Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARIZONA COYOTES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Mno, zatim žádný terno. Hokejově to neni špatný. Myslim, že předvádíme v určitých fázích pěknej kombinační hokej, ale vůbec nedokážame hrát "protect the lead". To, co nás kdysi zdobilo, nám letos nejde vlastně už od samýho začátku sezóny. Kua, pod Tippettem jsme vždycky byli tým, kterej vyhrál at least 90 % zápasů, ve kterých vstřelil první gól. Letos bych si tipnul, že ta statistika neni ani na 70 %.

Příčiny? Přestali jsme kvalitně bránit. Poziční hra, i takový nasazení, doplňování se, zaskakování, bojování jeden za druhýho, je na mnohem horší úrovni, než na který byla loni. Netřeba si nic nalhávat, Smith zatim nemá ročník jako měl minulej rok. Potřebujeme, aby byl lepší. Na druhou stranu lepší musí být i všichni před nim. Hockey the hard way, pokud nebudeme hrát takovejhle hokej, těžko můžeme doufat, že přeskillujem týmy alá Chicago, nebo že uskillujem kvaliní defenzívy jako St.Louis.

Na druhou stranu je v tom hokeji strašně vela pozitiv, takhle talentovanou partu jsme tu prostě loni (resp. předloni) neměli. Yandle prožívá životní ročník. Ty jeho pasy, výlety cost-to-cost nebo podporování útoku mě nepřestávaj udivovat zápas od zápasu. 4. řada nám v půrběhu celýho ročníku šlape jak motor (Chipchura je bottom player jak víno, Moss hraje stabilně perfektně, ať už hraje kdekoliv), snad poprví od prestěhování do Arizony máme fungující přesilovku. Bohužel jsme toho dosáhli na úkor kvalitního betonu. Na místo toho, abysme kvalitní beton skloubili s těmahle novýma prvkama, který jsme letos přidali, jsme to jenom prohodili.

Chce to impuls. Potřebujem nějaký levý křídlo, který zbylé hráče posune do rolí, ve kterých mají bejt, a ne do rolí, které musí zástavat, protože na ten post nikdo jinej neni. Maloney, it's your time. Jestli se o trade deadline nic nestane, bůh s námi. Zatim nic nenapovídá tomu, že bysme náš herní projev měli ze dne na den nějak změnit, i když věřim, že dostatečnej leadership na to máme, zatím jsme to ale nepředvedli. Ať už Maloney někoho přivede, nebo ne, a že věřim, že někoho přivede :), Tippett, Doan, Yandle, common boys, wake up, vzburcujte tu kabinu trochu, takhle nevypadá hungrier than ever... :bitka3: :box: :scare:
Boedker - Vermette - Doan
Erat - Hanzal - Vrbata
Korpikoski - Ribeiro - Moss
Klinkhammer - Halpern - Chipchura
Bissonnette

Ekman-Larsson - Michálek
Yandle - Morris
Schlemko - Stone
Summers

Smith
Greiss

no teď už je to podle mě jenom otázka toho, jestli vydrží zdraví....

:cup: :wave: :jupi: :yahoo:
Keby tam nebol OEL, tak uplne priemerny az podpriemerny tim. PO samozrejme nebude.
moderátor a splete si topic :hroza: ... pls. adminy přesměrovat :arrow: Obrázek
Vanič, viděl jsi zápas s námi?
Vanič neni správnej fanoušek, určitě nekoukal. Až ho někdy potkam, promluvim mu do duše. :bitka3: Ale Wejnys, hej, ten koukal, a to na oba dva zápasy, co jsme spolu v posledních deseti dnech odehráli :jn:

No, nebudeme si nic nalhávat, minimálně co se toho druhýho týká, nebyla to hokejově rozhodně žádná slast pro oko. Takovej zápas odehranej ve středním pásmu s absolutním minimem vzrušivých momentů na obou stranách, přičemž bych řekl, že my jsme měli tak 5 takovejch rádoby šancí, vy tak 3 (i když za ty čísla bych ruku do ohně nedal, možná mi ten poměr trochu splívá)...

No, kdybych chtěl hokej představit fanouškovi, kterej tenhle sport nikdy neviděl, tenhle zápas by byl z těch +/- 1800 každoročně odehraných jeden z těch posledních, co bych mu pustil :lol2: :oops:

Na durhou stranu ten první zápas jsem si užil, a to hlavně proto, že minulý sezóny mi zápasy s váma nějak unikaly (aji když dostal Vokoun gól od červený čáry, aji jiný), ten druhej jsem si užil trochu míň, ale celkově jsem rád za 4 body, kéž by nás do konce sezóny čekalo víc takových zápasů :jn:
nastal čas, aby si i Greiss zasloužil svůj prsten... lead us to :wave: or through :scare: the play off Thomas :frajer2:
Wanic píše:moderátor a splete si topic :hroza: ... pls. adminy přesměrovat :arrow: Obrázek
Tak co? Zivia sa tu este postupove nadeje? :skodoradostny:
Minnesota už neudělá 5 bodů... takže jediný, co je třeba si hlídat, je, abysme naše zápasy vyhrávali ještě před nájezdama a vyššími gólovými rozdíly.. protože je stále dost reálný, že mezi náma a Minnesotou bude rozhodovat až počet vstřelených branek, kterej hraje zatim v náš neprospěch, a to o 9 kusů.. vzhledem k tomu, že Minnesota ještě prohraje 4 zápasy a my 4 vyhrajem, myslim, že máme stále dobrou výchozí pozici ... bejt Tippetem tak už takovýhle malichernosti neřešim a připravuju nás na někoho z dvojice Anaheim / St. Louis
kajo píše: Tak co? Zivia sa tu este postupove nadeje? :skodoradostny:
Ja myslim, ze nadeje muzou realne zivit jeste aspon tyden. Az pak to asi pude dolu vodou..
Trvalo mi, než jsem si vygooglil, co to vlastně znamená, ale stálo to za to a dávám jim za pravdu. "Quit is a four-letter word..." :cool:

Obrázek

Dneska v červeno-žlutym kabátě, zvířata by si navzájem měla pomáhat Obrázek :klobuk:
Wanic píše:Dneska v červeno-žlutym kabátě, zvířata by si navzájem měla pomáhat Obrázek :klobuk:
Tak jestli nám chcete také pomoci do PO, tak to abyste sebou pořádně mákli. :giggle:
Přál bych si výhru, ale Dallas hraje o všechno a moc tedy nevěřím, že se to povede.
Ale šance tu je vždy. s Louem v bráně. :yes:
:rtfm: Teď splňte svoji část úmluvy! Jo a děkovat nemusíte, otočit to z 0:2 na 3:2 je kráný pocit. :giggle:
Bohové :poklona: :poklona: :poklona: Upshall za nás dává góly i několik let po trejdu :poklona2: :poklona2: .. :cool: ... kde Tampa s Pittsburghem končí, Florida začíná... nezapomeneme.. :klobuk: jsem si jistej, že tenhle zápas zmíní i na vítěznym DVDčku, velkej den v historii jižanskýho hokeje :wave:

4 zápasy do konce... Dallas má St.Louis, my San Jose a poslední zápas against each other... + do toho Minnesota se svym vražednym rozpisem jako taková třetí vpředu, o který nikdo moc nemluví... jak se to říká, když se dva perou, třetí na to doplatí? ....

Final week... let's do this... success isn't given, success must be earned. Hungrier than ever!
Takže :antry: nejžhavější cup contender bez play-off, řikáte? :hmm:
Stavíte se na drink kojoti? Příští sezónu si to rozdáme ve finále, neboj! :)
skoda, tesil jsem se na nedelni zapas
Podle spolehlivého zdroje ze zámoří šlo o to, že by se "Phoenix" na Stanley Cup blbě rylo. Tak, že prej ratši počkaj, až se budeme jmenovat Arizona...

celkově ale :thumbsdown:

Taková věc k zamyšlení, která mi vrtala hlavou prakticky celej duben: Ribeiro sem přišel s určitým účelem, smyslem, proč většinu sezóny, a především tu finální a nejdůležitější část, odehrál ve třetí řadě... chyba hráče? já obviňuju Tippetta! Ribeiro měl dostat mnohem víc prostoru s Vrbatou, Doanem, Boedkerem... :bitka3: :grc:

jnk. se nedá nic dělat no, na druhou stranu je třeba vyzdvihnout, že máme letos konečně klidnou offseason, žádná hrozba přestěhování, we are here to stay... to je určitě velké plus celé této sezóny, no hokej se hraje pro Stanley Cup, takže letos obrovské zklamání :thumbsdown:
O Ribeirovi mi ani nemluv, mel to byt jeden z tahounu meho yahoo tymu. :dup: Po olympiade ve 20 zapasech 1+5, -10...
Upřímně já tu pozici našemu realizačnímu týmu letos vůbec nezávidim... v minulých sezónách bylo vždycky celkem evidentní, kde nás tlačí bota, a tedy ani nebylo tak složitý zjistit, kterak se zlepšit... na Maloneym už jenom bylo najít tu vhodnou alternativu... mno v současnosti, kdybych byl já GM, tak nemam nejmenší páru co s tim týmem dělat... máme v sestavě takovej mišmaš.. plno pozitiv, ale současně taky plno negativ... spoustu možností, spoustu hrozeb....

Asi nastal čas pro našeho GM ukázat svojí kvalitu... Jsme na rozcestí a je třeba se vydat určitou cestou... a ten výběr rozhodně nebude jednoduchej...

Minulý roky jsme vždycky měli svojí týmovou identitu.. letos ne.. Máme tři kvalitní centry, jenže nejlepší z nich byl Vermette, kterej by měl bejt projektovanej jako centr až třetí řady.. co s tim... postavit tým okolo Vermetta jako TOP centra... Riberio měl tuhle úlohu plnit, ale neplnil... co s tim, sehnat mu nějaký kvalitní křídlo a jít do boje s tim, že příští rok, to snad klapne... Vrbatovi končí smlouva... s Hanzalem a Whitneym byli nezastavitelní.. no od tý doby žádná sláva... podepsat/nepodepsat... máme přehřel mladíků v obraně... můžeme složit velice talentovanou mladou obranu... ale mladá obrana Stanley Cupy nevyhrává.. v zadu je sakra dobrý mít nějaký zkušenosti alá Morris a pod.. beci, na který je možný se spolehnout v kritickejch chvílích.. co už dobře rozumí hře...

No já nevim.. letos to bude mít GM těžký.. Ať potom na Maloneyho můžu v klidu nadávat.. nastínim, kterou cestou bych se vydal já (čti, mnoho z toho, co je napsáno níže se s jistotou nestane)...

podepsat.. nebo získat via trade TOP křídlo, který si sedne s Ribeirem (ideálně velice dobře technicky zdatnej hráč, kterej ve spolupráci s Ribeirem dokáže udělat rozdíl)... to by měl bejt asi můj hlavní úkol.... Nahradit nebo podepsat Vrbatu (těžký rozhodování; Hanzal už snad 5 let nehrál v řadě bez Vrbaty.. já myslim že je čas, to zkusit...)... zkusit se podívat, jestli by nešlo najít kvalitnějšího centra než Halperna (nic proti, zaplaťpánbůh, že jsme ho podepsali, ale Gordon s Fiddlerem, byla jiná káva.. potřebujem zlepšit naší penalty Killing) a klidně přivést ještě jednoho bottom six playera... kterej by vynikal v oslabení ... Další a poslední otázkou v útoku pro mě je, jakou roli by měl zastávat Moss.. většinu sezóny odehrál s Ribeirem... chodí před bránu, kdyby měl Riberio k sobě nějakýho skilled hráče, já myslim že by do tý lajny mohl bejt platnej.. na druhou stranu Moss je jenom role player... i když si svojí úlohu plní dobře... rozdíl ve hře dělají jiní... navíc mu končí smlouva, takže jeho osud je ve hvězdách... co se obrany týče... já bych prodal nějaký naše mladí (Stone, Schlemko, Gormley, Murphy) máme toho fakt rachot co nabídnout a pro tolik mladých hráčů neni v jedný sestavě místo... vyměnťe dva z nich za křídlo do první lajny, podepište zkušenýho stay-at-home tvrdýho defensemana a bude všem dobře

xxx (huge posila) - Riberio - Moss or Vrbata (záleží na tom, jakou posilu by se povedlo přivést, pokud by zůstal Vrbata, posila by byla jinýho ražení.. spíš by bodl nějakej větší grinder.. kdyby zůstal Moss nebo by hrál s Riberem Doan.. bodl by spíš technickej hračička co umí i vystřelit... )
Boedker - Vermette - Doan
Korpikoski - Hanzal - Erat
Chipchura - xxx - xxx
Bissonnette

OEL - Michálek
Yandle - xxx (posila)
ti beci co by zůstali

Smith + podepsat Greisse :pray: .. chytal supr

.. když na to tak koukam, dost chaotickej příspěvek... myslim, že je ale ve stejnym duchu, jako v současnosti vypadá naše offseason
Mám dotaz. Až dnes jsem si všiml, že jsi tu shrnul potřeby týmu a byl jsi poměrně kritický na adresu Ribeira. Tvrdíš, že neměl k sobě žádného skilled hráče, ale není náhodou Boedker tím hráčem? Taková lajna xxx-Ribeiro-Boedker.. Boedkera jsem měl už od jeho první sezóny rád. Spolu s Muellerem jsem je velmi rád sledoval. na Boedkerovi pak miluju ty jeho nájezdy, které provádí v neskutečné rychlosti. Když jsem si pak nedávno pouštěl jeho góly, jenom jsem si říkal, jakto, že má pouze a jen 19 gólů. Pak sem se ale podíval a on hrál vesměs celou sezónu s Doanem a Vermettem. To si nesedl s Ribeirem? :neviem: Já bych v té dvojici viděl dost. Oba rychlí a techničtí, jeden tvůrce, druhý spíše zakončovatel. Jinak, neplánují se nějaké výměny? Máte plnou p*del prospektů do obrany, ale chtělo by to někoho do útoku.
v současnosti se nic neděje, protože ještě nebyl schválenej budget na příští sezónu (což snad mělo proběhnout v pátek).. takže jestli jsem to dobře pochopil, tak teprve teď má Maloney možnost začít situaci nějakym způsobem řešit.... tudíž jsme k dnešku v podstatě tam, kde jsme byli, když jsem ten rozbor psal...

co se Boedkera týká, já nevim.. žádnej Kane to neni a i když měl letos perfektní sezónu... prostě je to zatim furt málo ... Boedker je spíš přímočarej hráč, dokáže sám najet do třetiny a vystřelit, my do první řady potřebujme spíš kombinační hráče... přemýšlívé, alá Whitney... Boedker je styl: mam puk tak zavřu oči a udělam co umim nejlíp... a skutečně mu to vychází, je díky tomu platnej, ale na první lajnu je to podle mě málo

my potřebujeme vytvořit nějakou řadu, která bude schopná se prosazovat i proti obranám alá St. Louis, Los Angeles apod. ... dvojice Doan - Vermette a případně Boedker toho dokáží dosáhnout silou (Mikel se do týhle lajny hodí hlavně díky jeho rychlosti, dokáže zavést, připravit pro ostatní i dát góla)... my ale nejsme tým budovanej jenom na sílu.. Maloeny sám říkal, že chceme bejt někdy mezi silou a skillem a ten skill nám chybí... Podle mě až zoufale potřebujem lajnu, která bude schopná i ty nejpreciznější obrany pokořit technikou, kvalitou... Dřív jsme to měli v podobě Whitney - Hanzal - Vrbata, teď nám to prostě chybí... a jak už jsem psal, Boedker se zatím osvědčil víc právě v těch silových řadách, kde dokáže udělat rozdíl... ale prostě na skilled křídlo první lajny, mi to od něj furt přijde málo...

i playmaker jako Ribeiro potřebuje do lajny grindera co bude chodit před bránu... taky ale potřebuje někoho, kdo bude číst jeho myšlenky, rozumět si s nim... dokáže mu vrátit puk, najet si do správnýho prostoru, kdo u tý hry bude přemejšlet a ještě by to zároveň měl bejt rozenej goal scorer (ufff chtělo by to pořádnou hvězdu přivést :) ) ... :neviem:
Ribeirove nohy už odpadávajú, Guddy.

Pokiaľ ide o tú lajnu, Samuelsson a Domi (ten zmenu potrebuje ako soľ) sú úž na ceste a hádam sa dobrý hráč ujde Kojotom aj na drafte, čo vôbec poznajúc rôzne kombinácie nevylučujem.

Obrázek

Phoenix Coyotes ✔ @phoenixcoyotes
Co-Owner and President/CEO @anthonydleblanc confirms there will be a throwback jersey next year for the #Coyotes.

Takže Picasso ko*ot :jn: sa vracia. Ja sa na to celkom teším.
Getzo5 píše:Ribeirove nohy už odpadávajú, Guddy.
Tak při pohledu na Boedkera mi ty nohy odpadávají taky.. :giggle:
Pro mě asi nejrychlejší bruslař v NHL (spolu s Coglianem).
bylo by super, kdyby tu roli dokázali obstarat mladíci a vyřešilo by to hodně problémů, ale... po zkušenostech s Turrisem, Muellerem, Porterem, Lisinem, Tikhonovem a dalšíma sem už trochu střídmější při prognózách mladíků... i když je to vůči nim nefér, protože oni nemaj na lavičce tu zrůdu, v podobě Gretzkyho, tak snad z týhle várky něco vyroste.... a snad to z nich vyroste už příští rok :giggle:

btw. jj, minimálně jeden zápas bysme měli odehrát v našich retro "kachina" dresech... a myslim, že i bylo zmíněno, že se definitivně zruší naše černá kombinace (kua mě se líbily :( ) .. celkově se mi nelíbí to, co okolo dresů vymýšlej... jako Arizona Coyotes bysme měli jít do sezóny s nějakýma novejma dresama... oni chtěj ty změny dávkovat pozvolna... já myslim, že takovej krok, jako new ownership, by si zasloužil úplně novej design a to píšu i přesto, že se mi ty dresy a logo líbí :thumbsdown:
2310 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2024 PRAHA