Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Dík že si dal link...už som na tu stranku aj zabudla :)

jj, ale to len preto, ze je to o Tampe a nasi ceski friends by to nenasli, inak nechcem forum moc zalinkovavat.. :)
tak jsme podepsali dalšího hráče-Wyatta Smithe, který hrál loni v Coloradu. Je to defenzivní centr. Jsame zvědavý co budeme s těmi všemi hráči dělat...
Obrázek

Prodloužili jsme s Raynem Craigem, což je velmi dobrá zpráva. Tenhle hráč dokáže dávat goly. Centr do třetí lajny. Další...
Obrázek

Podepsali jsme Janneho Niskalu, obránce, který k nám nedávno přišel z Philadelphie. Jsem zvědavý co předvede.
Obrázek

Odchod Mike Smithe. Naprostá hloupost. Jen ať zůstane. Do budoucna spoléhám na jeho brankářský um. Ovšem s těmi penězmi jsme to asi přehnali a nyní se hodně spekuluje o odchodu Boyla. Vedení jej požádalo, aby zrušil no-trade klauzli. Doufám, že to neudělá. Nejde hrát jen na ofenzivu. Boyle ať zůstane. Spekuluje se o jeho odchodu do Ottawy.
Jinak jsme zvědavý, jaké trady Feaster a majitelé vymyslí. Snad to nebudou odchody, kterých bych litoval...Ten odchod Lukowiche by byl nejideálnější.
Dále se asi zbavíme nějakých útočníků. Bude to zřejmě Gratton, dále možná Ward, Darche a podobná jména.
Odchod Grattona by až tak nevadil. Až se uzdraví Halpern, bude to naproto v pořádku. Jsem ale hodně zvědavý, jak naše útočné lajny budou vypadat. Především třetí a čtvrtá, které budou hodně nabité. Halpern, Craig, Hall, Ouellet, Jokinen, Darche, Roberts, Kočí, Smith, Artyukchin, Tarnasky a další mají určitě kvality na to, aby zde hráli.
Musí být celkem nepříjemné odmítnout no-trade klauzuli a hrát za tým, který tě nechce..podle mě to udělá... Jinak z Tampy jde letos velký respekt, uvidíme jak bude fungovat týmová chemie. Jde vidět, že vedení Tampy chce problémy řešit aktivně a jejich rekonstrukce týmu bude slavit asi úspěchy ! Aneb WSH už nebude favorit divize ;)
Ward, Artuykchin, Wyatt Smith, Tarnasky - to sou naprosto nepotřební hráči, které DOUFÁM spolu ideálně s Lukowichem vyměníme za dobrého beka nebo aspoň za drafty, kterých sme už taky poslali pryč dost. Já bych to viděl(sestavu) následovně:
útok:
Marty-Vinny-Vinny : tady není co řešit
Malone-Stamkos-Vrbata :tady asi taky ne, ledaže by se Stamkosovi nevedlo, tak by se prohodil s Jeffem
Quellet/Jussi/Darche-Halpern-Quellet/Jussi/Darche :téhle lajně to šlo loni výborně, ale zase kam s Jussim, do 4. je ho škoda
Roberts-Craig/Gratton-Hall
Tu 3. a 4. ale fakt těžko odhadovat, ale určitě by sem tam měli podle mě nějak porovnat těhle 6/7 hráčů: Quellet, Halpern, Jussi, Roberts, Hall/Darche, Craig. Sedmý do zálohy asi vzdejde z kempu, nebo "co zbude" po tradech (doufám), zbytek pryč, už sem kdesi četl, že máme rozpočet vyšší než se předpokladalo.
obrana:
(dvojice orientačně, jde o těch 6/7 jmen)
Boyle-Picard
Kuba-Ranger
O'Brien-Lundin
a sedmý bek Niskala/Smaby, jak se bude dařit. Lukowiche bych poslal pryč, bere velké peníze na to co hraje.
brána:
Tady očekávám Olaf na půlky(co do zápasů) se Smithem, Ramo v záloze, pokud by se jednomu z nich nevedlo.
SHRNUTÍ:
máme moc útočníku, do 3. a 4. lajny stačí 6/7, my máme asi 10
naopak v obraně nic moc, už Lundin je na hraně se základní sestavou -> chtělo by to jednoho beka. Kdybysme poslali pryč/vyměnili ty útočníky a Lukowiche, tak by to tak 2.5mil uvolnilo, a za to bysme něco mohli vykouzlit.
v bráně je to ok, jenom NEPOSÍLAT nikoho pryč! Olaf tu dlouho nebude a co pak budem shánět.
=> chce to ještě lehce doladit tradem a můžem vyhlásit - aspoň papírově - útok aspoň na druhé/třetí kolo v playoff
do řiti, Boyle jde fakt pryč :o :sad2:

Obránci Dan Boyle a Brad Lukowich byli vyměněni do San Jose výměnou za Matta Carla, dvě volby draftu (1. kolo a 4. kolo) . Tampa včera požádala Boyla o zrušení no-trade klauzule, který nakonec souhlasil.

Je super zbavit se Lukowiche, ale přijít o Danyho. Proč :?: :sad2:
trochu už mi ochladly počáteční emoce, takže se můžu více rozepsat...

Boyle-)velká ztráta. Ovšem je jasné proč se to stalo. Utratili jsme více než jsme chtěli. Tímto odchodem jsme to vyřešili. Jeho hru dopředu budeme strašně moc postrádat. Vzpomeňte jaké to bylo, když byl loni zraněný...Přišel a sbíral spousty bodů. Ovšem je taky pravda, že jde přes něj spousta golů. Loni se taky zdálo, že když Habs odešel Souray, oslabili. Ale oni naopak posilnili, jelikož si pořídili Hamrlíka a přes něj už tolik golů nepadalo. Podívejte se na jeho statistiku +/-, ta je strašná.... Ovšem Dany byl spolehlivý obránce v rozehrávce a to by nám taky mohlo chybět.

Obrázek

Lukowich-)Tak to je velmi dobrá zpráva. Alespoň jsme se zbavili nepotřebného obránce, který nás navíc stál peníze. V loňské sezoně hrál hrozně. V San Jose mu přeju hodně štěstí a hlavně méně mínusových bodů.

Obrázek

Matt Carle-) Druhá volba San Jose v draftu 2003. Je mu 24 let, takže je poměrn mladý a perspektivní. Je to útočný bek. 12 zápasů si připsal v sezoně 05/06 a připsal si solidních 6 bodů za 3 goly a 3 asistence. Další sezona už od něj byla skvělá. V 77 zápasech nasbíral 42 bodů (11+31). Bohužel v loňské se mu tolik nedařilo-62 zápasů, 15 bodů (2+13). Zdá se to ale být bek, který by měl hrát. Určitě bych mu dal šanci v přesilovce. Má smlouvu na 4 roky. V prvním roce si vydělá 2,950, v dalších dvou 3,500 a v poslední 3,800, takže plat má celkem vysoký, což jsme nečekal. Tím lepší práci od něj čekám!
Obrázek

naše defenziva-)Nyní se stává obráncem no.1 Kuba, který nevím nevím jestli na to má. Když se na naši obranu podívám, je jasé že spoléháme na mládí. Kdo ví, jestli se to zrovna v obraně hodí...Hodně čekám od Picarda, který se loni velmi dobře předvedl, O´Briena a Rangera, kteří díru po Danym musí zacelit. Když si vezmu loňskou sezonu, kdy byl Boyle zraněný, tak právě Ranger byl našim přesilovkovým obráncem číslo 1. A šlo mu to. Nesbíral sice tolik bodů jako Dany, ale uhrál si svoje. No a nyní samozřejmě taky na Carlea.

Dále jsme získali 1. a 4. volbu v příštím draftu. Hlavně ta první by mohla být zajímavá. Teď přeju San Jose co nejvíce porážek :P Jooo, kdyby třeba skončili poslední (tomu sám nevěřím :roll: ) tak můžeme získat další velký talent-Jona Tavarese, po kterém letos budou všichni toužit!
Mě počáteční emoce pořád neopadly a vidím to furt jako velkou chybu. Ještě sme kvůli tomu, aby se mohl podepsat Danny, vyměnili Brada. A teď to uděláme stylem "Danny koukej zrušit no-trade a táhni, potřebujem šetřit" ještě jak sme ho ne levně podepali, dali mu no trade - jasný signál že ho chceme. On ani první moment ten no trade zrušit nechtěl - taky chtěl zůstat. Ale když se mu dá NAJEDNOU najevo, že ho tu nechcem, tak je jasné že to zruší sám......absolutně nechápu, proč se šetří zrovna tam, kde nás v současnosit nejvíc tlačila bota. Kdyby se vyházelo těch pět nebo kolik útočníků navíc jak sem psal výš, tak by se zašetřilo taky!
Pořád tomu nemůžu uvěřit, že sme mohli udělat něco tak demen*ního...snad aspoň přijde ještě nějaký trade s těma útočníka co nám jich přebývá, protože teď je ta obrana podprůměr a doufat, že ten první draft bude dobrý je bláhové, to by musel být do třetího picku a to San Jose stoprocentně neskončí. Jestli ten draft bude 20. tak to bude nad očekávání - a takovým stylem bude náš vlastní pick daleko vyšší než ten od Sharks... :thumbsdown:
tak dneska je už trade oficiální.

Ke Carleovi jsme ještě získali jednoho hráče

Ty Wishart-)Dvacetiletý bek, kterého Sharks draqftovali v roce 2006 v prvním kole, celkově 16. Už podle draftu jde vidět že nějaké ty kvality má. Co se dívám na jeho stats v juniorech, tak vypadá celkem dobře. V sezoně 06/07 posbíral v 62 zápasech 49 bodů (11+38), což je na obránce slušné číslo. Do budoucna ho vidím jako velmi kavlitního beka. V budoucnu by měla vlastně naše obrana být kvalitní celkově, stačí se podívat na ty jména-Mihalík, Smaby-výběry v prvních kolech, Lundin-loni Young Star Game, Picard-velký talent, O´Brien s Rangerem-prokázali užkavlity, ale stále jsou velmi mladí. Bohužel v příští sezoně budeme v obraně postrádat zkušenost, což by se nemuselo vyplatit.
Buďte v klidu, dovolím si říct, že za pár let budete s touhle výměnou vysmátí. TY Wishart i Matt Carle jsou skvělí ofenzivní beci a právě s Carlem můžete již do přištího roku počítat do prvních dvou obranných dvojic. Lukowiche jste se chtěli vyloženě zbavit a Boyle je sice výborný v podpoře útoku, obrana jako by pro něj ale neexistovala. Podle mého názoru si budete za pár let gratulovat (ne-li ještě dřív) :wink:

Jinak Vás chválím za neuvěřitelnou aktivitu při získávání hráčů, říkám to sice později, ale ještě před pár hodinama jsem byl v Itálii, takže dřív to nešlo. Pro mě jste v současné době jedničku v celé Jihovýchodní divizi.
MartinFC píše:Buďte v klidu, dovolím si říct, že za pár let budete s touhle výměnou vysmátí. TY Wishart i Matt Carle jsou skvělí ofenzivní beci a právě s Carlem můžete již do přištího roku počítat do prvních dvou obranných dvojic. Lukowiche jste se chtěli vyloženě zbavit a Boyle je sice výborný v podpoře útoku, obrana jako by pro něj ale neexistovala. Podle mého názoru si budete za pár let gratulovat (ne-li ještě dřív) :wink:

Jinak Vás chválím za neuvěřitelnou aktivitu při získávání hráčů, říkám to sice později, ale ještě před pár hodinama jsem byl v Itálii, takže dřív to nešlo. Pro mě jste v současné době jedničku v celé Jihovýchodní divizi.
Až na tu poslednú vetu o jedničke v JV divízii s tebou Martin absolútne súhlasím. Dokonca si dovolím tvrdiť, že obrana bude už následujúcu sezónu veľmi dobrá.
mt-svk píše:
MartinFC píše:Buďte v klidu, dovolím si říct, že za pár let budete s touhle výměnou vysmátí. TY Wishart i Matt Carle jsou skvělí ofenzivní beci a právě s Carlem můžete již do přištího roku počítat do prvních dvou obranných dvojic. Lukowiche jste se chtěli vyloženě zbavit a Boyle je sice výborný v podpoře útoku, obrana jako by pro něj ale neexistovala. Podle mého názoru si budete za pár let gratulovat (ne-li ještě dřív) :wink:

Až na tu poslednú vetu o jedničke v JV divízii s tebou Martin absolútne súhlasím. Dokonca si dovolím tvrdiť, že obrana bude už následujúcu sezónu veľmi dobrá.
No, dovolím si říct, že v současné dboě už mají minimálně stejně kvalitní tým jako Washington, navíc: Theodore si mě i přes slušnou minulou sezónu (teda kromě play-off) nedokázal získat a docela o něm jako o brankářské jedničce pochybuji
MartinFC píše:No, dovolím si říct, že v současné dboě už mají minimálně stejně kvalitní tým jako Washington, navíc: Theodore si mě i přes slušnou minulou sezónu (teda kromě play-off) nedokázal získat a docela o něm jako o brankářské jedničce pochybuji
Na druhú stranu je otázne, ako bude chytať Kolzig.
No. Ono sou tady dvě věci: že se to MOŽNÁ oplatí (jaký bude ten pick, co bude z těch hráčů atd ...ještě pokud je naše vedení nevymění potom) a druhá, že se neví KDY. A právě proto se mi to zdá blbé - posílat pryč top beka a dostat za to "možná někdy lepší náhradu" se mi nelíbí. Ještě když v obraně nemáme vůbec, ale vůbec na rozhazování(kromě toho Lukowiche).
Tedy podle mě, "lepší Boyle v hrsti, než Carle a 1.volba v draftu na střeše". Ten pick bude tak 20.tý, z Carla nevím jestli bude top bek a ještě sme proto, abysme mohli podepsat Boyla poslali pryč Richardse (a to že to bylo ještě k Boylovi krajně neslušné , ani nezmiňuju - viz Višňovský...)
Martin-)snad to tak bude a my budeme Feastera chválit za jeho kroky. Snad ti vyjde i tip na vítěze JV :wink:
mt-svk-)taky věřím, že skončíme před Caps. Alex by se musel hodně snažit aby alespoň zopakoval letošní sezonu. Navíc ten Theo se mi tak nějak zvlášť nelíbí... nn Tampa skončí před Caps, tudiž na čele JV :P O Kolziga starch ani nemám, věřím mu. Za ním je navíc Smith a Ramo. Brankářská :?: je věřím vyřešena.
mountain-)chápu proč tě odchod Boyla sere. Ale teď s tím nic nenaděláš a už jen musíme věřit že obrana bude stabilní a nebude dělat moc chyb. Včera jsme se osobně viděl s Filipem Kubou, takže já mu věřím... :P
no uvidime leci, o tom vitazovi JV divizie by som nekrical hop, stale je tu Carolina, ktora vam moze vypalit rybnik. A ak aj boh da, ale to by musel naozaj velmi dat, ze by Theodora spasil (ale tomu neverim) tak mozno aj my. A nezabudajte, ze okrem Ovci mame aj trenera roka :P
leci píše: mountain-)chápu proč tě odchod Boyla sere. Ale teď s tím nic nenaděláš a už jen musíme věřit že obrana bude stabilní a nebude dělat moc chyb. Včera jsme se osobně viděl s Filipem Kubou, takže já mu věřím... :P
jn, tož já su věčný pesimista :-) ale pravda je, že nemá cenu "fňukat nad rozlitým mlékem" a brát to tak jak to je. Třeba ještě není všem výměnám konec.
K setkání s Filipem gratuluju, závidím :-)
A ke Caps - ono rozdíl Huet/Theodore sice je, ale zas ne tak značný. Ono když "žozé" zachytá jak umí, tak je to hodně v pohodě. A jinak taky doufám a věřím, že skončíte za náma, ale na playoff vám to vyjde. Alexové a Backstrom vás tam zase dotáhnou - Canes, Cats a Trashers sou papírově slabší.
XruC-)neboj, mám z vás obavy :wink: ale takové drobné hecování nezaškodí :) Alex je superhvězda, ale tento rok bude až druhý-za Vinnym Lecavalierem 8)
mountain-)díky mountain, brzy přidám fotky :)
Ale ja si leci nemyslím, že máte najlepšie mužstvo v divízii. Washington a Carolina si s vami v ničom nezadajú. A ani Atlanta nemusí zostať pozadu.
mt-svk píše:Ale ja si leci nemyslím, že máte najlepšie mužstvo v divízii. Washington a Carolina si s vami v ničom nezadajú. A ani Atlanta nemusí zostať pozadu.
já myslím, že máme kvalitativně +/i stejný tým jako Caps, možná ještě Carolina. Ostatní sou na tom hůř - v Atlantě už prakticky zbyl jen Kovalchuk a golmani, Florida nijak výrazně neposíli, právě naopak - odešli jí Jokinen a ještě nemají jistého Bouwmeestera.
Ale je to jen papírově. Carolině odešel Cole, ale chytl se celkem ten Samsonov, tak by to mohl zalepit, tak ty bych ještě neodepisoval, ale Florida i Atlanta budou podle mě téměř jistě mimo playoff (pokud se nenastanou nějaké zajímavé okolnosti)
(sice reaguju na post pro leciho, ale snad nevadí když přihodím svůj pohled)
Chvili tady clovek neni a co se vsechno nestalo. Nazdarek Boltsfans ... co rikate na Zenona Konopku ?
mountain-)nevadí :) s Caps jsme na tom obdobně, já si myslím, že jsme možná i trošku lepší, ale těžko říct, nevím, jak se nový tým sehraje. Carolina je silný tým, ale mám takový pocit, že letos play-off nebude. Florida oslabila, jsme lepší než oni. A Atlanta snad bude ještě slabší než loni.
safa-)rád tě tu znovu vidím, kdes byl celou dobu :?: :cool:
Konopka? Uvidíme, co vím od fanoušků Columbusu (myslím mt-svk), tak hráč na farmu, kde by měl zaučovat mladé.
Akce Brušperk-Kubina Team

Filip Kuba (předstoper)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

a na závěr, jak nám leci dostal autogram :D
Obrázek

Kuba jako jediný dostal žlutou kartu. Pořádnou pecku napálil míčem do obličeje obránci Brušperku, který když vstal, půjčil si žlutou kartu od rozhodčího a Kubovi jí ukázal:)
Představitelé Tampy Bay nekončí v budování týmu pro příští sezónu. Podle televizní stanice ESPN mají Lightning eminentní zájem na příchodu zkušeného amerického zadáka Mathieu Schneidera. Ten sice působí v Anaheimu, nicméně Tampa hodlá Ducks nabídnout výměnou pozice v prvních dvou kolech příštího draftu NHL.

:lol2:
...já už se tomu musím smát...vyhodíme Boyla, protože na něj nemáme peníze a pořídíme si Schneidera, který stojí téměř stejně (5,000). Řekl bych, že Schneider nepřijde, ale to nové vedení je schopné všeho. Samozřejmě, byla by to velká opor do obrany, Schneider je velmi dobrý obránce, ale tak 5 mega?!?!
zrovna jsem to tady chtěl dát
přiznávám, že je hnus to, co mu udělali. Tímhle mě velmi zklamali. Zatímco příchody se novým majitelům vyvedli velmi pěkně, tak tímhle si to u mě hodně pokazili...s tímhle nemá Jay Feaster nic společného. Ten se nyní podle mě stal takovým objetním beránkem. Majitelé říkají co má dělat a on to dělá. Kdyby tady byli staří majitelé, tak tady Boyle ještě je, jelikož všechny věci záleželi na Feastrovi, který se nyní podřídil vlastníkům.
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS