Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

zabudnime na moznu vymenu Halak / Recchi

Mark Recchi bol vedenim Pittsburghu odoslany na waiver listinu..a to v sezone 06/07 riesil 82Z - 24G - 44 A - 68 B (+/- = +1)..pre zaujimavost prave prebiehajuca sezona 07/08 -) 19Z - 2G - 6A - 8B (+/- = -2)..aj napriek tomu, ze nepatri medzi najmladsich hracikov (rocnik 68), otazka par dni, kedy po nom siahne niektory z klubov

Obrázek
tak tomuto timu sa zacalo uz konecne darit uz tahaju niekolko zapasov v rade bez porazky len tak dalej nech vam to dlho vydrzi asi sa uz dostali do minulorocnej formy co ma velmi tesi :thumbsup:
Ak nieco Pens chyba, tak to je brankarska dvojka, tu prakticky nemaju, sepkalo sa aj o Halakovi....
Fleury bude mimo 2 mesiace, momentalna brank. dvojica tucniakov Sabourin - Conklin bude sotva naplnat ocakavania PIT..v takomto pripade ocakvam trejdik, do ktoreho by sa mohol zaangazovat aj... :angel:
Dnes se ve 21:00 utkají týmy
Obrázek :box: Obrázek
Pittsburgh i Boston poslední zápas prohrál, nyní se týmy potkají poprvé v roce v Mellon Aréně. Před pár dny Boston doma prohrál s Tučňáky 3:4 po samostatných níjezdech. V bránkách by pravděpodobně měli figurovat Danny Sabourin za domácí a Tim Thomas (Alex Auld) za hosty.
Saborin je jasna dvojka. Ak neziskaju Halaka. Pens maju v podstate len hracov do pola, ked tam nie je Fleury, ako moze niekto riskovat bez backup? No nevadi, mna to neboli, ale som vyslovene vytoceny, ked tam vidim brankara pod urovnou Kovaca z Dukly.... Ty Vagiklin? WTF>! :bitka3:
Pit je tým, který si myslí, že na tom, že za ně nastupuje simulant křížený s provokatérem, zase postaví jakousi svojí image ala Lemieux a lidé kromě obyvytel Pit jim budou fandit........ pche.......... :beee: :beee: !!!!
Koho si tym myslel?! mam na teba zavolat mojho uzoblubenca erica Cairnsa?! V Pittsburghu nehra ziaden vysloveny posuk, mozno tak Goncarovi raz za dlhy cas skaredo zasibe, no, Vagiklin NEHRA HOKEJ, preto posuk je, ale to je obohrata platna.... :bitka3: :box: :box:
Rada by som sa vrátila k bitke Ference - Crosby. Ference nie je tvrdý obranca (dokonca Crosby má na svojom konte viac bodyčekov) a postavou sú si podobní. Preto ma zaráža jeho ospevovanie. Je pravda, že Crosby nie je bitkár, ale takýto súboj nepreukázal jeho odvahu.
No, to akoze sa nemoze bit ani Lemieux, Zednik, Iginla.... Ak si chlapci daju do nosa raz za sezonu, je to sice skarede, ale do istej miery tolerovatelne. Urcite Ference ako obranca je nauceny na branenie aj silnejsich protivnikov, Crosby je utocnik, tolko nebrani, tolko ontaktov telo na telo ako takych - aj vdaka jeho mrstnosti - tam z jeho strany nebude.
Tak Americky brankar Ty Conklin sa rozchytal dufam ze Fleury bude stale zraneny a Conklin bude zdatnym superom pre 1 Penguins.
Obrázek
Na Conksa nemam velmi dobre spomienky, lebo nam prehral vtedy prvy zapas s Carolinou...Ale drzim mu palce, bol to nadejny chlapik na post #1, len nejako to premarnil. Snad teraz...
veru to tedy som ešte aj ja držal celkom oilers a pamatam si že v NHL 2005ke som hraval len s edmontonom a Conklina si tiež velmi dobre pamatam bola to nadej do buducnosti až take extra to neni ale výkony ma dobre ako pozeram no a dnes veru večer si kuknem zapas Pittsburg-toronto ...sa mi zapačil Crosby a jeho paradne ťahy tak sa už teším na zapas...
Pittsburgh strelil Torontu 3 goly za 48 sekund. To je riadny vykon! :cool:
Skorpion píše:Pittsburgh strelil Torontu 3 goly za 48 sekund. To je riadny vykon! :cool:
:lol3:

a ich vyrovnana hra sa pocas tej minutky zrazu rozsypala na marne kusky..tak podme na to:

3:1 - 43:00 - T.Kennedy (J.Staal)
4:1 - 43:37 - E.Malkin (S.Crosby, K.Letang)
5:1 - 43:48 - P. Sykora (J.Ruutu, B.Orpik)

no mam dost :roll: rad sa mrknem na hajlajty :yes:
to hej ustedrili riadny uder pod pas Torontu a Malkin si dal svoj 1 hattrick :frajer2: tak to bol zapas kto ho nekukal nech si ho pozre zaznam stoji to za to
urcite zaujal aj iny :fight: suboj

Obrázekco mu chcel vyskrabat oko..?! :eek2: :lol2:

"Treba sa aj pobit. Hracov to nabudi," konstatoval kouc vitazov Michel Therrien.

Tucker :box: Ruutu

to nad tým Torontom doslova vyhrali rozdrvili ich aj v bitkach v oboch vítazne by som povedal Ruutu aj Malone...aj ked ta prva sa mi z toho dovodu škrabania viac lubila....ale šak malo to učinok takže to je v poho ja osbne neznašam Tuckera tak preto... :D
pens odohrali skvely zapas...pozeral som LIVE...a len tak som cumel...tie rychle tri goly toronto totalne rozbili...a posledna presilovka...sa mi pacilo ako hrali len na malkina ktoremu chceli dopriat ten 1 Hattrick v kariere,co sa napokon aj podarilo...a crosbyho nahravky na malkina,fenomenalne,a aj ostatne patky hrali super.... a treba vyzdvihnut skvely vykon Conklina...6 zapasov 6vyhier...od vypadnutia Fleuryho...myslim ze post 1 v teame je zasluzeny.... LET`s GO PENS !
to je neuveritelne jak sa už Pittsburgu dari teraz..Paradne výkony malkina a Crosbyho ich vyniesli až na vrchol a ich bilancia 9 výher za sebou vraví o paradnej forme tohto tímu... conklin ani neviem ako to dokazal ale predviedol tiež niečo fantasticke... prvých 9 zapasov v sezone a všetky vyhrate...pri tom poslednom v noci proti tampe bol tiež takmer bezchybný gol ktorý mu padol nebola jeho vina ale vina jeho obrancu ked ho zložil na zem a kým sa stiho zorientovať už mu neostavalo nič ine len vytiahnuť puk zo sietky...inak to bol paradny výkon kuknite highlighty predviedol tam krasnu rybičku... :cool:
Sidney Crosby mozno az na mesiac mimo hry

Sidney Crosby sa zranil v prvej tretine v zapase s Lightnings. Vyvrtnuty clenok ho moze vyradit az na mesiac a viac. S urcitostou vynecha All Star Game 27 januara. Z ladu odchadzal evidentne v bolestiach a do satne mu museli pomahat.

Michel Therrien: "Je to obrovska strata. Ziaden tym sa nedokaze vyrovnat so statou najlepsieho hraca ligy. On je srdce nasho tymu a lider. Musime sa s tym vsak nejak vysporiadat."

UPDATE:
Uz je aj video. Chlapec mal skratka smolu.
Obrázek
Obrázek

Předběžné vyšetření ukázalo, že si Crosby přivodil vážné zranění kotníku, díky kterému musel kupříkladu spoluhráč Maxim Talbot vynechat více než měsíc, zatímco Marc-Andre Fleury kvůli stejnému zranění již druhý měsíc mimo hru.

„Může očekávat frustraci,“ řekl Talbot o Crosbym, který nebyl k dispozici pro komentář. „Někdy se probudíte a cítíte se dobře, jindy to zase bolí. Je to zlé zranění, protože nemůžete dělat nic jiného než čekat.“

„Na tohle zranění neexistuje zázračná léčba.“

Penguins zatím nevědí, jak dlouho bude Crosby chybět. Více budou média vědět po dnešním vyšetření v Pittsburghské nemocnici.

„Je nepostradatelnou součástí našeho týmu a nyní se s tím jako tým musíme vyrovnat,“ řekl obránce Sergei Gonchar. „Nyní musíme hrát po celých šedesát minut chytrý hokej.“

Jestli bude chybět delší dobu, pro Pens to bude katastrofa.
takze proti montrealu napriek absencii Crosbyho zdolali pens montreal 2:0 ... v brane :Pittsburgh - Dany Sabourin 31/31
Tak aj ja som čakal výhru Pittsburgu.Ešte k tomu nula na konte Sabourina
kruá zpráva pro fanoušky Pens-Crosby mimo na 6-8 týdnu! Uvidíme jestli jej dokáže Malkin zastoupit, zatím se mu to daří.
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES