Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

k tomuto zapasu sa ja nejdem vyjadrovať....škoda reči...gratulujem Ohlund paradne ste nas rozdrvili...hanba devils...hanba :thumbsdown:
:arrow: Parise: Pred Brodeurom som mal rešpekt, hore som mu ani nepálil

Nedávno ste sa sťahovali do novej haly. Čím je štadión Prudential Center jedinečný :?:

Je to krásna hala. Máme tam dve ľadové plochy, pretože štadión má i tréningovú halu. Pri oboch klziskách máme vlastnú šatňu. To je novinka. Nikdy predtým som niečo také nezažil. Náš starý štadión bol priveľký. Bola to jednoducho basketbalová aréna. Táto je hokejová a diváci sú priamo v centre diania. Atmosféra je razom oveľa lepšia.

Existuje okolo Martina Brodeura akási aura :?:

No veru poviem vám, že počas prvej sezóny v Devils som sa tuším ani raz neodvážil vypáliť mu smerom na horú časť tela a hlavu. Bál som sa. Keď s ním ale hovoríte, tak je to absolútne normálny človek. V minulosti som ho obdivoval a teraz som s ním na ľade v jednom tíme. Dokonca som bol pritom, keď vychytal svoje 500. víťazstvo. To bolo skvelé.

Zach Parise bol prvou voľbou Devils v drafte v roku 2003. V 33 zápasoch tejto sezóny strelil 15 gólov a na 20 nahral

Obrázek
dík za članok cepi...theda sa mi troška zda že naši polavili hlavvne ked sme schytali poražku od rangers ,phoenix a aj vancouvru...velmi malo golov sme strelili proti Rangersu a Vancouvru ani jeden čo treba napraviť ...taka ofenzíva aku mame musí skorovať...inak je naš tím stratený...
tak sa nam podarilo zvíťaziť nad Edmontonom...no myslel som že to bude remíza a po najazdoch vyhra edmonton silneho sommal tušaka aj som tak chcel natipovať no takale u mna len malokedy sa stane že tipnem proti Devils čo je možno chyba...teda určite...nebola to celkom jednoznačna vyhra posledný gol sme dali možno len do prazdnej branky...ešte som nevidel highlighty totiž...no ale supera sme prestrielali mali sme od nich o 11 striel viac takže tomusela byť len vyhra...prekvapil ma výkon Garona..dajak extra ho moc nesledujem kedže Roloson je u mna tam na prvommieste a nanho sa sustredujem no ale 30/32 je rozhodne paradne číslo...naš Brodeur si udržal štatistiku nad 90 percent čo ma velmi teší...takže hodnotím zapas za skvelý...
Xtremly good! Brodeur sa shotoutom prepracoval na 2. miesto historickych tabuliek v tomto ukazovateli! Mohol by pokorit rekord este v tejto sezone.
tak proti Floride to musí byť výhra...tím z Miami je síce dobre rozohratý a maju pekne výsledky ale ten naš posledný zapas proti Islanders pre mna veru zahanbujuci musíme napraviť peknou vyhrou prípadne by to mohol byť aj nejaký shutoutík šak Marty...
tak konečne výhra aspon sme sa na dva body o5 posunuli od rivalov proti floride som nič ineho nečakal ako vyhru no a som šťasný ako to dopadlo aj ked to bolo tesne vítazstvo...mohli sme sa oprieť dne so Brodeura ktorý ma pekne čísla 31/33
SUPEEEEEEEEER!!!SHUTOUT!!!!!!!!! tak to bola parada shutout z 36 striel konečne sa to vratilo do spravnych kolají velmi som sa strachoval o tento zapas s Philkou kedže su nepríjemným superom vo šeckom no čiste konto pred domacim poublikom poteší mohli by sme už získať nejaký ten počet fandov už čerta...GO DEVILS GO!!!
Hannu, můžeš mi říci, proč máš v podpise FLYERS a nyní se raduješ z jejich prohry...... :shock: :shock: 8) ?? A jinak, jak můžeš mít v podpise FLYERS zároveň s DEVILS, vždyť tyto 2 týmy se nenávidí a jsou to největší soupeři.......... ??
tak New Jersy tým fandím už dosť dlho je to pomaly už desať rokov to som bol ešte babo do hokeja ale postupne spoznal tím no a voalekdy branil vo Philadelphi ešte tedy Ron Hextall a jeho som mal rad kvoli jeho braneniu a bitkam vid to video v topicu v galerii videii...no Philku som mal zato rad a v sučasnosti ju mam tiež maju super tím od brankara cez obrancov až po utok ale ked dojde k ich vzajomnemu zapasu tak jjasne že držím viacej New Jersy...
ako vidim tak trener nechal Brodeura odpocivat :evil: a do brany sa postavil Weekes.Brodeur bol dobre rozbehnuty tak ho mal nechat chytat aj nadalej ale aj napriek tomu dufam ze sa nam dnes podari porazit Boston. :clap:
veru bolo vidieť...nemali sme Brodeura v brane tak sme prišli o víťazstvo nad tímom nad ktorým sme tuto sezonu dokazali zatial vždy vyhrať tuším v dvoch zapasoch dve vyhry z toho jedna po prdlžení...no čo už..gratulujem Cepi g víťazstvu
mno Hannu, cakal som suverennejsie predstavenie z Vasej strany, ale tak podstatne su 2 body v kapse..po zapase boli urcite obaja superi spokojni..

Obrázek
Obrázek
Obrázek
tak výhra 4:1 mna velmi teší nad Carolinou musíme teraz vyhravať kedže na nas Pittsburg dýcha a im sa darí jeden zapas za druhým vyhrať už su za nami len o jeden bodík...treba udržať víťaznu šnuru takisto...je to velmi vyrovnaný suboj dufam že na konci sa budu diabli radovať:)
veru nechapem prečo s tímom ktorý okupuje spodne priečky myslím konkretne šable dokažeme mi druhý tím v konferencii zohrať tak dramatický suboj...ved oba či kolko ich bolo vzajomných subojov so šablami sme vyhrali len ledva po riadnom hracom čase...no veru ine n tento zapas neviem povedať...ale jasne že výhra poteší :cool: Pittsburg prehral takže sa nam naskok zvýšil na dva body..díky atlanta
Konečne panteri vyhrali!Po 3 prehrách dokázali vyhrať na lade diablov, ked som videl že dali chytať Andersona a Zajac strelil prvý gol zápasu vyzeralo to na dalšiu prehru.
Najväčšie šance panterov mal Zedník, ktorému sa neuveritelne nedarí,v posledných 2 zápasoch spravil z brankárov súpera hviezdy, dnes dokonca 2x nechal Brodeura zažiarit.
Velmi dobrú šancu mal aj Kamil Kreps, ten dokonca na 2-krát neprekonal Martyho.
Ale na začiatku tretej tretiny to prišlo, panteri strelili zásluhou Dvoráka a Bootha 2 goly v rozpetí 77 sekúnd hry.
Anderson už nič za seba nepustil a velmi pomohol k vydretej výhre 1:2.
tak ako ja tak pozeram v teme top players avalable for trade tak kukam že new jersey chce zato dajakeho top obrancu...boli tam spomenutý-Liles,Blake,Foote..no najviac by som samozrejme uvítal v tíme Lilesa...no toho si len tak Colorado podla mna nepustí...potom je tam Blake...to je asik najrealnejšie kedže v LA je absolutne k ničomu no je totalne predražený...a potom ten Foote...no to je dačo podobne ako Blake akurat aj on je dosť užitočný svojmu tímu...a obom aj Blakeovi a Footeovi už tam je dostť vysoký vek takže...
heh kokso som pozeral štatistiky pred par dnami a pozeram že NJ zatial obdržali najmenej golov v konferencii a pozrem sa ešte l lepšie uvidím že takisto najmenej v celej konferenciisme tých golov aj dali :D zaujímava štatistika...
teda dajak sme začali prehravať v atlantickej divízii je už pred nami aj Philka aj Pittsburg ale stale je to najtesnejšia divízia v celej NHL od prveho a posledneho v divízii je rozdiel len 7 bodov...
hehe, mila fanusikovska photo momentka zo zapasu Ottawa - Devils..ze by nastupca Martyho..? :cool:

Obrázek
Devils to ťahaju na vysoke priečky už...j ich pekne sledovať ich tam hore..aj ked stale chýba v tých zapasoch dajaký šmrnc bojujeme o prve miesto v konferencii keby sa nam podaril nešný zapas nad Sharks vyhrať tak by sme sa o5 dotiahli na prvých dvoch...
jj šak jasne ja pochopím nazor vlastne s iným nazorom ako ten že neznašam Devils preto lebo hraju nudný hokej som sa ani nestretol snad...no zaujímave že ten nudný hokej ich ťaha na prve miesto v konferencii...takže netreba Diablov podcenovať
Doufám,že k vám nepude B.Richards . To by mě asi šlahlo :thumbsdown:
tak to by uprimne povedane aj mna...už len preto že bere taký velký plat a bol jednu časť aj posledný v tabulke pravdy ak tam nie je ešte aj teraz ale je na tom mizerne...si myslím že nepotrebujeme zmeny tím je dobre rozohratý sme dokonca momentalne prvý na východe...
Brent Sutter to dokazal. Zname meno co dlho odmietal NHL a drzal sa svojich Red Deer Rebelov teraz so svojim timom kraluje celej konferencii. No a na playoff to je tiez tim ako stvoreny.
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2011 BOSTON BRUINS