Winter Classic :smile03:

Obrázek
Hnus :giggle: Ale nie, tak vážne...spomedzi tých, čo sa doposiaľ vo Winter Classic (najnovšie i Heritage Classic) vyskytujú mi tieto prídu najslabšie, nemôžem inak... Dvojice Detroit-Chicago a Boston-Philly, to bola krása.
Celé tohtoročné Winter Classic je hnus.
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE