Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Poni suspendovan na 2 zapasy za narazeni Baileyho... Wow :ja_neviem:
Vzhledem na to, ze mel povest slusneho hrace, zadnou negativni historii, prislo mi to hodne prisne. Za ten zakrok ho nechvalim, ale kdyz si to porovnam s nekterymi jinymi(Pelley) tak nechapu tohle rozhodnuti. Moc se nam to nehodi, nebude cas na sehrani se s Malkinem. Ale aspon si Poni odpocine a v playoffs ukaze co je v nem.

Crosby v poslední době hraje, jako kdyby se ho dotkla kouzelná hůlka ... Mike Babcock.

Jen v posledni dobe?? :D I kdyz ano, poslednich 6 zapasu ma Crosby 15 bodu a evidentne si hru uziva...

Dnes jedeme na zdecimovanou a zklamanou Atlantu, tak pekne do nich, nasazet jim nejake goly, sebrat 2 body a dobre se naladit pred playoffs!
ATL 1-0 PIT
Tak dnes to byl hruby nezajem z nasi strany :hroza: . Velka bida a dobry Hedberg... Mame Ottawu :ja_neviem: .
souhlasim, naprosty nezajem, nikdo Sidneymu nepomahal, chybelo bruslení, větší tlak na branku, důraz, prostě jsme to jen odklouzali.Nejlepším na naší straně byl opět Staal. Jinak z Malkina už mě vstávají vlasy na hlavě, kdy už se probudí. Být já trenérem Penguins, tak si d pulky zapasu nezahraje. Ztrácí puky, nepřesně rozehrává a ještě uplně zbytečně šel na trestnou. Doufám, že jsme si vynrali jen takový oddech a všichni si uvědomí, o c od středy půjde. V PRVNÍM KOle je Ottwaw, ta je docela nevyzpytatelná, ale ja jsem si ji přál. Už proto, že se bude hrát pěkný ofenzivní hokej.

Cooke dostal co si zasluzil a ani to netrvalo dlho od jeho zakerneho zakroku na Savarda :box:
Cooke mohol byť rád, že si ho Evander držal za dres. Inak by sa tak rýchlo neprebral.
Dúfam, źe s Isles prehráte a je mi jedno akým pomerom. Nič proti vám, ale ak Isles vyhrajú, posunú sa v tabuľke pred nás, čo by znamenalo, źe budeme ťahať najvyššie ako 5. v poradí.
jo klidně s nima at prohrame, o umístění už nam nejde, ale hlavně at Sidney dá.
Tak toto už horšie dopadnúť nemohlo :cry:
Kower píše:

Cooke dostal co si zasluzil a ani to netrvalo dlho od jeho zakerneho zakroku na Savarda :box:
No panečku to byly trochu děla!!!
Výborně Kane!!! Cooke ho asi malo podcenil ale dobře mu tak nic jiného si nezaslouží!! (takhle má podle mě vypadat odplata!!) na takového mladíka jako je Kane moc krásné KO !! hned je po ránu lepší nálada :D
Obrázek :lol2: :cool:
tak přátelé, pro ty co neverili-sidney crosby prave vyhral Maurice trophy pro nejelepšího střelce NHL společně se Stamkosem.A do sbírky přidává další velkou cenu. Od Sidneyho bych takovy přival branek necekal na zacatku sezony. Tak že super!!!!!!!!! Ti co nam nepřejí zase musí se sklonit před jeho uměním. Snad to vydrží i v play off. :clap:
NYI-PIT 5-6pp

No panove, tak to byla divocina jak blazen, jako vzdycky proti NYI. Uz v pulke zapasu jsme meli 8 oslabovek... Vcera 7 oslabovek, disciplina hosi!!!
Ale jinak naturalni ofenzivni hokej jak od Isles tak od Penguins. To co dnes predvadel Crosby, ale taky Malkin(2+2) to byla parada. Crosby je neskutecny talent. Dnes tam Crosby prasknul 2+3 a zaslouzene vyhral Richarda!!! :oslava:
Sice spolu se Stamkosem, ten si to zajistil symbolickym emptynetterem :eek2: , ale klucinovi z TBL to dopreju, bylo videt jak se Stammy za tim v zaveru sezony nahanel a nakonec se mu to povedlo.

Sid se taky dostal na 2.misto bodovani pred Ovieho a nebyt dnesniho vykonu Sedina, tak by vyhral i Art Rosse. A to vsechno s Dupuisem a Guerinem na kridlech. Poklona :yes: . Jedine dnes pri nasi marodce hral Sid s Genem a bylo to sakra poznat.

Jinak, vedli jsme 5-2 po Sidneyho show, ale Isles z niceho nic srovnali na 5-5. Pak jsme jich dostali pod tlak, uvedomovali jsme si, jake nasledky na psychiku by mohla mit pripadna prohra. V 60. minute predvedl Sid takovy shift, jaky jsem v ZIVOTE NEVIDEL. Dvakrat v neskutecne rychlosti obkrouzil s pukem celou tretinu a pak vyjel zpoza branky do golove sance, ale Roloson mu to zazracnym zakrokem vychytal. Byl by to bezkonkurencni gol roku, zavrseni hattricku, vitezny gol a taky 52.gol sezony jako lusk, ale bohuzel... Sid hral proste dnes jak nadopovany, Richarda ma, v kan.bodovani je druhy a bez sanci mozna neni ani na Hart trophy. Ale nakonec az tak ten Rolosonuv zakrok na Sida nevadil, protoze v prodlouzeni po krasne diagonale Malkina(opet nedisciplinovany, ale jinak skvely vykon) rozhodl velmi odvazne a dobre hrajici Jordan Leopold a vyhrali jsme, to je nejdulezitejsi pro naladu na zacatku playoffs.

Do playoffs tak muzeme jit s dobrou naladou! Jisteze tam nebudeme hrat takovy rybnikovy hokej jako dnes, ale na druhe strane neco z tohodle ofenzivniho uraganu by jsme i tam predvest mohli.

Nakonec gratuluji Devilum k diviznimu vitezstvi a konstatuji, ze jsem rad, ze divizi vyhrali oni :D :D Sami tim usili na sebe bic! Protoze Philadelphia jich posle nechutnym zpusobem na dovolenou!!! Verim tomu a jsem rad, ze nastal tenhle scenar playoffs. Flyers presne vedi jak na NJD a jsou pro mne favoritem serie, avizoval jsem to Englandovi uz pred mesicem, ze pro PHI je tohle ideal. Boston by byl taky pomerne neprijemny, rozjeli se hosi, tak jsem rad, ze jsme se jim vyhli.
Ottawu nakonec beru jako sice tezkeho ale urcite zdolatelneho soupere, pres jejich prostupnou obranu a nezkuseneho Elliotta budeme mit sance na golove udery a vidim to optimisticky! Navic se jim zranil Kovalev. Postup je jednoznacne v nasich silach a jelikoz nepredpokladam postupy Devils nebo Buffala, tak snad se vyhneme Washingtonu i ve druhem kole playoffs.

Vlastne vsechno to dopadlo dnes idealne, tak jak jsem si to predstavoval co se tyce trofeji, vysledku(vitezstvi PHI bylo zaklad,) i nasazeni do playoffs, uplne krasny hokejovy den! GOOO PENS! :wawe:
Jsem rad, ze jste nakonec prohrali boj o divizni titul vy. Ottawa na 1.kolo, to je to nejhorsi co se vam mohlo stat a taky ze na to nakonec i doplatite. Pro mne je favorit serie jasny...Senators!
Pro mě je taky favorit serie jasný...Philadelphia Flyers....
Podle mě bude Pens naprosto v pohodě a OTT je ani moc nepotrápí. Jediny komu by proti Pens věřil jsou Capitals, ale i tam by to bylo o hubu...
neis píše:Podle mě bude Pens naprosto v pohodě a OTT je ani moc nepotrápí. Jediny komu by proti Pens věřil jsou Capitals, ale i tam by to bylo o hubu...
Ottawu by som nepodceňovala.
Jasné to dle mého názoru nebude, bude záležet jak to půjde Spezzovi s Alfredssonem a hlavně Eli v kisně, uvidíme, mohla by to být good série !!!
Dúfam, že inkarnovaný Boh narazí na vlak s názvom A-train. :D
Ottawa bude ťažký súper,ale verím,že ho nejako zdoláme.Hlavne,že posledný zápas dopadol dobre.A najlepšie dopadol pre Sida,takže super! :clap:
Aké je vaše momentálne zloženie obranných dvojíc?
mt-svk píše:Aké je vaše momentálne zloženie obranných dvojíc?
1. Sidney Crosby, Cindy Crysby
2. Gary Bettman, Colin Campbell
3. Dan Marouelli, Brian Pochmara
Gratulace Sidneymu k Maurice Richard Trophy! Před sezónou bych si na to nevsadil ani korunu a myslím, že nejsem sám! :thumbsup:
Mt-svk:

AndyF ted nema pravdu :) . Je to trochu jinak:

Gonch - Eaton
Brooksy Orpik - Letang
Leopold :good: - "Gogo" Goligoski

7.bek Jay McKee
Ta sestava andyf vypadá teda mnohem lépe :D:D
6377 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS