Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

mt-svk píše:
MaJes píše:
mt-svk píše:Buď Capitals preskočilo, alebo si bude Sjomin baliť kufre. Inak si neviem vysvetliť draftovanie Kuznecova.
Ja to akosi očakávam už dlhšie...
Ale koho bude nahrádzať Galijev. Iba ak by to boli výbery, zamerané na neskoršiu výmenu (v prípade, ak by sa chalanom darilo, mohli by ste ich vymeniť za power forwarda).
Power forward je potrebný ako soľ! Takže môže byť...

Ešte k tomu Siominovi, aj on sám povedal, že podpíše na rok a potom chce vedieť svoju cenu na trhu, takže potom pochybujem v zotrvanie..
ja to vidim tak,ze si Semina nexame,aby nam pomohol postupit do PO a pred uzavierkou ho vymenime za nejakeho kvalitnejsieho beka.Kazdopadne si myslim,ze PO si uz v nasom drese nezahraje.To by sa mu muselo extremne darit v zakl.casti,aby sme mali dovod riskovat ze on prideme zadara.
To je de*il!KHL se nemuze s NHL rovnat nicim!Jen v jedne veci ma navrch....prachy....ale to me netrapi :lol:
leo píše:
To je de*il!KHL se nemuze s NHL rovnat nicim!Jen v jedne veci ma navrch....prachy....ale to me netrapi :lol:
na tom se tady asi shodneme všichni...Ovcu chápu v tom že nemůže nic říct proti projektu ve své zemi na kterou je hrdý jak všichni víme
Asi tak, momentálně nejslavnější a nejlepší ruský hokejista nemůže přijet domů do Ruska a říct "KHL SUX!", to fakt nejde :D
To máte to samé jako s tím, že ať vás vymění/podepíšete kdekoliv, tak zrovna tam mají nejlepší fanoušky na světě :)
Burmistrov, Kabanov sa to neboja povedať. Ovečkin áno? :hmm:
ThrashersFan píše:Burmistrov, Kabanov sa to neboja povedať. Ovečkin áno? :hmm:
Kabanov je idiot, v prvom rade mu odporúčam si pozametať prach pred vlastným prahom. Rusi by mu vlastne mali byť vďačný, źe nechce reprezentovať, aspoň nejakého trénera nenapadne nominovať tohto frajerka, ktorý dokáže myslieť jedine na svoje štatistiky a nie na kolektív.
Burmistrov je mladý, neuvedomuje si, že mnohokrát musí byť diplomatickejší.
Okrem toho, a na to vśetci zabúdate, KHL sa iba rozbieha, koľký je to ročník, druhý, tretí? Ako bude fungovať sa môžeme porozprávať o niekoĺko rokov neskôr. Taktiež špecifiká v Rusku a v USA či Kanade sú úplne iné. Okrem toho, ani NHL nebola vo svojich prvých rokoch ideálna, všetko má svoj čas. :)
Taktiež dúfam, źe sa KHL vyrovná NHL, už kvôli európskemu hokeju.
Pri všetkej úcte ktorú ja k Rusom mám, ja naopak dúfam, že sa NHL nikdy nevyrovná. Nechcem povedať aby šla do kopru, ale oveľa vďačnejší budem za skvalitnenie národných líg a dobrú LM než za ruský megaprojekt, ktorého jediný cieľa ja vidím len v typickej ruskej ješitnosti, že za morom je niečo lepšie tak to musíme mať i my. Možno je to len môj pocit. Kamarát Rus mi vždy krvopotne hovorí opak, to ma však v danom skôr len utvrdzuje.
Getzo5 píše:Pri všetkej úcte ktorú ja k Rusom mám, ja naopak dúfam, že sa NHL nikdy nevyrovná. Nechcem povedať aby šla do kopru, ale oveľa vďačnejší budem za skvalitnenie národných líg a dobrú LM než za ruský megaprojekt, ktorého jediný cieľa ja vidím len v typickej ruskej ješitnosti, že za morom je niečo lepšie tak to musíme mať i my. Možno je to len môj pocit. Kamarát Rus mi vždy krvopotne hovorí opak, to ma však v danom skôr len utvrdzuje.
Nezamýšľal si nad tým z pohľadu, že kým sa my v Európe na niečom dohodneme, tak v USA, Číne a Indii to už majú 3x hotové?
Fasel je neschopný idiot, ktorý celé funkčné obdobie mele o celoeuropskej súťaži ale reálne sa k ničom nedostal.
U rusov to aspoň funguje.
begbeee píše: Nezamýšľal si nad tým z pohľadu, že kým sa my v Európe na niečom dohodneme, tak v USA, Číne a Indii to už majú 3x hotové?
Fasel je neschopný idiot, ktorý celé funkčné obdobie mele o celoeuropskej súťaži ale reálne sa k ničom nedostal.
U rusov to aspoň funguje.
S tým súhlasím. Ja si len nemyslím, že je to najlepšia možná cesta pre európsky hokej. :wink:
dobry spot na nazhavenie sa pred sezonou :cool:
Ha, chlapci z DC nejdú nikam. Tréner stále rovnaký /bohužiaľ pre nich/, obrana posilnená čiastočne aj to 2 nováčikmi, chýbajúci center na druhej lajne. Paper tiger.
Na druhou stranu se zbavili theodora :) coz je skoro posila :)
Minulú sezónu, najma pred playoffs chytal veľmi dobre, ale potom mu to zas raz nevyšlo. Teraz idú s dvoma mladíkmi Varlamovom, ktorý je dosť náchylný na zranenia a Neuvirthom, ktorý myslím že ani nemá skúsenosti s NHL playoffs. Pozitívum je to len v tom smere, že vyčistili si priestor pre posily a ich tandem, s ktorým počítajú do budúcnosti /i keď Holtby može nakoniec skončiť ako najlepší hráč z celej gólmanskej trojky/ nabere skúsenosti. Nanešťastie pre nich, posilniť sa moc neposilnili. Uvidíme čo McPhee vymyslí na trade deadline, ale vobec neočakávam nejakú megahviezdu a ani platnú posilu. Zatiaľ jeho prístup dlhodobo udržateľne úspešného tímu nikam neviedol... och, ak nepočítame trofej pre najlepší tím základnej časti, ktorá znamená pramálo.
ja myslim ze to je celkem uspech na to ze pred 4 rokama to byl suteren nhl.ROzhodne bych byl spokojenejsi nez naka Atlanta nebo columbus co se tyce tech uspechu.
Anger píše:ja myslim ze to je celkem uspech na to ze pred 4 rokama to byl suteren nhl.ROzhodne bych byl spokojenejsi nez naka Atlanta nebo columbus co se tyce tech uspechu.
Predovšetkým šťastie. Keby nedraftujú Ovechkina kde sú? Presne tam, v podzemí. Podobne Pittsburgh. Tí by hrali v Kanade touto dobou. Columbus a Atlanta nemali to šťastie aby draftovali takého hráča, ktorý je schopný de facto sám otočiť celý klub na ruby. Kovalchuk taký hráč nie je. Proste bolí slabučký vo vhodný čas. Nehovoriac o tom akú smolu mala Atlanta na GM. Jediné, čo má Washington na Atlantu a Columbus, v rámci úspechu, je účasť v 1998 v SCF. Nič viac.
Ano v neco na tom je.Ale pokud ma to stesti ze ma Oveckina tak na tom musi stavet a vyuzit toho.Je pravda ze se dalo posilit tym o dost vice nez se stalo.Gm trosku zaspal mohl zkusim aspon druhosledove hrace viz asham,Comrie.
Jasné, že toho treba využiť. Ale zatiaľ toho McPhee nevyužil dostatočne. V tíme mé veľké diery a otázniky a som si na 99% istý, že ich už túto sezónu nevyplní. Na tread deadline zhrabne zase zbytky, viď Corvo. To ich nikam nedovedie.

Ostatné tímy sa posilnili. Washington nemá nič na Pittsburgh alebo Philly. Áno, majú lepší útok, ale ten sa dá zastaviť.

V tom je rozdiel medzi takým Sherom a McPheem. Shero vie ako svoj tím posilniť a už to niekoľkokrát demonštroval. McPhee zatiaľ nie. Uvidíme tento rok.
ale no, tak mám pocit, že teraz troška srandujete... :)
WSH v tejto sezóne dokazoval, že je kompaktným celkom, aj v čase keď Ovca maródil tak sa im darilo, pôsobili zohratým dojmom. Pokiaľ ide o Varlamova, ja si myslím, že je to v pohode brankár, ktorý ešte ukáže čo v ňom je, obrana na čele s Grenom je fajn, výborne tam hrajú Poti, či Schultz, jedného lepšieho beka by to ešte chcelo, ale tak za takými útočníkmi ako sú Backstrom, Semin, Laich, Fleischmann, Knuble, Morrison a jasné že Ovečkin, je asi všetkým jasné, že toto mužstvo je jednoznačne ladené ofenzívne, však spomeňte si na tie ich šialené presilovky... :frajer2:
Walt píše:ale no, tak mám pocit, že teraz troška srandujete... :)
WSH v tejto sezóne dokazoval, že je kompaktným celkom, aj v čase keď Ovca maródil tak sa im darilo, pôsobili zohratým dojmom. Pokiaľ ide o Varlamova, ja si myslím, že je to v pohode brankár, ktorý ešte ukáže čo v ňom je, obrana na čele s Grenom je fajn, výborne tam hrajú Poti, či Schultz, jedného lepšieho beka by to ešte chcelo, ale tak za takými útočníkmi ako sú Backstrom, Semin, Laich, Fleischmann, Knuble, Morrison a jasné že Ovečkin, je asi všetkým jasné, že toto mužstvo je jednoznačne ladené ofenzívne, však spomeňte si na tie ich šialené presilovky... :frajer2:
Darilo. V základnej časti. Obrana na čele s Greenom, špeciálne v playoffs je katastrofa. Green je strašný v tom zmysle, že cez základnú časť ťa navnadí svojimi vcelku slušnými výkonmi a v playoffs vybuchne. Už sa to stalo druhý rok po sebe. Ale má len 24, obránci dozrievajú dlhšie, takže chce to čas a vieru.

Mimochodom, Morrison ani Morrisonn už vo Washington nie sú.

Tá šialená presilovka, ako vravíš, im skapala, keď išlo do tuhé v skutočnej sezóne. Z 25.2 percenta na 3 v playoffs.

Poti je solídny obranca, ale Schultz je čisto produkt systému, resp. tímu. Určite neni obránca do prvého páru. Imobilný, s veľmi limitovanou ofenzívnou hrou a hokejovým IQ.
to ja viem, že tam nie je, ale rozoberali ste aj sezónu, tak ho treba spomenúť. To že či vybuchli v PO, alebo nie je diskutabilné, rozhodujú maličkosti a tak je to aj vec pohľadu. V základnej časti boli na neudržanie a tak je to dosť dlhý časový úsek na to, aby to hodnotenie znieslo takéto kritéria. Áno obrana potrebuje osobnosť, no to som aj uviedol, je to asi ich najväčšia slabina, no Green je dominantný a skvelý, za tým si stojím.
Videl si ho posledné dva roky v playoffs? Ak ho aj po tom označíš za skvelého a dominatného tak neviem. Tak by som opísal Prongera...
Weiwuer píše:Videl si ho posledné dva roky v playoffs? Ak ho aj po tom označíš za skvelého a dominatného tak neviem. Tak by som opísal Prongera...
zasa si pri PO, áno videl.., ale tie zápasy nevyšli celému tímu, to ako ich priemerný MTL vygumoval (najmä Jaro) bolo šialené, ja som ho hodnotil za celú sezónu. Mám za to, že WSh sa už videl v 2. kole a troška MTL pocenil a to bol ich kameň úrazu v tohtoročnom PO (môj názor)
Moj názor je, že BB je taktický pako a má najvačší podiel na vypadnutí Washingtonu. Keď som videl, že Washington bude hrať s Montrealom, hneď mi blyslo v hlave ako sa im proti nim nedarí. Tá chabá presilovka bol klinec do rakvy.
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA