Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Asi kaĹľdĂ˝ mĹŻĹľe oÄŤekávat následujĂ­cĂ­ zprávu. GenerálnĂ­ manaĹľer tĂ˝mu Boston Bruins, Peter Chiarelli, oznámil, Ĺľe bÄ›hem jednoho tĂ˝dne nebo dvou udÄ›lá urÄŤitou zmÄ›nu v tĂ˝mu. Spekuluje se, Ĺľe by do tĂ˝mu mohl pĹ™ivĂ©st energickĂ©ho ĂştoÄŤnĂ­ka, kterĂ˝ by oĹľivil ĂştoÄŤnou hru Bruins. Jak se neustále spekuluje, takĂ© by mohl bĂ˝t vymÄ›nÄ›n Brad Stuart, kterĂ˝ je zmiĹ

Obrázek :!: Obrázek

Veru veru, spomínajú sa prestupy Stuarta aj Sturma...Sturm sa teraz za posl. dva mesiace podstatne zlepšil a konečne predstavoval pre Bruins prínos, som zvedavý ako to nakoniec celé dopadne..

tak ja som z tych prestupovych spekulacii pekne zmäteny :roll:
v time medvedov sa spekulovalo, nad brankarskym postom, posilnenim obrany, no a najnovsie som sa docital aj o posilneni utocnych radov..
ja osobne by som si vedel predstavit posilnenie na kazdom jednom poste, ale tym najcitlivejsim, ci najzranitelnejsim miestom budu asi zadne vratka..
hraci Bostonu prichadzajuci do uvahy moznej vymeny:

B.Stuart -) jasna prestupova tutovka;o o tomto hracovi sa spekulovalo uz dlhsi cas, takze je len otazkou, do akeho muzstva si to Brad namieri...

M.Sturm -) v tomto pripade som zostal trosku zaskoceny; v uvode rocnika nenaplnal predpoklady a marne hladal formu v zavere sezony po prichode zo SJ, ale ako spomenul los, uz sa dostava do svojej optimalne pohody, takze tu to vidim na velky :?:

zaujala ma spekulacia, ktora hovori o vymene Andreia Kostitsyna a Davida Aebischera (Montreal) za Brada Stuarta (Boston); to by bol zo strany Bruins urcite krok vedla
pre mna totalne neznamy Kostitsyn (lave kridelko); za Habs ma odohrate 4! zapasy s 0 bodovou bilanciou a 2 - ...
David Aebischer mĂ´ze robit nadalej 2jku v Montreale, nemusi sa kvĂ´li tomu stahovat do Bostonu..

to leci -) Brad Stuart, 27 rocny zadak, pĂ´sobiaci v Bostone 2 sezonu
svoju karieru v NHL odstartoval v sezone 1999/00 v drese San Jose, kde pĂ´sobil 6 sezon; jeho najuspesnejsou "zralocou" sezonou bola s. 2003/04 -) 77Z. - 39B za 9G a 30A; v PO pridal dalsich 6B (17Z) s bilanciou 1+5
v sezone 2005/06 sa po ... trejde stahoval do Bostonu; tu si odkrutil svoju premieru pocas ktorej nazbieral v 78Z. - 43B za 12G a 31A (+/- -8.) (nie zly start), momentalne okupuje 8 priecku v timovej produktivite (2 medzi obrancami) avsak s podstatne mizernejsou bilanciou -) 40Z. - 16B za 7G a 9A (+/- -12)
takto, urcite sa v Bostone najdu aj menej kvalitny borci, zadaci, ale od 3 najlepsieho plateneho obrancu (2 400 000,-) sa caka(lo) podstatne viac
a mozna vymena s Fedotenkom?, pochybujem, Ruslan urcite nepatri medzi podpriemernych hracov, ale na strane druhej ani medzi typy Murray, Savard, ci Lecavalier, St.Louis, no podstata spociva v tom, ze vymena obranca vs. utocnik Boston (vs. Tampa) sa asi sotva zrealizuje
ak Bruins uvolnia Stuarta, budu musiet po nom bez podmienecne zaplatat dieru, ktora je uz v time (a s nim) aj tak dost zretelna..skĂ´r mi pripada realnejsi prestup do Edmontonu za ... :wink:

nech to uz dopadne akokolvek, nech to uz mam(e) za sebou, ale prekvapivu vymenu citim vo vzduchu (a nielen v tomto time.. 8)

Stuart pojde! Ale cez plexisklo! Je to mimoriadne surovy hrac, to, ze sa velmi nezapaja do pastnych vymen, nic neznamena, jeho styl hry je nezlucitelny s pojmom ladovy hokej.

tak díky cepi, ale trochu pochybuju jestli bych ho chtěl, jeho plat :( jeho čísla, no nevím, v San Jose měl čísle dobré, tobych ho bral, ale u vás se mu tak nedaří :?

Lecavalier-number4 píše:tak dĂ­ky cepi, ale trochu pochybuju jestli bych ho chtÄ›l, jeho plat :( jeho ÄŤĂ­sla, no nevĂ­m, v San Jose mÄ›l ÄŤĂ­sle dobrĂ©, tobych ho bral, ale u vás se mu tak nedaří :?
a preto Obrázek Brad

je urcite zaujimave, ze Sturmi + Boyes sa objavuju ako mozne "obete" vymeny; nie tak davno prisli vymenou zo SJ za Thorntona a hla..navyse dalsi prestupovy clen do partie W. Primeau taky tak neoslnuje, fakt skvela robotka pan ex_O´Connel.. :evil:
Montreal Canadiens vs. Boston Bruins a ich rivalita sa presunie na vychodne pobrezie Kanady uz tuto jesen; tieto dva timy odohraju pripravne stretnutie medzi sebou 23.9.2007 v Halifaxe, v hale Metro Centre.

Halifax hosti exhibicne zapasy tĂ­mov NHL uz roky a hore uvedene kluby tam odohrali zapas v roku 2002; prvy zapas, ktory odohral Boston v Halifaxe bol v roku 1970..

cepi: Ty sa rozculujes nad Sturmom, ktory aspon tu a tam daco zahra, ale co mame vraviet my v Chicagu po takmer DESATROCI!!! Zlych vymen? Vy tam mate aspon Savvyho! Mne nic nehovoril az pokym neprisli jeho skutocne velke kroky v Calgary, ale to uz odtial odchadzal. Bol to skvely nakup. myslim, ze vas moze dostat daleko. Prezrad, aku dlhu zmluvu podpisal?

tak v rychlosti chorche, buducim tyzdnom sa vyjadrim trosku podrobnejsie

Savy podpisal na skvelych 5 rokov :!:

mam tu jeden veelmi zaujimavy clanok, i ked riaadne fuzaty (datum vydania 3.7. 2006 :) ale stoji za to precitat si ho -) Najvyšší sa stal "medveďom"...link -) http://www.denniksport.sk/clanok?id=10208&idKat=3

chorche píše:cepi: Ty sa rozculujes nad Sturmom, ktory aspon tu a tam daco zahra, ale co mame vraviet my v Chicagu po takmer DESATROCI!!! Zlych vymen? Vy tam mate aspon Savvyho! Mne nic nehovoril az pokym neprisli jeho skutocne velke kroky v Calgary, ale to uz odtial odchadzal. Bol to skvely nakup. myslim, ze vas moze dostat daleko. Prezrad, aku dlhu zmluvu podpisal?

Chicago tretie najvecsie mesto juesej a nevie urobit poriadny rooster. co je toto. Este maju aj smolu kupia Handzusa a on sa im zrani. Cele je to o houne. Inac dresy su extremne podcenovany faktor uspesnosti. podla mna dresy hraju dost slusnu incentive ulohu co moc ludi nevidi. Indian je sice pekny ale nie je to nic dynamicke progresivne ako napriklad Sabres, ti to zmenili znamenite. stary indian to je jak stary dedo co ledva vladze chodit. Toto mi vela ludi bude oponovat ale podla mna dresy su dost dolezity a necakany faktor co vplyva na vykony.

Obrázek vs. Obrázek 3:1 :(

dĂ´lezite stretnutie diviznych superov sa zacalo o 21.00 (sec) a prinasavame Vam z neho "txt_live prenos" :wink:

slovensky hokej bude reprezentovat zaujimava = obranna trojica hracov; Andrej Meszaros na strane domacich a na strane hosti "slovenske aifelovky" Mililan Jurcina + Zdeno Chara

play by play

1.tretina (0:0 shots and goal 10:10)

1. tretina skoncila bez golov, na oboch stranach dvojica vylucenych hracov, ale vyhoda o jedneho muza, neznamenala pre jeden, ci druhy tim golovou radovanku
ciste "1.tretinove" konto si na oboch stranach drzia R.Emery (Ottawa) vs. T.Thomas (Boston)
medvede hraju do tychto chvil sa s favorizovanymi senatormi vyrovnanu partiu
z nasich sa v 1.tretine "presadil" Milan Jurcina a to 2 minutovym pobytom na lavicke hanby.. Zdeno Chara sa prezentoval 1 streleckym pokusom

2.tretina (0:0 shots and goal 14:3)

cas 05:36 vyluceny hrac Bruins G.Murray, Ottawa vsak tuto presilovkovu prilezitost opät nevyuzila a tak stav zapasu zostava nadalej bezgolovy
cas 13:24 na trestnu lavicu putuje hrac Bostonu P.J.Axellson, v poradi 2 presilova hra pre Ottavu (celovo 4) zatial neprinasa domacim vytuzene golove ovocie, hraci Bruins sa do tejto chvile uspesne brania, aj vdaka zakrokom T.Thomasa
cas 16:30 dalsia z presilovkovych moznosti domacich, 2 min inkasuje G.Murray
hraci hosti sa aj do tretice uspesne ubranili a po 2.tretinach drzia v Ottawe velmi nadejny stav, aj napriek vyraznej streleckej prevahe domacich (14:3), ktora sa vsak odzrkadlila najmä vdaka ich 3 presilovym hram; zaverecna tretina bude mimoriadme zaujimava, dramaticka..
Milan Jurcina zaznamenal 1 strelecky pokus

3.tretina (shots and goal 12:17)

02:17 Obrázek PATRICK EAVES, Wrist Shot - Assists: JASON SPEZZA and ANTOINE VERMETTE (1:0)

cas 02:46, vyluceny domaci hrac (Vermette). medvede maju vyhodu presilovej hry; Boston nevyuzil presilovu hru a v zapäti inkasuje

07:48 Obrázek CHRIS NEIL, Slap Shot - Assists: PETER SCHAEFER and TOM PREISSING (2:0)
08:44 Obrázek GLEN MURRAY, Slap Shot - Assists: ZDENO CHARA (2:1)

hraci Bruins sa Murrayovym golom vratili do zapasu a 10 min. pred koncom stretnutia je vsetko otvorene; o prevahe Bruins v 3 tretine svedci aj momentalny pomer striel (6:11)
cas 18:57, velmi dĂ´lezity momen 1 min. pred koncom stretnutia, ma Boston vyhodu pocetnej vyhody, navyse, Thomas opusta branku a tak Bruins maju vyhodu o 2 hracoch, idealna prilezitost na vyrovnanie..

19:14 Obrázek SHG - ANTOINE VERMETTE, Slap Shot - Assists: none (3:1)

senator Vermette golom do prazdnej branky pochovava bodove nadeje Bruins; skoda, bol to vyrovnany zapas, k bodiku chybalo malo..

shots and goal

Ottawa: 36 (10-14-12)
Boston: 30 (10-3-17)

3 stars:

D.Heatley
R.Emery (30 saves)
T.Thomas (35 saves)

Attendance: 19846

Slovaci v akcii:

Andrej Meszaros (0+0) -) 21:12 (cas straveny na lade) - bez streleckeho pokusu - 1+ bod
Zdeno Chara (0+1) -) 29:04 -) 3 strelecke pokusy
Milan Jurcina (0+0) -) 7:01 -) 1 strelecky pokus -) PIM: 2 min. - 1- bod

photos:

Obrázek Obrázek

za sledovanie txt_live prenosu Vam dakujem a niekedy opät do videnia 8)
s prianim prijemneho zvysku vecera prehrou sklamany cepi Obrázek

next: Obrázek vs. Obrázek
zapas ako kazdy iny = nesmierne dĂ´lezity... :!:

pekne cepi, mna vsak zaujima ako hraju nasi, este to by si mohol pridat :cool:

cepi: tak tu máme dalšie derby.Som zvedavý, ako si dnes povedie Chára a spol, v bránení Jágra.Po tej pauze, ked vynechal All -Stars Game, si Jágr oddýchol a plný chuti do hry, chce priviesť Rangers do play off. :wink: .

to chceme milos aj my :!: dufam a pevne verim, ze sa Zdenovi podari udrzat JJ na bezbodovej uzde..my berieme len nevyhnutne a tak prepotrebne 2 body :!:

v branke Bruins sa opät predstavi T.Thomas, ktory v predchadzajucom suboji proti senatorom podrzal svoj tim

Obrázek

cepi píše:to chceme milos aj my :!: dufam a pevne verim, ze sa Zdenovi podari udrzat JJ na bezbodovej uzde..my berieme len nevyhnutne a tak prepotrebne 2 body :!:
cepi: tak Jágra Chára a spol ubránili.Ale konečne sa presadili ,aj iné útoky okrem 1.Žiarila najmä 3 útočná formácia Prúcha,Cullen a Ortmayer ,ktorý zaznamenali po 3 body a zaslúžene boli vyhlásený 3 hviezdami stretnutia.No a Lundqvist, chytal výborne. :cool:

Obrázek vs. Obrázek 1:6 Obrázek

preview: ...bez komentara...

video highlighty daju odpoved..

:arrow: Prucha 1 goal (obrana..?)

:arrow: Prucha 2 goal (obrana...?)

:!: pri tomto ... gole si dobre vsimnite hraca Bruins s c.22 S.Donovana -) nevedel som, ci sa mam smiat, ci plakat.. :arrow: Rozsival goal

:arrow: Shanaham goal (great goal)

a na samotny bolavy zaver, malicke pohladenie, nieco pre fajnsmekrov trvdych hitov :arrow: HITS Chara vs. Jagr

the end...

..bez komentara..

od zapasu k zapasu je to horsie...treba ziskat niekoho schopneho do obrany,alebo do brany... :x

Zdeno je jednoducho v Hitoch uzasny a tak ako povedal Savard, "Chara je monstrum cesta okolo neho nevedie" tak o tom sa presvedcil aj Jagr :juchu:

Obrázek vs. Obrázek 7:1 :neja:

preview: opät budem strucny, som rad, ze Bruins inkasovali dalsi debakel, aby si (poniektori) hraci konecne uvedomili o co sa to hraje a ze neradno je hazardovat s tradicnou znackou menom Boston Bruins
tak ako sa na to nemĂ´zem pozerat ja, dvojnasobne sa urcite kade tade krizia oci aj samotnemu vedeniu medvedov, takze je na case poriesit pred velkonocne upratovanie..do 27.februara by to malo byt vybavene; snad este budeme PO zit..

1:6, 1:7, ze by nasledovala 8..? :?: urcite nehrozi, no snad sa do brany postavi Timmy..

:!: HOT MESSAGE :!:

Milan Jurcina opusta Boston Bruins..

To mas skade som to nenasiel nikde (teda az tak moc som nehladal). Akurat viem ze manazer ponuka zaujemcom Stuarta, Sturma a Boyesa. Plus povolany nejaky mlady cech David Krejci z Providence.

tak opušta, no ono sa to uvidí ja so mčítal toto
V Bostone uvažujú nad výmenou Jurčinu

Vedenie klubu zámorskej hokejovej NHL Boston Bruins sa pravdepodobne pokúsi vymeniť slovenského obrancu Milana Jurčinu. Podľa bostonských médií Bruins informovali zvyšných 29 klubov NHL, že by chceli počuť prípadné ponuky za 23-ročného rodáka z Liptovského Mikuláša.

"Nebudem to zatiaľ komentovať," uviedol generálny manažér Bruins Peter Chiarelli, ktorý má s blížiacim sa termínom na koniec prestupov v NHL čoraz viac práce: "Absolvoval som viacero rozhovorov a vybavil som aj mnoho iných telefonátov. Povedal som, že by sme radi urobili nejakú výmenu a to vyvolalo záujem z iných strán."

Jurčina sa pevnou súčasťou kádra Bostonu stal v minulej sezóne, keď odohral svojich prvých 51 stretnutí v NHL. V tejto sezóne nastúpil dobre stavaný obranca na 39 duelov, v ktorých dal 2 góly a na 1 prihrával.

Ano je to na tejto urovni ze Boston ho ponuka a caka na pripadnych zaujemcov. Ale myslim ze to plati o vela hracoch Bruins okrem hlavnych hviezd Bergeron, Kessel, Savard, Chara a Alberts.

Kurnik ja sa k tomu clanku na Boston Globe "As Chiarelli fishes around, Jurcina is the bait" neviem dostat, maju tam nejaku chybu na stranke.

EDIT

No konecne.
http://www.boston.com/sports/hockey/bru ... ruins+news

Ale ved je to prelozene aj na hokejportali. Tri kluby priznali jednania o konkretnych menach. Len ten 27 rocny !! Czech blue liner !! ma zaujal.

Český útočník David Krejčí čakal na tento moment dlho. 20-ročný hráč Bostonu totiž v súboji proti Buffalu nastúpil na svoj prvý zápas v NHL. Premiéra to ale bola krátka a bolestivá.

Krejčího povolali z Providence v AHL po tom, čo Boston umiestnil na waiver listinu Jeffa Hoggana. Jeho debut už ale horšie dopadnúť nemohol. Boston prehral s Buffalom 1:7 a David skončil päť minút pred koncom prvej tretiny. Práve vtedy ho totiž pred bránou narazil Adam Mair a Krejčí bol chvíľu neschopný pohybu. Na striedačku sa neskôr dostal za pomoci Brada Stuarta a trénera Dona Del Negra.

“KaĹľdĂ˝ hráč dĂşfa, Ĺľe jeho prvĂ˝ zápas v NHL bude normálny a odohrá ho do konca," povedal David, ktorĂ˝ strávil na Äľade len 2:07 min. "Nikto nepredpokladá, Ĺľe skonÄŤĂ­ uĹľ v prvej tretine a zápas dopozerá v televĂ­zii v šatni. Bolo to pre mĹ

Bruins potrebuju nejaky momentalny impulz nejaku zmenu pretoze su vo velkej krize ale hra o playoff nie je stratena. Mali by si sadnut na pivo, alebo zmenit dresy (tie s medvedom dat) alebo proste nieco. Zdeno ako kapitan tiez nie je zrovna nejaky burcujuci recnik skor taky flegmatik.

debil: No, daco na Tvojej prezyvke bude. Asi si nevidel vyvoj loga Hawks. Je prijemne, z Indiana vyzaruje skusenost, rozvaha a odhodlanie vyhrat bitku. A vyzeral aj PODSTATNE starsie, toto je taky zrely muz s CIERNYMI vlasmi, cize schopny hrat hokej, nie nejaky sedivy starcek. Prepac, ale Buffalo ma skarede logo. Najkrajsie boli este tie bizony a sable v modrom poli. Roster je perfektny, ale ako si spravne poznamenal, stale sa im niekto zrani! A to by som nazval pruser roka. Bodka. BOSTON: Vazeni, Jurcina je lamer, mozno si ho v NHL vazia viac, ale on je klen velky kus chlapa a s tymi holejovymi kvalitami som si nie isty! Ani trochu! Poslat ho von? Preco nie. Co je take uzasne na Albersovi? Hej, Stuarta chcu vsade mozne. Mne osobne nevonia. Ale ako hrac je zaujimavy. Dokonca prebehla netom informacia, ze aj Boyes moze byt k dispozicii, dokonca za draft! No, Bruins snad nie su hlupi a nepustia ho len tak, to by bol bud vysoky draft, alebo skutocne sikovny chalan....
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS