Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Welcome sir ;-)

Dufam,ze sa zapojis aj do diskusie ... :klobuk_dole:
Tak ten zápas s Blue Jackets. :D No comment, tolik neuznanejch gólů jsem ještě snad neviděl :D
Popradcan píše:Suhlasim ...Hossa ozil a Toews sa zasekol .. :eek2:
Nemyslím, resp. to s tým nemá nič spoločné. Hrá dobre, len má smolu v koncovke.
3 zápasy = 3 výhry prvé miesto v Centrálnej divízie a v Západnej konferencí to je Chicago Blackhawks! :thumbsup:
Dalsie predlzenie,tentoraz prehra :hroza:
Taky chaos v obrane som uz dlho u nas nevidel,Stamkos tam stal 2 x volny a ani jeden z nasich pri nom,stal tam uplne sam ***,uz nech sa nam vrati Keith,lebo ma :x

KUA Montador :bitka3: :hroza:
Takze dnes nastupi Hossa v lajne s Toewsom a Stalberg :good: Brunette v 4 lajne s Oleszom a Mayersom,v prvej to iba brzdil,Bickell bude dnes hrat a Bolland je otazny..

Dufam ,ze si dnes urobime chut a nieco padne aj na PPs .
Johnny T sa rozbehol,Keith + Seabs konecne skorovali,team slape, v poslednych 2 zapasoch 3 PP goals :good:

Montadorova chyba v druhej tretine :hroza:
Vyhry B2B :wave:

Este stale to neni ono,ale getting there..Krueger sa lepsi od zapasu k zapasu,Bickell suckuje od zapasu k zapasu,skonci ,ako Brouwer,teda,ze tu dlho neostane..Emery . :poklona2:

Az vcera som si uvedomil,ze Bolland nehra,ked som tam videl Kruegera,ze to vobec ani nebolo vidiet,zeby nam chybal :sarcasm:

yeah Bickell :hroza: mozno ,ked sa vrati Bolly,zase budu hrat spolu s Frolikom v tretej lajne a pojde to lepsie..

Spokojnost zatial.. :frajer2:
Sa mi zda ,ze pomalicky zacinam rozumiet,preco JQ dava viac casu Johnovi Scottovi na lade, ked z neho dokaze urobit ,to co chce,bude to win-win situacia pre hraca,aj pre klub..

Good Luck.
To bol zapas toto..Calgary hrali strasne a my este horsie kua :hroza:
chaos..chaos..chaos..setrili sa na Oilers? ziadne nasadenie,Sharp hral vcera za Flames a este par,Leddy? :bitka3:
Montador? :bitka3: Rozumiem ,ze sa neda vyhrat kazdy zapas a mame pred sebou dlhy trip,ale takto? ***
Tretia lajna je v p**i uz peknych par zapasov,dajme Bickella dole aspon na par tyzdnov a nechajme tam Smitha.

Bickell >Brouwer :hroza:

:x
Popradcan píše:To bol zapas toto..Calgary hrali strasne a my este horsie kua :hroza:
chaos..chaos..chaos..setrili sa na Oilers?

:x
No tak to dúfam nie :-O či takto bude vyzerať,ked sa na niekoho budú šetriť? :sarcasm: To radšej nech hrajú naplno každý zápas :wink: Toto je spolu s Washingtonom pre mňa najväčšie prekvapenie noci. :roll:

Obrázek

:dance2: like a boss.
Getzo5 píše:
Jó, tak ten se poved.

Obrázek :hufi:
kisin píše:

Obrázek :hufi:
4 proti jednemu :lol: este minutu po gole som nevedel co sa stalo ... :wave: Emery :poklona: Scott druha hviezda zapasu,Bolland +Leddy super akcia na PP.

Spokojnost,vcerajsi zapas ukazal,ze sa zlepsujeme ,konecne to vyzeralo na mensie dominovanie,na ake sme boli zvyknuty v sezone 2009-2010.

:poklona:
Slabota, mňa to v porovnaní s 24/7 nebavilo teda vôbec. Uvidím kto bude ďalší, ale veľa si od toho už nesľubujem. Trochu ironické, že je to výtvor kritikov HBO. :roll:
Ja som rad aj za to....24/7 je lepsie,ale nie su tam nasi ;-)
Popradcan píše:Ja som rad aj za to....24/7 je lepsie,ale nie su tam nasi ;-)
No tak jasné, že si, veď aj ja som, len konštatujem.

A budú. Tie tímy budú cirkulovať, Flyers už absolvovali/absolvujú WC po druhý raz, Pens už taktiež majú dve účasti. Najnovšie je účasť na 24/7 podmienkou pre zisk a nemyslím, že by niekto z vašej organizácie mal s týmto problém. U nás by to Lou určite zamietol, i keď ktovie, tlaky vlastníkov tam rozhodne sú. Ako veľmi by som bol rád keby sa aj Devils tohto projektu zúčastnili, je to momentálne nereálne a skôr to vidím na druhú účasť pre Chicago či Detroit. S 24/7 to bude mať ale úplne iný náboj, o tom som presvedčený. Teda aspoň z pohľadu diváka. :thumbsup:

Trpezlivosť, aj vaši budú.
Getzo5 píše:
Popradcan píše:Ja som rad aj za to....24/7 je lepsie,ale nie su tam nasi ;-)
No tak jasné, že si, veď aj ja som, len konštatujem.

A budú. Tie tímy budú cirkulovať, Flyers už absolvovali/absolvujú WC po druhý raz, Pens už taktiež majú dve účasti. Najnovšie je účasť na 24/7 podmienkou pre zisk a nemyslím, že by niekto z vašej organizácie mal s týmto problém. U nás by to Lou určite zamietol, i keď ktovie, tlaky vlastníkov tam rozhodne sú. Ako veľmi by som bol rád keby sa aj Devils tohto projektu zúčastnili, je to momentálne nereálne a skôr to vidím na druhú účasť pre Chicago či Detroit. S 24/7 to bude mať ale úplne iný náboj, o tom som presvedčený. Teda aspoň z pohľadu diváka. :thumbsup:

Trpezlivosť, aj vaši budú.
Tak to by bola parada,Hawks-Detroit .... :cool: To by som si kupil originalne DVD :D

:hufi: Ja skapem.
Konecne zahrany zapas 60 minut,vysoke tempo,vynikajuce vykony brankarov,proste parada...

Prvy goal ide na vrub Kanea,lenoch kua,sa mu nechce vraciat...netrafi branu ani z 2 metrov *** a to sa mu stava v poslednych zapasoch velmi casto,radsej nech to posunie niekomu inemu,neda sa na to pozerat :hroza:

Tento zapas bol velmi dolezity,ideme do noveho roku ako sefovia na cele NHL :wave:
nakúpil :respekt:
Chicago Blackhawks forward Dan Carcillo has been suspended for 7 games for his boarding penalty against the Edmonton Oilers.
Carcillo nie je zdravý človek, tvrdil som to, tvrdím to a budem to tvrdiť...Čo to on predvádza ? Jemu by pomohol dištanc ako Cookovi zrejme....Alebo svojho času Bertuzzimu za zákrok na Moora.
Carcillo je out do konca sezony... :-(

Shaw and Hayes :wub:

Obrázek
Obrázek
Tomuhle já říkám zápas 70/80 let. :cool: .. myslím, že při příští vyjíždce do Rexall place by jste měli hrát na 5 golmanů :klobuk_dole:
2417 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS