Ja sa tomu čudujem, čo som ho videl proti San José tak sa mi veľmi páčil. Nuž, asi ho u vás niekto nechce, lebo talent, zdá sa, aj napriek všetkým srandičkám proste má. Je mi ho úprimne ľútomt-svk píše:Čo chce Arniel so svojim správaním voči Filatovovi dokázať? Baví ho to? Nikita makal a napriek tomu uprednostňoval dokonca aj Bolla.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
COLUMBUS BLUE JACKETS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Hral 5 minút a nejaké sekundy. Ani raz v inom útoku ako štvrtom. Pritom aj Jared párkrát hral v Vermetteho útoku. Taktieź nechápem, čo ešte robí v druhom útoku Dorsett. Bojovník je, o tom žiadna, ale jeho hokejové schopnosti nemajú zďaleka na druhý útok.Getzo5 píše:Ja sa tomu čudujem, čo som ho videl proti San José tak sa mi veľmi páčil. Nuž, asi ho u vás niekto nechce, lebo talent, zdá sa, aj napriek všetkým srandičkám proste má. Je mi ho úprimne ľútomt-svk píše:Čo chce Arniel so svojim správaním voči Filatovovi dokázať? Baví ho to? Nikita makal a napriek tomu uprednostňoval dokonca aj Bolla.
Tak co musím za prvé naspat, že jsem spokojen jaké úsilí a bojovnost z hráčů šla. Zde jsem spokojen nad míru.
Jinak Flyers nás tedy moc neprověřili. Zápas spíše odklouzali. Především ty dvě třetiny od nich bylo opravdu velké flákání se.
Celkově ten hokej nebyl nijak zvlášť hezký, ale my jsme určitě hráli lépe a dva body máme a ty se jednoznačně počítají.
Celkově se mi velice líbila první lajna a jen doufám, že tento výkon podají i příště.
Ta druhá nebyla o moc horší. Několikrát v zápase udělali pěkný ruch před brankářem a odhodlanost z nich byla cítit na míle daleko.
A Chris Clark? Parádička. Nechápu proč jsem se ho před sezónou chtěl zbavit. Ať si říká kdo chce co chce začátek sezóny hraje dost dobře. Včera hrál inteligentně, výborně bruslil a touha hrát hokej tam byla obrovská.
Garon i napodruhé zaslouží obrovskou pochvalu. A takový Methot? Vypracoval se z něho brilantní bek. Celý tenhle ročník hraje neuvěřitelně. A nejen včera jednoznačně nejlepší obránce.
No a pojďme ke kauze Filatov. Bohužel ten Nikita se řeší neustále.
Musím říct, že první zápasy odehrál velice slušně. Poté, ale šel výkonnostně dolů. Jako celá ta kinder line.
Bohužel ne-formu té řady odnesl on. A určitě je na místě ptát se proč? Vždyť z nich byl nejlepší. Opravdu to moc nechápu.
Jak Hitch tak i Arniel s ním začíná pěkně zametat. Hlavně aby to nevzdal a zase neutekl do Ruska.
Pokud by to takhle mělo pokračovat (neodehrál ani 6 min.) tak ať se ho vedení zbaví. Dokud je čas si za něho říci ještě dost. Ale jeho cena postupně padá. Takže prosím jednejte.
Jinak Flyers nás tedy moc neprověřili. Zápas spíše odklouzali. Především ty dvě třetiny od nich bylo opravdu velké flákání se.
Celkově ten hokej nebyl nijak zvlášť hezký, ale my jsme určitě hráli lépe a dva body máme a ty se jednoznačně počítají.
Celkově se mi velice líbila první lajna a jen doufám, že tento výkon podají i příště.
Ta druhá nebyla o moc horší. Několikrát v zápase udělali pěkný ruch před brankářem a odhodlanost z nich byla cítit na míle daleko.
A Chris Clark? Parádička. Nechápu proč jsem se ho před sezónou chtěl zbavit. Ať si říká kdo chce co chce začátek sezóny hraje dost dobře. Včera hrál inteligentně, výborně bruslil a touha hrát hokej tam byla obrovská.
Garon i napodruhé zaslouží obrovskou pochvalu. A takový Methot? Vypracoval se z něho brilantní bek. Celý tenhle ročník hraje neuvěřitelně. A nejen včera jednoznačně nejlepší obránce.
No a pojďme ke kauze Filatov. Bohužel ten Nikita se řeší neustále.
Musím říct, že první zápasy odehrál velice slušně. Poté, ale šel výkonnostně dolů. Jako celá ta kinder line.
Bohužel ne-formu té řady odnesl on. A určitě je na místě ptát se proč? Vždyť z nich byl nejlepší. Opravdu to moc nechápu.
Jak Hitch tak i Arniel s ním začíná pěkně zametat. Hlavně aby to nevzdal a zase neutekl do Ruska.
Pokud by to takhle mělo pokračovat (neodehrál ani 6 min.) tak ať se ho vedení zbaví. Dokud je čas si za něho říci ještě dost. Ale jeho cena postupně padá. Takže prosím jednejte.
Ako je na tom s obrannou hrou? Priznám sa, nemám šajn. Ď. :smile03:Dawe4 píše:No a pojďme ke kauze Filatov. Bohužel ten Nikita se řeší neustále.
Bránime, forčekujeme, všetko je O.K. Ale kombinuje iba prvý útok, zvyšné občas. Preto nechápem, prečo dáva Arniel Filatova do 4. útoku, kým Dorsetta do druhého. Derek je bojovník, dobre forčekuje, beriem. Ale nepatrí tam
Nikita sa snaží brániť, márne to nie je. Skúsila by som ho na oslabení, má rýchlosť, mohol by z toho padnúť gól a jemu by to pomohlo.
Nikita sa snaží brániť, márne to nie je. Skúsila by som ho na oslabení, má rýchlosť, mohol by z toho padnúť gól a jemu by to pomohlo.
Osobně se mi Dorsett v druhém útoku jako špatný nápad nezdá. A jak říkám. Druhá lajna to tam také dobře párkrát roztočila. Přeci v prvních řadách nemusí být jen tvořivý hráči a střelci. Derek nehrál vůbec zle. Tady s tebou nesouhlasím.
Filatov a obranná hra? Ale, jo. Dá se to. Sice to není bůh ví jaké, ale příšerné taky ne. Občas zapomněl. Ale někdy zas poctivě pelášil do zadu a nevedl si vůbec zle.
Filatov a obranná hra? Ale, jo. Dá se to. Sice to není bůh ví jaké, ale příšerné taky ne. Občas zapomněl. Ale někdy zas poctivě pelášil do zadu a nevedl si vůbec zle.
Mne teda áno. Dorsett nie je tvorivý hráć. A také kombinácie aké predvádza druhá lajna s Dorsettom platili tak na slabo hrajúcu Phillu, okrem toho, väčšinou boli náhodné, ibaže ja hovorím o SYSTEMATICKOM TLAKU VĎAKA KOMBINÁCII. Okrem toho, Dorsett nie je hráč do prvých dvoch útokov, teraz má len šťastie, ale... koľko mu vydrží?Dawe4 píše:Osobně se mi Dorsett v druhém útoku jako špatný nápad nezdá. A jak říkám. Druhá lajna to tam také dobře párkrát roztočila. Přeci v prvních řadách nemusí být jen tvořivý hráči a střelci. Derek nehrál vůbec zle. Tady s tebou nesouhlasím.
No já prostě nevím proč by ve druhé lajně nebo klidně i v první nemohl hrát hráč, který se nebojí přijmout nějakou tu ránu a stoupnout si před gólmana a kosit to u mantinelů. Navíc dobře víme, že hvězdičky občas obrannou hru vypouštějí a takový Derek by tam do našeho pásma jel ochotně. I takový hráči jsou potřeba v elitních formacích. Ono totiž někdy příliš mnoho hračičkářů v jedné řadě také není žádná výhra.mt-svk píše:Mne teda áno. Dorsett nie je tvorivý hráć. A také kombinácie aké predvádza druhá lajna s Dorsettom platili tak na slabo hrajúcu Phillu, okrem toho, väčšinou boli náhodné, ibaže ja hovorím o SYSTEMATICKOM TLAKU VĎAKA KOMBINÁCII. Okrem toho, Dorsett nie je hráč do prvých dvoch útokov, teraz má len šťastie, ale... koľko mu vydrží?Dawe4 píše:Osobně se mi Dorsett v druhém útoku jako špatný nápad nezdá. A jak říkám. Druhá lajna to tam také dobře párkrát roztočila. Přeci v prvních řadách nemusí být jen tvořivý hráči a střelci. Derek nehrál vůbec zle. Tady s tebou nesouhlasím.
Môžem len a len potvrdiť, my sme tak hrali za roky veľmi často a vždy to svoje ovocie prinášalo. Aj teraz sa také príklady nájdu (Knuble, Lučič,...) a sú efektívne. Nakoľko ale Dorsetta lepšie nepoznám, komentovať jeho si netrúfam. Šlo mi len o princíp.Dawe4 píše:No já prostě nevím proč by ve druhé lajně nebo klidně i v první nemohl hrát hráč, který se nebojí přijmout nějakou tu ránu a stoupnout si před gólmana a kosit to u mantinelů. Navíc dobře víme, že hvězdičky občas obrannou hru vypouštějí a takový Derek by tam do našeho pásma jel ochotně. I takový hráči jsou potřeba v elitních formacích. Ono totiž někdy příliš mnoho hračičkářů v jedné řadě také není žádná výhra.
Díky za podporuGetzo5 píše:Môžem len a len potvrdiť, my sme tak hrali za roky veľmi často a vždy to svoje ovocie prinášalo. Aj teraz sa také príklady nájdu (Knuble, Lučič,...) a sú efektívne. Nakoľko ale Dorsetta lepšie nepoznám, komentovať jeho si netrúfam. Šlo mi len o princíp.Dawe4 píše:No já prostě nevím proč by ve druhé lajně nebo klidně i v první nemohl hrát hráč, který se nebojí přijmout nějakou tu ránu a stoupnout si před gólmana a kosit to u mantinelů. Navíc dobře víme, že hvězdičky občas obrannou hru vypouštějí a takový Derek by tam do našeho pásma jel ochotně. I takový hráči jsou potřeba v elitních formacích. Ono totiž někdy příliš mnoho hračičkářů v jedné řadě také není žádná výhra.
Mimochodem v Plzni se to ujalo tuhle sezónu a nemohu si stěžovat.
Problém je, źe v formácii Umby-Vermy-Dorsy nie je ANI JEDEN HRAČIČKADawe4 píše:No já prostě nevím proč by ve druhé lajně nebo klidně i v první nemohl hrát hráč, který se nebojí přijmout nějakou tu ránu a stoupnout si před gólmana a kosit to u mantinelů. Navíc dobře víme, že hvězdičky občas obrannou hru vypouštějí a takový Derek by tam do našeho pásma jel ochotně. I takový hráči jsou potřeba v elitních formacích. Ono totiž někdy příliš mnoho hračičkářů v jedné řadě také není žádná výhra.mt-svk píše:Mne teda áno. Dorsett nie je tvorivý hráć. A také kombinácie aké predvádza druhá lajna s Dorsettom platili tak na slabo hrajúcu Phillu, okrem toho, väčšinou boli náhodné, ibaže ja hovorím o SYSTEMATICKOM TLAKU VĎAKA KOMBINÁCII. Okrem toho, Dorsett nie je hráč do prvých dvoch útokov, teraz má len šťastie, ale... koľko mu vydrží?Dawe4 píše:Osobně se mi Dorsett v druhém útoku jako špatný nápad nezdá. A jak říkám. Druhá lajna to tam také dobře párkrát roztočila. Přeci v prvních řadách nemusí být jen tvořivý hráči a střelci. Derek nehrál vůbec zle. Tady s tebou nesouhlasím.
Lucica či Knubleho nemožno porovnávať s Dorsettom. To sa nedá. Čo sa týka Jersey, vy ste síce mali fyzicky hrajúcich hráčov, ale kvalitnejších ako Dorsett, tí vedeli aj zakombinovať.
Alebo to mám pochopiť tak, źe Filatov či Huselius budú hrať v treťom (checking line), prípadne štvrtom (bum-bum line) a Dorsett v druhom? No to si snáď robíš srandu
Mimochodom, ak tam príde kvalitný, kombinačný útok, Dorsett môže tak skončiť na trestnej lavici. Prekombinujú ho, ani nebude vedieť ako.
To nie je pravda, ak by sa to stalo HOCIKTORÉMU hráčovi, ozvala by som sa. A Dorsett nemá čo v druhom útoku robiť, za tým si stojím a basta.Dawe4 píše:mt-svk: No já si za svým stojím a rozhodně neustoupím. Ono nelíbí se ti Derek ve druhé lajně jenom proto, že Filatov je tvůj oblíbenec a nerada vidíš někoho na jeho místě?![]()
Mimochodom, takto by som mohla reagovať aj ja. Dorsetta máš rád, pretože vie dobre forčekovať a brániť (respektíve brániť proti tímom hrajúcim v krízi
Čo povedal Martin o útočńíkoch do druhého útoku ku Gintovi a Gomezovi:
„První ze všeho je důležité, že hráči, jež se na daném postu střídali, hráli s dobrými hráči a snažili se tvořit hru. Pro talentované hokejisty je frustrující, když hrají v lajně s kluky, kteří nemají vizi. Potom zbytečně kazí hru. A my chceme rychlé kluky, kteří budou hrát přímo s tahem na branku.“
Platí to aj pri Columbuse.
„První ze všeho je důležité, že hráči, jež se na daném postu střídali, hráli s dobrými hráči a snažili se tvořit hru. Pro talentované hokejisty je frustrující, když hrají v lajně s kluky, kteří nemají vizi. Potom zbytečně kazí hru. A my chceme rychlé kluky, kteří budou hrát přímo s tahem na branku.“
Platí to aj pri Columbuse.
Proti Oilers mám strách. Majú rýchly tím, vedia výborne kombinovať. Kým my sa viac spoliehame na bojovnosť, kombinuje len prvá trojka, som zvedavá, či jej to bude klapať aj proti tímu, ako Edmonton.
Inak, zase Filatov vo štvrtom útoku s Bollom a MacKenziem. Ak to nie je len tip redaktorov, tak je to fraška. Mám Arniela rada,ale s Filatovom preháňa. Tu nie je len problém výkonnosť, podľa mňa mu dáva zožrať odchod do Ruska.
Inak, zase Filatov vo štvrtom útoku s Bollom a MacKenziem. Ak to nie je len tip redaktorov, tak je to fraška. Mám Arniela rada,ale s Filatovom preháňa. Tu nie je len problém výkonnosť, podľa mňa mu dáva zožrať odchod do Ruska.
A aký by to malo zmysel a cieľ?mt-svk píše:Proti Oilers mám strách. Majú rýchly tím, vedia výborne kombinovať. Kým my sa viac spoliehame na bojovnosť, kombinuje len prvá trojka, som zvedavá, či jej to bude klapať aj proti tímu, ako Edmonton.
To bola len taká moja teória, bohvie či správna. Ale ak porovnám prístup Arniela k Filatovovi naj ednej strane a k Brassardovi s Voráćkom na druhej, nič iné ma nenapadá.Getzo5 píše:A aký by to malo zmysel a cieľ?mt-svk píše:Proti Oilers mám strách. Majú rýchly tím, vedia výborne kombinovať. Kým my sa viac spoliehame na bojovnosť, kombinuje len prvá trojka, som zvedavá, či jej to bude klapať aj proti tímu, ako Edmonton.
Inak, zase Filatov vo štvrtom útoku s Bollom a MacKenziem. Ak to nie je len tip redaktorov, tak je to fraška. Mám Arniela rada,ale s Filatovom preháňa. Tu nie je len problém výkonnosť, podľa mňa mu dáva zožrať odchod do Ruska.Nemalo by náhodou byť v prospech organizácie jeho najrýchlejšie možné presadenie sa? Ak by hral ani dobre ani zle, dajme tomu, vytrastať ho. Ale z toho čo od vás čítam zas taký pocit nemám, žeby na sebe nepracoval. Postrádam v tom logiku...
A nemôže to byť, ako sa hovorí..."príkaz zhora"?mt-svk píše:To bola len taká moja teória, bohvie či správna. Ale ak porovnám prístup Arniela k Filatovovi naj ednej strane a k Brassardovi s Voráćkom na druhej, nič iné ma nenapadá.
Getzo5 píše:A nemôže to byť, ako sa hovorí..."príkaz zhora"?mt-svk píše:To bola len taká moja teória, bohvie či správna. Ale ak porovnám prístup Arniela k Filatovovi naj ednej strane a k Brassardovi s Voráćkom na druhej, nič iné ma nenapadá.Alebo stále v zákulisí pôsobiaci Hitchcock alias Hitch the B*tch?
(no disrespect...)
K Arnielovi. Som s ním spokojná, vie urobiť preivan v zostave, zmenil herný štýl. Nám dosť škodia zranenia, Russell chýbal. Ani Nikitov prípad nie je taký, ako u Hitcha. Na rozdiel od neho mu Scott oznámil dôvody, komunikuje s ním. Možno sa domnieva, že na Filatova treba ísť prísnejšie ako na Brassa s Voráćkom a teória o "vyžratí si Ruska" je len nesprávna.
Na dnešní match jsem zvědavý. Celý den jsem si užíval. Byl jsem si zahrát florbálek a pocit, že zítra mám znovu volno je nádherný a zkrátka na noc se těším.
No a Oilers? Tak z těch nějaký extrémní strach nemám. Ano mají dobré bruslaře (mohlo by nám to dělat menší problém), ale zkrátka jejich tým bychom i my stále měli porážet s přehledem. U nich to chce ještě rok, dva než půjdou nahoru. Plus ještě k tomu chytá Dubnyk a obranu nemají tak silnou. Jednoduše dnes beru jen a jen dva body.
Soupeř je pro mě atraktivní a tak nesmím zaspat. Jednička draftu Taylor Hall mi láká. Jordan Eberle a nebo hračička Aleš Hemský. Už jen kvůli nim jsem na zápas zvědavý.
Jinak ten Fialatov...Bylo řečeno vše a rozhodně se nechci opakovat. Já jsem pro okamžitou výměnu. Za prvé je to Rus a za druhé ve čtvrté lajně nemá smysl.
Jinak máme velký problém vychovávat mladé hokejisty. Takže třeba s tím Nikitou to možná je jen potvrzení tohoto pravidla.
No a Oilers? Tak z těch nějaký extrémní strach nemám. Ano mají dobré bruslaře (mohlo by nám to dělat menší problém), ale zkrátka jejich tým bychom i my stále měli porážet s přehledem. U nich to chce ještě rok, dva než půjdou nahoru. Plus ještě k tomu chytá Dubnyk a obranu nemají tak silnou. Jednoduše dnes beru jen a jen dva body.
Soupeř je pro mě atraktivní a tak nesmím zaspat. Jednička draftu Taylor Hall mi láká. Jordan Eberle a nebo hračička Aleš Hemský. Už jen kvůli nim jsem na zápas zvědavý.
Jinak ten Fialatov...Bylo řečeno vše a rozhodně se nechci opakovat. Já jsem pro okamžitou výměnu. Za prvé je to Rus a za druhé ve čtvrté lajně nemá smysl.
Jinak máme velký problém vychovávat mladé hokejisty. Takže třeba s tím Nikitou to možná je jen potvrzení tohoto pravidla.
Som proti výmene, urobili by sme do neba volajúcu blbosťDawe4 píše:Na dnešní match jsem zvědavý. Celý den jsem si užíval. Byl jsem si zahrát florbálek a pocit, že zítra mám znovu volno je nádherný a zkrátka na noc se těším.
K zápasu. Oilers sú rýchli a vedia dobre kombinovať, čo na nás bude platiť. Proti dobre hrajúcemu Calgary dokázali vyrobvnať z 1:4 na 4:4. A źe je Calgary vo švungu. Príliš ich podceňuješ. Nezabúdaj, že dve naš posledné výhry boli proti trápiacim sa celkom. A predsa sme sa triasli o výsledok. Málo kombinujeme, všetko to tlaćíme na silu, snáď okrem prvej formácie. To súper s dobrým drźaním puku a kombináciou rýchlo zarazí.
Dobrá kombinace nemusí vždycky znamenat nějakou výhru. A já třeba osobně jsem pro silové pojetí hry. Ale mi se tady neshodneme. Olejáře v žádném případě nepodceňuji. Ten tým je ale moc mladý a nezkušený. A my bychom si s nimi měli prostě poradit hravě.
Proč by to byla blbost? Nikitova cena padá strmě dolů. Zatím si za něho můžeme ještě říci hodně, ale musíme jednat.
Rusy nemám rád. Náladoví hráči (a za tím si stojím, všichni) a nikdy nevíš jestli ti nezdrhnou do Ruska. Kdyby bylo na mě neměl bych v týmu ani jednoho.
Já osobně bych Filatova klidně za již hotového útočníka nebo obránce bral všemi deseti. Heleď je mu 20 let. Kdyby to byla taková mašina na body už by je měl, ne? Se podívej na ostatní mladíky. Někteří ve 20 letech toho dokázali tak 1000 krát více.
Prostě neumíme vychovávat mladé hráče. A to je problém, který se s námi vleče od úplného začátku.
Proč by to byla blbost? Nikitova cena padá strmě dolů. Zatím si za něho můžeme ještě říci hodně, ale musíme jednat.
Rusy nemám rád. Náladoví hráči (a za tím si stojím, všichni) a nikdy nevíš jestli ti nezdrhnou do Ruska. Kdyby bylo na mě neměl bych v týmu ani jednoho.
Já osobně bych Filatova klidně za již hotového útočníka nebo obránce bral všemi deseti. Heleď je mu 20 let. Kdyby to byla taková mašina na body už by je měl, ne? Se podívej na ostatní mladíky. Někteří ve 20 letech toho dokázali tak 1000 krát více.
Prostě neumíme vychovávat mladé hráče. A to je problém, který se s námi vleče od úplného začátku.
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF