Jediná možnosť je podpísať a po roku trejdnúť, ale s NTC a jeho povahou? Pche... Toto nám môže spôsobiť nemalé problémy a ja som proti. O rok možno budem hovoriť inak, ale dnes nie.
neis: Hurá, ďalší týždeň "zvažovania"
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Definuj kafíčko neis... Jednoročka, opäť presun. Z jeho predošlého správania bolo skôr zrejmé, že chce peniaze/SC ale i zakotviť s rodinou a nie sa vláčiť po štátoch. Je to ponuka na zváženie, veď aj Pav je lákadlom, ale zas taká dychberúca nie je. Navyše ako mountain správne poznamenal, aj oni majú obmedzené možnosti a ťaźko odhadovať, ako ich budú prípadne mazať.neis píše:No a ? Ale je to Detroit, což je jiné kafíčko než NJD.
Detroitu má velkou šanci na SC. Měl by tam exceletní spoluhráče a věřím, že by šel i přes 100bodů. V NJ hraje beton a to mu sedět nikdy nebude, hral za vás hrozně a vymlouvat se, že sváma dlouho netrénoval je celkem mimo mísu, protože je to profík extra třídy a ten by měl umět hrát po pár týdnech bezproblému. Jo pokud by NJ přivedlo Kabelku a změnilo herní pojetí, tak potom by mu to mohlo šlapat i NJD, ale jinak bude jen zhnusený a to bude přenášet na celý tým...Getzo5 píše:Definuj kafíčko neis... Jednoročka, opäť presun. Z jeho predošlého správania bolo skôr zrejmé, že chce peniaze/SC ale i zakotviť s rodinou a nie sa vláčiť po štátoch. Je to ponuka na zváženie, veď aj Pav je lákadlom, ale zas taká dychberúca nie je. Navyše ako mountain správne poznamenal, aj oni majú obmedzené možnosti a ťaźko odhadovať, ako ich budú prípadne mazať.neis píše:No a ? Ale je to Detroit, což je jiné kafíčko než NJD.
trochu si protirecis. Kdyz je profik extra tridy tak by nemel byt zhnuseny pokud se bude hrat v Defense first tymu. myslim ze pokud Zach je schopny se dostat pres 90 bodu v NJD nevim proc by to nemel dokazat Kovy kdyz v sezone mel v NJD bod na zapasneis píše:
Detroitu má velkou šanci na SC. Měl by tam exceletní spoluhráče a věřím, že by šel i přes 100bodů. V NJ hraje beton a to mu sedět nikdy nebude, hral za vás hrozně a vymlouvat se, že sváma dlouho netrénoval je celkem mimo mísu, protože je to profík extra třídy a ten by měl umět hrát po pár týdnech bezproblému. Jo pokud by NJ přivedlo Kabelku a změnilo herní pojetí, tak potom by mu to mohlo šlapat i NJD, ale jinak bude jen zhnusený a to bude přenášet na celý tým...
Práve o to ide, betón by sa už hrať nemal, či príde Kabelka, či nie. Kovy byť to profesionál, skutočne na zostavu zvyknutý nebol, na ten Lemaireov betón ako si správne poznamenal, nebol pripravený. Žiaden hráč jeho typu bez predošlej skúsenosti by nebol. Príkladom nech je napr. Gáborík. Kovalchuk nehral na svoje možnosti, v prvom rade neskóroval (bodovať bodoval) ale to bol jeho problém dlhšie obdobie a vyjednávania s klubmi tomu nepridali. Argument, že NJD je práve ten, ktorý je "mimo mísu". Problémy boli inde. Pokiaľ by sa veci nemenili, samozrejme by som s tebou bezvýhradne súhlasíl, ale takto som ešte stále zdržanlivý, nie však pesimistický v pohľade na jeho hru. Že nebude pasovať do toho, čo dlhodobo a napr. aj po odchode Suttera hráme, to som hovoril ešte pred trejdom, aj preto ma mrzel odchod Bergforsa o to viac, kedže som jeho príchod považoval za chybu a nezmenilo to ani x zápasov čo odohral. Ale teraz sa veľa vecí zmenilo, organizácia po rokoch konečne začína ožívať, prišla do fázy, keď sa do tímu má šancu prebojovať dosť mladých a perspektívnych hráčov, chyby z obrany sa odstránili až na jednu pretrvávajúcu a to absenciu of. beka, inak však všetko ide podľa plánu a garantujem, že Devils už teraz, ešte sa sezóna ani zďaleka nezačala, nie sú tým tímom, ktorým boli v posledných 3 rokoch.neis píše: Detroitu má velkou šanci na SC. Měl by tam exceletní spoluhráče a věřím, že by šel i přes 100bodů. V NJ hraje beton a to mu sedět nikdy nebude, hral za vás hrozně a vymlouvat se, že sváma dlouho netrénoval je celkem mimo mísu, protože je to profík extra třídy a ten by měl umět hrát po pár týdnech bezproblému. Jo pokud by NJ přivedlo Kabelku a změnilo herní pojetí, tak potom by mu to mohlo šlapat i NJD, ale jinak bude jen zhnusený a to bude přenášet na celý tým...
A ty si mu to krásne vrátil obratom... ako hovorím, žiaden hráč podobného razenia si na NZT nezvyká ľahko. Za druhé, Parise je hráč, ktorý si naopak na takom štýle môže pokojne zakladať, kedže na to má predpoklady. (pravda, taktiež mu prospieva iné)megaton píše: trochu si protirecis. Kdyz je profik extra tridy tak by nemel byt zhnuseny pokud se bude hrat v Defense first tymu. myslim ze pokud Zach je schopny se dostat pres 90 bodu v NJD nevim proc by to nemel dokazat Kovy kdyz v sezone mel v NJD bod na zapas
neis píše:To není protiřečení... Sehrat se spoluhráči v pětce by neměl být problém, ale přizpůsobit celkové koncepci někdy nejde, když to odporuje přirozenosti hráče. Kovy je to ryze útočný hokejista a proto mu nikdy nynější styl NJ nemůže vyhovovat. Parise je více universalní a není to RusKovy soloval jak vzteklý a "milion" propagačních střel za zápas a jinak nic. Bod na zápas třeba měl, ale co jsem viděl, tak se ke spoustě asistencí jen přisral. Spoluhráče měl mnohem lepší než v Atlantě a přesto "zapoměl" dávat goly...Tohle není o jednotlivcích, ale o celkovém systému NJ a ten pro něj podle mě prostě není. Prozatímní nákupy NJD nasvědčují, že žádná změna nebude, ba naopak, směřujete ještě k většímu betonu. Nyní jste absolutně bez tvořivého beka,což je fatální nedostatek vašeho kádru, bez zadáka playmakera může jít i solidní útok do háje...
Dúfam, že s onlinu na nhlpro ti došlo s kým hovoríšneis píše:Jo přesně tak z příchodu Voločenkova a Tallindera, oba jsou to výborní defenzivní beci, ale dopředu nuloví. Tallindera jsem si hodně přál do Philly, bo my zase nemáme ryzí defenzivní beky. Ale kdo jako bude u vás tvořit? Green? Tomu by jako jedinému dal tak 7 z 10 bodů do útoku, jinak zbytek prakticky útoční bezmozci. Bez kvalitní rozehrávky v moderním hokeji nejde prakticky hrát a už vůbec né útočně... Obrana je základ útoku a u vás základ není...
S tým Prešovom opatrne áno, trénerMartin #27 píše:jj přesně tohle jsem říkal po příchodu Tallindera a Volchenkova...jsou to sice perfektní beci ale dopředu nic nevymyslí oproti takovému Martinovi , proto se stále modlím a doufám že ten Kabelka nakonec fakt dorazí. Ke Kovalčukovi jsem tu už svuj názor napsal a opakovat ho nebudu.
Jinak co se týče těch řečí jako že hráči jako Kovalčuk se k nám nehodí jsou pro mě blbé kecy. Takoví hráči se hodí uplně do každeho týmu. Je to hráč který to umí vzít na sebe a dát toho gola, prostě nevím proč by se k nám nehodil nechápu to. a ty řeči že kvuli toho že hrajem tzv "Prešovský beton" těm se už jenom směju
Do stylu jako má NJD se nehodí primadony a to Kovy je...Je to hráč, který může nastřílet 50 golů i v Islanders, ale potřebuje k tomu příhodný systém. A martinku jestli nevidíš, že pro vás útok není zrovna prioritou, tak se směju takyMartin #27 píše:jj přesně tohle jsem říkal po příchodu Tallindera a Volchenkova...jsou to sice perfektní beci ale dopředu nic nevymyslí oproti takovému Martinovi , proto se stále modlím a doufám že ten Kabelka nakonec fakt dorazí. Ke Kovalčukovi jsem tu už svuj názor napsal a opakovat ho nebudu.
Jinak co se týče těch řečí jako že hráči jako Kovalčuk se k nám nehodí jsou pro mě blbé kecy. Takoví hráči se hodí uplně do každeho týmu. Je to hráč který to umí vzít na sebe a dát toho gola, prostě nevím proč by se k nám nehodil nechápu to. a ty řeči že kvuli toho že hrajem tzv "Prešovský beton" těm se už jenom směju
My to u nás říkáme tak GetzoGetzo5 píše:S tým Prešovom opatrne áno, trénerMartin #27 píše:jj přesně tohle jsem říkal po příchodu Tallindera a Volchenkova...jsou to sice perfektní beci ale dopředu nic nevymyslí oproti takovému Martinovi , proto se stále modlím a doufám že ten Kabelka nakonec fakt dorazí. Ke Kovalčukovi jsem tu už svuj názor napsal a opakovat ho nebudu.
nj stará hold mám na to asi jiný názor :ja_neviem: :smile03:neis píše:Do stylu jako má NJD se nehodí primadony a to Kovy je...Je to hráč, který může nastřílet 50 golů i v Islanders, ale potřebuje k tomu příhodný systém. A martinku jestli nevidíš, že pro vás útok není zrovna prioritou, tak se směju takyMartin #27 píše:jj přesně tohle jsem říkal po příchodu Tallindera a Volchenkova...jsou to sice perfektní beci ale dopředu nic nevymyslí oproti takovému Martinovi , proto se stále modlím a doufám že ten Kabelka nakonec fakt dorazí. Ke Kovalčukovi jsem tu už svuj názor napsal a opakovat ho nebudu.
Jinak co se týče těch řečí jako že hráči jako Kovalčuk se k nám nehodí jsou pro mě blbé kecy. Takoví hráči se hodí uplně do každeho týmu. Je to hráč který to umí vzít na sebe a dát toho gola, prostě nevím proč by se k nám nehodil nechápu to. a ty řeči že kvuli toho že hrajem tzv "Prešovský beton" těm se už jenom smějuJágr taky do WSH nezapadl, když nemohl hrát to co uměl....
Nevadí, nabudúce už budeš vedieťneis píše:No to jsem nepoznal
Pokud NJ získá playmakera a začne do týmu více zapracovávat mladíky, tak to budete mít opět zajímavý tým. Ale popravdě jsem ani moc nepochopil příchod Arnotta, vím že ho máte rádi, ale stejně nevím proč se pořád spoléhat na drahé "staříky". Vy jste takový Detroit východu a myslím, že je to trošku na škodu...
Viem a vždy ma to pekne nakrkneMartin #27 píše: My to u nás říkáme tak Getzoproč si z Prešova?
neis: Arnott proto, protože přesně takový hráč nám chyběl...silný, dobre buly,tvrdší muzika, skvělý před bránu, to jsouu atributy které nám chyběly a bez kterých se dneska hokej hrat neda... s tímto podpisem jsem nadmíru spokojen
no myslim lebo najlepšie roky mal v New Jersey a potom už nezahral nič poriadne... vzddali sme sa ho preto lebo žiadal vela na platovy strop v tej dobe ved , a ani v Rangerse nebol takym lidrom ani v Montreale tuto szeonu ako v New Jersey dakedy...Getzo5 píše:Hannu píše:takisto aj ja by som bol rad ved čo ... body zbieral pre nas... nevidim dovod prečo nie aj ked bere vela penazi ale taky hrači si zaslužia... taky Gomez ma tiež podobny plat a nenahra tolko ako Kovalčuk...to snáď nemyslíš vážne toto...
V prvom rade hokejový tím nie je charita, v rade druhom je platový strop limitujúci a on i keď výborný hráč, nie je práve to, čo tento tím najviac potrebuje. Gomez je priam úžasný príklad toho, ako sa má preplácať hráč len vďaka tomu, čo predviedol doteraz. Hráči ako Eliáš, Brodeur, Staal, Datsyuk a podobne sú hodní peňazí do nich vložených nech sa jedná o akúkoľvek sumu. Kovalchuk nie.Hannu píše:
no myslim lebo najlepšie roky mal v New Jersey a potom už nezahral nič poriadne... vzddali sme sa ho preto lebo žiadal vela na platovy strop v tej dobe ved , a ani v Rangerse nebol takym lidrom ani v Montreale tuto szeonu ako v New Jersey dakedy...