Dawe4 píše:No a je to. Máme další vítězství. Ale já tedy spokojen moc nejsem. Kdyby proti nám včera stál jakýkoliv silnější tým máme po radosti.
První třetina oukej. Ta hra nebyla vůbec špatná. Dubnyka jsme prověřili dost. Ale poté? Kvalita naší hry šla rapidně dolů Jako by se do toho už kluci nemohli dostat. Špatné přihrávky a celkově šance moc nepřicházeli. Sice na Dubnyka šlo 41 střel, ale dobrá polovička jich byla spíše takových ušmudlaných.
No a náš tým opět zachránila třetí řada. To už není moc normální. První lajna byla hodně špatná a vůbec se mi nelíbila. A druhá? To samé - špatné. Mám rád Dereka, ale po dnešku už mohu říci, že tam nepatří. Filatov by se tam měl zařadit. Dnes hrál dobře. Bojoval a byl zkrátka vidět.
Například ve třetí třetině naše dvě první řady nebyly skoro vůbec vidět a tohle nás v dalších zápasech může mrzet. Do kdy bude třetí lajna zachraňovat výsledky?
Takže máme dva body. To je super. Ale přijet silnější mančaft? No radši nemyslet.
Jinak zranění Hejdy je škoda. Není to nijak vážné, ale ti obránce máme nějaké chatrné.
Obrovská pochvala:
Steve Mason - Za dva obdržené góly nenese vinu a tým zachránil. Ne jednou.
Chris Clark - Znovu perfektní hra. Se šesti body lídr týmu. Výborný hráč na oslabení. Více dodávat nemusím. (Chválím i jeho parťáky Wilsona a Pahlssona).
Bída:
Jakub Voráček - Ten kluk se trápí a připadá mi už dost křečovitý. Potřeboval by co nejrychleji gól.
Přesilovky - Náš velký problém od začátku ročníku.
Návštěva - Lidi nám nechodí a přitom výsledky tým má. Nerozumím.
Došlo na moje slová, že nám bude robiť problémy kombinačná hra. Síce sme na strely vyhrali, ale na čisté šance nie. A to často Edmonton prekombinoval, keby sa Olejári čo len trošku viac tlačili do bránky, je s nami zle nedobre.
Niečo podobné sa týka Dorsetta. Čo som písala sa prejavilo v plnej nahote. Hold Dawe, NHL nie je vaša česká liga, Columbus nie je Plzeň.
Tretí útok uspel s tlačením sa do bránky, ale, priznajme si to čestne, akonáhle proti hral Edmonton kombinačne, horeli podobne ako ostatné útoky.
Škoda nevyužita Filatova, ten chalan je lepší ako Paajarvi aj Eberle, podobne ako Hall. Ibaže v útoku s hráčmi, ktorí nedokáźu nič vymyslieť nič nenarobíš, najmä nie, keď máš také krátke striedania a ice-time. Ale začína sa to meniť.
Niektorí hráči hrali tužku, aj vo vyšších útokoch. Som zvedavá, či bude na nich platiť podobný meter ako na Nikitu.

Mimochodom, snáď mu gól v rozstreloch pomôže, sama som neverila, že ho tam Arniel dá, úprimne povedané, ja by som ho nepostavila. A ejhľe, Arniel mal odvahu.

Ale tá prihrávka cez celú šírku klziska na úplne voľného MacKenzieho bola nádherná,

škoda, źe s nej Derek nedal gól.
Nemôźem si pomôcť, ale hrozne sa mi páćil Brulé. Korćuľoval, hral do tela, vytváral šance, byť tam lepší hráč ako Cogliano, padne tam nejaký ten gólik. Do prčic, prečo sme menili jeho a nie Brassarda... keď si mám vybrať, pre mňa je Gilby platnejším hráčom.