Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

„Jsou malí. Ale malý hráč, který hraje, jako by měl 190 cm, je lepší než 190centrimetrový hokejista, který hraje jako malý.“
Legendární Jean Beliveau hodnotí letošní invazi menších hokejistů do Montrealu.
begbeee píše:„Jsou malí. Ale malý hráč, který hraje, jako by měl 190 cm, je lepší než 190centrimetrový hokejista, který hraje jako malý.“
Legendární Jean Beliveau hodnotí letošní invazi menších hokejistů do Montrealu.
...Hal Gill, seznamte se, prosím... :D .
Ja som to nemyslel v zlom ale prvý útok moc za uši neťahali v tom má Jean pravdu :)
Hal Gill :lol2: , no je to sice kus chlapa :D . Ale jiz v lete jsem psal, ze jeho angazovanim jste si moc nepomohli. Nesleduji ho sice ted presne, ale u nas v Pittsburghu to byl jednoznacne nejslabsi obrance a slabina nasi sestavy. Ted jsme obranu poresili vyborne Goligoskim a spolehlivym Jayem McKeem, zatimco Hal Gill v Montrealu predvadi svoji klasiku: 7z 0g+0a, ale zato -4. Jiste, nedari se celemu tymu a z toho vyplyvaji i osobni statistiky, ale podle me Gill uz pujde asi jen dolu vodou, je strasne pomaly a to co hral u nas v Pittsburghu bylo myslim si jeste jeho maximum...I kdyz nikdy nerikej nikdy...
:-( V Montrealu je zvykem z posledních let najímat hráče malého vzrůstu.Viz nedávno Audette,Bouillon,Petrov aj.
Moc s Belliveau nesouhlasim,že vždy platí pravidlo..... „Jsou malí. Ale malý hráč, který hraje, jako by měl 190 cm, je lepší než 190centrimetrový hokejista, který hraje jako malý.“......To je pravda snad u podobně silově vybavených mužstev jako jsme MY,ale když přijedou hromotluci z Philladelphie, San Jose a Anahaimu tak nás u mantinelu utahají a přehrají.Koneckonců neuhráli jsme se západními mužstvy Calgary,Vancouver Edmonton na začátku sezóny ani bod a to jsou ještě všichni naši hráči fyzicky při síle.Je to pouze obhajoba Gaineyho výběru vybraného v létě bez rozmyslu,kdy se poněkud opoměl porozhlídnout po fyzicky zdatných hráčích.Sezóna je dlouhá, budu moc zvědavý, jak se s tímto handicapem muší váhy vyrovnáme.
A Hall?Moc jsem teď nesledoval zápasy,ale říkate,že hraje otřesně!!!!! :? To mě vážně s...
O´Byrne taky není kdovíjaký zázrak a ani v minulosti se Gaineymu nepovedlo přivábit silového hromotluka který by za něco stál.Viz vysoký Bonk ,tady nehrál tady nic moc.Gilmour oproti svému angažmá v Torontu tu byl už také poloviční.Snad jen Sourray nás potěšil přesilovkovými góly,ale v bránění taktéž hodně chyboval.
Gainey si zřejmě silové hráče neumí pořádně vybrat.Potřebovali bychom nějakého nového,,Maria Lemieuxe",ale to se mi asi nikdy nesplní a do obrany beka tipu Niedermayera nebo Prongera.
Dnes Atlanta,která je papírově poněkud slabší.Čekám konečně vítězství a snad naději na lepší časy.
chalani, ako to vyzerá s odchodom Jara Haláka, je to reálne..? Alebo len ďalšia "kačicová" téma pre média... :sad2:

inak tiež dúfam, že dnes Habs ukážu svoju pravú tvár a zvíťazia nad ATL.
begbeee píše:Ja som to nemyslel v zlom ale prvý útok moc za uši neťahali v tom má Jean pravdu :)
Já jsem to pochopil a proto píšu o Gillovi, který má vystihovat právě tu druhou část toho citátu. Bohužel... :-(
Atlantik píše:Hal Gill :lol2: , no je to sice kus chlapa :D . Ale jiz v lete jsem psal, ze jeho angazovanim jste si moc nepomohli. Nesleduji ho sice ted presne, ale u nas v Pittsburghu to byl jednoznacne nejslabsi obrance a slabina nasi sestavy. Ted jsme obranu poresili vyborne Goligoskim a spolehlivym Jayem McKeem, zatimco Hal Gill v Montrealu predvadi svoji klasiku: 7z 0g+0a, ale zato -4. Jiste, nedari se celemu tymu a z toho vyplyvaji i osobni statistiky, ale podle me Gill uz pujde asi jen dolu vodou, je strasne pomaly a to co hral u nas v Pittsburghu bylo myslim si jeste jeho maximum...I kdyz nikdy nerikej nikdy...
Další, co nepochopil mou repliku... :) Přesně na tohle jsem tou poznámkou narážel, ne na to, že je to obr a ža ten citát nemá pravdu, víme?
ivan23 píše:chalani, ako to vyzerá s odchodom Jara Haláka, je to reálne..? Alebo len ďalšia "kačicová" téma pre média... :sad2:

inak tiež dúfam, že dnes Habs ukážu svoju pravú tvár a zvíťazia nad ATL.
Tu spekulaci jsem četl na TFP, ale moc mi nedává smysl. Jasně, o Barkerovi z Chicaga se také už mluvilo, že je v hledáčku Habs, ale co tu po uzdravení O´Byrneho a hlavně Markova budeme dělat s tolika obránci? Teď jsme angažovali Bergerona, takže tomuhle moc nevěřím. Navíc nevím, jestli Sanford je připravený na roli celoroční dvojky u prvního týmu - něco jiného je dělat dvojku Luongovi, kdy se prakticky nedostane na led, a něco jiného Pricemu, který zdaleka tak jednoznačnou pozici nemá.
Ale no tak habs...Ja jsem nereagoval na tvou poznamku o Gillovi, jen na samotneho Gilla a jeho hru, nezavisle na teme o vysce hracu.
Atlantik píše:Ale no tak habs...Ja jsem nereagoval na tvou poznamku o Gillovi, jen na samotneho Gilla a jeho hru, nezavisle na teme o vysce hracu.
Tak tedy ne, vypadalo to tak.
Halák opäť raz ako záchranca Habs, ktorý naštartuje zmenu.. škoda, že po tom sa opäť vrátite k "novému Royovi".. :beee:
begbeee píše:Halák opäť raz ako záchranca Habs, ktorý naštartuje zmenu.. škoda, že po tom sa opäť vrátite k "novému Royovi".. :beee:
Tak po tomhle zápasu bych ho zrovna jako zachránce netituloval. Že by byl pod nějakou intenzivní palbou, to se také nedá říct. Odchytal si prostě spolehlivě zápas a v nájezdech si i s troškou štěstí počínal také dobře. Sečteno, podtrženo - solidním výkonem podpořil první domácí výhru Habs.
Prečítaj si forum Habs .-)
habs píše:
begbeee píše:Halák opäť raz ako záchranca Habs, ktorý naštartuje zmenu.. škoda, že po tom sa opäť vrátite k "novému Royovi".. :beee:
Tak po tomhle zápasu bych ho zrovna jako zachránce netituloval. Že by byl pod nějakou intenzivní palbou, to se také nedá říct. Odchytal si prostě spolehlivě zápas a v nájezdech si i s troškou štěstí počínal také dobře. Sečteno, podtrženo - solidním výkonem podpořil první domácí výhru Habs.
Pozeral som trocha ten zapas a kolko-krat som prepol tak ho komentatori TSN chvalili ako vyrazne podrzal muzstvo... takze asi ma svoj podiel na vyhre aj on. Aj tak v Montreale nema sancu sa presadit kvoli nacionalizmu kanadanov tak dufam ze takymito vykonmi si co najskor vybojuje ponuku na prestup ktoru GM Habs neodmietne a Jaro konecne dostane polnohodnotnu sancu niekde inde.
Kower píše:Pozeral som trocha ten zapas a kolko-krat som prepol tak ho komentatori TSN chvalili ako vyrazne podrzal muzstvo... takze asi ma svoj podiel na vyhre aj on. Aj tak v Montreale nema sancu sa presadit kvoli nacionalizmu kanadanov tak dufam ze takymito vykonmi si co najskor vybojuje ponuku na prestup ktoru GM Habs neodmietne a Jaro konecne dostane polnohodnotnu sancu niekde inde.
Ale já jsem přece neřekl, že nemá podíl na výhře, přečti si můj příspěvek... Jenom jsem řekl, že nazývat ho zachráncem Habs je trochu nadnesené, to by se v tom zápase dalo jednoznačně říct z hlediska Atlanty o Pavelcovi. Jaro předvedl svůj stabilní výkon, kdy chytil, co měl, a navíc přidal dvě tutovky. Kdybych to měl hodně rozebírat, tak ten gól, co dostal, taky nebyl nechytatelný, ale byla to prostě rychlá střela, takže mu to rozhodně nebudu vyčítat. Ale rozhodně tam byli hráči, kteří měli na vítězství větší podíl, jako třeba celý první útok Gionta-Gomez-Cammalleri. A že to o něm tvrdili na TSN je mi jedno, tohle je můj pohled, každý to může vidět jinak.
begbeee píše:Prečítaj si forum Habs .-)
A proč? Já jsem ten zápas viděl a dokážu si udělat obrázek sám.
O tom nepochybujem. :yes:
Chcel som tým povedať, že tam na neho nebol jeden kritický ohlas a veľmi ho chválili. Ale OK, končim na túto tému.
begbeee píše:O tom nepochybujem. :yes:
Chcel som tým povedať, že tam na neho nebol jeden kritický ohlas a veľmi ho chválili. Ale OK, končim na túto tému.
V pohodě, souhlasím, také na něho nemám žádnou kritickou poznámku.
:) Konečně v pohodě vítězství. :clap: :clap: :clap: Čtvrtý gól Cammaleriho z úhlu stál zato!!!!!!To je drzost to takhle napálit na bránu :taptap: :taptap: :taptap: .Biron neměl nejmenší nárok.
Konečně se nám rýsuje golmanská jednička.Jarda Halák vychytal další vítězství,jen škoda toho zaváhání při rozehrávce puku a následném gólu do naší prázdné branky.Zbytečně se nechal obrat o nulu.
Ale nevadí.Naši kluci hráli výborně.Islanders jednoznačně přehráli.Gomez uplatnil zkušenosti před brankou a skvěle se zorientoval po zámku celé naší pětky a skóroval.
Trefil se bombou v přesilovce nováček Bergeron/po hitu Armstronga v minulém zápase zřejmě zdravotně v pořádku/ a později v druhé třetině pohotově také Pacioretty.
Zápas byl v naší režii a vítězství v poslední třetině pečetili Cammaleri a Lapierre.Výborně hrál Metropolit vyhlášený hvězdou zápasu.Tak snad se blýská na lepší časy.
V sobotu čekají Rangers,kterým vyšel úvod sezóny,ale po posledním našem výkonu věřím,že je přehrajeme!!!!! :yes:
No že vraj Halák po výhre povedal Cammalleri-mu, že nemá rád shootouty a Mike na to: no mal by si začať :D

K tej jednotke. Skôr si myslím, že po sezóne Halák od Habs odíde. Zatial je jasne ze ho nevymenili za 800 litrov takeho golmana? Vsak by sa teamy trhali.
Za posledný rok vás zakaždým ťahá z brindy... Nehovorím, že je to u neho na jasnú jednotku ale rozhodne by mal dostávať viac šancí.
begbeee píše:No že vraj Halák po výhre povedal Cammalleri-mu, že nemá rád shootouty a Mike na to: no mal by si začať :D

K tej jednotke. Skôr si myslím, že po sezóne Halák od Habs odíde. Zatial je jasne ze ho nevymenili za 800 litrov takeho golmana? Vsak by sa teamy trhali.
Za posledný rok vás zakaždým ťahá z brindy... Nehovorím, že je to u neho na jasnú jednotku ale rozhodne by mal dostávať viac šancí.
Neboj, mám takové tušení, že letos těch příležitostí bude mnohem víc :thumbsup: .
habs píše:
begbeee píše:No že vraj Halák po výhre povedal Cammalleri-mu, že nemá rád shootouty a Mike na to: no mal by si začať :D

Neboj, mám takové tušení, že letos těch příležitostí bude mnohem víc :thumbsup: .
tiež si myslím, že tento rok si zachytá omnoho viac, ale zároveň mám rovnakú predtuchu ako begbeee a teda, že Jaro sa v tejto sezóne s MTL rozlúči. Price je zákonom chránený druh a tak to bude pre Jara len dobre. Určite sa nájde klub, ktorý ho z radosťou získa a za lepšie peniaze. Ak si udrží túto výkonnosť, čo by pre neho nemal byť veľký problém, tak môže robiť jednotku vo viacerých tímoch a to úplne v pohode.
Tak přátelé, zápas s Rangers zatím jasně nejlepší a nejhezčí z naší strany. Samozřejmě k tomu přispěli i Rangers, kteří ukázali, jak silným mužstvem na začátku sezóny jsou. Ale ty chválit nebudu, když my jsme předvedli super výkon, dokázali jsme se vrátit do zápasu z dvoubrankového manka a v prodloužení vyšperkoval Cammalleri svůj výkon nádherným gólem. Byl to jednoznačně jeho večer, bilance 3+1 hovoří sama za sebe... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: . Snad už to konečně znamená, že jsme se dostali zpátky po té sérii pěti porážek. Teď to ještě potvrdit s Islanders a bude to super!
:)Jsem opravdu nadšený :clap: :clap: :clap:
Teď jsem si to pouštěl z highlighty a ten poslední Cammalerriho gól v prodloužení byla opravdu lahůdka.Konečně se střelecky probouzíme a dáváme nádherné góly!!
Cammaleri se puku zmocnil ve vlastním pásmu a v serii obloučků ve směru k soupeřově brance se rozhlížel komu by přihrál.Zřejmě se mu nezdál nikdo vhodně postavený, ačko-li ostatní naši hráči vzorně najížděli a také pětice Rangers se zájmem pouze příhlížela.Tak to vzal radši na sebe!!!!! :good:
Protáhl se kolem Gáboríka jako ještěrka,který snad únavou nestačil rychlostně a pumelicí vymetl Lundqvistův růžek brány!!!!!! :taptap: :taptap: :taptap:
Jsem rád Míro,že i výkon se ti líbil na tvoje hodnocení dám!!!!! To mě uklidňuje,že jsme se snad konečně chytli výkonnostně.Protože na hihlighty je plno šancí,které jsme ještě nevyužili.
Jen škoda těch chyb naší obrany.Při prvním gólu někdo z našich obránců namazal od branky k mantinelu na střelu Vorosovi a jeho ztlumenou Halákem bombu dorazil zcela nepokrytý Anisimov.Pak zaváhal při Kotalíkově gólu trochu Pleky a při posledním gólu se zase nechal Gáboríkem obelstít Hamrlík.
Naštěstí D´Agostini ve dvojici dovezli s Lapierrem puk až do Lundqvistovi brány,kterou porazili na zem a znovu se bombou v přesilovce trefil Bergeron.
Na zaznámu je vidět lítat skvělého Cammaleriho a Giontu.Ti museli hrát skvěle!!!!A koukal jsem,že tempo přihrávek bylo ve vysokém tempu, hra měla spád.Mám vážně radost,že to naši kluci dokázali otočit a vyhrát!!!!!Ten vítězný Cammaleriho gól byl ,ale úžasný!!!!!! :good:
Mám vážně radost,doufám že mi dlouho vydrží!!!!!!!!
5198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS