Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Za Hartnella by sme Vokouna pravdepodobne nedostali a pred deadlinom panteri pozadovali prave Cartera, plus Carterovi konci buduci rok zmluva, v play-off nehra nic a uvolnili by sme 5 a pol mega pod stropomleo píše:To at se radsi pakuje Hartnell ne?FLYERS FAN píše:Carter - Vokoun
Porad je to ale hvezda Flyers.Prekvapilo by me kdyby odesel.FLYERS FAN píše:Za Hartnella by sme Vokouna pravdepodobne nedostali a pred deadlinom panteri pozadovali prave Cartera, plus Carterovi konci buduci rok zmluva, v play-off nehra nic a uvolnili by sme 5 a pol mega pod stropomleo píše:To at se radsi pakuje Hartnell ne?FLYERS FAN píše:Carter - Vokoun
„Samozrejme, že je smutné opustiť Predators. Strávil som tam skvelé roky a je to skvelé organizácie. O meste Philadelphia a o tíme Flyers som nepočul nič iné ako skvelé veci,“ povedal Hamhuis, ktorý v minulej sezóne strávil na ľade v priemere 22 minút a 24 sekúnd. :wawe: :wawe: :wawe:
Nie som odborník na Phillu, ale ja by som preferovala vymeniť Cartera. Giroux ho nahradil úplne nahradil. A keďže Leino napĺńa svoj potenciál, Jeff je prebytočný, len by vám zaťažoval rozpočet.neis píše:Tak to je velmi dobrý kauf pokud ho podepíše s rozumným cap hitem... nasvědčuje to však tomu, že buď nepodepíšeme Coburna, nebo budeme měnit Cartera nebo Hartnella.
Ne nemyslím.mt-svk píše:A ty si Dawe myslíš, že by nám ho Nashville prepustilo?Dawe4 píše:Tiše závidím.FLYERS FAN píše:Hamhuis za Parenta a vyber v drafte 2011, teraz ho podpisat do 1.7.Hamhuis by se mi do Columbusu velice líbil. Ale tak přeji vám ho.
Možno by ste sa mohli dohodnúť s Caps na výmene jedného z dvojice Varlamov/Neuwirth + niečo za Hartnella + niečo, keďže práve takého hráča Caps potrebujú. Ak by to niečo bol jeden z dvojice Carcillo/Asham, možno by to mohlo byť zaujímavé. Ale tu som si nie istá, bolo by lepšie, ak by sa k tomu vyjadrili fanúšikovia Caps, prípadne Flyers.
Jako gm flyers bych se snazil podepsat Coburn a Hamhuis,Dale bych se snazil udrzet Ashamaza rozumny peniz.Naopak bych se pokusil vymenit Cartera napriklad za Neurvitha tak aby philly usetrila a mohla podepsat obrance, protoze utok je dost dobrej a nepotrebuje nejak vylepsovat.
Takze postradatelni - Carter,Hartnel,Briere
Ty ktere bych chtel podepsat- Hamhuis,Coburn,Asham
Brankari o kterych bych uvazoval - Pavelec, Neuvirth,Chris mason (jen za dobry peniz),Dan Ellis.
Urcite bych nechtel Turca nebo Nabokova vzhledem k veku a financni narocnosti.
Celkove bych se snazil na brankarich spis usetrit protoze jak dokazalo toto play off nemusite mit uplne bezchybneho brankari dulezita je hlavne obrana a tymova prace a aspon trosku jisty vykon brankare ve standartnich situacich (strela ktera je videt) a aby aspon to chytil.
Takze bych podepsal za maly prachy leightona mozna i bouchera a jako bonus bych se snazil ziskat mladou jednicku.Ovsem porad bych se snazil mit aspon 5 kvalitnich obrancu (Carle,Pronger,Hamhuis,Coburn,Timonen)
Co se tyce utocniku doufam ze do budoucna Philly da dlouhodobe kontrakty hlavne Girouxovi,Leino
Dale udrzet Bettse,Powe,Laperriere.
Takze postradatelni - Carter,Hartnel,Briere
Ty ktere bych chtel podepsat- Hamhuis,Coburn,Asham
Brankari o kterych bych uvazoval - Pavelec, Neuvirth,Chris mason (jen za dobry peniz),Dan Ellis.
Urcite bych nechtel Turca nebo Nabokova vzhledem k veku a financni narocnosti.
Celkove bych se snazil na brankarich spis usetrit protoze jak dokazalo toto play off nemusite mit uplne bezchybneho brankari dulezita je hlavne obrana a tymova prace a aspon trosku jisty vykon brankare ve standartnich situacich (strela ktera je videt) a aby aspon to chytil.
Takze bych podepsal za maly prachy leightona mozna i bouchera a jako bonus bych se snazil ziskat mladou jednicku.Ovsem porad bych se snazil mit aspon 5 kvalitnich obrancu (Carle,Pronger,Hamhuis,Coburn,Timonen)
Co se tyce utocniku doufam ze do budoucna Philly da dlouhodobe kontrakty hlavne Girouxovi,Leino
Dale udrzet Bettse,Powe,Laperriere.
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF