V Montrealu je zvykem z posledních let najímat hráče malého vzrůstu.Viz nedávno Audette,Bouillon,Petrov aj.
Moc s Belliveau nesouhlasim,že vždy platí pravidlo..... „Jsou malí. Ale malý hráč, který hraje, jako by měl 190 cm, je lepší než 190centrimetrový hokejista, který hraje jako malý.“......To je pravda snad u podobně silově vybavených mužstev jako jsme MY,ale když přijedou hromotluci z Philladelphie, San Jose a Anahaimu tak nás u mantinelu utahají a přehrají.Koneckonců neuhráli jsme se západními mužstvy Calgary,Vancouver Edmonton na začátku sezóny ani bod a to jsou ještě všichni naši hráči fyzicky při síle.Je to pouze obhajoba Gaineyho výběru vybraného v létě bez rozmyslu,kdy se poněkud opoměl porozhlídnout po fyzicky zdatných hráčích.Sezóna je dlouhá, budu moc zvědavý, jak se s tímto handicapem muší váhy vyrovnáme.
A Hall?Moc jsem teď nesledoval zápasy,ale říkate,že hraje otřesně!!!!!

To mě vážně s...
O´Byrne taky není kdovíjaký zázrak a ani v minulosti se Gaineymu nepovedlo přivábit silového hromotluka který by za něco stál.Viz vysoký Bonk ,tady nehrál tady nic moc.Gilmour oproti svému angažmá v Torontu tu byl už také poloviční.Snad jen Sourray nás potěšil přesilovkovými góly,ale v bránění taktéž hodně chyboval.
Gainey si zřejmě silové hráče neumí pořádně vybrat.Potřebovali bychom nějakého nového,,Maria Lemieuxe",ale to se mi asi nikdy nesplní a do obrany beka tipu Niedermayera nebo Prongera.
Dnes Atlanta,která je papírově poněkud slabší.Čekám konečně vítězství a snad naději na lepší časy.