Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

nevadi kazdy ja nahraditelny ideme do Buff po dva body pomeeeee :box: :box:
petrik píše:no my vam ako nahradu kludne posleme niekoho z trojice hannan, salei, clark - staci si vybrat :D
mozno by nam ako protihodnota stacil aj ten vas nespokojny kosticin ci jak sa to jeho meno pise, alebo nejake 2 - 3 kolo draftu :wink:
Díky, není třeba, bohatě si vystačíme z vlastních řad. Aspoň zatím, uvidíme, co bude dál.
Hmm, ta to je pro Habs dost nechutná rána hned z 1. utkání sezóny :thumbsdown: :thumbsdown: - Markov bude hodně chybět, navíc 4 měsíce to je fakt řacha. Statistiku při jeho absencích také nemáte kdovíjakou, no holt na začátek pešek jak hrom !!!!
paraada.. Mame 4 body..
Travis sa nejak roztrielal :)..
a famozny carey ..z dalsich 35 :box: sog pustil za seba len jednu.. parada..len tak dalej ted do calgary..
maro píše:ted do calgary..
a ako nechcem byt zlym prorokom, ale bodova snurka sa zrejme v Calgary usekne :angel: ak to tam zmaknete, tak to si uz aj ja poviem, no pane jo :D
? habsi mas echo, preco nehral Agostini, popripade v akej formacii nastupuje ? dik
no tak vyhrať na ľade súpera so 17trelami na bránu, chce aj kusisko šťastia, ale počíta sa víťazstvo a to je podstatné. Len dúfam, že v takomto trende nechcú pokračovať... Pošilo aj to, že Gionta skóroval.
cepi píše:
maro píše:ted do calgary..
a ako nechcem byt zlym prorokom, ale bodova snurka sa zrejme v Calgary usekne :angel: ak to tam zmaknete, tak to si uz aj ja poviem, no pane jo :D
? habsi mas echo, preco nehral Agostini, popripade v akej formacii nastupuje ? dik
Ano, v Calgary to bude hodně těžké, i vzhledem k tomu, že Flames mají fyzicky velice zdatné mužstvo, s kterým bude naopak naše vzrůstově malé mužstvo mít problémy. D´Agostini podle mě nehrál jen z výkonnostních důvodů nebo prostě proto, že to chce Martin točit. Jinak nastupoval ve třetí lajně.
takže Sergej Kosticyn to rozdýchal a náhle zmenil postoj... :D
mám pocit, že si to vydiskutovali, troška sa umravní a za niekoľko dní bude s5 v A-tíme Montrealu :yes: (predsa len by ho bola škoda, stále je to skvelý hráč )
ivan23 píše:takže Sergej Kosticyn to rozdýchal a náhle zmenil postoj... :D
mám pocit, že si to vydiskutovali, troška sa umravní a za niekoľko dní bude s5 v A-tíme Montrealu :yes: (predsa len by ho bola škoda, stále je to skvelý hráč )
Mně osobně by v Montrealu vůbec nechyběl a pokud bychom ho měli možnost společně s jeho bratrem vyměnit za jedno solidní křídlo, rozhodně bych nebyl proti...
Habs neponechali nic na nahodu, teda tu defenzivnu a poistili si ex_divocaka M.A.Bergerona (1 rok - 750.000)
v nasich vzajomnych subojoch sa teda stretnu dvaja Bergeroni :cool:
Za ty penize podle me hodne dobry podpis. M.A. je dost ofenzivne ladeny bek, jednu dobu hraval i u nas, ale na trvalo se do sestavy nevesel, coz nebylo nic prekvapiveho, ale u Isles hraval pravidelne zejmena presilovky. Byl spise takovou pojistkou pro play-off a nebylo se co divit ze skoncil po sezone v MIN ( tusim ze leto 2007 :?: )
cepi píše: a ako nechcem byt zlym prorokom, ale bodova snurka sa zrejme v Calgary usekne :angel: ak to tam zmaknete, tak to si uz aj ja poviem, no pane jo :D
Tys to přivolal, i když se to dalo celkem čekat. Na druhou stranu jsme minimálně k bodu měli hodně blízko, ale totálně jsme propásli druhou třetinu. Herní projev byl rozhodně o moc lepší než v Buffalu. Škoda... :-(
ale zato s vancouverom to musi byt jasna vyhra. treba ustrazit sestry a bude to. luongo vytahuje jeden trik za druhym z klobuka. snad aj dnes nieco predvedie.
debil píše:ale zato s vancouverom to musi byt jasna vyhra. treba ustrazit sestry a bude to. luongo vytahuje jeden trik za druhym z klobuka. snad aj dnes nieco predvedie.
Dneska jsem také skeptik - jednak máme zápas v nohou a jednak domácím už docela teče do bot a budou o to víc chtít v kanadském derby uspět. Bodík by ale mohl být reálný.
debil píše:ale zato s vancouverom to musi byt jasna vyhra. treba ustrazit sestry a bude to. luongo vytahuje jeden trik za druhym z klobuka. snad aj dnes nieco predvedie.
No Sedinovci obaja po 3 body a spolu s Luongom 3 hviezdy zápasu. :wink:
Aj to sa podpísalo na debakli 7:1 a habs odchádzajú z Vancouveru ako porazení už 8x v rade.
Bergeron posilou Montrealu

"Podpis smlouvy hlásí i zástupci Montreal Canadiens. Problémy v zadních řadách Habs (zdravotní patálie Andreje Markova a Ryana O´Byrnea) má vyřešit nově příchozí Marc-Andre Bergeron, osmadvacetiletý rodák z Quebecku se s kanadským oddílem domluvil na jednoleté smlouvě s výdělkem 750 000 dolarů.
V minulé sezóně Bergeron oblékal dres Minnesoty a v 72 zápasech základní části zaznamenal 14 branek a 18 asistencí."

toto je podľa mňa dobrý podpis, Marc-Andre je parádny obránca... :good:
hej, slusny zadak, mne sa docela lubil minuly rok v Minnesote, casto rozohraval presilovky
Ohlund píše:
No Sedinovci obaja po 3 body a spolu s Luongom 3 hviezdy zápasu. :wink:
Aj to sa podpísalo na debakli 7:1 a habs odchádzajú z Vancouveru ako porazení už 8x v rade.
Na tom zápase není z naší strany co hodnotit, i když Canucks nehráli nic světoborného, přesto to bohatě na nás stačilo. Tolik chyb, co jsme jim nabídli, to se jen tal nevidí... :-( . Mohli jsme to ještě zdramatizovat za stavu 3-1, ale pak přišel zbytečný faul a potom fatální chyba při střídání a bylo hotovo. Jsem moc zvědavý na Edmonton.
Při posledním tréninku změna v sestavě Moen v prvním útoku.Jsem zvědav jak to bude v zápase.

Practice Lines
Forwards:
Moen - Gomez - Gionta
Cammalleri - Plekanec - Kostitsyn
Latendresse - Lapierre - Pacioretty
D'Agostini - Chipchura - Laraque

Defencemen:
Hamrlik - Spacek
Gorges - Gill
Mara - Belle
Tak se začínáme propadat do velké výsledkové, ale i herní mizérie :-( . Včera proti Coloradu, které také nehrálo žádný úchvatný hokej, z toho po většinu zápasu bolely oči a snad jen hra Plekyho fanouška Habs mohla potěšit. Naše koncovka vůbec neexistuje a jestli se nedáme rychle dohromady, můžeme letos na play-off zapomenout, byť je teprve začátek soutěže! Po takovém nákupu na papíře excelentní ofenzívy jsem tedy rozhodně čekal větší brankový přínos, tohle je ještě horší než loni... :thumbsdown: .
Nuž ja som od útoku Gomez - Cammalleri - Gionta čakal tiež viac. Pravda je že Gomez sa asi neodrazil k lepším výkonom, Cammalleri zatiaľ nevyzerá, že by mal atakovať 40 golov co urcite vsetci od neho cakali. Gionta daval doteraz 20+ kazdu sezonu popravde ak to dokoza naplnit aj teraz bude to zrejme uspech. VIac od neho necakajte to som uz pisal davno.

Alebo jednoducho vam tych krpcov iba zbiju.
http://www.nhlpro.cz/clanek/15641-jenom ... ji-v-sedmi

Ani to nestačilo na skvelého Andersona.Chytá vo velkej forme. :thumbsup:
:-( Tak včera jsem po dlouhé době zhlédl první třetinu.A hráli jsme kupodivu dobře.Po předešlých prohrách,které jsem neviděl jsem si myslel,že hrajeme herně mizerně,ale zřejmě selhává střelba.Ottawa se vlastně za třetinu nedostala k vážnější akci, krom gólu a to ještě byla naše zbytečná chyba v rohu u mantinelu,kdy jsme je nechali odcentrovat na najíždějícího Neila.Poté jsme se tlačili před bránu,ale NE dát gól.Šanci si vytvoříme,ale nejsme schopni proměnit!!Až chyba hostujícího Leclaira,kterému propadl puk nám pomohla šťastně třetinu vyrovnat.Zřejmě střílet branky bude naše současná achilova pata.
Jak vidim,tak v dalším průběhu už to tak slavné nebylo.A nakonec nám elegantně dal gól Alexej Kovaljov.Co se vlastně divim, to je už po několikáte,kdy nás porazí náš bývalý hráč!!!!
Další prohra a to pátá v pořadí.PO se pomalinku vzdaluje!!!!!!
Hm,je to špatné!!Neočekával jsem od předělaného mužstva zázraky,ale přece jen jsem doufal v lepší výsledky.Snad se to zlepší!!
Podle předešlých ohlasů hraje dobře Tomáš Plekanec i když včera mě v první třetině moc nepřesvědčoval.No alespoň,že tak.
Co jsem koukal na highligty, tak Price příliš za góly nemohl a to ani v předešlých zápasech.Ty střely byly nechytatelné.Včera tam měl jeden skvělý zákrok za který by se nemusel stydět Patrick Roy.
Spíš propadá naše obrana včetně vracejících se útočníků.Chybí zraněný Markov a především nejsme schopni dát gól.Neprosazuje se gólově Cammaleri/včera gól náhoda/ ,Gomez ale i další útočníci od kterých bych čekal góly.A.Kosticyn například. :evil:
Naposledy jsme dali tři góly v zápase s Calgary.Jinak dáme jeden nebo dva góly za zápas a to je zoufale málo!!!!!!!!!To těžko můžeme proti Ottawě a silným soupeřům uspět!!
Bude to asi chtít změnu a pilovat v treningu střelbu!!Přeházet útoky,případně nějaký impuls v podobě nějakého nažhaveného útočníka z farmy.Zkusil bych Darche nebo Russella.Ti v AHL góly dávají.
Jsem moc zvědavý ,kdy se ten výsledkový pád povede Martinovi zastavit a jestli vedení mu dá dostatečný čas na změnu!!
:-( Doufám,že to zase nebudou řešit výměnou trenéra, jak je v Canadiens obvyklé :shock:
No tak opet hrajete mizerne, preci jen jsem cekal od vasich posil vic. To Ottawa vypada velmi dobre, videl jsem to uz v zapase s Penguins, kde jsme museli na vitezstvi poradne zamakat a meli jsme tam stesti
Atlantik píše:No tak opet hrajete mizerne, preci jen jsem cekal od vasich posil vic. To Ottawa vypada velmi dobre, videl jsem to uz v zapase s Penguins, kde jsme museli na vitezstvi poradne zamakat a meli jsme tam stesti
Tak opravdu nevím, co ti třeba na včerejším výkonu Ottawy připadalo "velmi dobré"... V první třetině byli zralí na ručník, bohužel by ale proti nim muselo stát mužstvo s úplně jinou koncovkou. A to vlastně platilo pro většinu zápasu, až ve třetí třetině po Kovyho třetím gólu už byla pánem situace Ottawa. Jak říkám, vyhrála díky tomu, že v koncovce byla o mnoho lepší než my. I když to by v naší současné situaci bylo téměř každé mužstvo NHL... :-( .
5197 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS