Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

LOS ANGELES KINGS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

no to musel být zápas, takový obrat se jen tak nevidí :o :cool:
tak tu je videjko z tohto "zvrateneho " zapasu..naozaj brutalitka :cool:

celkovo La velým prekvapením pre mna síce cez leto poskladali kvalitný tím ale v brane nechali dieru no darí sa im aj tak dobre su vysoko zatial...uvidíme jak to pojde
Gratuluju JRovi :wink: :clap: Jsem rád že se dočkal této úctyhodné mety a že minimálně tento rok ještě pokračuje ve své kariéře.
Navíc ji dosáhl proti Phoenixu, kde se k němu minulý rok nezachovali moc dobře.
Snyder píše:Gratuluju JRovi :wink: :clap: Jsem rád že se dočkal této úctyhodné mety a že minimálně tento rok ještě pokračuje ve své kariéře.
Navíc ji dosáhl proti Phoenixu, kde se k němu minulý rok nezachovali moc dobře.
tusim si si pomylil temu :biglol:
LA maju hrozne obdobie eraz ked maju 5 prehier v rade ale snura by uz mohla byt takmer definitivne prethnuta ak by L.Nagy premenil trestne strielanie a tým padom by uz viedlo v HP Pavilion(SJ) uz 0:3 ale kedze je 0:2 este onicom nieje rozhodnute...
nakoniec vyhrali 2:1 :o . Necakal som ze zlu seriu pretrhnu prave na lade Sharks. Z nasich bodoval len Visna...co sa deje s Handzusom? :?
Visnovsky jednoznacne najlepsi obranca v tomto Teame....Nagy..celkom sa mu dari ako tak Handzus to je hroza :cry: co sa da robit !!!
Budaj1992 píše:Visnovsky jednoznacne najlepsi obranca v tomto Teame....Nagy..celkom sa mu dari ako tak Handzus to je hroza :cry: co sa da robit !!!

No nato ze Nagy zas nehral tak by som ani netvrdil ze sa mu dari. Ale hlavne ze su chalani spolu tak ako chceli.
Nagy nehral kvoli zraneniu.
Miso strelil v poslednych 2 zapasoch goly. Mozno naznak prebudenia...

Obrázek
Dnes vsetci povinne fandit Handzusovi! Normalne rozmyslam, ze si na Kings podam. Oni sa stale len hladaju a nech sa aj nejaky brankar ukaze ako nadej, na poriadnu jednotku to zdaleka nestaci. Trejd!
Michal Handzuš sa rozbehol. Slovenský útočník Los Angeles dosiahol ďalšie dva body, ale ani jeho štvrtý gól a štvrtá asistencia v sezóne nepomohli jeho tímu k bodom na ľade Chicaga. Domáci vyhrali 6:3 a prerušili tak štvorzápasovú sériu prehier. "Vedeli sme, že na nás vybehnú, pretože sa už potrebovali chytiť. Žiaľ, nedokázali sme na to odpovedať a preto sme zákonite prehrali," povedal Handzuš.

Obrázek
Je to taky mladsi z tymov oni maju svoje casi pred sebou mne sa tam lubia vsetci je to taky europsky vyber hracov. :good:
Posledny zapas s Coloradom bol dost zvlastny. Pocas prvej tretiny Ako by tam neboli. V druhej sa uz aj snazili. V tretej sa rozhodli ze je cas otocit. Trochu neskoro.

Mimochodom dakujem tv stanici Sport 1 za priame prenosy zapasov s Cololoradom a s Chicagom. :good:
aaa fanusik Kings. Takeho tu este nemame. Vitaj :clap:

Handzus sa snad uz spamatal po roku marodky a zacne uz pravidelne bodovat. Je tam nejaky naznak na to...
Handzus potrebuje hrat s Cammalerim a to Kings nepripustia. nadalej si bude zodpovedne plnit defenzivne ulohy. Inak kto videl dat Visnovskeho naposledy gol?
LA a play off tuto sezónu? Musel by se stát zázrak. Obrana funguje velice špatně (i přes to, že zde hrají dost kvalitní hráči), brankáři spíš nic než moc, no a útok to vše prostě nezachrání. Celkově ta soupiska vypadá velice dobře, (až na brankáře) ale jako tým Kings nešlapou.
tento team podla mna tuto sezonu moze zabudnut na postup do play off ako aj minulu sezonu sice mozu este postupit do play off ale to je len velmi mala nadej skoda ze sa im nedari :cry: a to mi je luto lebo su traja slovensky hokejisti
x-men píše:tento team podla mna tuto sezonu moze zabudnut na postup do play off ako aj minulu sezonu sice mozu este postupit do play off ale to je len velmi mala nadej skoda ze sa im nedari :cry: a to mi je luto lebo su traja slovensky hokejisti
L.A. ma dvoch slovenskych hokejistov. Nagy sice Slovak je, ale hokejista nie. Podpisovali ho s obrovskym nadsenim ale jeho hra stoji za holy ud.
chorche píše:
x-men píše:tento team podla mna tuto sezonu moze zabudnut na postup do play off ako aj minulu sezonu sice mozu este postupit do play off ale to je len velmi mala nadej skoda ze sa im nedari :cry: a to mi je luto lebo su traja slovensky hokejisti
L.A. ma dvoch slovenskych hokejistov. Nagy sice Slovak je, ale hokejista nie. Podpisovali ho s obrovskym nadsenim ale jeho hra stoji za holy ud.
no tak sa mu nedari tuto sezonu a co nemoze sa darit kazdemu by som som ti daco aj napisla ale kaslem na to lebo by sme sa len hadali a to nechcem proste je to tvoj nazor proti mojmu a ja tvoj nazor respektujem ale tak co ved ani Handzusovi a Visnovskemu sa tuto sezonu moc nedari oproti minulima to je skoda :cry:
Tak ale Laco je out uz aspon dve sezony. Zeus hra zastrceny v neproduktivnej lajne. Ale Visna ma fakt SOKUJE!!!
Visna sa prebudi v novom roku :box:
Laco bodoval uz 4 zapasy za sebou.
arek píše:Visna sa prebudi v novom roku :box:
Laco bodoval uz 4 zapasy za sebou.
Příští rok se neprobudí celý tým Kings :wink: , i když je pravda, že poslední 2 matche vyhrály, ale přesto ztráta je již příliš veliká, takže opět bez PO.......... 8) !!!! Mne osobně to hodně překvapuje, protože před sezónou jsem tipoval, že budou hrát rozhodně lépe, dle kádru........ !!!! Asi Crawford stojí za prd........ !!!!
Prebudil by sa uz teraz, keby maju poriadneho brankara. Velmi dobre zahral Calder, vsetkym hlupakom ukazal, ze je dobry hrac....
pred sezonou strasila ta ich obrana hlavne. Len skoda ze nemaju brankara a Crawford nejako nevie zladit utok. Ved mena v utoku maju celkom slusne. Camalleri, Kopitar, Handzus, Frolov...
2981 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS