NYI-PIT 5-6pp
No panove, tak to byla divocina jak blazen, jako vzdycky proti NYI. Uz v pulke zapasu jsme meli 8 oslabovek... Vcera 7 oslabovek, disciplina hosi!!!
Ale jinak naturalni ofenzivni hokej jak od Isles tak od Penguins. To co dnes predvadel Crosby, ale taky Malkin(2+2) to byla parada. Crosby je neskutecny talent. Dnes tam Crosby prasknul 2+3 a zaslouzene vyhral Richarda!!!
Sice spolu se Stamkosem, ten si to zajistil symbolickym emptynetterem

, ale klucinovi z TBL to dopreju, bylo videt jak se Stammy za tim v zaveru sezony nahanel a nakonec se mu to povedlo.
Sid se taky dostal na 2.misto bodovani pred Ovieho a nebyt dnesniho vykonu Sedina, tak by vyhral i Art Rosse. A to vsechno s Dupuisem a Guerinem na kridlech. Poklona

. Jedine dnes pri nasi marodce hral Sid s Genem a bylo to sakra poznat.
Jinak, vedli jsme 5-2 po Sidneyho show, ale Isles z niceho nic srovnali na 5-5. Pak jsme jich dostali pod tlak, uvedomovali jsme si, jake nasledky na psychiku by mohla mit pripadna prohra.
V 60. minute predvedl Sid takovy shift, jaky jsem v ZIVOTE NEVIDEL. Dvakrat v neskutecne rychlosti obkrouzil s pukem celou tretinu a pak vyjel zpoza branky do golove sance, ale Roloson mu to zazracnym zakrokem vychytal. Byl by to bezkonkurencni gol roku, zavrseni hattricku, vitezny gol a taky 52.gol sezony jako lusk, ale bohuzel... Sid hral proste dnes jak nadopovany, Richarda ma, v kan.bodovani je druhy a bez sanci mozna neni ani na Hart trophy. Ale nakonec az tak ten Rolosonuv zakrok na Sida nevadil, protoze v prodlouzeni po krasne diagonale Malkina(opet nedisciplinovany, ale jinak skvely vykon) rozhodl velmi odvazne a dobre hrajici
Jordan Leopold a vyhrali jsme, to je nejdulezitejsi pro naladu na zacatku playoffs.
Do playoffs tak muzeme jit s dobrou naladou! Jisteze tam nebudeme hrat takovy rybnikovy hokej jako dnes, ale na druhe strane neco z tohodle ofenzivniho uraganu by jsme i tam predvest mohli.
Nakonec gratuluji Devilum k diviznimu vitezstvi a konstatuji, ze jsem rad, ze divizi vyhrali oni

Sami tim usili na sebe bic! Protoze Philadelphia jich posle nechutnym zpusobem na dovolenou!!! Verim tomu a jsem rad, ze nastal tenhle scenar playoffs. Flyers presne vedi jak na NJD a jsou pro mne favoritem serie, avizoval jsem to Englandovi uz pred mesicem, ze pro PHI je tohle ideal. Boston by byl taky pomerne neprijemny, rozjeli se hosi, tak jsem rad, ze jsme se jim vyhli.
Ottawu nakonec beru jako sice tezkeho ale urcite zdolatelneho soupere, pres jejich prostupnou obranu a nezkuseneho Elliotta budeme mit sance na golove udery a vidim to optimisticky! Navic se jim zranil Kovalev. Postup je jednoznacne v nasich silach a jelikoz nepredpokladam postupy Devils nebo Buffala, tak snad se vyhneme Washingtonu i ve druhem kole playoffs.
Vlastne vsechno to dopadlo dnes idealne, tak jak jsem si to predstavoval co se tyce trofeji, vysledku(vitezstvi PHI bylo zaklad,) i nasazeni do playoffs, uplne krasny hokejovy den! GOOO PENS! :wawe: