Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

AndyF píše:Ved ja som nepovedal ze ty si dal ten sud :jn: (uz zase slovickarime? :nono: )
Ja len keby niečo. :jn: (aj o tom diskusia je, inak sa k presným výsledkom nedopracujeme :neutral:)
Pozeral som posledne dva zapasy a spokojny som hlavne s vysledkami.. No hra uz nie je taka dobra, ako tie vysledky.. Skutocne tomu nerozumiem, miestami hrame lespie, ako minulorocne playoff, nastrielame goly, vedieme 3:0 a potom stiahneme chvost, prestaneme hrat, zacneme branit, nechame sa otlkat kade tade.. Smutne.. :oops:
Potrebovali by sme poriadneho hromotlka, pred ktorymi by sa mali Foglino, Neil a spol na pozore.. Priklad Gino Odjick
pre tych, ktorym toto meno vela nehovori, kratka prezentacia sialenca, ktoreho som miloval !! :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=RoY7s94A ... re=related
Obrázek

:rofl: :sarcasm:
Bolland sa nám predviedol :roll: :hroza:
http://www.sportsnet.ca/hockey/2011/12/ ... d_canucks/" onclick="window.open(this.href);return false;
V Caroline sme prehráli už 3x v rade, ale ja to neberiem ako velkú stratu.. pre mňa je to jeden z najoblúbenejších súperov na východe, posledné roky tie zápasy proti nim ponúkajú pekný hokej zo strany na stranu, vela golov a aspoň proti nám vždy hrá super aj ich PP :slintac: . Dnes to nebolo inak a ešte sa k tomu pridali aj neskutoční brankári na oboch stranách. Obaja pochytali aspoň zo 3-4 golovky. V závere zápasu mohol Ballard zo 100% šance vyrovnať ale Ward... Dnes sme navyše hrali aj bez nášho najproduktívnejšieho hráča, Daniel mal ráno stuhnutý chrbát a tak bol narýchlo povolaný Mancari, docela nám to prehádzalo útoky a aj to mohol byť dôvod že sme odchádzali bez bodu, v 1. útoku ho nahradil Raymond a s Hankom a Burrowsom im to išlo náhodou super, aj ked ho zrovna nemám v láske tak musím ho pochváliť že od návratu zo zranenia hrá dosť dobre.

MayRay :thumbsup: , Ballard :slap:
To, co nedal Ballard, to by dal aj maly piatacik.. Mal kopec casu, stacilo to posunut po lade a nie cakat ako na spasenie a potom mu to strelit do lapacky.. :ja_neviem:
Canucks signs Bublé spevák/herec ale hlavne :jn: fanúšik podpísal 1 dňovú zmluvu a prežil s tímom skvelý deň ala dudo :thumbsup: .

Obrázek Obrázek
Obrázek

Už to Bobby přehání :hroza: Je fuk co bude mít na hlavě...
U Sala sa potvrdil otras mozgu :-( . V zápase sa nám zranil aj Ebbett a namiesto neho bol povolaný Duco, v poslednom zápase za Wolves dal hattrick a po tom zápase s Bruins ma teší aj fakt že Duco hrá dosť fyzicky a nemá problem ani zhodiť rukavice, nastúpi zrovna proti svojmu bývalému tímu z Floridy :hmm: .

Ten Marchand ma tak dokáže vytočiť, ten jeho koment po zápase bol úplne smiešny:
The puck was going around the boards, and I went to pick it up, I was looking over my shoulder and saw Salo coming. I just kind of went down. When you see a guy 6-foot-(3) coming in on you, your instincts are to protect yourself. It was very unfortunate that he was hurt on the play."

Tak on sa chcel len chrániť lebo videl buldozer a mašinu na hity Sala ako ho ide zničiť :hroza: .
Na začiatku tohto videa je rovnaká situácia, po puku ide Salo a Marchand a Sami pred hitom ešte zabrzdí, ale ani to sa tomu potkanovi nepáčilo a zozadu ho udrie do hlavy :slap: , potom ide puk znovu na rovnaké miesto a už to Brad vyriešil po svojom, má štastie že je v Bostone a po tých svojich prasačinkách sa môže schovať za Cháru, Thorntona a spol.

Gillis: "Dirty play by a dirty player."
Vigneault: "Some day he's going to get it. Somebody is going to say enough is enough and they're going to hurt the kid ..."
"He (Marchand) plays to hurt players in my mind. If the league doesn't take care of it somebody else will." :yes:
Ohlund píše: tých svojich prasačinkách sa môže schovať za Cháru, Thorntona a spol.

Vigneault: "Some day he's going to get it. Somebody is going to say enough is enough and they're going to hurt the kid ..."
"He (Marchand) plays to hurt players in my mind. If the league doesn't take care of it somebody else will." :yes:
otázka je kto, Burrows, sestry? :ja_neviem:
Joe S. píše:
Ohlund píše: tých svojich prasačinkách sa môže schovať za Cháru, Thorntona a spol.

otázka je kto, Burrows, sestry? :ja_neviem:
Nemyslel hned niekohoo z našeho tímu, ved Parchand hráva takto stále (či nie?) , takže hocikto, trebárs niekto od rivala z masiel si už povie dosť a s Marchandom je koniec. Karma si ho nájde :giggle: . Ale inak ten náš Burrows nemá od neho daleko :? ...
Ohlund píše:Ale inak ten náš Burrows nemá od neho daleko :? ...
Alex nemá rád údery do hlavy, on rovno papá ľudí :jn:
OndroNR píše:
Ohlund píše:Ale inak ten náš Burrows nemá od neho daleko :? ...
Alex nemá rád údery do hlavy, on rovno papá ľudí :jn:
Burrows len chcel rybie prsty :jn:

apropo Ohlund, na nejakú extra karmu proti Bostonu, to neverím :nono:

Luuu :wave:
Getzo5 píše:

Luuu :wave:
to je karma za velky betony :D
Salo vynechal po tom otrase len 2 týždne a mal by nastúpiť už dnes proti Oilers :thumbsup: , v nedelu dokonca znovu dokázal vyhrať najtrvdšiu strelu pri tímových súťažiach, ale neskôr povedal že mu to Edler nechal, ked už pomaly končí, pekné gesto Eddie :moj: (ked to tak naozaj bolo) . Ked už som pri tých súťažiach tak celkom ma prekvapil Ballard, ktorý prekonal aj Raymonda a vyhral súťaž v rýchlosti :sok: .
http://video.canucks.nhl.com/videocente ... &id=151721" onclick="window.open(this.href);return false;

Kiež by boli tie brány takéto, že Lui :giggle:
Obrázek
:roll: NFL sucks
Obrázek
KB a dcéra, keby hrával viac vyrovnane tak by som chcel aby bol on kapitán tímu :yes: . Skvelý líder a vtipkár v šatni, ako jeden z mála :? sa zastane spoluhráčov a ked má formu tak aj top obranca.
Obrázek
zapas Nucks-Oilers omrkla panicka z Baywatchu...ta ta vypatra :panika:

Obrázek
som cital ten rumor Perry - schneider, raymond, ballard. Fuj to by bolo brutal dufam ze sa to nestane.
mitch píše:som cital ten rumor Perry - schneider, raymond, ballard. Fuj to by bolo brutal dufam ze sa to nestane.
Toto asi vymyslel neaký fanúšik Canucks, oni by najradšej vymieňali nepotrebných a preplatených hráčov (MayRay, Ballard) a na druhej strane výmeny by videli Webera alebo Perryho :roll: . Schneider má dobrú hodnotu, ale zrovna v Anaheime ho nepotrebujú ked tam majú Hillera podpísaného do roku 2014. Takých 3rd lajnerov jak Hagman, Blake či Cogliano majú dosť, nemyslím že by bol Raymond neaký update.
V zápase proti Hawks to bol hlavne súboj Schneider vs Crawford, Luongo dostal po ASG pauze volno, asi sa chcel radšej Chicagu vyhnúť podobne ako Bostonu pred mesiacom :roll: . V prvej tretine sme boli lepší ešte my ale potom dalších 30 minút sme nevymysleli skoro nič a začali znovu hrať až v poslednej 10 minutovke. V predlžení zápas rozhodol Daniel Sedin, bol to už jeho 10. gol v OT a utvoril tak nový tímový rekord, dodnes bol na 9ich spoločne s Morrisonom, ktorý hral dnes proti nám, aká symbolika a pritom to predlženie vôbec nemuselo byť keby Brendan nezahodí obrovskú šancu v 2. tretine, Cory to najskôr pokazil za bránou aby potom situáciu skvelým zákrokom zachránil. V predlžení mal super zákrok aj Crawford proti Henrikovi, ale chvílu nato Sedinovci svoju "prácu" dotiahli až dokonca. Hodgson dal dnes další gol z úniku a v posledných 5 zápasoch nazbieral už 6 bodov. Naši zelení chlapíci dnes išli na zápas zbytočne, ani jeden hráč hawks totiž nešiel na trestnú, zaujímavé ale je že proti Chicagu sme nehrali presilovku už 2. zápas v rade :? . V tíme hostí bol dnes velmi vidieť Stalberg, okrem toho že 1 gol dal mohol pridať kludne aj 3 dalšie, najskôr mu Kane pri prečíslení prihral na strelu z prvej ale Schneider sa stihol presunúť a potom 2x využil svoju rýchlosť :sok: aby sa dostal sám až pred brankára, Hamhuisa a Sala prekorčuloval ako nič, ale zrovna Stalberg stratil lacno puk aj pri tom Hodgsonovom gole...

Posledné 2-3 týždne sa Sedinovcom moc nedarí, aj naša presilovka začína upadať, tréner sa teda rozhodol dvojičky rozdeliť, Daniel hral v útoku s Keslerom a Burrowsom, Henrik dostal na krídla Raymonda a Bitza. Pre Henrika ale zápas nezačal najlepšie, už v 4. minúte schytal riadnu strelu do členka, mal dosť velké problemy sa vôbec dostať na striedačku a nevyzeralo to s nim dobre (naštastie sa za pár minút vrátil). Úvod zápasu patril Nashville a za prvých 10 minút sme vystrelili na Rinneho asi 2x, potom sa ale Yip zbytočne nechal vylúčiť, ked v strednom pásme vysekol hokejku z rúk Rome-a, pri následnej presilovke Burrows nabil zpoza brány Keslerovi a ten ranou z prvej otvoril skore. Kesler strelil gol už 4. zápas v rade, bodoval v posledných 6. a potvrdil že proti Preds mu to sype, stačí si spomenúť na posledné PO. Ten gol nás na chvílu nakopol a Rinne musel zastaviť aj slušné pokusy od Burrowsa či Weiseho, dlho nám to ale nevydržalo, Rome si nechal hlúpo zobrať puk Wilsonom a ten následne strelou z uhla zápas vyrovnal.
V závere tretiny hrali presilovku aj Preds a Hornqvist mal 2 velké šance na gol, najskôr z blízka tesne netrafil a krátko nato tečoval Weberovu prihrávku do hornej tyčky. Nevyužité šance sme dokonale potrestali, Kesler bol po tom oslabení unavený a tak si na chvílu zahrali Sedinovci opäť spolu na krídle s Bitzom a zrejme si celkom sadli ked za 20 sekúnd dokázali streliť 2 goly. Najskôr Bitz zužitkoval Henrikovu prihrávku a zpomedzi kruhov prepálil Rinneho, pri druhom gole Bitz krásne našiel zpoza brány Daniela a ten zvýšil už na 3:1.

S dvojgolovým náskokom sme sa nemuseli nikam ponáhlať a tak aj začiatok 2. tretiny bol z našej strany dosť slabý a za pasivitu prišiel aj trest, Klein strielanou prihrávkou našiel (korčulu)Kostitsyna a Luongo nemal šancu, gol uznal aj video rozhodca. O minutu neskôr bolo už vyorvnané, od modrej strielal Weber a puk ešte tečoval Fisher pomedzi Luongove betony, Luongo mal aj kus smoly že si to tam neštastne kopol sám. Boli to prvé 2 strely Nashville v druhej tretine a obe skončili v bráne a mohlo byť aj horšie, Rome vyhodil puk cez mantinel a 2. najlepšia ( :sok: ) presilovka v lige dostala dalšiu šancu, dokázali si vytvoriť dalšiu obrovskú šancu, Luongo už ležal na lade a Wilson strielal do odkrytej brány, v tom ale Lui parádne betonom strelu vyrazil. Zvyšok tretiny už vela zaujímavého nepriniesol.

V poslednej tretine sa hral otvorený hokej z oboch strán a konečne sa dalo pozerať aj na našu hru, len tých golových šancí mohlo byť viac. Asi najväčšiu zahodil Ballard, Booth zabránou zobral Rinnemu puk, prihral to Ballardovi ale Peks sa na poslednú chvílu stihol ešte rozvaliť pred prázdnu bránu a zachrániť gol. Pár minút pred koncom Ballard zobral puk vo vlastnom pásme, s lahkosťou ho zaviezol až za bránu Preds, odtial našiel Keslera a ten strielal z rovnakej pozície ako pri 1. gole, tentokrát ale Rinneho neprekonal. Zápas tak skončil remízou. V predlžení mal dobrú šancu Weber a v poslednej sekunde aj Wilson ale Luongo obe nepríjemné strely chytil. Už 3. zápas v rade teda museli rozhodnúť nájazdy, v minulom zápase sme išli proti Avs ktorí mali dovtedy 7-0 pri SO, tentokrát sme stáli proti Rinneho šnúre, ten nedostal gol už 11 nájazdov v rade. Séria mu skončila na čísle 13, prekonať ho dokázal Burrows, podobných zakončením do bekendu dal gol aj Legwand, potom ma skoro j...o ked Daniel a Hodgson trafili tyč :hahano: , ale v 6. sérii nakoniec rozhodol Edler strelou medzi nohy.

Dokázali sme znovu vyhrať po nevýraznom výkone, v poslednej dobe sa nám to stáva dosť často, velkú zásluhu má natom aj Luongo, dnes sme pustili na neho dalších 40 striel a potvrdil že jemu to len vyhovuje, odkedy chytá u nás tak išlo na neho 40 a viac striel v 33 zápasoch z ktorých má bilanciu 19-4-10 :thumbsup: .
boze mamlasi ani s fenixom nevedia vyhrat
Chudák leo, Hodgson bol jeho oblúbenec. Ale po zisku Pahlssona sa dalo čakať že neakého centra sa aj zbavíme, ved v bottom 6 by to bol už 4. center (Cody, Lappy, Manny), skôr som čakal že pôjde Malhotra, ten v tejto sezone zaostava za minulou a Pahlsson je podobny typ.
Verím že v tom Pahlssonovi ešte niečo je a v PO pomôže. Budúcnosť Hodgsona bola u nás stále otázna, za Henrikom a Keslerom by to nemal lahké v najbližších sezonach a bola by ho škoda, podobne ako Schneidera. Naopak na krídlach máme ešte slabiny, takže zisk Kassiana sa dá pochopiť a do budúcna môže byť platnejší, konečne riadny PF :slintac: . Ale šokovalo ma že sme ho vymenili takto pred PO, po sezone by ma to neprekvapilo vôbec.

Obranu máme slabšiu ako v minulej sezone, navyše Ballard je teraz na IR, tak som čakal aj neakú posilu do zadu, ale či je Staios ten pravý :eek2: , Gragnaniho nepoznám, ale asi tiež nič extra :? .
Gragnani je niečo ako Marc André Bergeron, postav útočníka na obrannú modrú a čakaj, čo sa bude diať :lol2:

Fiddler :lol3:
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2011 BOSTON BRUINS