Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

ja sem po tyhle sezone takovej pesimista ze neverim ze jsou pripraveni na NHL, kdyby ve svedsku nejak dominovali nebo ted byli na MS a hrali tak jsem mirnej optimista ale takhle moc ne, nejsou zvykli na kluziste, na hru, na rychlost atd ze podle me budou potrebovat alespon rok v AHL. rozhodne nejsem optimista jako Lou Lam : We have, in my opinion, three top players coming in—Adam Henrique, Josefson and Tedenby,” Devils GM Lou Lamoriello said. “They’re not going to surprise anyone here if they make the team. Jedine pozitivum vidim ze dva ze tri hraou centra a tak pravdepodobnost uspech o neco roste ale druheho Gomeze neocekavam. Vzdyt kolik casu potreboval BergFORCE nez se prosadil. Navic kridel mame jak nasrano takze tedenby si asi jeste pocka. Paklize si Lou mysli ze Tedenby je NHL ready tak vyrazne klesa pravdepodobnost podpisu Kovyho, je fakt ze spise potrebujem poradnyho centra a obrance (jeste k Martinovi, pokud ten odejde pak je jasny ze potrebujem obrance typu Chara, Pronger, Weber atd proste No.1 obrance, ale netusim kde ho ziskat)
http://www.nj.com/devils/index.ssf/2010 ... nt_on.html

zajímavá anketa na těchto stránkách ..... většinou s názorama fanoušku souhlasím
Zach Parise, kterému na konci příští sezóny vyprší kontrakt, řekl, že o nové smlouvě s Devils zatím nejednal a že neočekává, že mu ji GM Lou Lamoriello během léta nabídne. Také Paul Martin údajně o setrvání s New Jersey zatím s nikým nemluvil. (nhlpro.cz)

No tak snad Zachovi nabídne Lou během příští sezony nějaký delší kontrakt protože Zach je pro náš tým nesmírně důležitý a přijít o něj bych si nedokázal vůbec představit protože pro mě to je nový vůdce DEVILS !!
Bude zemetrasenie. Prvé kolo nie je naša ambícia a treba s tým niečo robiť. Raz-dvakrát je to smola, ak je to zakaždým niečo je pokazené.
Tedenby musí s Louom niečo mať lebo ten už pred touto sezónou povedal, že po roku vo Swe Tedenby pôjde do 1. teamu.
Len keď mne sa oveľa viac pozdáva Josefsson. A bol by som rád keby Anssi Salmela ostal, pozdáva sa mi. Samozrejme nie ako top obranca ale svoje si zastane.
New Jersey podepsalo ve středu smlouvy se dvěma obránci z kanadských juniorských soutěží. Eric Gelinas, kterého Devils draftovali loni ve druhém kole, vystřídal v právě skončené sezóně kluby Lewistonu a Chicoutimi v QMJHL. Nedraftovaný Dan Kelly působil pět let v Kitcheneru v OHL, v poslední době jako kapitán. (nhl.cz)

8)
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/SLByiZZvcrg&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/SLByiZZvcrg&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
http://www.nypost.com/p/sports/devils/m ... j9sGiMctgO

hmm..zeby lou chcel podpisat motaka?? uf..sice chapem ze pri zraneni salmelu a neistote s martinom( o zmluve sa bude lou s nim bavit az ked zozenie noveho trenera podla toho clanku) no neviem..motak by mal byt lacny, a ako docasne riesenie na zaciatok sezony fajn..len uz to vidim ako neskor zabera miesto mladikom...
Bývalý vynikající kanadský útočník Kirk Muller je podle zámořských zdrojů mezi kandidáty na pozici hlavního trenéra New Jersey. Muller začal s prací kouče v roce 2005, letos působil coby asistent Jacquese Martina v Montrealu. Během aktivní kariéry hrál Muller i za New Jersey, během 19 let v NHL vystřídal postupně sedm klubů. (nhl.cz) :hmm: zajímavá alternativa ale stale věřím v MacLeana
udajne je podepsano s Michelem Therrienem. na tri roky. pokud ano tak Lou si u me udelal (vim ze je to vsem jedno) dalsi vroubek. Dalsi old-school trener ktery ma defenzivni taktiku. Pokud LL opravdu nominoval dalsiho defenzivniho kouce mimo organizaci tak si u me potvrzuje ze zustal myslenkama nekde pred vylukou. Vzdyt finale co se hraje je hlavne utocny a Phila ani Chicago nejsou stare tymy a budou tu pekne dlouho, stejne jako Pitt a jini kteri at to nerad priznavam hrajou nyni prim. proste Defenese First uz nefunguje, na golmanovy to nestoji (Niemi a Leighton prominou) je zapotrebi obrance co odehraje 30 minut za zapas kterej lip brani nez utoci, mlade dravce a dva vyrovnany utoky. Jinak to proste v PO nejde
We have not picked a coach yet," Lamoriello said this morning. "There has been no decision on anything yet. There are reasons for that." reakcia loua na spekulacie s therrienom takze tak.. mne by ani tak nevadil defenzivny kouč..s nasou podpisanou obranou by to bol moznoze aj extrem hrat ofenzivne :) ,ale v kazdom pripade nechcem hitcha a ani therriena a jeho pasivny 1-2-2 forčeking..to co sme hrali pod sutterom min rok sa mi pacilo najviac asi..zabezpecena obrana, a neskutocne korculovanie , forceking. z coho plynuli straty puku supera a precislenia..to bola vlastne utocna smrst v defenzivne ladenom time(a pozeralo sa na to paradne)..a ak by sme to hrali nieco podobne pod niekym nestazoval by som sa :-P
Udajně máme zájem o Kabelku!!! Proboha at to vyjde podle mě se k nám hodí strašně moc dám ruku za hodně že by pak takovým "znalcům" co hledí jenom na čísla (že mts-vk) a podle kterých je Kabelka průměrný bek trochu vyčuchlo :)
http://www.nj.com/devils/index.ssf/2010 ... ch_ma.html
tak vyzera to tak ze medzi kandidatmi na kouca ostali haviland a therrien.. z tohto dua sa mi paci teda haviland jednoznacne.. lou sa tiez pokusi urobit vse preto aby podpisal martina.. k tomu mozno ten zaujem o kaberleho(len aka bude cena- je dost mozne ze clarkson)
dunim píše:http://www.nj.com/devils/index.ssf/2010 ... ch_ma.html
tak vyzera to tak ze medzi kandidatmi na kouca ostali haviland a therrien.. z tohto dua sa mi paci teda haviland jednoznacne.. lou sa tiez pokusi urobit vse preto aby podpisal martina.. k tomu mozno ten zaujem o kaberleho(len aka bude cena- je dost mozne ze clarkson)
Lou Martina podepíše tomu věřím
Pochybuju že by Lou dal skvélého powerforwarda kterého stěží nahradíme za Kabelku na post který nás zase až tak moc netlačí
Tak novým koučem Devils bude John MacLean :wink:
Devils to introduce John MacLean as coach
hlasovania fanusikov Devils, ktori si mali vybrat, koho v kadri pre buducu sezonu chcu a koho nie...

utok:

David Clarkson 92% za zotrvanie - 8% za odchod
Patrik Eliáš 85-15
Iľja Kovaľčuk 82-18
Jamie Langenbruner 56-44
Rob Niedermayer 19-81
Jay Pandolfo 33-67
Zach Parise 99-1
Rod Pelley 60-40
Brian Rolston 20-80
Travis Zajac 97-3
Dainius Zubrus 80-20

obrana:

Andy Greene 97-3
Paul Martin 73-27
Mike Mottau 28-72
Bryce Salvador 78-22
Martin Škoula 39-61
Colin White 33-67

brankar:

Martin Brodeur 42-56
Yann Danis 81-19
cepi píše:hlasovania fanusikov Devils, ktori si mali vybrat, koho v kadri pre buducu sezonu chcu a koho nie...

utok:

David Clarkson 92% za zotrvanie - 8% za odchod
Patrik Eliáš 85-15
Iľja Kovaľčuk 82-18
Jamie Langenbruner 56-44
Rob Niedermayer 19-81
Jay Pandolfo 33-67
Zach Parise 99-1
Rod Pelley 60-40
Brian Rolston 20-80
Travis Zajac 97-3
Dainius Zubrus 80-20

obrana:

Andy Greene 97-3
Paul Martin 73-27
Mike Mottau 28-72
Bryce Salvador 78-22
Martin Škoula 39-61
Colin White 33-67

brankar:

Martin Brodeur 42-56
Yann Danis 81-19
Marty :?: Langen :?:
Ano ted jsem se dočetl tu perfektní novinku :clap: :clap: :clap: JOHN MACLEAN je našim novým trenérem :clap:
Moje prosby byly vyslyšeny a jsem za to ku*evsky rád !!!!
PS: ty ankety neberu vážně před nedávnem tam Marty měl jednoznačné čísla pro to aby zůstal a najednou toto ( je to nějake divné )
jinak po letošní sezoně a hlavně PO bych Langenbrunnera v pohodě někde poslal za schopného centra
:clap: :clap: johny mac? tak som si odfukol :twisted:
Jason Arnott, whose overtime goal in Dallas won New Jersey’s second of three Cups in 2000, was reacquired by the Devils on Saturday from the Nashville Predators in exchange for young forward Matt Halischuk and a second-round pick in the 2011 NHL Entry Draft.
OMG !!! JASON ARNOTT je zpátky!!!
No do prdele jsem neskutečně šťastný.....LOU si borec :clap: .....takový hráč nám přesně chyběl. Potřebovali jsme kvalitního centra ale tohle jsem fakt nečekal .... právě se mi hlavou honí okamžiky kdy jsem jako malý kluk miloval lajnu Sýkora Arnott Eliáš (tehdy neskutečně řádili)
No zatím paráda. Teďka ještě podepsat Martina a Clarksona a vyrazit do boje!!!
PS: Obětovali jsme Matta Halischuka - hodně nadějneho mladíka který u nás pár zápasů odehrál
Takove smesne vymeny zatim :-O Arnott,Halak,Hamhuis a protihodnoty nestoji za nic.To by me zajimalo co by stacilo na ziskani Volchenkova.Jestli Ellington tak sem s nim :)
leo píše:Takove smesne vymeny zatim :-O Arnott,Halak,Hamhuis a protihodnoty nestoji za nic.To by me zajimalo co by stacilo na ziskani Volchenkova.Jestli Ellington tak sem s nim :)
jj máš recht taky celkem čumím co se to letoss děje :)
Pokud týmy vědí na 100% že hráč nepodepíše, tak jim nic jiného nezbývá, než získat aspoň něco...
Martin #27 píše:
leo píše:Takove smesne vymeny zatim :-O Arnott,Halak,Hamhuis a protihodnoty nestoji za nic.To by me zajimalo co by stacilo na ziskani Volchenkova.Jestli Ellington tak sem s nim :)
Barry Trotz na to zatim pekne doplaci :yes: Opory tymu Arnott a Hamhuis pryc.Skvelej coach ale vedeni je totalne na hlavu :hroza: S takovym tymem a co s nim dokaze :shock: Treba ale shazuju vedeni Preds bezduvodne.Treba si delaj prostor pro Kovala.Co ja vim.
leo píše:
Martin #27 píše:
Barry Trotz na to zatim pekne doplaci :yes: Opory tymu Arnott a Hamhuis pryc.Skvelej coach ale vedeni je totalne na hlavu :hroza: S takovym tymem a co s nim dokaze :shock: Treba ale shazuju vedeni Preds bezduvodne.Treba si delaj prostor pro Kovala.Co ja vim.
to je pravda je to citelné oslabení a ted nevím jestli i kouzelník Trotz s takovým týmem něco udělá...navíc asi odejde Ellis a v případě zranění Rinneho je tu další větší problém a myslím že Preds by ani Kovy nespasil :)
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS