Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

OTTAWA SENATORS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Uplne by som o jednoznacnej vyhode trejdu pre otawu nebol presvedceny. Bude to zavisiet este od dalsich veci napriklad nepochybuje,m ze commodore je dobry obranca ale je otazne za kolko bude chciet podpisat v lete. Moze sa stat ze bude chciet vela co bud moze zatazit rozpocet alebo moze ist inde a ottawa strati dobreho obrancu. Stillman ja ti neviem ale v poslednej dobe mam radsej tych mladych dravych utocnikov, ako starych skusenych veteranov. No mozno som iba zaujaty po minulej sezone s Tony Amontem.
vyborny trejd je to pre ottawu z pohladu tohtorocneho PO

commodora si podla mna udrzia, zvlast ak v lete pustia reddena. a ci podpisu stillmana bude zalezat najma od toho ako sa mu bude darit a kolko si bude pytat
Stillmana si pamatuju ještě z Tampy, kdy s náma vyhrál Stanley Cup, odváděl tam dost dobrou práci. V Carolině hrál taky velmi dobře, takže Ottawa s ním může být spokojena.
Nevím, můj názor je trochu jiný. Z pohledu nadcházejícího play-off na tom jednoznačně vydělala Ottawa, avšak z pohledu budoucích let to vypadá lépe pro Hurricanes. No, nechme se překvapit.
Tak dnes sme prehralis Devils a už nás dáko dobiehajú,už len 2 body strata na nás...
Vcerajsi zapas medzi Ottawou a Pittsburghom sa mi vobec napacilo to, ako hral domaci tim :thumbsdown: . Hned v prvej tretiny na konci druhej minuty v oslabeni inkasovala Ottawa gol z hokejky Petra Sykoru, ktoremu sa v poslednej dobe strelecky velmi dari. V prvej tretine mala Ottawa vylucenych 4 hracov a hostujuici tim Pittsburgh ich stale tlacil a hrozil im dalsim golom. Prva tretina jednoznacne patrila Pittsburghu, ale napriek tomu mohla Ottawa este v prvej tretine vyrovnat po chybe brankara Conklina,ale nastalo sa tak, lebo Conklinovi sa podarilo svoju chybu napravit ved nie je nadarmo brankarskou jednotkou Pittsburghu :frajer2: . Takze prvu tretinu prehrala Ottawa 0:1. V druhej tretine hned od zaciatku sa snazila Ottawa vyrovnaj, ale sa jej to nedarlo, lebo robila chyby pri rozohravke hracom puk odskakoval od hokejok a nevedeli si vytvorit poriadnu golovu sancu :thumbsdown: Na zaciaku 5 minuty Colby Armstrong Pittsburgh dostal do dvojgoloveho vedenia a v 11 minute to uz bolo 0:3 pre Pittsburgh autorom tretieho golu Pittsburghu bol Jeff Taffe. Vtedy sa uz zdalo, ze Ottawa je uz bezmocna, ale nestalo sa tak. Cory Stillman v 13 minute znizoval skore pre Ottwavu na 1:3 a zrazu to bola ina Ottawa tu, ktoru pozname a hlavne jej styl hokeja :) . V 18 minute skroroval Dany Heatley a bolo zrazu 2:3 pre Ottawu :) a tak stav po druhej tretine bol 2:3. V tretej tretine zacala byt Ottawa aktivnejsia a zacala si vytvarat sance a pokusala sa vyrovnat co sa jej podarilo na zaciatku 7 minuty, ked vyroval Dany Heatley a bolo 3:3. Do konca tretej tretiny uz nepadol gol ani na jednej strane aj ked sanci na strelenie golu bolo dost. A tak nastalo predlzenie v ktorom bol uspesnejsi domaci tim Ottawa ked v case 4:56 sa ako spravny kapitan Daniel Alfredsson postaral o vyhru svojho timu :frajer2: Tento zapas sa mi proste nepacil preto, ako domaci tim vstupil do zapasu :thumbsdown: a preto, ako odohrali prvu a polovicu druhej tretiny :( , ale aj napriek tomu sa im podaril perfektny obrat, ked z 0:3 dokazali vyhrat po predlzeni 4:3 a to sa ceni :yes: . Ottawe sa v poslednom case moc nedari, ved aj v zapase proti Pittsburghu trener Ottawi menil hracov v jednotlivych formaciach ako na kolotoci :D , ale aspon to prinieslo vyhru :good:
Ottawa vyhodila trénera Paddocka, vracia sa Murray

Tréner John Paddock opúšťa lavičku Ottawa Senators iba osemnásť zápasov pred koncom základnej časti, strieda ho Bryan Murray. Tímu sa v poslednom období nedarilo tak, ako by si vedenie želalo, Senators prehrali šesť z ostatných ôsmich a 14 z posledných 21 zápasov a odniesol si to práve hlavný kouč. Na lavičku sa vracia Bryan Murray, ktorý pred tým, ako v lete nastúpil na post generálneho manažéra, dve sezóny tím koučoval. Ottawa vedie Severovýchodnú divíziu jeden bod pred Montrealom.

V uplynulej sezóne to pod Murrayovým vedením Senators, dres ktorých oblieka aj slovenský obranca Andrej Meszároš, dotiahli až do finále play off, v ktorom napokon nestačili na Anaheim. "Dôvodom zmeny sú výkony v posledných dueloch. Myslím si, že výsledky boli indikátorom toho, že potrebujeme zmenu," povedal Murray. Klub tiež oznámil, že odchod sa týka aj asistenta Rona Lowa, zatiaľ čo asistent Greg Carvel, tréner brankárov Eli Wilson, kondičný kouč Randy Lee a videoanalytik Tim Pattyson zostávajú v realizačnom tíme. Paddock by mohol dostať v klube miesto na inej pozícii. "Je to mrzuté," reagoval na informáciu o zmene trénera center Mike Fisher a dodal: "Rešpektovali sme Johna, ale nedalo sa všetko preniesť do praxe. On musel vziať vinu na seba, necítim sa preto dobre."

Šesťdesiatpäťročný Murray má na svojom konte vyše 1300 zápasov na lavičke NHL. So Senators sa tešil zo 100 víťazstiev v 164 zápasoch. V minulosti trénoval aj Washington a Detroit.
nechápu tu změnu, podle mě hloupost že to udělali. Myslím že to nijak velké zlepšení nebude. Možná prvníh pár zápasů, ale v play-off by to kvůli tomu mohlo skřípat.
za co to bol dnes prepanajana Spezza vyluceny do konca zapasu??? A nechapem preco ma Andrej -3 body, ked jeden gol bol z presilovky.
Fisher sa proti Downiemu drzal skvele :good:
Philly-The Scud píše:Ale ten krosček Birona na Spezzu se mi hrubě nelíbil, tyto a podobné zákroky na hráče, kteří oslavují branku opravdu nemám rád....... :thumbsdown: :thumbsdown: !!!!
no ved prave to :!: . A prave po tomto Bironovom zakroku dostal Spezza trest do konca zapasu. Ani opakovane zabery neukazali ziaden Spezzov zakrok ani nic, nebol tam ziaden kontakt s brankarom, tak vobec nechapem. Jedine ak nejake slovne urazky...ale za to by dostal do konca zapasu? :?
Zaujímavi clanok byvaleho trenera Ottawi k Emerymu. :arrow: http://www.hokej.sk/nhl/?clanok=53357
Emery a na obtiaz? tak sorry, Gerber je oproti nemu len adovy panacik. LaPointe v Ottawe sa ihned pekne uviedol, ale myslim, ze tam bol brany prave z dovodu zvysenia skusenosti. Rozumny tah pred PO. Ano, tento chlap vie zdvihnut hlas a svojou huzevnatostou a obcasnou bitkou pozdvihnut moralku.
Ottawa to poslední době dost flinká, ale může si to dovolit. Jen aby se jim podařilo rozehrát před Play-off, které bude pro Sens rozhodující.
Verim tomu, ze Sens hladko prejdu 1. kolom, ak naaahodou nenarazia na Rangers, co by sa nemalo stat. A potom snad aj 2. za rovnakej podmienky.
No tak v conferencí je to vyrovnané,Sens strácajú len 3 body na 1.miesto.Ešte stále dôfam,že skončíme do 3.miesta
Prehrali sme doma s Torontom,vyhrávame 1-0,potom dostaneme 2 góly v oslabovkách,otočíme stav a potom to zase pustíme a dostaneme 3 góly :?
v§bec, ale vôbec ste ma touto prehrou nepotesili :thumbsdown: takyto tim pri vedeni 4:2 by si mal vitazstvo ustrazit :!: :bitka3:
Hm, co to ti Sens robia, odchadza im forma koncom zakladnej casti? Pripominaju Duklu Trenčín. Vyborny tim, ale museli dostat zopar faciek, aby sa spamatali...Sice: Sens nemaju za trenera takeho hazardera. Na druhej strane: To by vobec nesmel stavat Gerbera, ten nevie dobre chytat!
přesně tak Philly, já už jsem je taky pomalu viděl mimo, ovšem Carolinu je zachránila
Je tot ake zvlastne, nechcem, aby sa Sens stretli s Caps, no, na to je len jeden, zial velmi kruty, liek. Flyers.
Flyers je odvar! A Ottawa po strate kapitana Alfieho a spolahliveho Fishera uz tiez, Pens maju ulahcenu cestu dalej.
Po hladkom vypadnutí hokejistov Ottawy Senators z ďalších bojov o Stanleyho pohár hneď v prvom kole nadstavbovej časti proti Pittsburghu (0:4 na zápasy) sa hľadá vinník. Médiami počas základnej časti často kritizovaný brankár Ray Emery však odmieta zobrať vinu za neslávne predstavenie v aktuálnom ročníku, ktorý sa pre Senators skončil oveľa skôr ako v minulom roku.

"Ja sám určite nezoberiem na seba zodpovednosť za nevydarenú sezónu vrcholiacu predčasným koncom v nadstavbovej časti. Síce to bol veľmi zlý rok pre mňa na ľade i mimo neho a nemal veľa pozitív, ale určite nie som len sám na vine," bránil sa 25-ročný strážca svätyne, ktorý v bránke Ottawy musel odovzdať post jednotky Švajčiarovi Martinovi Gerberovi. Reprezentant helvétskeho kríža mal na svojom konte 57 vystúpení, Emery naskočil len do 31 duelov.
Na to, že ako čerstvý finalista z minulého roku podpísal kontrakt na 9,5 miliónov dolárov, mal ďaleko od pozície suverénnej jednotky tímu z hlavného mesta Kanady a ani v jednom zo 4 zápasoch play off sa na ľade neobjavil. "Nehral som toľko, ako som chcel a manažment sa na mňa hneval. Potom som sa nahneval aj ja, ale priznávam, v určitých momentoch som nemal konať tak ako som konal. Ja som rád, že som v Ottawe, v mužstve nie je hráča, s ktorým by som si nerozumel," zdôveril sa gólman, ktorý si myslí, že nafúkané údajné problémy s nefungujúcou tímovou chémiou sú len čírymi novinárskymi výmyslami.

Kľúčová postava minuloročného play off, ktorá sa v tejto sezóne preslávila najmä nedostatočným úsilím na tréningoch a oneskorenými príchodmi na ne, však verí, že aj po lete bude nastupovať v drese senátorov. "Zatiaľ neviem, ako dopadne moja budúcnosť v Ottawe, ale chcem ostať. Viem, že v časoch, keď bolo zle, by ma najradšej vyhodili spolu s trénerom Johnom Paddockom, ale ja budem naozaj rád, keď budem môcť byť súčasťou tohto tímu aj naďalej," zakončil jeden z mála brankárov v NHL s afroamerickým pôvodom. (hokejportal)
cepi píše:"Zatiaľ neviem, ako dopadne moja budúcnosť v Ottawe, ale chcem ostať. Viem, že v časoch, keď bolo zle, by ma najradšej vyhodili spolu s trénerom Johnom Paddockom, ale ja budem naozaj rád, keď budem môcť byť súčasťou tohto tímu aj naďalej,"
Emery will not return to Sens

Včera na nhl.com byla zveřejněna zpráva, že Bryan Murray už s Emerym nepočítá a jsou tedy dvě možnosti jeho odchodu:
a) Sens Emeryho vymění, v takovém přpadě by se jako zájemce našel tým jako Los Angeles. Jeho pracovní morálka mu však hodně ubližuje a jeho poslední výkony nebyly zrovna dobré
b) Murray vyplatí Emeryho z kontraktu a stane se tak volným hráčem.

Je to radikální řešení, ale nic jiného po katastrofálním play-off a konci základní části dělat nelze. V létě se určitě budou snažit získat nějaké solidní volné hráče, s jejich místem pod platovým stropem to však bude hodně těžké.
novy kouc senatorov Craig Hartsburgh

Obrázek
Obrázek
:!: Zítra, již v brzkých hodinách (severoamerický čas) bude vyplacen ze smlouvy Ryan Emery, 15. červen je to totiž první možný termín pro vykoupení hráče ze smlouvy. Generální mažer Bryan Murray se také nechal slyšet, že na trhu volných hráčů vyzkoušejí svoji cenu Chris Kelly, Mike Commodore, Randy Robitaille, Wade Redden, Martin Lapointe a Shean Donovan.
969 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES