ak by to niekoho zaujímalo :
http://www.truehockey.com/articles/Blue ... -Vancouver" onclick="window.open(this.href);return false;
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
VANCOUVER CANUCKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Takže Kesler sa čoskoro vráti do hry. Tým pádom budete mať po získaní D. Roya troch TOP 6 centrov. Zvláštne, keď si spomeniem, že ste menili Hodgsona... Connauton bol available napriek minuloročnej účasti v AllStar AHL, mrzieť nebude, keďže Corrado pôjde vyššie. Niečo mi vraví, že ste ešte neskončili. Čo ten Luongo?The Vancouver Province reports píše:Kesler underwent a CT scan of his foot Monday that revealed his hariline fracture is fully healed.
Žial prišlo na moje slová a som rád, že Luo ešte túto sezónu dochytá u nás. Nechytá vôbec zle, no aj tak sme asi naodstrel už v prvom koleLinden16 píše:Já myslím, že Luo ostane ešte túto sezónu. Za prvé, sezóna je príliš krátka a Cory ešte nie je hotová jednička tímu, ktorý dvakrát po sebe získal Presiddent Trophy! Coryho mám velmi rád a stane sa hviezdou tímu, len otázka je, či už túto sezónu.. Čo ak mu nepojde alebo sa nedajbože zraní? Nemáme inú kvalitnú dvojku a túto minisezónu a samozrejme PO nemožeme ísť bez dvojky! No a za druhé, žiaden tím nechce ponúknuť adekvátnu náhradu, a to je hlavný dovod prečo ostane a to bude len dobre. ˇAno Luo má výkyvy, no ešte može Corymu niečo odovzdať. Kiež by Luovi vyšla sezónka, tým by stúpol trošku aj na trhu s hráčmi a nejaký tím za neho bude ochotný vysoliť adekvátnu náhradu.. Želal by som si nejakého snipera, vždy sme ho mali (Bure, Naslund,D.Sedin). A Cory by dostal ešte túto minisezónu k dobru, aby bol ready na pozíciu jednotky v bráne. Koniec koncov brankárske duo v bráne máme jedno z najlepších, tak prečo ho nasilu rozbíjať, pokial nikto toho Roberta ozaj nechce! Verím, že stále má čo ukázať.
Prečo by ho mali vyhodiť po najlepšej sezone v historii klubu? bol 1 zápas od pohára tak si určite zaslúžil šancu ešte na 1-2 sezony... Takže nemyslím že by bol vyhodený neskoro, po tejto sezone to čakal už asi každý. Docela mám obavy ako dopadne toto leto a ktorí hráči to zemetrasenie prežijúarek píše:Vigneault vyhodeny s 2-rocnym meskanim.
Ohlund, úplne súhlasím. Alain bol v game 7 o SC, dva krát vyhral ZČ a nemyslím si, že je iba jeho vinou sme vypadli v prvom kole PO v štyroch zápasoch, no zmena je asi treba. Som zvedavý, kto ho nahradí a aké zmeny prinesie do systému hry. Myslím, že aj teraz na MS Sedinovci ukázali, že to ešte vedia, ale budem sa miliónty krát opakovať, ale potrebujú ku sebe niekoho s podobným zmýšlaním hokeja, niekoho bližšie ku ich vlnovej dĺžke. Možno Loui im na MS ukázal vzor, aký typ hráča by to mal byť. Nič proti Alexovi, ale nie je k nim ideálny typ. Velká chyba bola pustiť Codyho do Buffala, sklamanie z Jasona Garrisona, zranenia Keslera či Bootha ťažko človek ovplyvní
. A zase otázka, týkajúca sa Roberta.. Keby sa vymenil za nejakú ofenzívnu posilu, tak čo potom, keď sa Cory zraní? Ani neviem, či za posledné sezóny stál v bráne niekto iný, ako Cory alebo Roberto
.
No nič, necháme sa prekvapkať, ako sa zostava utrasie, kto príde a kto odíde.
No nič, necháme sa prekvapkať, ako sa zostava utrasie, kto príde a kto odíde.
Ja by som tie posledné MS práveže nepreceňoval, je to široký lad a ten im vyhovuje viac, skoro všetky goly vytvorili cez PP a tí súperi na MS neboli tiež nič extra. Snád sa mýlim a môžu sa ešte vrátiť tam kde boli pred 2-3 sezonami ked robili vyše bod na zápas ale vtedy naša PP fungovala, bola jedna z naj a velký podiel mal natom aj ehrhoff, posledné 2 roky bola tá PP už slabá, tréner to tam skúšal meniť všeliako ale nič nepomáhalo tak aj zato som rád že Newell Brown je už preč. Garrison pre mňa sklamanie určite nebol, to skôr ten Edler a Bieksa mi robia ovela väčšie starosti a mám pocit že jeden z nich v lete asi odíde.. Nechápem prečo sa tolko zastávate toho Hodgsona, ved on sám tu hrať nehcel a ten prestup si vyplakal, takéhoto hráča tu ja teda nechcem a navyše aj v tom Buffale si sťažujú že dozadu hrá .... Kassian robil v PO dosť hlúpych chýb ale je ešte mladý a pár krát v sezone už ukázal že môže byť aj solídne top 6 krídlo, navyše je to tímový hráč čo sa spoluhráčov zastane a hecuje to na striedačke a stále je vysmiaty... Čo sa tej dvojky týka tak mohol by byť Läck
ale radšej by som bol za neakú skúsenú 2ku, to by nemalo byť také ťažké získať.
Ideálne by bolo keby dobre vymeníme Luonga, zbavil by som sa aj Bootha
(škoda ho ale nevyšlo to proste...) s Ballardom tu pomôže asi len buyout, dalej by som vymenil one trick ponyho Raymonda a síce nerád ale asi aj jedného z tej dvojice Edler/Bieksa. To je hned 5-6 hráčov ktorí by mohli byť vymenení, uvidíme čo Gillis vymyslí, neaké prehnané očakávania ale nemám za hráčov typu Booth a Raymond toho vela dostať ani nemôžeme..
Ideálne by bolo keby dobre vymeníme Luonga, zbavil by som sa aj Bootha
Walt píše:pošuškáva sa, že vraj k vám príde Lindy RUFF...
Nestraš, ja nechcem ani Ruffa ani Tippetta, síce dokázali aj s priemernými tímami robiť výsledky ale preferujú skôr defenzívny hokej a ja by som chcel radšej mladšieho a ofenzívneho kauča, Canucks si vypýtali povolenie od Toronta na rokovanie s Eakinsom trénerom Marlies, další Ahl tréner do NHL
Konečne sme presťahovali farmu z Chicaga
, ale do New Yorku, ešte dalej
, Utica
to počujem prvý krát v živote aj to logo sa mi až tak nepáči, no nič horšie ako v Chicagu to už nemohlo byť tak uvidíme
.
http://canucks.nhl.com/club/news.htm?id ... L|VAN|home" onclick="window.open(this.href);return false;

-Utica previously had an AHL team from 1987 to 1993 called the Utica Devils, an affiliate of the New Jersey Devils. The Devils moved to Saint John in 1993 and became the Flames, before moving to Omaha in 2005, Quad City in 2007 and then to Abbotsford in 2009.
-The Utica Devils were coached by the legendary Herb Brooks for one season and featured players such as Martin Brodeur, Bill Guerin and Bobby Holik.
-The team will play out of the Utica Memorial Auditorium, which was built in 1959. The “Aud” holds 4,000 screaming spectators for hockey games, BUT, the coolest thing about the rink, is that scenes from the movie Slap Shot were filmed there.
http://canucks.nhl.com/club/news.htm?id ... L|VAN|home" onclick="window.open(this.href);return false;

-Utica previously had an AHL team from 1987 to 1993 called the Utica Devils, an affiliate of the New Jersey Devils. The Devils moved to Saint John in 1993 and became the Flames, before moving to Omaha in 2005, Quad City in 2007 and then to Abbotsford in 2009.
-The Utica Devils were coached by the legendary Herb Brooks for one season and featured players such as Martin Brodeur, Bill Guerin and Bobby Holik.
-The team will play out of the Utica Memorial Auditorium, which was built in 1959. The “Aud” holds 4,000 screaming spectators for hockey games, BUT, the coolest thing about the rink, is that scenes from the movie Slap Shot were filmed there.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé