Posielam staršie Inside Hockey HNIC, každému do príslušného topicu.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
CHICAGO BLACKHAWKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
sob 13. srp 2011 05:24
WOW..tieto(TOEWS) som nevidel,alebo nepamatam ?
parada,thx.
sob 20. srp 2011 00:13
Ouuuuukejjjjjjjjj..
Salak je uz v Chicagu a pripravuje sa na kruty boj o post numero dos....pokial nevyhra poziciu 2-ky,pojde v pohode hrat na farmu :frajer2: to sa mi velmo paci.
Nakoniec sa moze moze stat,ze budeme mat 3 jednotky
Salak je uz v Chicagu a pripravuje sa na kruty boj o post numero dos....pokial nevyhra poziciu 2-ky,pojde v pohode hrat na farmu :frajer2: to sa mi velmo paci.
Nakoniec sa moze moze stat,ze budeme mat 3 jednotky
sob 20. srp 2011 00:46
Tak..ja by som nebol sklamany vobec,hlavne nech sa nam dari,nech je v brane ten najlepsibrainfck píše:Jo, taky bych se tomu nedivilPopradcan píše:Nakoniec sa moze moze stat,ze budeme mat 3 jednotky
U nás se na brankáře trochu peče, tak uvidíme, kdo se bude smát naposled. Ale musím přiznat, že by mě zklamalo kdyby z té trojice byl nejlepší Emery.
Sledujes Johana Mattssona ? ten chlapik tu zachytal vynikajuco vo svedskej repre,brali sme ho v 7mom kole
MATTSSON is a heavy favourite to play for TEAM SWEDEN at the World Junior Championships in Alberta at Christmas.The Huddinge, Sweden native, led the SWEDISH SUPERELITE JUNIOR U20 LEAGUE in goaltending during the 2010-11 season with a .930 save percentage. “Johan is regarded as one of the top 19 year-old goaltenders in the world and our fans will enjoy watching him perform this season.”

Cerstve z prospect training campu 2011 Chicago...ten chlap je gigant..Height: 191 cm Zdeno Chara (2.06 m)
sob 20. srp 2011 02:29
sob 20. srp 2011 03:35
WOW, I really wish I could have been at the Old stadium at one point in my Life. I hope someday the UC will roar as loud and as passionate as the old Barn.
Amen...
Tak samozřejmě, ať je tam ten nejlepší, ale prostě fandím tandemu Crawford - SalákTak..ja by som nebol sklamany vobec,hlavne nech sa nam dari,nech je v brane ten najlepsi ..urcite s tym budes suhlasit..
Sledujes Johana Mattssona ? ten chlapik tu zachytal vynikajuco vo svedskej repre,brali sme ho v 7mom kole ...
Jméno Mattssona jsem párkrát už slyšel, ale fakt nevím jestli z něj něco bude (nebo kdy z něj něco bude viz. Crawford). Uvidíme, ale vývoj brankáře to je zapeklitá věc, takže radši si od něj nic neslibuju. :ja_neviem:
Rozhodně by se do budoucna hodil další borec, co by dělal konkurenci a nutil naše gólmany na sobě pracovat.
pon 22. srp 2011 01:18
Niklas Hjalmarsson
Viktor Stalberg
John Scott
Marcus Kruger
Dylan Olsen
Jeremy Morin
Jimmy Hayes
Sa od zajtra zucastnia training campu v klube HC Lugano,ktory potrva tyzden,okrem nich boli pozvany aj Jashin a brankar Khudobin..
Lugano trenuje Barry Smith,stary priatel naseho GM Stana Bowmana.
Viktor Stalberg
John Scott
Marcus Kruger
Dylan Olsen
Jeremy Morin
Jimmy Hayes
Sa od zajtra zucastnia training campu v klube HC Lugano,ktory potrva tyzden,okrem nich boli pozvany aj Jashin a brankar Khudobin..
Lugano trenuje Barry Smith,stary priatel naseho GM Stana Bowmana.
úte 23. srp 2011 04:34
Duncan Keith

stř 24. srp 2011 00:49
OMG
stř 31. srp 2011 02:58
Maro idesguillaume píše:Chicagu to uz dlhsiu dobu nejde. Tento rok vypadnu dokonca i z PO. 10-14 miesto.
Ze tentoraz vypadneme..dokonca aj z POs?,akoze vypadneme aj z NHL?
Tvoje odborne vlozky zboznujem
PS: Od teraz sa radsej pozeraj cez kukatko na dverach,keby si tam nahodou uvedel ksixt Carcilla ,neotvaraj
stř 31. srp 2011 03:40
Moj prvy training camp,ktoreho som sa zucastnil a kameroval,pred tym to bolo zakazane 
Su tam zachyteny vsetci hraci,ktory museli odist po vyhre SC
,dokonca trening viedol Savard,ktory bol po par zapasoch v regular sezone vymeneny za JQ,prvy training Campbella a dalsie zaujimave veci ,ktore som si vsimol az po 3 rokoch
Havlat
atd...
Su tam zachyteny vsetci hraci,ktory museli odist po vyhre SC
nhl.cz: Chicago podepsalo roční smlouvu v nespecifikované výši s útočníkem Brandonem Segalem. Osmadvacetiletý hokejista v minulé sezóně střídal první tým Dallasu s farmou Hvězd v Texasu. V NHL má Segal odehráno 92 zápasů za Tampu Bay, Los Angeles a Dallas.
Tak další přírůstek do týmu. No moc o něm nevím, ale co jsem ho viděl hrát těch pár zápasů, tak se mi celkem i zamlouval. Na farmě/HS/ve 4. útoku se určitě nějak uplatní.
Tak další přírůstek do týmu. No moc o něm nevím, ale co jsem ho viděl hrát těch pár zápasů, tak se mi celkem i zamlouval. Na farmě/HS/ve 4. útoku se určitě nějak uplatní.
sob 03. zář 2011 03:07
Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh..konecneGetzo5 píše:Taký nevýrazný 4th liner, ale určite nie kontraproduktívny. Osobne mi tam viac rezal Wandell. Podpis aby sa nepovedalo, tým sa nikdy nič neskazí. Prinajhoršom si svoje odohrá v AHL.
EDIT: Hráči už makajú aj na ľade?![]()
Videl som ho tiez v par zapasoch,dokonca som ho mal aj v yahoo,ma dobru strelu,Seagal je ou-kej ,nieco sa chysta...TREJD
pon 05. zář 2011 03:53
sob 17. zář 2011 22:33
Chicago Blackhawks training camp 2011:
Carcillo rozhovor v prestavke.

Carcillo v praci

Kaner.

Salak..

Bracho Jonathana..

Nice....
Carcillo rozhovor v prestavke.

Carcillo v praci

Kaner.

Salak..

Bracho Jonathana..

Nice....
ned 18. zář 2011 11:13
Ano,ale v druhej tretine sa ukludnil...dovolil si len k prospectom...v satni musel dostat dohovor..leo píše:Ten idiot se už stačil dát do krížku se spoluhráčema?![]()
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé