Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Pavel Datsyuk, Sergei Gonchar, Dawe!!! :bitka3:
Getzo5 píše:Pavel Datsyuk, Sergei Gonchar, Dawe!!! :bitka3:
Pre Daweho je Rus ako Rus. Nadôvažok, to, prećo odišiel Filatov do Ruska, o tom, že odišiel zo znolením klubu, ho nezaujíma. 20 ročí hráći sa presadili tam, kde im dali šancu. Ale ak u nás dostane miesto v druhom útoku Dorsett.... môžeś si Dawe hovoriť čo cheš, on tam skrátka nepatrí ani na záskok. Presadiť sa môže buď proti slabým súperom, alebo súperom v kríze.

Edmonton nemá len kombinačných hráčov, ale aj silových, tebe asi nehovoria nič mená Penner, Stortini, ov obrane Vandermmer, Peckham. Ani Hall nie je hrać, podobne Brulé, ktorý inak veľmi dobre hituje. Ale na to si asi zabudol. :D Áno, Oilers sú mladí, ale ak nebudeme hrať extrémne tvrdo, forćekovať a zároveň hrať kombinačne, neuspejeme. o prvé dve sa nebojím, čo ale z toho, keď budeme mať problémy s prechodom do útoku. A to my, pri dobre hrajúcich tímoch máme. Aby si bol v obraze, dali sme 20 gólov, čo je len tak mimochodom 8 najhorší výkon. Podobne sme na tom v PP. A Arniel dáva do PP Dorsetta s Wislonom (minulý zápas). Výnimkou jednej presilovky naśe nestáli ani za fajku dymu. A to sme hrali proti vtedy trápiacej sa Phille. Nás držia dobre zvládnuté oslabenia a obrana. Ale dokedy Dawe, dokedy?
Datsyuk a Sergei Gonchar jen potvrdili, že výjimka potvrzuje pravidlo. :fucker:

Heleď vždyť já proti Nikitovi nic nemám. Naopak to jasně vím, že se s ním v klubu pracuje špatně. To samé platí o většině mladíků.
Ano, ano Filatov odešel do Ruska po dohodě, ale to přeci nic nemění, že před problémy radši utekl. Ale to neřešme. Znovu spíše problém organizace.
Že Derek hraje v druhém útoku mi moc nezajímá. Znovu se budu opakovat!!! Tady je prostě jasně vidět, že klub neumí pracovat s mladými.

Heleď podívejme se na něco:
Zaměřím se radši jen a jen na první kolo:

Rostislav Klesla - Celkově čtvrtý hráč - Tady to není tak tragické. ale přeci jen od čtyřky draftu bych čekal něco více. Zkrátka takový průměrný, poctivý hráč. Ale na hráče taženého z první pětky je to málo.
Pascal Leclaire - Celkově osmý hráč - Naprostý krok vedle. Z osmého hráče solidní dvojka? Bída.
Rick Nash - Tady se snad nemohlo šlápnout vedle. Zmrvit jedničku draftu snad ani nejde.
Nikolai Zherdev - Celkově čtvrtý hráč - Hmm. Náladový Rus, který toho tedy moc nedokázal.
Alexandre Picard - Celkově osmý hráč - Tady se tedy naši scouti a celá organizace vyznamenala.
Gilbert Brule - Celkově šestý hráč - Málo, málo. Ze šestky přeci nemůže vyrůst hráč třetí lajny.
Derick Brassard - Celkově šestý hráč - No tady nebudu ještě házet flintu do žita, ale přiznejme si - Opravdu z něho bude to co se od něho očekávalo?
Jakub Voráček - Celkově sedmý hráč - Zde to snad bude OK.
Nikita Filatov - Kapitola, která se řešila už mnohokrát.

Takže potřebuje to další komentář. Myslím, že chyba třeba ani tak v hráčích, ale v celé naší organizaci. To se celou dobu snažím říci.
Tak a teď musím běžet. Zítra můžeme diskutovat dále. Už se těším.
Dawe4 píše:Datsyuk a Sergei Gonchar jen potvrdili, že výjimka potvrzuje pravidlo. :fucker:

Heleď vždyť já proti Nikitovi nic nemám. Naopak to jasně vím, že se s ním v klubu pracuje špatně. To samé platí o většině mladíků.
Ano, ano Filatov odešel do Ruska po dohodě, ale to přeci nic nemění, že před problémy radši utekl. Ale to neřešme. Znovu spíše problém organizace.
Že Derek hraje v druhém útoku mi moc nezajímá. Znovu se budu opakovat!!! Tady je prostě jasně vidět, že klub neumí pracovat s mladými.

Heleď podívejme se na něco:
Zaměřím se radši jen a jen na první kolo:

Rostislav Klesla - Celkově čtvrtý hráč - Tady to není tak tragické. ale přeci jen od čtyřky draftu bych čekal něco více. Zkrátka takový průměrný, poctivý hráč. Ale na hráče taženého z první pětky je to málo.
Pascal Leclaire - Celkově osmý hráč - Naprostý krok vedle. Z osmého hráče solidní dvojka? Bída.
Rick Nash - Tady se snad nemohlo šlápnout vedle. Zmrvit jedničku draftu snad ani nejde.
Nikolai Zherdev - Celkově čtvrtý hráč - Hmm. Náladový Rus, který toho tedy moc nedokázal.
Alexandre Picard - Celkově osmý hráč - Tady se tedy naši scouti a celá organizace vyznamenala.
Gilbert Brule - Celkově šestý hráč - Málo, málo. Ze šestky přeci nemůže vyrůst hráč třetí lajny.
Derick Brassard - Celkově šestý hráč - No tady nebudu ještě házet flintu do žita, ale přiznejme si - Opravdu z něho bude to co se od něho očekávalo?
Jakub Voráček - Celkově sedmý hráč - Zde to snad bude OK.
Nikita Filatov - Kapitola, která se řešila už mnohokrát.

Takže potřebuje to další komentář. Myslím, že chyba třeba ani tak v hráčích, ale v celé naší organizaci. To se celou dobu snažím říci.
Tak a teď musím běžet. Zítra můžeme diskutovat dále. Už se těším.
Pod tvoje slová s prácou s mladými sa môžem iba podpísať.
Vieš Dawe, ak by ti tréner ani neráčil povedať prečo sedíš (na rozdiel od Arniela, ten povie dôvod a zároveň povzbudí, aspoň podľa Nikitových slov), pritom hráš bez chyby a dostávajú šancu hráči len za zásluhy... pre Nikitu bol odchod do Ruska lepším krokom.

K tebe vymenovaným hráčom:
1. Klesla: Rosťa bol preceňovaný, dosť ma mrzí, že sme nedraftovali Volčenkova.
2. Leclaire: Tu nemožno hodnotiť, Pascalovi brzdia kariéru zranenia.
3. Nash: Kapitola sama o sebe.
4. Žerdev: Ďalší preceńovaný hráč. Tu sa ale ťaźko pracovalo, je treba spravodlivo poznamenať, že Hitch Nikolaja celkom zvládol, dokonca ho naučil dobre brániť, presnejšie dobre brániť u nás. :D
5. Picard: Alexovi sme mali dať viac šancí. Nie, my sme radšej preferovali hráčov ako Murray a podobne.
6. Brulé: Za Gilberta by bolo niekoho treba nakopať, z neho bude výborný hráč, som si tým istá. No ale Novotný musel dostať prednosť. :D
7. Brassard: Tu neviem, kde sa stala chyba.
8. Voráček: Začína sa prejavovať Howson, takže snáď O.K.
9. Filatov: Nikita sa určite presadí, vlastne, on sa už začal presadzovať, keby mal Hitch viac rozumu, Arniel dúfam podobnú chybu nespraví.
He competed well in Chicago. He competed well against Philly. He didn’t have a lot of ice time, but that will improve because he showed me he’s willing to (compete) and he’s shown his teammates he’s willing to do that.- Scott Arniel
Tak sa zdá, že sa karta obracia na správnu stranu. ;)
Trošku viac:
As for Nikita Filatov, everything is healthy except his game. He has played less than 13 minutes combined in the past two games. It's both similar and different to his situation of a season ago. He's not playing much, but his body language is much improved from last fall. He seems upbeat in the locker room and says he understands the coaches are looking for him to be more competitive. He will start again on the fourth line.
"I'm learning from last season," he said."I'm trying to do all I can right now. I felt I did pretty good the last two games even through I didn't play a lot. I can't do anything about (the minutes). All I can do is work hard.
"Right now, the good thing for me is I'm starting to feel my game. I'm playing less, but I'm being patient. I understand what I want to do when I get out there. Yeah, it's only five or six minutes, but there have been some good shifts, it's progress. It's making me more confident."

Arniel sees an improvement in Filatov's effort, but you get a sense he won't dramatically increase his ice time until he believes he can compete on a consistent basis.
"His attitude has been real good," Arniel said. "I told him we are going to send him back on ice time a little bit, back him off where he’s been playing and put him back with the fourth line and start over.
"It starts with his work ethic, which was so good in training camp and it dropped off a bit for three or four games there. He competed well in Chicago. He competed well against Philly. He didn’t have a lot of ice time, but that will improve because he showed me he’s willing to do that and he’s shown his teammates he’s willing to do that. He’ll earn his opportunity again tonight and as long as he keeps doing what he’s doing he will gradually get back up there. It’s all part of the process for a young player learning to play night in and night out."
No a je to. Máme další vítězství. Ale já tedy spokojen moc nejsem. Kdyby proti nám včera stál jakýkoliv silnější tým máme po radosti.
První třetina oukej. Ta hra nebyla vůbec špatná. Dubnyka jsme prověřili dost. Ale poté? Kvalita naší hry šla rapidně dolů Jako by se do toho už kluci nemohli dostat. Špatné přihrávky a celkově šance moc nepřicházeli. Sice na Dubnyka šlo 41 střel, ale dobrá polovička jich byla spíše takových ušmudlaných.
No a náš tým opět zachránila třetí řada. To už není moc normální. První lajna byla hodně špatná a vůbec se mi nelíbila. A druhá? To samé - špatné. Mám rád Dereka, ale po dnešku už mohu říci, že tam nepatří. Filatov by se tam měl zařadit. Dnes hrál dobře. Bojoval a byl zkrátka vidět.
Například ve třetí třetině naše dvě první řady nebyly skoro vůbec vidět a tohle nás v dalších zápasech může mrzet. Do kdy bude třetí lajna zachraňovat výsledky?
Takže máme dva body. To je super. Ale přijet silnější mančaft? No radši nemyslet.
Jinak zranění Hejdy je škoda. Není to nijak vážné, ale ti obránce máme nějaké chatrné.

Obrovská pochvala:
Steve Mason - Za dva obdržené góly nenese vinu a tým zachránil. Ne jednou.
Chris Clark - Znovu perfektní hra. Se šesti body lídr týmu. Výborný hráč na oslabení. Více dodávat nemusím. (Chválím i jeho parťáky Wilsona a Pahlssona).

Bída:
Jakub Voráček - Ten kluk se trápí a připadá mi už dost křečovitý. Potřeboval by co nejrychleji gól.
Přesilovky - Náš velký problém od začátku ročníku.
Návštěva - Lidi nám nechodí a přitom výsledky tým má. Nerozumím.
Dawe4 píše:No a je to. Máme další vítězství. Ale já tedy spokojen moc nejsem. Kdyby proti nám včera stál jakýkoliv silnější tým máme po radosti.
První třetina oukej. Ta hra nebyla vůbec špatná. Dubnyka jsme prověřili dost. Ale poté? Kvalita naší hry šla rapidně dolů Jako by se do toho už kluci nemohli dostat. Špatné přihrávky a celkově šance moc nepřicházeli. Sice na Dubnyka šlo 41 střel, ale dobrá polovička jich byla spíše takových ušmudlaných.
No a náš tým opět zachránila třetí řada. To už není moc normální. První lajna byla hodně špatná a vůbec se mi nelíbila. A druhá? To samé - špatné. Mám rád Dereka, ale po dnešku už mohu říci, že tam nepatří. Filatov by se tam měl zařadit. Dnes hrál dobře. Bojoval a byl zkrátka vidět.
Například ve třetí třetině naše dvě první řady nebyly skoro vůbec vidět a tohle nás v dalších zápasech může mrzet. Do kdy bude třetí lajna zachraňovat výsledky?
Takže máme dva body. To je super. Ale přijet silnější mančaft? No radši nemyslet.
Jinak zranění Hejdy je škoda. Není to nijak vážné, ale ti obránce máme nějaké chatrné.

Obrovská pochvala:
Chris Clark - Znovu perfektní hra. Se šesti body lídr týmu. Výborný hráč na oslabení. Více dodávat nemusím. (Chválím i jeho parťáky Wilsona a Pahlssona).

Bída:
Jakub Voráček - Ten kluk se trápí a připadá mi už dost křečovitý. Potřeboval by co nejrychleji gól.
Došlo na moje slová, že nám bude robiť problémy kombinačná hra. Síce sme na strely vyhrali, ale na čisté šance nie. A to často Edmonton prekombinoval, keby sa Olejári čo len trošku viac tlačili do bránky, je s nami zle nedobre.
Niečo podobné sa týka Dorsetta. Čo som písala sa prejavilo v plnej nahote. Hold Dawe, NHL nie je vaša česká liga, Columbus nie je Plzeň.
Tretí útok uspel s tlačením sa do bránky, ale, priznajme si to čestne, akonáhle proti hral Edmonton kombinačne, horeli podobne ako ostatné útoky.
Škoda nevyužita Filatova, ten chalan je lepší ako Paajarvi aj Eberle, podobne ako Hall. Ibaže v útoku s hráčmi, ktorí nedokáźu nič vymyslieť nič nenarobíš, najmä nie, keď máš také krátke striedania a ice-time. Ale začína sa to meniť.
Niektorí hráči hrali tužku, aj vo vyšších útokoch. Som zvedavá, či bude na nich platiť podobný meter ako na Nikitu. :D Mimochodom, snáď mu gól v rozstreloch pomôže, sama som neverila, že ho tam Arniel dá, úprimne povedané, ja by som ho nepostavila. A ejhľe, Arniel mal odvahu. :good: Ale tá prihrávka cez celú šírku klziska na úplne voľného MacKenzieho bola nádherná, :good: škoda, źe s nej Derek nedal gól.
Nemôźem si pomôcť, ale hrozne sa mi páćil Brulé. Korćuľoval, hral do tela, vytváral šance, byť tam lepší hráč ako Cogliano, padne tam nejaký ten gólik. Do prčic, prečo sme menili jeho a nie Brassarda... keď si mám vybrať, pre mňa je Gilby platnejším hráčom.
No ta kombinace plus spojená rychlostí na nás platila, no. Takže uznávám měla jsi pravdu. :) Takový Klesla hrozně hořel, ale u něho takovýto výkon není moc překvapením. Jinak uznávám také, že pravda s Derekem byla také na tvé straně. :D
Celkově jsem zvědavý na zítřejší zápas v Coloradu. Tam popravdě mám strach, že dostaneme nakládačku.
Jinak doufám, že Arniel znovu promíchá útoky. Protože tyhle očividně vůbec nefungují.
Brulé? Jo včera se mi také líbil a to tak, že mi i začal jeho odchod mrzet.
Dawe4 píše:No ta kombinace plus spojená rychlostí na nás platila, no. Takže uznávám měla jsi pravdu. :) Takový Klesla hrozně hořel, ale u něho takovýto výkon není moc překvapením. Jinak uznávám také, že pravda s Derekem byla také na tvé straně. :D
Celkově jsem zvědavý na zítřejší zápas v Coloradu. Tam popravdě mám strach, že dostaneme nakládačku.
Jinak doufám, že Arniel znovu promíchá útoky. Protože tyhle očividně vůbec nefungují.
Brulé? Jo včera se mi také líbil a to tak, že mi i začal jeho odchod mrzet.
Poviem ti to úprimne, nie som rada, že došlo na moje slová.
Inak, z obrany sa mi páčil, okrem Krisa Russella, Nick Holden. Je to vysoký a pritom pohyblivý obranca. Ani neviem, že sme v systéme mali takého hráča. Ani Ťjutin nehral biedne. Sklamal ma Klesla, ten horel jedna radosť. Som zvedavá, kto bude sedieť ak sa vráti Hejda. A najmä, ako bude vyzerať naša súpiska, keď sa vráti Huselius, Murray a Moreau. :D
mt-svk píše:
Dawe4 píše:No a je to. Máme další vítězství. Ale já tedy spokojen moc nejsem. Kdyby proti nám včera stál jakýkoliv silnější tým máme po radosti.

Obrovská pochvala:

Bída:
Došlo na moje slová, že nám bude robiť problémy kombinačná hra. Síce sme na strely vyhrali, ale na čisté šance nie. A to často Edmonton prekombinoval, keby sa Olejári čo len trošku viac tlačili do bránky, je s nami zle nedobre.
Niečo podobné sa týka Dorsetta. Čo som písala sa prejavilo v plnej nahote. Hold Dawe, NHL nie je vaša česká liga, Columbus nie je Plzeň.
Tretí útok uspel s tlačením sa do bránky, ale, priznajme si to čestne, akonáhle proti hral Edmonton kombinačne, horeli podobne ako ostatné útoky.
Škoda nevyužita Filatova, ten chalan je lepší ako Paajarvi aj Eberle, podobne ako Hall. Ibaže v útoku s hráčmi, ktorí nedokáźu nič vymyslieť nič nenarobíš, najmä nie, keď máš také krátke striedania a ice-time. Ale začína sa to meniť.

Niektorí hráči hrali tužku, aj vo vyšších útokoch. Som zvedavá, či bude na nich platiť podobný meter ako na Nikitu. :D Mimochodom, snáď mu gól v rozstreloch pomôže, sama som neverila, že ho tam Arniel dá, úprimne povedané, ja by som ho nepostavila. A ejhľe, Arniel mal odvahu. :good: Ale tá prihrávka cez celú šírku klziska na úplne voľného MacKenzieho bola nádherná, :good: škoda, źe s nej Derek nedal gól.
Nemôźem si pomôcť, ale hrozne sa mi páćil Brulé. Korćuľoval, hral do tela, vytváral šance, byť tam lepší hráč ako Cogliano, padne tam nejaký ten gólik. Do prčic, prečo sme menili jeho a nie Brassarda... keď si mám vybrať, pre mňa je Gilby platnejším hráčom.
Nemôžem nezareagovať... Filatov je lepší ako Päjäärvi, Hall a Eberle? Vo väčšine vecí s tebou súhlasím, ale toto si prehnala... mne sa viac pozdáva i Voráček ako Filatov (i ked sa Kubovi veľmi nedarí). Samozrejme, Nikita je skvelý útočník, má potenciál pravidelne dávať more golov, ale trio z Edmontonu je výnimočné... oni ešte ukážu všetkým, čo dokážu...
Ty si ho asi nevidel hrať. Nikita je skutočne lepší ako Paajarvi, Eberle a dokonca aj Hall. Viem, źe je to pre teba prekvapenie, ale ja som ho videla hrať viackrát ako ty, takže viem, o čom hovorím.
Taktiež nezabúdaj, že ani jeden z edmontonských nádejí, dokonca ani Kubo Voráček vo nehrávali a nehrávajú s hráčmi, ktorých vrcholom hokejového myslenia je naraziť puk na mantinel a šprintovať za ním. Taktieź nehrávajú minimálny čas, ale vždy nad 10 - 15 minút s poriadnou porciou času na PP.
Nikita je pre mňa druhý Sergej Fjodorov. Ako ja by som ho rada videla na centri.
Mimochodom, byť na mieste Arniela zariskvala by som a dala ho na oslabenia. On Nikita brániť vie a jeho rýchlosť by nám iba prospela.
filatov je talent a nechapem, preco mu vas trener neda viac priestoru. Ci je lepsi ako olejari, to posudime na konci sezony, doteraz ani jeden z nich neodohral jednu celu sezonu v NHL (i ked filatov uz mal prilezitosti :wink: ). Osobne ale neverim tomu, ze by ich tromfol, urcite nie s jeho 8 minutami na zapas.
arek píše:filatov je talent a nechapem, preco mu vas trener neda viac priestoru. Ci je lepsi ako olejari, to posudime na konci sezony, doteraz ani jeden z nich neodohral jednu celu sezonu v NHL (i ked filatov uz mal prilezitosti :wink: ). Osobne ale neverim tomu, ze by ich tromfol, urcite nie s jeho 8 minutami na zapas.
Prećo mu nedáva viac príležitostí už bolo rozpísané. ;)
Nezabúdaj, že Nikita je Rus a k tým sa pristupuje inak. :D Nadôvaźok, minulý rok sme mali Hitcha a ten má svojský prístup k hráćom, vy by ste ale mali byť radi, vďaka tomu ste získali Brulého. Nevymeníte ho spať? :D Mohlo by sa mu dariť s Nikitom a Kristianom Huseliusom v útoku. My vám dáme Commieho a nejaký ten draftík, čo ty na to? ;)
Mimochodom Dawe, tak ma napadá, komu by mal Arniel znížiť ice-time, Voráček - zle, Brassard - trolinku lepšie, Nash - tiež nic moc. :D A ja si neviem predstaviť, źe Voráćkovi a najmä Nashovi zníži tak radikálne ice-time. :D

EDIT:
Inak, skúsila by som útoky:
Umberger--Brassard--Nash
Filatov--Vermette--Voráček
Wilson--Pahlsson--Clark
Dorsett--MacKenzie--Boll
Pri všetkej úcte k tvojim príspevkom mt... Filatov lepší než Eberle? :shock: :lol2: Asi zle vidím, alebo mám už na dnes dosť, lebo toto sa mi tak trošku asi len sníva. Už o tých dvoch sa hádať nebudem aj keď vlastný názor na to máme, ale toto je špatný vtip.

Á, čert to vem, ani ako tí dvaja lepší nie je, nepreukázal to, tak načo srandovať. Uvidíme do budúcna, talent má, ja mu to prajem, beztak ale neverím.
Ja uz se snad budu muset nekdy hecnout a ikdyz s nechuti se na nejaky zapase Kabatu podivat ( nic proti CLB, me jen zapasy kde nehraji Ducks neprijdou proste zajimave ) a vsimat si hlavne Filatova. Ja uz se v tech nazorech na nej opravdu nevyznam, ale nechci zasahovat do diskuze, kdyz ho vidim maximalne tak v hajlajtech. A psat tu prispevky typu Filatov hral 8 minut a nebodoval mi prijdou uplne o nicem a defakto jako spam :)
Selly8 píše:Ja uz se snad budu muset nekdy hecnout a ikdyz s nechuti se na nejaky zapase Kabatu podivat ( nic proti CLB, me jen zapasy kde nehraji Ducks neprijdou proste zajimave ) a vsimat si hlavne Filatova. Ja uz se v tech nazorech na nej opravdu nevyznam, ale nechci zasahovat do diskuze, kdyz ho vidim maximalne tak v hajlajtech. A psat tu prispevky typu Filatov hral 8 minut a nebodoval mi prijdou uplne o nicem a defakto jako spam :)
A čo máš napísať na jeho hru za 8 minúť? Najmä s drevorubačmi ako macKenzie a Boll (a že je Jared jedným z mojich obľúbencov)? Ako nedostal puk, lebo tie drevá ho nie sú schopné rozohrať? Ako miesto kombinácie nahadzujú na mantinel v útočnom pásme? Ako nemôže prihrať, pretože naších boys trápi to, ako niekoho naraziť na mantinel?

Pozri si zápas, to bude lepšie.

Getzo, uškieraj sa koľko chceš, mne to nevadí. Ja nie som zaslepenec, ani nehodnotím hráćov podľa ... kritérií (nebudem opisovať :D).
mt-svk píše:Getzo, uškieraj sa koľko chceš, mne to nevadí. Ja nie som zaslepenec, ani nehodnotím hráćov podľa ... kritérií (nebudem opisovať :D).
A my ostatní snáď sme zaslepenci? Veď nikoho nebránime, akurát jedného nemienime takto glorifikovať... Videl som ho túto sezónu v dvoch zápasoch a jeho hra sa mi páčila, aby som ale povedal, že je lepší než tí traja, to by ma ani len nenapadlo, u Eberleho špeciálne a to ja nie som prokanadsky založený a na hype zo strany TSN a podobne nikdy nedávam.
Mt-svk trošku bych se držel při zemi :) O Filatovovi tady bylo napsáno hodně. Talent v sobě má a to takový, že velký. :yes: To každý musí vidět a popřít to nemůže. Ale napsat, že je lepší než Eberle :-O nebo třeba Hall je docela odvážné a možná taky tak trochu bláznivé tvrzení. :) Dohadovat se o tom kdo je lepší a kdo to dotáhne na víc (on nakonec čas přeci ukáže) rozhodně nechci a nebudu, ale možná by to chtělo sundat růžové brýle. :wink: A celkově já už se do debaty Filatov moc zapojovat nebudu. Věčné a nekonečné téma. Napsáno tady o něm bylo stovky slov. Nevidím důvod proč o tom dále debatovat. Prostě počkejme do konce sezóny. Až pak můžeme dělat závěry :yes:
Akonáhle dostane viac Nikita priestoru, môźeme si diskusiu pripomenúť. :D Teraz to nemá zmysel.
mt-svk píše:
Selly8 píše:Ja uz se snad budu muset nekdy hecnout a ikdyz s nechuti se na nejaky zapase Kabatu podivat ( nic proti CLB, me jen zapasy kde nehraji Ducks neprijdou proste zajimave ) a vsimat si hlavne Filatova. Ja uz se v tech nazorech na nej opravdu nevyznam, ale nechci zasahovat do diskuze, kdyz ho vidim maximalne tak v hajlajtech. A psat tu prispevky typu Filatov hral 8 minut a nebodoval mi prijdou uplne o nicem a defakto jako spam :)
A čo máš napísať na jeho hru za 8 minúť? Najmä s drevorubačmi ako macKenzie a Boll (a že je Jared jedným z mojich obľúbencov)? Ako nedostal puk, lebo tie drevá ho nie sú schopné rozohrať? Ako miesto kombinácie nahadzujú na mantinel v útočnom pásme? Ako nemôže prihrať, pretože naších boys trápi to, ako niekoho naraziť na mantinel?

Getzo, uškieraj sa koľko chceš, mne to nevadí. Ja nie som zaslepenec, ani nehodnotím hráćov podľa ... kritérií (nebudem opisovať :D).
:hroza: Snad jsi si nemyslela, ze tim myslim proboha tebe, vzdyt uz jsi o nem napsala tak tri promocni prace :lol: Ja jsem to nemyslel jen na Nikitu, ale i vseobecne, akorat jsem v topicu Jackets a mluvi se hlavne o nem tak jsem dal za priklad jeho :wink: Vzdyt ani poradne nevim kolik minut vubec hraje za zapas, to jsem tusim jen zahledl v diskuzi vyse. A to ze se na zapas podivam abych ho mohl zhodnotit jsem snad uz napsal... Jsi posledni dobou nejaka vztahovacna mi prijde :) Uz se radsi na tema Nikita Filatov nebudu vyjadrovat, dokud ho neuvidim v akci. A tim predchozim prispevkem jsem nic spatneho nemyslel ani vuci tobe ci tomu allstar utocnikovi. Je mi az trapne to takto do detailu vypisovat.
Selly8 píše:
mt-svk píše:

:hroza: Snad jsi si nemyslela, ze tim myslim proboha tebe, vzdyt uz jsi o nem napsala tak tri promocni prace :lol: Ja jsem to nemyslel jen na Nikitu, ale i vseobecne, akorat jsem v topicu Jackets a mluvi se hlavne o nem tak jsem dal za priklad jeho :wink: Vzdyt ani poradne nevim kolik minut vubec hraje za zapas, to jsem tusim jen zahledl v diskuzi vyse. A to ze se na zapas podivam abych ho mohl zhodnotit jsem snad uz napsal... Jsi posledni dobou nejaka vztahovacna mi prijde :) Uz se radsi na tema Nikita Filatov nebudu vyjadrovat, dokud ho neuvidim v akci. A tim predchozim prispevkem jsem nic spatneho nemyslel ani vuci tobe ci tomu allstar utocnikovi. Je mi az trapne to takto do detailu vypisovat.
Selly, nebrala som to vzťahovaćne, lenže aj sa mom myslím napísalapárkár len také nič, takže s tým spamom s tebou vlastne súhlasím. :D
Čo sa týka toľkých príspevkov, dosť ma nahnevalo nie to, že mu Arniel stiahol čas (to urobil správne, s tým súhlasím), ale že niečo podobné nespravil Brassardovi s Voráčkom, ktorí hrali horšie. Takźe som napísala "trošku" viac, ako by bolo vhodné. :D
Mimochodom Dawe, čo myslíś, ako bude naša zostava vyzerať po príchode Moreaua, murraya a Huseliusa? Kto sa bude porúčať do Falcons? Obávam sa, že to budú MacKenzie a Wilson. Mac ma netrápi, ale ak by Kyle takto pokračoval, tak on áno.
Tak to heleď vůbec netuším. Arniel je svůj a dobře víš, že když chce tak umí překvapit svými kroky (např. Derek).
Ale kdybych si osobně já měl zahrát na trenéra a byli všichni zdraví složil bych to asi takhle:

Filatov - Vermette - Nash
Umberger - Brassard - Voráček
Huselius - Pahlsson - Clark
Moreau - Dorsset - Boll
Takže, ak sa Reed nemýli , zostava na zápas s Coloradom bude vyzerať následovne:

F1: Nash-Brassard-Voracek
F2: Umberger-Vermette-Dorsett :!:
F3: Wilson-Pahlsson-Clark
F4: Filatov :!: -MacKenzie-Boll

D1: Klesla-Methot
D2: Russell-Stralman
D3: Tyutin-Holden

G1: Mason
G2: Garon

Ranné rozkorćuľovanie neboo a vćera hráći leteli do Denveru. Bohvie aká bude zostava, čudovala by som sa, ak by po zápase s Edmontonom bola taká istá.
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2024 PRAHA