Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
CALGARY FLAMES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Bez toho aby som bol akokolvek zaujaty som hlasoval do ASG nasledovne: Seguin, Johanssen, Hudler, Giordano, Brodie, Quick.
Ked si vezmeme ze za slabu vychodnu konferenciu nehlasujem zostalo mi hlasovat za najlepsich utocnikov najlepsej konferencie. To je Seguin, Tarasenko a Johanssen ale kedze za ruskych teroristiv nehlasujem musel som nahradit stvrtym najlepsim utocnikom zapadu a to je hudler. Obrana a brankar tam nie je co vahat.
Ked si vezmeme ze za slabu vychodnu konferenciu nehlasujem zostalo mi hlasovat za najlepsich utocnikov najlepsej konferencie. To je Seguin, Tarasenko a Johanssen ale kedze za ruskych teroristiv nehlasujem musel som nahradit stvrtym najlepsim utocnikom zapadu a to je hudler. Obrana a brankar tam nie je co vahat.
Prohra nemusi vadit, protoze Flyers si az z dalekeho Vychodu dosli po povinny body do LA, takze i nadale drzite solidni pozicemitch píše:Videl som len tretiu tretinu. Hral sa extremne rychly a kvalitny hokej takze napriek prehre spokojnost. Pochvala aj pre SJ styri vyhry v rade nie su nahoda.
Tak je urcite dobre ze aspon la a van prehrali ale prave tieto timy mi prijdu ako isty plejof zatialco skorej sledujem timy ako sj alebo min. Sj zacalo hrat velmi dobre v poslednej dobe.
Sam Bennet mal operaciu 14.oktobra potom mesiac rehabilitoval a teraz travi cas v calgary s timom kde kondicne trenuje mimo ladu a chodi na timove mitingy. Korculovat by mal zacat na novy rok a potom sa uvidi.
Sam Bennet mal operaciu 14.oktobra potom mesiac rehabilitoval a teraz travi cas v calgary s timom kde kondicne trenuje mimo ladu a chodi na timove mitingy. Korculovat by mal zacat na novy rok a potom sa uvidi.
Tak si přečti můj komentář k zápasuLogan píše:Ne, ale jak už napsal atlantik ... tady nebylo o čem ..
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Selly8
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Selly8