Kings - Ducks 3:2 SO
Sutterovi sa premiéra vydarila. Prvá tretina bola bez gólov, ale zase úplná nuda to nebola. Dovolím si povedať, že sme boli lepší, aj keď nejaké veľké šance sme nemali. Pomerne často bola v prvej tretine na ľade 4. formácia. Potom v druhej a tretej už som ich skoro nevidel. Že by tie zbytočné fauly v útočnej tretine?

Ak vynechám tie vylúčenia, nehrali vôbec zle. Dokonca aj Wetgarth. Aj keď stále nechápem na čo je v zostave.

Fraser vs Beleskey - Fraser začal lepšie, nakoniec ho Beleskey (nie úderom) poslal k zemi. Strely 13:9.
V druhej tretine sme hrali prvú presilovku. Samozrejme že nevyužitá, rovnako ako tá ďalšia a vlastne všetky v zápase, ale aspoň sme mali zápas pod kontrolou, Ducks sme k ničomu nepustili a vyzeralo to že každú chvíľu musí padnúť gól. Samozrejme že padol na opačnej strane, 6 minút pred koncom vystrelil od modrej Višňovský, strelu pred Quickom tečoval Hagman a bolo 0:1. O dve minúty vyrovnal Richards, keď tečoval strelu Doughtyho. Strely 12:6
V tretej tretine sme začínali v početnej výhode, pár sekúnd pred koncom druhej bol vylúčený Getzlaf. Dosť nahlas dával najavo, čo si o tom myslí. Inak ho celý zápas nebolo vidno.

V 8. minúte sa dostal do útočnej tretiny Kopitar, na ľavo mu nakorčuloval Brown, dostal nahrávku a švihom z väčšej vzdialenosti prekonal Hillera. Najskôr sa mi zdalo, že to bol dosť lacný gól, až v zázname som zistil že Brown presne trafil ľavý horný roh. Ducks mali opäť minimum šancí, čakal som že to dotiahneme do konca, keď sa k puku dostal Višňovský, presunul sa do lepšej pozície a strelou od modrej prekonal Quicka. Asistoval Hagman, obaja mali v zápase 1+1. Strely 8:5
V predĺžení hrali Ducks presilovku, po faule Doughtyho na Ryana, ktorý sa dostal až pred Quicka. Oslabenie sme zvládli, aj keď väčšinu času boli Ducks v našom pásme. Pri jednej veľkej príležitosti výborne zasiahol Richards. Pred koncom predĺženia získal v útočnom pásme puk Vojnov, natlačil sa pred Hillera a vypýtal si faul. Zostávalo iba nejakých 30 sekúnd, navyše sme nevyhrali buly, škoda reči.
Hneď prví nájazd typicky premenil Stoll. Následne jednoduchú strelu volil aj Perry, rovnako úspešne. Rozhodujúci nájazd dal v tretej sérii Brown, ako inak presne mierenou strelou. Vlastne ani jeden hráč sa nepokúsil o nejaký blafák.
Výborný zápas odohral Brown. Doughty si pripísal 2 asistencie. Richardsovi sa vydaril návrat do zostavy. Sutter po zápase pochválil útočníkov, že si dokázali vypracovať dosť príležitostí atď. Zvlášť vyzdvihol Mitchella, Greenea, Stolla, Rihardsa a Kopitara. Pri otázke na Brownov výkon
As I said, I think our forwards were good. I don’t think it’s based on who scores the goals. I think they’ve got to work together. Brown’s goal is a great play by Kopitar.
Nejako sa Daryllovi nechce pochváliť Browna, či to len Hammond tak "zostrihal".
Pozerám, že medzitým už pribudlo zhodnotenie od kolegu, ale keď už som sa po dlhej dobe rozpísal, tak to sem dám.