Ja naopak priam dúfam, že ho nepodpíšeme. Že sa ráno zobudím a on bude podpísaný kýmkoľvek, hoc aj Petrohradom a táto šaškáreň skončí. Za ten balík nám nestojí, zaobídeme sa aj bez neho, s prehľadom. Problém, prečo sme 3x za sebou vyleteli v prvom kole nie je v absencii hráča ako on. Byť to na mne, tak k jeho nepodpisu by som pridal ešte trade Rolstona/Langsa/Salvadora a som spokojný. Kiež by sme žili vo fiktívnom svete, kde by sa Bergy vrátil, kde by Tedenby bol schopný vstúpiť do NHL okamžite, kde by bol Rolston trejdovateľný za Burnsa a podobne
Rolstona ja osobne považujem za veľký problém, čo sa prítomnosti týka najmä z pohľadu zmluvy. LW máme a v najbližšej dobe aj mať budeme "plnú pr*el", takže úspora 5 mega je žiadúca, pri podpise Kovyho nutná.
Ideálna zostava 2010-11 (znamená fiktívna

najmä z pohľadu #1D):
Parise-Zajac-Zubs
Eliáš-Arnott-Langs
Zharkov-Josefson-Clarkson
Palmieri-Pelley-Leblond
Kaberle-Volchenkov
Tallinder-Greene (Urborm)
White-Corrente (Fraser/Eckford)
Brodeur
Hedberg (25+ games)
Tedenby a Henrique rok v Albany, tak ako aj Vasyunov a ďalší, počas sezóny vyskúšať. Zabehať Clermonta a Wedgewooda. Špeciálne som zvedavý ako si povedie Taormina, ktorý je zatiaľ veľké príjemné prekvapenie.
Ak by sme sa pred polrokom nezmyselne nelakomili na IK, na mieste Langenbrunnera mohol byť Bergfors, Cčko by dostal Parise, Rolston by nebol problémom, CaptainAmerica by bol vytrejdovaný za Kaberleho a do dvoch rokov by všetci krídelníci zaujali svoje miesto, nehovoriac o tom, že druhá lajna by bola smrteľná. Nevadí, ide sa ďalej!
Kovy to Kings...hovorím odkedy skončila základná časť a stále verím, že sa nemýlim. Len nech tam pekne ide, tam mi vadiť nebude.