Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Hold je to emotivní hráč, který nevypustí nikdy nic, takže tyhle problémy jsou u něj normální, ale na domluvy reagoval vždy poslušně, takže problém v tom nakonec nebude...
Že vôbec nejaké potrebuje je smiešne. :D Ale tak čo, podstatný je výsledok. Ja by som ho ale do tímu rozhodne nechcel.
Obrázek
18 000 ludi na treningu :D toto som este nezazil,pocas prestavok live kapela,parkovanie za darmo,listok 5$,ked som videl pred prichodom do United Centra tolko aut,myslel som si,ze listky uz nebudu :giggle: na druhy rok urobim radsej rezervaciu,kazdym rokom to stupa,na co riskovat..
:giggle:
cepi píše: :giggle:
Tak to je jasnej důvod proč podepsat Emeryho. Když se nedaří umí všechny pobavit a uvolnit atmosféru.
Tento gol nas polozil do kolien,nasi prestali hrat :D,ved na co,ked ten pelko pusti gol od modrej :lol: ..vcera to bol velmi zvlastny zapas ..
Modlite sa aby to Salák zvládol. Emery zmluvu za tie výkony v campe a pre-season nedostane.

Inak Pirri > Saad čo som písal ešte večer sa znova potvrdilo. Chlapec síce odsral záver kde sa nechal zbytočne vylúčiť (a potom trošku prifilmoval reakciu po sotení Michálkom :D) ale aj tak sa mi páčil viac. Vždy nájde bránu a je tam kde má byť.
Getzo5 píše:Modlite sa aby to Salák zvládol. Emery zmluvu za tie výkony v campe a pre-season nedostane.

Inak Pirri > Saad čo som písal ešte večer sa znova potvrdilo. Chlapec síce odsral záver kde sa nechal zbytočne vylúčiť (a potom trošku prifilmoval reakciu po sotení Michálkom :D) ale aj tak sa mi páčil viac. Vždy nájde bránu a je tam kde má byť.
Sam som zvedavy ,ako to nasi vyriesia,maju 24 hodin rozhodnut co s Emerym a ja osobne Salakovi moc neverim,aj ked na druhej strane nasa historia hovori nieco ine,cloveka moze slak trafit :hroza:

Takze to mame: Pirri,Saad,Smith,Morin,Krueger..........celkom slusna 5 na doplnanie kadru ..
Smith už po vlaňajšku vyzeral ako lock, nie? Podobne Kruger, ale údajne sklamal a ani mňa včera nenadchol. Saad ťaží z nováčikovskej energie, ja by som fakt skôr dal šancu Pirrimu. A čo Morin a jeho výsledky testov? Je ok?
Getzo5 píše:Smith už po vlaňajšku vyzeral ako lock, nie? Podobne Kruger, ale údajne sklamal a ani mňa včera nenadchol. Saad ťaží z nováčikovskej energie, ja by som fakt skôr dal šancu Pirrimu. A čo Morin a jeho výsledky testov? Je ok?
Morin este nema povolene trenovat na plno a to uz trva od januara :hroza:,na lade sa uz objavil,ale bez kontaktu..

Smith mal dobry camp, je NHL ready ,ako Pirri..Kruger nehra zle,ale je lahko odstavitelny od puku,dufam,ze ked neurobi prvy tim od zaciatku sezony,ho nenapadne ho zase sa vratit do Europy :hroza:

Najvacsie sklamanie bol/je Kyle Beach ..:-(

No a z (novych)obrancov sa mi najviac pacil Lepisto,este to neni ono,ale verim ,ze bude hrat na PPs..
Beach = bust.

To je tvoj koncept "bujakov". :hehe: tam to máš... :cert:
Getzo5 píše:Modlite sa aby to Salák zvládol. Emery zmluvu za tie výkony v campe a pre-season nedostane.
Ray Emery Signs with Blackhawks :eek2: /http://committedindians.com/ray-emery-s ... lackhawks//

"Just over an hour later, the Blackhawks officially announced a one-year deal with Emery, and assigned Alexander Salak to Rockford. Emery’s deal has a $600k cap number."
MaJes píše:"Just over an hour later, the Blackhawks officially announced a one-year deal with Emery, and assigned Alexander Salak to Rockford. Emery’s deal has a $600k cap number."
Tak k tomu můžu říct snad jen:

WTF?!

Protože pan Emery se fakt moc nepředvedl.
Uznávam, že Emery je možno o triedu lepší ako Salák, ale i tak mi to nejde do hlavy :ja_neviem: Tešil som sa na Saláka na poste dvojky...a teraz toto...nuž čo, na farme si aspoň dosýta zachytá, očakávam, že Crawford pustí Emeryho max. na 25 zápasov, viac určite nie, jedine, žeby sa Corey zranil...
OndroNR píše:Uznávam, že Emery je možno o triedu lepší ako Salák, ale i tak mi to nejde do hlavy :ja_neviem: Tešil som sa na Saláka na poste dvojky...a teraz toto...nuž čo, na farme si aspoň dosýta zachytá, očakávam, že Crawford pustí Emeryho max. na 25 zápasov, viac určite nie, jedine, žeby sa Corey zranil...
Taky musí Crawford potvrdit, že ta sezona nebyla jen náhoda. Takovejch už tu bylo co se jim zadařilo, ale zopakovat to a udržet se je už kunšt :hmm:
leo píše: Taky musí Crawford potvrdit, že ta sezona nebyla jen náhoda. Takovejch už tu bylo co se jim zadařilo, ale zopakovat to a udržet se je už kunšt :hmm:
Pevne verím, že Crawforda nepostihne syndróm druhej sezóny, ako to vo viacerých prípadoch býva zvykom. Ale nie je žiadny druhoročiak, ktorý má 19 či 20 rokov, má 26 rokov, čo je fajn, takže v jeho prípade o "sophomore jinx" vravím skôr nie ako áno. On bude možno jedným z kľúčových aspektov úspechu Hawks :yes:
FB: Committed Indians
"The Blackhawks have recalled Alexander Salak from Rockford"
Getzo5 píše:Beach = bust.

To je tvoj koncept "bujakov". :hehe: tam to máš... :cert:
No....sklamal ma,na farme sa trosku rozbehol,este by som nad nim nelamal palicu,este stale si ho viem predstavit ako hraca Hawks v nasledujucej sezone,pokial sa nic mimoriadne nevyskytne pocas tejto sezony,sucast trejdu atd..

Ja mu budem drzat palce aj nadalej. :ciga: :povzbudzovanie:
http://www.facebook.com/pages/Chicago-B ... 3278563098" onclick="window.open(this.href);return false;

Hawks fans, dávam vám do pozornosti stránku na FB....Ak máte záujem, lajknite, adminom je kamoš, čo fandí Blackhawks, potrebuje to trošku rozšíriť :wink2:
OndroNR píše:http://www.facebook.com/pages/Chicago-B ... 3278563098

Hawks fans, dávam vám do pozornosti stránku na FB....Ak máte záujem, lajknite, adminom je kamoš, čo fandí Blackhawks, potrebuje to trošku rozšíriť :wink2:
Dal som lajkaca :D..ved ho pozvi sem k nam ..tu nema kto prispievat .
http://www.facebook.com/pages/Chicago-B ... 3278563098" onclick="window.open(this.href);return false;
Vítam ťa tu Roman ! Dúfam, že sa medzi nami budeš cítiť dobre, vitaj v HF partii :) Aspoň tu bude dúfam živšie a živšia diskusia.
:respect: gol noci
arek píše::respect: gol noci
Shades of Savard. :frajer2:

Napísal som to v chate, napíšem to aj sem. Nebol som jeho fanúšikom v OHL a ani keď do ligy vstupoval, za posledné dva roky ale neskutočne hokejovo dospel a ja som si ho veľmi obľúbil. Aféry, podpora okolia, ZOH a :cup: ho poslali správnou cestou, je sa naň radosť pozerať. A JQov ťah s jeho presunom na centra sa ukazuje ako správny. Hossa sa k nemu perfektne hodí a Carcillo vhodne vytvára priestor. Všade sa nájdu chyby, rozhodne aj tu. Najkreatívnejší winger v lige ale na to rozhodne má, také saucer passy ako Kane nemá ani Crosby, bez srandy. A netrpí ani zloženie prvej lajny. Brunette a Sharp s Toewsom je dobrá kombinácia. Navyše, pri prvom náznaku dlhodobejšej krízy sa proste vrátia k osvedčenému a jede se dál.

Dúfam, že malý Mozart tento rok tú stovku zlomí. Bodovať (len dobre hrať nestačí, pravda) tak ako dnes, nie je to nezdolateľná méta ani náhodou.

:clap:
Getzo5 píše:
arek píše::respect: gol noci
Shades of Savard. :frajer2:

Napísal som to v chate, napíšem to aj sem. Nebol som jeho fanúšikom v OHL a ani keď do ligy vstupoval, za posledné dva roky ale neskutočne hokejovo dospel a ja som si ho veľmi obľúbil. Aféry, podpora okolia, ZOH a :cup: ho poslali správnou cestou, je sa naň radosť pozerať. A JQov ťah s jeho presunom na centra sa ukazuje ako správny. Hossa sa k nemu perfektne hodí a Carcillo vhodne vytvára priestor. Všade sa nájdu chyby, rozhodne aj tu. Najkreatívnejší winger v lige ale na to rozhodne má, také saucer passy ako Kane nemá ani Crosby, bez srandy. A netrpí ani zloženie prvej lajny. Brunette a Sharp s Toewsom je dobrá kombinácia. Navyše, pri prvom náznaku dlhodobejšej krízy sa proste vrátia k osvedčenému a jede se dál.

Dúfam, že malý Mozart tento rok tú stovku zlomí. Bodovať (len dobre hrať nestačí, pravda) tak ako dnes, nie je to nezdolateľná méta ani náhodou.

:clap:

22 rocny chlapec :D to je nieco neuveritelne,co ten mladenec dokaze,ma vynikajuceho ucitela Hossu,uz v poslednej sezone som si vsimol ,ako dokaze branit puk..,pre tohto chlapca a pre nasho kapitana je "nebo limit",este stale su to chlapci OMG :hroza: ..preco som ja tvrdsie netrenoval :fnuk:

Brandon Saad
2417 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS