Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No, myslím že jestli je to bude pravda, tak vás bude spíš zajímat, koho vyměníte. Protože s tím byste byli tak 4-5M nad cap hitem....asi Rolston bude nejžhavější kandidát co?
nuz bolo by zaujimave sledovat ako by ste riesili sra*ky s platovym stropom do ktorych by ste padli po podpise takej zmluvy...
nielen pre najblizsiu sezonu, ale aj do buducna - pre sezonu 2011-12 by ste mali pod zmluvou 12 hracov za 50 mil a novu zmluvu bude treba podpisat s RFA parisem...

viem si predstavit ze by ste radi trejdli niekoho ako salvador, rolston ci zubrus, ale kto by vam urobil tu laskavost ze by ich vzal? keby ste aspon neboli trejdli toho arnotta, ale takto... good luck ;)
ak nakoniec kovaľčuk podpíše s vami, tak máte čo robiť, aby ste sa vošli pod strop :thumbsdown: Mal ísť do NY Islanders alebo najlepšie do LA Kings, jeden z najtalentovanejších tímov súčasnosti (Kopitar, Brown, Doughty, Simmonds, Johnson) :frajer2: Tam by mal časom nejakú šancu na Stanley Cup
Ja by som Kovalčuka podpísal a ideálne bez NTC to by nám dovolilo manévrovať....
Neviem ako to je s tou NTC ale dosť to zabíja trh. By som to obmedzil na 1 hráča v klube. Keď už Handzuš má NTC :hroza:
begbeee píše:Ja by som Kovalčuka podpísal a ideálne bez NTC to by nám dovolilo manévrovať....
Neviem ako to je s tou NTC ale dosť to zabíja trh. By som to obmedzil na 1 hráča v klube. Keď už Handzuš má NTC :hroza:
Čo máš proti Mišovi ? ja viem, NTC majú hráči iného formátu :smile03:
begbeee píše:Ja by som Kovalčuka podpísal a ideálne bez NTC to by nám dovolilo manévrovať....
http://sport.ihned.cz/c1-44671170-koval ... di-ny-post

:?: tak som zvedavý ... potešilo by!
No tak už to vypadá že Kovyho podepíšeme ale spíš bych řešil kdo odejde kvuli korunám. včera jsme to probírali na chatu s megatonem a vypadá to asi na Zubruse
PS: na odlehčení přidávám luxusní video naší nové mašiny!! fakt paráda už jsem se na to díval tak 20 krát

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/buCqKPWgEBI&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/buCqKPWgEBI&hl=cs_CZ&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
Až na Volchenkova a Martina z ktorých mám/nemám radosť som počas osobného výpadku netu bol úplne odrezaný od všetkých správ tak teraz tak hodinu absorbujem... :D Každopádne mrzí ma White, neviem čo čakať od Tallindera a príliš sa mi nepáči aj to buldočie jednanie s Kovym. Ja osobne chcem of. beka a budúcnosť pre Zacha. Tento tím konečne po rokoch znova naberá tu správnu tvár a my si to tak zničíme strachovaním sa o cap hit a podpísaním hráča, ktorý...no neviem, ja z toho proste dobrý pocit nemám.

Z jeho osobného hľadiska - ak neprijal lukratívny konrakt Kings...je to debil. Iné slovo ma nenapadá :thumbsdown:
A Hedberga mám rád, navyše je to presne dvojka, ktorá dá oddýchnuť Martymu...akurát, čo po sezóne? :?
Nechápu proč NJD chce tak vehementně Kovyho. Do týmu nezapadl a místo toho aby se NJD snažili eliminovat jejich slabiny, tak investují do hráče, který očividně nestojí o to, aby v NJ hrál a bere to už jako krizovou možnost...
neis píše:Nechápu proč NJD chce tak vehementně Kovyho. Do týmu nezapadl a místo toho aby se NJD snažili eliminovat jejich slabiny, tak investují do hráče, který očividně nestojí o to, aby v NJ hrál a bere to už jako krizovou možnost...
přečti si příspěvky nad....mám na to obdobný názor jako ty....co bych za to dal kdyby Lou dotáhl raději Kabelku :?
takych co nas chce kabelku radsej pred kovym je nas tu viac :) nemyslim ze ho potrebujeme,zato rozohravka je nutnost v tej nasej obrane!! snad lou vie co robi.. ak ilja podpise nestastny ale nebudem. :roll: len potom ma strasne bude zaujimat ak to poriesi zo stropom tento rok a tiez ten buduci..
takisto aj ja by som bol rad ved čo ... body zbieral pre nas... nevidim dovod prečo nie aj ked bere vela penazi ale taky hrači si zaslužia... taky Gomez ma tiež podobny plat a nenahra tolko ako Kovalčuk...
tak ja zastavam nazor ze ho muzeme mit ale nemusime, pokud ho nepodepiseme nevadi, pokud ano - jedine dobre. Podle me ho spis nepodepiseme, rozhodne se pro rusko a tim si to u me definitivne rozhazi (vim, asi ho to bude strasne s*at) ale jak rikam takovy hraci nerostou na stromech a pokud by to znamenalo Rolston a nekdo (White, Salvadore) pryc tak jsem pro vsema deseti. ale je fakt ze pristi rok bude taky koncit smlouva Greenovi a lze predpokladat ze pod 2 mil nedostane.
megaton píše:tak ja zastavam nazor ze ho muzeme mit ale nemusime, pokud ho nepodepiseme nevadi, pokud ano - jedine dobre. Podle me ho spis nepodepiseme, rozhodne se pro rusko a tim si to u me definitivne rozhazi (vim, asi ho to bude strasne s*at) ale jak rikam takovy hraci nerostou na stromech a pokud by to znamenalo Rolston a nekdo (White, Salvadore) pryc tak jsem pro vsema deseti. ale je fakt ze pristi rok bude taky koncit smlouva Greenovi a lze predpokladat ze pod 2 mil nedostane.
To je sice pravda, ale Rusové mají sklony v nejdůležitějších zápasech vyhořet, naopak Kanaďani se vždy hecnou. Vsázet na Rusy je Ruská ruleta :D:D
Hannu píše:takisto aj ja by som bol rad ved čo ... body zbieral pre nas... nevidim dovod prečo nie aj ked bere vela penazi ale taky hrači si zaslužia... taky Gomez ma tiež podobny plat a nenahra tolko ako Kovalčuk...
:D to snáď nemyslíš vážne toto...
neis píše:
megaton píše:tak ja zastavam nazor ze ho muzeme mit ale nemusime, pokud ho nepodepiseme nevadi, pokud ano - jedine dobre. Podle me ho spis nepodepiseme, rozhodne se pro rusko a tim si to u me definitivne rozhazi (vim, asi ho to bude strasne s*at) ale jak rikam takovy hraci nerostou na stromech a pokud by to znamenalo Rolston a nekdo (White, Salvadore) pryc tak jsem pro vsema deseti. ale je fakt ze pristi rok bude taky koncit smlouva Greenovi a lze predpokladat ze pod 2 mil nedostane.
To je sice pravda, ale Rusové mají sklony v nejdůležitějších zápasech vyhořet, naopak Kanaďani se vždy hecnou. Vsázet na Rusy je Ruská ruleta :D:D
To je ako napísať, že cigáni nepracujú a biely áno. :giggle:

KINGS opäť začali vyjednávať s Kovaľčukom! (Zrejme ich nasrala naša celkom dobrá zmluva a vidia možnosť niečo prihodiť...)
http://www.nhl.com/ice/commentsthread.h ... COMMENTTOP
Ja naopak priam dúfam, že ho nepodpíšeme. Že sa ráno zobudím a on bude podpísaný kýmkoľvek, hoc aj Petrohradom a táto šaškáreň skončí. Za ten balík nám nestojí, zaobídeme sa aj bez neho, s prehľadom. Problém, prečo sme 3x za sebou vyleteli v prvom kole nie je v absencii hráča ako on. Byť to na mne, tak k jeho nepodpisu by som pridal ešte trade Rolstona/Langsa/Salvadora a som spokojný. Kiež by sme žili vo fiktívnom svete, kde by sa Bergy vrátil, kde by Tedenby bol schopný vstúpiť do NHL okamžite, kde by bol Rolston trejdovateľný za Burnsa a podobne :oops:

Rolstona ja osobne považujem za veľký problém, čo sa prítomnosti týka najmä z pohľadu zmluvy. LW máme a v najbližšej dobe aj mať budeme "plnú pr*el", takže úspora 5 mega je žiadúca, pri podpise Kovyho nutná.

Ideálna zostava 2010-11 (znamená fiktívna :D najmä z pohľadu #1D):

Parise-Zajac-Zubs
Eliáš-Arnott-Langs
Zharkov-Josefson-Clarkson
Palmieri-Pelley-Leblond

Kaberle-Volchenkov
Tallinder-Greene (Urborm)
White-Corrente (Fraser/Eckford)

Brodeur
Hedberg (25+ games)

Tedenby a Henrique rok v Albany, tak ako aj Vasyunov a ďalší, počas sezóny vyskúšať. Zabehať Clermonta a Wedgewooda. Špeciálne som zvedavý ako si povedie Taormina, ktorý je zatiaľ veľké príjemné prekvapenie.

Ak by sme sa pred polrokom nezmyselne nelakomili na IK, na mieste Langenbrunnera mohol byť Bergfors, Cčko by dostal Parise, Rolston by nebol problémom, CaptainAmerica by bol vytrejdovaný za Kaberleho a do dvoch rokov by všetci krídelníci zaujali svoje miesto, nehovoriac o tom, že druhá lajna by bola smrteľná. Nevadí, ide sa ďalej!

Kovy to Kings...hovorím odkedy skončila základná časť a stále verím, že sa nemýlim. Len nech tam pekne ide, tam mi vadiť nebude.
teda musim priznat ze i me velkemu zastance Kovyho podpisu mi cela ta saskarna zacina lezt krkem. Je faktze je v trzni ekonomice a snazi se zabezpecit generace dopredu, ale to co predvadi obvzlaste Grossman (jeho agent) je teda fakt moc. nejdriv na twittru, pred dvema dny ze ten den padne rozhodnuti, pak zeje LA venku pak ze je Kovy v rusku, pak je LA zpet ted je zase mimo a porad nic. Panuje presvedceni ze Grossman to podelal kdyz Kovymu rekl ze je schopny nabidky co mel z Atlanty dostat i z ostatnich ale to se jaksi nedari a tak Grossman zkousi mozne i nemozne aby sam vytriskal co nejvic.
Souhlasím, taky mě to už štve. Brzdí tak celý zbytek trhu a plány ostatních týmů. Silně mi to připomíná primadonu Sundina před dvěma lety, to bylo taky nekonečné a stylem "zítra už se určitě rozhodnu". Asi nechápe, že jít do týmu, kde by měl velkou šanci na SC, a dlouhodobá smlouva za 8M+ ročně jsou za aktuální situace dvě neslučitelné věci.
Presne tak mountain. Pokiaľ fakt chce SC, nech berie LA a mierne sa uskromní. Pokiaľ prachy, tak Islanders. KHL od začiatku vylučujem, najmä kvôli rodine, takže žeby nakoniec kývol na megaponuku tam do úvahy ani neberiem. Hlavne nech to už skončí. Ale čiste z pohľadu GM, ja ho udržať nechcem. Hráč je to dobrý, ale priority sú inde. On nám SC nevyhrá a dôvody prečo sme skončili 3x po sebe v prvom kole boli mnohé, len nie predražené hviezdne krídlo... :thumbsdown:
Getzo5 píše:Presne tak mountain. Pokiaľ fakt chce SC, nech berie LA a mierne sa uskromní. Pokiaľ prachy, tak Islanders. KHL od začiatku vylučujem, najmä kvôli rodine, takže žeby nakoniec kývol na megaponuku tam do úvahy ani neberiem. Hlavne nech to už skončí. Ale čiste z pohľadu GM, ja ho udržať nechcem. Hráč je to dobrý, ale priority sú inde. On nám SC nevyhrá a dôvody prečo sme skončili 3x po sebe v prvom kole boli mnohé, len nie predražené hviezdne krídlo... :thumbsdown:
WTF! :hroza:
Pokiaľ Kovaľčuk chce SC tak MUSÍ ZOBRAŤ PONUKU OD DEVILS !!! Iná cesta nie je, existuje len cesta do pekla! :cert:

Netreba sa ho báť, cap hit a dĺžka je síce veľká, ale koľko hráčov v lige v súčasnosti znamená istotu 40 gólov každú sezónu? A to len vstupuje do svojho prime time, tie výkony s dobrými spoluhráčmi môžu ísť ešte vyššie.... Pomer RISK/POTENCIÁL u Kovaľčuka za tých 7-9 mil ročne stojí.
Ale on si podlě mě uvědomuje, že NJ není pro hráče jako je on, to pravé ořechové...
Red Wings nabídli Kovalchukovi jednoletou smlouvu za 8,5 mil. dolarů. nhlproti

A máte po Kovym..
Jop, tohle jsem "avizoval" hned po MS, když si Kovalchuk náramně rozuměl s Datsyukem, že by to mohlo klapnout. Aneb Hossa style smlouva.
Jenom nevím, kde na to Wings vezmou, podle nhlnumbers.com mají volno asi 5M a podepsaných jen 5 beků...
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2022 COLORADO AVALANCHE