od
Getzo5 » ned 11. črc 2010 17:58
Tak samozrejme, že prešľapom sa nik nevyhne, o tie mi ale až tak nejde i keď Rolston...nuž pomlčím. Tie vyradenia majú objektívny dôvod, to nevidí hádam len slepý, že problémom bola obrana. Teraz ju síce Lou v správnom smere vylepšil a pripravuje sa na "vpád" mladíkov, aj napriek tomu stále ten jeden a nutné povedať najdôležitejší chýbajúci kúsok jednoducho chýba. Dosadiť do tej pozície ucho? Vedľa Volchenkova? Nemysliteľné. To je jediná, no zároveň dosť vážna chyba na to aby som ju proste neustále omieľať musel. Keby toto bolo vyriešené nekritizujem nič. S odchodom Martina nemohol urobiť nič, po ňom pre zmenu nič lepšie než priviesť dvojicu akú priviedol, ale stále tam chýba niekto ako Kaberle. Pokiaľ bola pomalá a na držaní puku i passingu slabá obrana doteraz, odchodom Martina sa to rozhodne nezlepšilo a absencia beka, na ktorého stále narážam je ešte citeľnejšia, v tom súhlasím s neisom.
Kovalchuk akokoľvek je to neobyčajný útočník a záruka 40 gólovej základnej časti, čo sa týka PO to žiadna záruka nie je. Rovnako tak s neisom súhlasím s tým, že do súčasného (doposiaľ) kádra a hry Devils je to hráč nevhodný, resp hra nevhodná preň, aby naplno využil svoj potenciál. Mali by nastať nejaké zmeny, mnohé už bolo povedané, faktom však zostáva, že bez spomenutého beka to bude opäť práve v tom kľúčovom momente zlyhanie. Bez zlepšenia tohto postu nevyhráme nič. Keď nás s Kovym niektorí označovali po výbornej základnej časti za favoritov, musel som sa uškŕňať. To najdôležitejšie totiž stále chýbalo. Philly nás neprebila len silou, my sme sa de facto odpísali sami a to práve pre chybu, ktorá je už dlhšie známa. Najsmutnejším faktom je, že Parise-Kovalchuk-bek do ďalších dvoch sezón, to sa vzájomne vylučuje, pokiaľ sa so starcami nepohne. Tento podpis je proste Parise, to je jeho meno. Tak ako to dnes prehlásil Gulitti. A toho ja stratiť nechcem, ani keby v budúcnosti žiadne PO nebolo! Samozrejme, všetko to záleží len na Louovi, či dokáže vytrejdovať Langenbrunnera a zbaviť sa Rolstona či už tento, alebo budúci rok. Parise je RFA a priorita. Jediné čo ma znepokojuje je jeho sklamanie z vypadnutí. Verím ale, že pokiaľ sa podpíše Kovy, vytrejduje Langs+Salvador za Kaberleho a Zachovi sa dá Cčko, bude všetko ako má byť a sila tímu bude enormná. Kiež by to tak bolo. Zatiaľ totiž išlo všetko podľa plánu.
In Lou we trust!

Kiež by už táto maškaráda skončila...