Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SAN JOSE SHARKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Selly8 píše:Haetley, ne Heatley furt to bude ohrana pisnicka!!! Kral Pacifiku je jen jeden a ten kdo rozumi NHL vi o koho jde :)
Jasné, každí vie kto sú Králi Pacifiku. :cinka: :D
Poviem to úprimne. Do play-off by sa Sharks mali prebojovať z vysokej priečky, ale to bude tak všetko. Zase čoskoro poletia. Podľa mňa im chýba odvaha vymeniť Joea Thorntona, ktorý zatiaľ v play-off neuhral nič.
Mnou draftovany svedsky hitmen Douglas Murray dal dnes 3G, 1A, +5 :good: :good:
no zaital podla mna dosť nevyrovnany vstup do sezony ... najprv sa spackal prvy zapas proti coloradu hned na to však v anaheime si poradili žraloci presvedčivo... no hned dalši zapas zase podlahli LA .. sranda že zase si to napravili proti columbusu.. akokeby sinusoida... produktivitou su na tom žraloci schopne... ved heatley aj thornton maju po 9 bodov... zda sa žeheatley je už spokojny nadmieru... po vymene kerou sa dostal z otawy do san jose...
Tak Heatley je vo svojej koži....Vedie Kanadké bodovanie a Thornton mu dáva nahrávky ako na podnose :D....dúfam že táto kombinácia vydrží dlho a že takéto výkony budú žraloci podávať aj v PLAY-OFF :D :box: :box:
Dnesny slager dvoch najlepsich timov zapadnej konferencie sa hra v luxusnom case 4.30 rano co znamena ze napriklad o siestej uvidime este celu tretiu tretinu.
Dnes prehra na domácom ľade zo STL :cry: :cry: neveril som vlastným očiam...ten posledný O´shieho gól zo samostatného nájazdu :lol2: to bol strašný trapas pre Nabokova :cry: ...verím že sa spatätajú chlapci a že v sobotu proti CGY budú naplno bodovať :clap: :clap:

GO SHARKS
Mno, třetí třetinu jsem viděl (do 56. minuty) a mohli jste rozhodnout už mnohem dřív, žádný prodloužení vůbec bejt nemuselo.... kdyby Pavelski proměnil svůj nájezd... neudělal vůbec nic jenom přehodil puk na backhand a doufal, že ho prostřelí, obránce byl docela dost za nim na to, aby udělal nějakou kliku.... a ještě předtim .... snad to byl Heatley, to teď přesně nevim.. ale při přesilovce sám před golmanem tam zkoušel nějakou páradičkou tečovat puk, letělo to do rohu, kdyby zakončoval normálně, San Jose mohlo mít 2 body... podle mě to trochu podcenili.....
Presne ...a ešte aj pri power-play heatley netrafil prázdnu bránu a hneď z protiútoku sme dostali gól :verysad: ...treba sa čo najrýchlejšie spamätať :good:
Tak dneska nás čaká silné Calgary. Dosť sa bojím, že ani dnes to na plný bodový zisk nebude. Ale treba veriť, že Thorton dnes bude riadiť hru ako vždy.

COME ON SHARKS!
Ty si vyberas dobre timy, San Jose, Chicago :) . Dnesny zapas je pre mna ostry test. Jedna vec je vyhravat s priemernymi timami druha s top timamy. Budicek 4.00.
No tak ja kvôli tomu o 4:00 vstávať nebudem ale verím že to náš hviezdny útok zvládne a že nabokov to nedo :censored: ako minulý zápas proti STL
Hm tak sme opäť prehrali, teraz sme dokonca nevybojovali ani bod a prehrali sme s Calgary. Ak mám povedať pravdu nečakal som, že vyhrajeme ale že neuhrajeme ani bod. Musíme to zlepšiť hneď v zápase proti LAK.

!!!COME ON SHARKS!!!
Veru veru tak sme to opäť nezvládli :verysad: Musí sa s tým niečo robiť lebo prídeme o vedúcu pozíciu v Západnej konferencii :verysad: Nabokov sa tentoraz snažil chytil 34/36 striel no keď nedáme gól nemôžme čakať víťazstvo...Mali by tento zápas chlapci brať ako ponaučenie a verím že proti kráľom zvíťazíme :clap:

GO SHARKS
Tak na zajtrajší zápas s Kings som neuveriteľne zvedavý. Ako správny fanúšik Sharks určite nastavím budík a celučičký zápas si dopodrobna pozriem. Verím, že vyhráme lebo prehrať dva zápasy nieje pekný výsledok. Naviac keď nezvládneme ani tento tak tri prehry v rade to nieje pre tím, ktorý chce bojovať o prvenstvo v západnej konferencií príliš priaznivé. Dúfam, že trojica Heatley-Thornton-Marleau sa konečne chytí lebo v minulom zápase nebodoval ani jeden znich :| . Inak naša bilancia proti LAK jasne v náš prospech. V zápasoch na domácom ľade sme snimi vyhrali posledných päť zápasov. Tak dúfam, že túto priaznivú bilanciu nepoškodíme a Kings naložíme pekný balík!!!

:fan: !!!COME ON SHARKS!!! :fan:
Hm tak tretia prehra v rade a ak sa nymýlim tak tretia po predĺžení. Fakt škoda lebo sme dostali dosť lacné góly napríklad na 2:2 :-( . Dúfam, že s Dallasom už získame plný počet bodov :good:
Už 3 zápasy za sebou prehry :verysad: :sad2: najviac ma štve to že strácame body proti divizním rivalom :| naštastie sme v konferencie stále 1. a v lige 2. keže máme o zápas viac ako WSH ...

Ďalej dúfam že sa zvíši Ice time Setoguchimu a Murrayovi ktori su naozaj perfektny hráči ale dostávaju málo priestoru :thumbsdown: :|

Mohol by aj Greiss nastupovať trochu častejšie pretože je to perfektný brankár a Nabokovovi by som doprial viac oddychu :yes: :D ...

Tento víkend snaď vyhráme oba zápasy keďže hráme proti tímom z našej konferencie ...

LET´S GO SHARKS

Mohol by sa vytvoriť niaky fanweb Sharks :D ...
Obrázek Vs. Obrázek

Už v poradí piaty zápas posebe nastúpia hráči San Jose na domácom ľade. Tentokrát sa im pokúsi víťazné plány prekaziť tím zvaný Dallas Stars.

Sharks sa v tejto sezóne celkom darí a momentálne sa tím z Kalifornie nachádza na prvej priečke tabuľky západnej konferencie. Na chrbát im ale dýchajú už aj tímy ako Chicago alebo Calgary, ktorý na Jose strácaju iba pár bodov a pritom majú nejaké tie zápasy k dobru. Dallas je aktuálne na peknej ôsmej priečke.

V posledných piatich kolách NHL ligy sa nedarí ani jednému z tohoto tímu. Kým San Jose prehrali posledné tri zápasy v rade, Dallas nevyhral posledné dva stretnutia.

San Jose - posledných 5 zápasov
San Jose - Los Angeles 4:5 PP
San Jose - Calgary 1:2
San Jose - St. Louis 2:3 SN
San Jose - Ottawa 5:2
Vancouver - San Jose 2:4

Dallas - posledných 5 zápasov:
Anaheim - Dallas 4:3 PP
Dallas - Edmonton 2:3 SN
Dallas - Anaheim 3:1
Detroit - Dallas 4:1
Dallas - Tampa Bay 4:3 PP

Vzájomné zápasy hovoria v prospech Dallasu. Tý dokázali Sharks poraziť jedenásť krát od roku 2007. Stars svojmu súperovi nestačili v desiatich zápasoch.

Za domácich Žralokov pravdepodobne nebude hrať Doug Murray (zranenie spodnej časti tela). Otázny je šart útočníka Dannyho Heatleyho ale ten z najväčšou pravdepodobnosťou do zápasu zasiahne v sto percentnom poriadku. Do zápasu rovnako ako Murray nenastúpi taktiež nezasiahne Brad Staubitz a Jody Shelley. Hráčom Dallasu bude v zápase chýbať iba Karlis Skrastins.

:fan: !!!COME ON SHARKS!!! :fan:
Hm tak neviem čo sa to deje ale doma sme hrali za radom päť zápasov a dokázali sme vyhrať iba jeden a ostatné všetko prehry. :-(
Fuuuuha....tak táto bilancia sa mi vôbec ale vôbec nepáči :eek2: Prehrať 4 z 5 posledných zápasov tak to je už moc :thumbsdown: ....ak teraz proti PHX nezabodujeme naplno tak to bude zlé :shock:
Tak aj ja dúfam, že sa nám našu nepriaznivú bilanciu dnes podarí podarí pelomiť. Predsa len prehrať 4 zápasy po sebe to sa ani mne veľmi nepáči. Heatley aj Thornton síce šliapu ale to by chcelo aj podporu z iných formácií :-( . Dnes prote musíme vyhrať. Lebo v prípade, že vyhrajeme a Washington si neporadí z Torontom tak budeme opäť prvý! COME ON SHARKS :good:
Páni, chce to prerušiť aj kladnú bilanciu Phoenixu proti Žralokom v tejto sezóne. Veď sme vás dali 2-krát a v treťom zápase prehrali po predĺžení. Ešte nám chýba Jovanovski, ktorý je oporou našej obrany a bez neho hráme dosť napéčko v obranných radoch. Ale aj tak, aj Phoenix musí prerušiť tú sériu prehier, kedy prehral proti LA po nájazdoch, treba vyhrať po čase :D. A San Jose sú na to tým najlepší tímom. GO YOTS :D
Tak WSH síce proti torontu zakopli no bohyžiaľ zakopli sme aj my :verysad: ... Mali by sa naši zdohadať pretože by mohli hroziť či už personálne alebo hráčske zmeny ...Teraz máme 4 zápasy voľno tak snaď sa chlapi pozviechajú a proti ANAHEIMU to rozbalíme :yes:
Yzy na*er si :D :evil:

Nemožeme vyhrávať celú sezónu :roll: raz takáto seria musí prísť ...
Hrali sme o niečo lepšie avšak Bryzgalov viac štastia ako rozumu a Greissi chytal veľmi dobre :good: avšak nestačilo to ....

Teraz máme dosť volna musíme poriadne zregenerovať a proti Ducks musime jednoducho vyhrať :cinka: :box: :box: :box:
Tak to už snaď ani nieje pravda. Piata prehra v rade to je fakt hrozná bilancia. Dnes som veril, že už konečne prelomíme tu smolu ale ako pozerám mali sme aj viac striel, presnejšie 38 kým Pheonix ich mal o tri menej. 8 vylúčení za zápas je podľa mňa dosť a ešte, že využili len jednu. Na týždeň hráme iba jeden zápas a verím, že vyhráme :good:
949 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS