Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

no mna Petov nazor na mna (pre taku.....) dost zarazil, zamrzel.....lebo v jeho pripade neslo o HF ako take, ale o moju chybu :?: ako tak sme si to vysvetlili na ICQ, viem voc de, ale stale si za tym stojim, ze ak sa v ktoromkolvek hokejovom topicu budu riesit mimo hokejove veci, ktore sa budu skôr podobat na lacnu narodnostnu diskusiu nast_rocnych tak :coucou: na :censored: narodnostne vymeny nazorov som proste alergicky (zvlast tu na HFku, kde sme taka docela sympaticka cesko_slovenska rodinka :serus: :) a pokial sa nieco podobne riesi, rozobera v hokejovom topicu....ten topic (OH svk-cze) som proste uzamkol a to som podla Xruca robit nemal.....ale ako som mu na zaver pisal... "ak niekedy v buducnosti na mna, ci na forum zmenis nazor paci sa, HF bude pre teba stale otvorene, ak nie, tesilo ma, bol si fajn HF clenom, z mojej strany vsetko, vsetko dobre"

:backtotopic:

Caps - Habs 4:1 :frajer2:
neis píše:Letos není moc týmů na východě co by vám mohlo konkurovat a MTL, který je z formy už vůbec né...ale PO je jiná soutěž a uvidíme jestli se dá ofenzivou v PO vyhrávat...
Fakt mě baví, jak se neustále poslední dobou navážíš do Habs - ok, nejsou v téhle sérii favoritem, ale už ty tvé příspěvky na našem topicu, že měli postoupit Rangers a podobné kecy... Napíšu ti to ještě jednou - Flyers podělali základní část, vzhledem ke svému kádru, daleko víc, tak mudruj o svých oblíbencích a nefilozofuj o tom, kdo měl či neměl na něčí úkor postoupit. Když napíšeš, že Rangers si to zaslouží za ten konec základní části, jak bojovali, a my ne proto, že jsme v posledních třech zápasech s relativně slabšími soupeři získali jen dva body, tak se na mě nezlob, ale jsi totální demagog... Od kdy se posuzuje úspěch mužstva podle posledních pár zápasů? K čemu se pak hraje těch zápasů 82...?
No nic, nechám toho, jen mě to trochu víc "iritují" :) takovéhle řeči od fanouška mužstva, které na tom není o nic lépe.
Ak išlo o to, XruC mohol otvoriť tému v Pokeci, kde by sa to vydiskutovalo a bolo by.
O co ti jako jde ??? Proč to bereš tak osobně?? O philce jsem nikde nic nepsal, že si to zasloužili více, ale nevím co má společného moje fanouškovství PHI stím, že si myslím, že Rangers by si PO zasloužili více?? To jako nemůžu někdy říct např. o WSH po některém zápase, že hrál špatně, když zrovna prohraje i Philla?? Napsal jsem pouhé fakta a jelikož máte jen o bod více než Rangers a vaše chuť po PO je minimální narozdíl od nich, tak si to podle mého prostě zaslouží více, protože s takovým elánem budou MTL jen sparing partner pro WSH. Rád bych se mýlil, ale kdyby takovouto hru předváděla Philla poslední rozhodující zápasy, tak bych byl hodně naštvaný a už vůbec bych je neobhajoval jako ty svůj MTL....já proti MTL nic nemám, spíše jim naopak fandím i kvůli vám fanouškům MTL, ale můj názor to neovlivní a stejně se na nějaké zásluhy nehraje ;)
neis píše: Napsal jsem pouhé fakta a jelikož máte jen o bod více než Rangers a vaše chuť po PO je minimální narozdíl od nich, tak si to podle mého prostě zaslouží více, protože s takovým elánem budou MTL jen sparing partner pro WSH.
Právě o tohle mně jde - o takové soudy, kdo má nebo nemá větší chuť postoupit nebo kdo si to zaslouží více, měřeno pár posledními zápasy. Jak tohle dokážeš posoudit, to by mě zajímalo? Je to k smíchu. Osobně si to určitě neberu, to buď v klidu :) . O Flyers jsi nikde nepsal, to je pravda a já taky nic takového neříkal. Jen mi přišlo divné, že jsi v našem topicu vyrukoval s tím, že Rangers mají být v play-off zrovna místo nás, přitom jste do poslední chvíle s nimi bojovali o poslední místo do play-off právě vy, my už ten postup měli v kapse... Sice taky na poslední chvíli, ale měli.
habs píše:
neis píše: Napsal jsem pouhé fakta a jelikož máte jen o bod více než Rangers a vaše chuť po PO je minimální narozdíl od nich, tak si to podle mého prostě zaslouží více, protože s takovým elánem budou MTL jen sparing partner pro WSH.
Právě o tohle mně jde - o takové soudy, kdo má nebo nemá větší chuť postoupit nebo kdo si to zaslouží více, měřeno pár posledními zápasy. Jak tohle dokážeš posoudit, to by mě zajímalo? Je to k smíchu. Osobně si to určitě neberu, to buď v klidu :) . O Flyers jsi nikde nepsal, to je pravda a já taky nic takového neříkal. Jen mi přišlo divné, že jsi v našem topicu vyrukoval s tím, že Rangers mají být v play-off zrovna místo nás, přitom jste do poslední chvíle s nimi bojovali o poslední místo do play-off právě vy, my už ten postup měli v kapse... Sice taky na poslední chvíli, ale měli.
To je furt dokola habsi, uvědom si, že nekdo může mít jiný názor než ty ;) Ale pořád nechápu co to má společného s Flyers a jejím pozdním postupem ??
neis píše:
habs píše:
To je furt dokola habsi, uvědom si, že nekdo může mít jiný názor než ty ;) Ale pořád nechápu co to má společného s Flyers a jejím pozdním postupem ??
Ano, to je... :D . Tak úplně naposledy - každý by si měl zamést před svým prahem a neřešit toho druhého, samozřejmě myšleno přeneseně. Proto pořád píšu, že je divné, když fanoušek Flyers, kteří na tom byli minimálně stejně jako Canadiens, své oblíbence chválí za bojovnost a kdesi, cosi v posledních zápasech (nebo zápase...) a o jiném mužstvu, které už postup mělo zajištěno, říká, že si ho vlastně vůbec nezasloužilo, protože podle něj vlastně do play-off vůbec nechtělo... Tobě to vážně nepřijde směšný...? Ale není to samozřejmě nic proti tvé osobě, jen mě udivuje ten způsob. Nechci se vůbec hádat, chraň Bůh :) .
To taky není zrovna argument, že jste to měli v kapse, když jste měli o zápas více a ještě vám vše hrálo do karet, ale o to nejde;) Spíše nechápu proč pořád taháš to, že fandím Flyers. To se jako kvůli tomu, že to letos phillka málem prosrala na celé čáře nemůžu vyjádřit k MTL. Chápu to dobře, že pokud by byl třeba fan Buffala tak ti to nevadí jo ?
neis píše:To taky není zrovna argument, že jste to měli v kapse, když jste měli o zápas více a ještě vám vše hrálo do karet, ale o to nejde;) Spíše nechápu proč pořád taháš to, že fandím Flyers. To se jako kvůli tomu, že to letos phillka málem prosrala na celé čáře nemůžu vyjádřit k MTL. Chápu to dobře, že pokud by byl třeba fan Buffala tak ti to nevadí jo ?
No v tenhle moment a pouze v této souvislosti to chápeš správně... A co nám jako hrálo do karet? Že jsme vás v důležitém zápase porazili a pak hned Buffalo a tím pádem jsme si vypracovali lepší pozici? Nikdo nám přece nic zadarmo nedal... Vyjádřit se samozřejmě můžeš, to ti vůbec neberu, jen jsi mně pořád nevysvětlil, proč by Rangers měli být v play-off na úkor Habs a ne třeba na úkor Flyers - vždyť všechna tato mužstva bojovala o poslední dvě místa až do konce? Rozdíl byl jen v tom, že my měli trochu nahráno a náskok jsme prohospodařili. Ale kvůli tomu tam cpát Rangers, kteří mimo konce ZČ nepředvedli nic světoborného a se kterými mimochodem máme letos jasně aktivní bilanci, mi přijde, přinejmenším, podivné. To je celé, kvůli čemu jsme tu rozvinuli takhle dlouhou debatu... :D .
PO rozhoduje aktuální forma a tu prostě MTL nemá a Ranger Ano tečka, co bylo na začátku sezony je nepodstatné ;)
neis píše:PO rozhoduje aktuální forma a tu prostě MTL nemá a Ranger Ano tečka, co bylo na začátku sezony je nepodstatné ;)
No nic, nechám tě při tom, každopádně my tam jsme a Rangers ne, takže takovéhle řeči už mě nebaví. Apropo, o začátku sezóny jsem nic nepsal - tam jsme na tom taky nebyli zrovna nejlíp... Já jsem rád za náš postup, ty si užívej toho vašeho a nemudruj, kdo měl kam postoupit apod.
Měj se :) .
habs píše:
neis píše:PO rozhoduje aktuální forma a tu prostě MTL nemá a Ranger Ano tečka, co bylo na začátku sezony je nepodstatné ;)
No nic, nechám tě při tom, každopádně my tam jsme a Rangers ne, takže takovéhle řeči už mě nebaví. Apropo, o začátku sezóny jsem nic nepsal - tam jsme na tom taky nebyli zrovna nejlíp... Já jsem rád za náš postup, ty si užívej toho vašeho a nemudruj, kdo měl kam postoupit apod.
Měj se :) .
radsej by som bral v 1.kole NYR ako MNT,s vami som ani nepocital,zeby sme sa mohli stretnut.Myslel som si,ze siestu priecku udrzite,ale osud xcel,aby sme na seba narazili.Prial som Halakovi,nex to xlapcisko dotiahne co najdalej s MNT (pokial nenarazia na WSH),ale teraz let's go Caps :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie:
„Ofenzivní statistiky jsou pěkná věc, ale není to něco, co by vám dávalo pocit, že jste něčeho dosáhli. Chci se stát kompletním hráčem, to je to nejdůležitější, o co usiluji,“ řekl Green.
:arrow: mas k tomu ale sakra daleko
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/fgl-nyg4Obg&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/fgl-nyg4Obg&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]

Asi to znáte ale mi se to fest líbí :D
no ja mam radsej rock :rocker:
Caps sice nemám vubec rád, ale tyhle videa sou hodně povedený :) Ten Caps Rap nemá chybu :D Škoda, že podobný videa nemá aj Tampa :roll:
Martin #27 píše:<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/fgl-nyg4Obg&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/fgl-nyg4Obg&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]

Asi to znáte ale mi se to fest líbí :D
Som to ešte nevidel, to je peklo! :lol3: :lol3: :lol3: :lol:
Tak Nicky na 10 rokov v červenom! :clap: :clap: :clap: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

http://webhokej24.sk/index.php?option=c ... &Itemid=55

ROCK THE RED! :cinka:
Zajímavý kontrat, na jednu stranu je dobře, že si pojistili jádro týmu, ale na druhou stranu bych čekal asi trošku méně...
MaJes píše:Tak Nicky na 10 rokov v červenom! :clap: :clap: :clap: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

http://webhokej24.sk/index.php?option=c ... &Itemid=55

ROCK THE RED! :cinka:
Moc dobrej podpis :thumbsup:
With the 26th overall pick in the 2010 Entry Draft @washcaps select Evgeny Kuznetsov!

Ruská enkláva sa rozrastá :)

Obrázek

26. Jevgenij Kuzněcov
útočník, narozen 19. května 1992, Rusko
původní klub: Traktor Čeljabinsk (KHL)
klub v NHL: Washington Capitals

bilance v letošní sezóně: 8 bodů (2+6) ve 35 zápasech, 10 trestných minut
Na jednom turnaji nevybočí z průměru, na druhém zazáří jako hvězda. V KHL se sice Kuzněcov musí potýkat s mnohem těžšími protivníky než jeho vrstevníci v juniorských soutěžích, příklad Vladimira Tarasenka ale dokazuje, že i proti nim se nechají sbírat body. Bude mít vůbec motivaci hrát v zámoří, ptají se skauti. Ve Washingtonu mezi slavnými krajánky možná ano. nhl.cz
Buď Capitals preskočilo, alebo si bude Sjomin baliť kufre. Inak si neviem vysvetliť draftovanie Kuznecova.
Capitals select Stanislav Galiev 86th overall ... ďalší rusák...
mt-svk píše:Buď Capitals preskočilo, alebo si bude Sjomin baliť kufre. Inak si neviem vysvetliť draftovanie Kuznecova.
Ja to akosi očakávam už dlhšie...
MaJes píše:
mt-svk píše:Buď Capitals preskočilo, alebo si bude Sjomin baliť kufre. Inak si neviem vysvetliť draftovanie Kuznecova.
Ja to akosi očakávam už dlhšie...
Ale koho bude nahrádzať Galijev. Iba ak by to boli výbery, zamerané na neskoršiu výmenu (v prípade, ak by sa chalanom darilo, mohli by ste ich vymeniť za power forwarda).
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING