Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CALGARY FLAMES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Adirondack sedem vyhier v rade. odkedy prisiel Poirier tak je 8-1 vysledok. bod na zapas je ale trosku malo, chce to viac a potom povolat hore na RW prveho druheho utoku.
:cool:
Bez toho aby som bol akokolvek zaujaty som hlasoval do ASG nasledovne: Seguin, Johanssen, Hudler, Giordano, Brodie, Quick.

Ked si vezmeme ze za slabu vychodnu konferenciu nehlasujem zostalo mi hlasovat za najlepsich utocnikov najlepsej konferencie. To je Seguin, Tarasenko a Johanssen ale kedze za ruskych teroristiv nehlasujem musel som nahradit stvrtym najlepsim utocnikom zapadu a to je hudler. Obrana a brankar tam nie je co vahat.
Johansen je v silnejšej konferencii ? :doh:
Prva hviezda mesiaca Mark Giordano. S prstom v nose.

Ohlund mas pravdu to je ale dobra sprava znamenato ze hudler je skutocne treti najlepsi utocnik najlepsej konferencie a mal by hrat v otvsracej petke.
Dobri chlapci vyhrali. Ale kojoti dobre podkurovali.

Gudro dnes nabral dva body na forsberga a uz je za nim len o styri body. 19b 25z +11

Obrázek
Ciste statististicky dnes velmi velka pravdepodobnost prehry po troch vyhrach. Ale ja by som velmi chcel prave s tymto nesympatickym draftovym radoby timom jednoznacnu vyhru. Musime ich proste rozbit jak siroty a kaslem na tradicny antijinx.
Trosku sklamanie dat tomuto slabuckemu draftovemu timu bod. Gudro len bod sklamanie. Cakal som totalmu dominanciu vs mckinnon. Na druhej strane pekny gol tanguay.
Premyslal som ako to skonci a myslim ze prehrame vecsim rozdielom. Nie je mozne mat tolko stastia stale.
Videl som len tretiu tretinu. Hral sa extremne rychly a kvalitny hokej takze napriek prehre spokojnost. Pochvala aj pre SJ styri vyhry v rade nie su nahoda.
mitch píše:Videl som len tretiu tretinu. Hral sa extremne rychly a kvalitny hokej takze napriek prehre spokojnost. Pochvala aj pre SJ styri vyhry v rade nie su nahoda.
Prohra nemusi vadit, protoze Flyers si az z dalekeho Vychodu dosli po povinny body do LA, takze i nadale drzite solidni pozice :good: A mate sanci jit jeste vys, protoze Toronto zmasakrovalo Vancouver.
Nemyslíte, že by si měl Šmíd taky vyzkoušet trinunu, kdyz uz na ní byl Hemský?
Atlantik píše:Toronto zmasakrovalo Vancouver.
:shock: Definuj zmasakrovalo... :hroza:
Leo píše:
Atlantik píše:Toronto zmasakrovalo Vancouver.
:shock: Definuj zmasakrovalo... :hroza:
5:2 ....
Leo píše: :shock: Definuj zmasakrovalo... :hroza:
..4:0, za 25 minut hotovo a stacilo jim to jen dohravat.. Tohle je ovsem medicina na mitche, neber to osobne :wink2:
Logan píše:5:2
Ty hodnotíš zápas podle výsledku? :klobuk:

Jinak jak je na tom Bennett??
Tak je urcite dobre ze aspon la a van prehrali ale prave tieto timy mi prijdu ako isty plejof zatialco skorej sledujem timy ako sj alebo min. Sj zacalo hrat velmi dobre v poslednej dobe.

Sam Bennet mal operaciu 14.oktobra potom mesiac rehabilitoval a teraz travi cas v calgary s timom kde kondicne trenuje mimo ladu a chodi na timove mitingy. Korculovat by mal zacat na novy rok a potom sa uvidi.
Leo píše:
Logan píše:5:2
Ty hodnotíš zápas podle výsledku? :klobuk:
Ne, ale jak už napsal atlantik ... tady nebylo o čem ..
Logan píše:Ne, ale jak už napsal atlantik ... tady nebylo o čem ..
Tak si přečti můj komentář k zápasu :wink2: I 5:0 se dá otočit a živě mám v paměti loňskej match s Islanders kdy jsme šli do 3. třetiny s pohodlným náskokem 3:0 a prohráli 7:3 :!: Chlapci tohle není teploušskej fotbal, ale hokej tady není žádnej výsledek ztracenej dokud neskončí zápas :yes:
Tak a mame tu prvykrat v sezone dve prehry v rade. Uvidime ako sa popasujeme s touto situaciou. Brankar toronta nas vychytal tym nechcem povedat ze sme boli vyrazne lepsi skor len malicko lepsi.
No jasne ja som to vedel , hned jak si kupim GCI (dakujem za spolupracu Loganovi) a zacnem sledovat prenosy zacneme prehravat, klasika. :lol2:
a to dokonca s timom z Vychodu :-O a zlepsujucim sa Buffalom :hehe:
Pomer striel 45:19 ale to nikoho nezaujima.
Pár zápasů na silným Východě a už se to v tabulce padá pod čáru.
Ani v jednom z prehranych zapasov sme neboli horsi a hrali sme v kazdom z tychto zapasov dobry hokej. takze som optimista ze toto je len nejaka nahoda. nepadaju tam goly aj z velkych sanci.
2270 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Selly8
2012 LOS ANGELES KINGS