Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No na nhlpro.cz bol celkom zaujímavý článok, že nám do mozaiky chýba prvotriedny obranca. Zčasti súhlasím.
Lemaire skoncil ako trener :!:

Uz je to oficialne.

http://tsn.ca/nhl/story/?id=319538
chvala bohu.. :good: :good: len nech nahrada stoji za to
tak jsem se zase dostal k netu po dlouhé době...no sezona nám skončila tak jak jsme bohužel zvyklí :-(
Letos jsem fakt finále konference s takovým týmem viděl!! a zase nic :eek2:
no někdy rozepíšu muj pohled na sezonu až budu mít víc času
co se týče Lemaira...Děkuju mu za SC ale chci aby už přišel nějaký ofenzivnější trener jelikož si myslím že utok nemáme nejhorší a za Suttera jsme hrali parádní zápasy
no nic tak později napišu co si myslím o sezoně ale megaton a dunim to shrnuli vcelku tak jak to je :)
NJ fans - celou ZČ jste se tu tetelili blahem, jak nad výsledky, tak předváděnou hrou, pak Vám nevyšlo 1 kolo PO, navíc s extrémně silným týmem a najednou bylo všechno špatně, Lemaire to jen se svým týmem maskoval, ve skutečnosti to nefungovalo atd., zajímavé, jakým směrem se ubírají myšlenky fandů, kteří měli velká očekávání a skutek jaksi utek.

Jinak jsem zvědav kdo Lemaira nahradí, letos jste určitě nevypadli tak brzy kvůli němu, spíše by jste měli být nasraní na hráče-lemry !!!!
Tocchet... jasná volna :good: :lol:
ENGLAND-PHILLY píše:NJ fans - celou ZČ jste se tu tetelili blahem, jak nad výsledky, tak předváděnou hrou, pak Vám nevyšlo 1 kolo PO, navíc s extrémně silným týmem a najednou bylo všechno špatně, Lemaire to jen se svým týmem maskoval, ve skutečnosti to nefungovalo atd., zajímavé, jakým směrem se ubírají myšlenky fandů, kteří měli velká očekávání a skutek jaksi utek.

Jinak jsem zvědav kdo Lemaira nahradí, letos jste určitě nevypadli tak brzy kvůli němu, spíše by jste měli být nasraní na hráče-lemry !!!!
Já jsem nikdy nepsal něco proti Lemairovi protože k němu mám respekt a to celkem velký
No a že jste extrémně silný tým ? :D to ani ne to spíš někteří naši hráči to měli extrémně v pi**.... jako nástupce nedokážu odhadnout kdo přijde ( možná bych dal šanci MacLeanovi)
PS: že by Kovy do Rangers :D .... Na jednom foru prý někdo psal že potkal Kovyho na manhattanu v restauraci a když Kovy odcházel tak na něj zařval "Zůstaň v NJ" a Kovy "this is the place to be".
Jakpak to asi Kovy myslel? :D
Popradcan píše:Lemaire skoncil ako trener :!:
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
sezona sa da hodnotit ako jasne neuspesna..pred nou neboli take velke ocakavania..sam som po letnom oslabeni(madden,gionta) cakal postup do PO z nizsich pozicii. do timu sa mali zapracovat mladí hraci,co sa z casti podarilo. bergfors sa chytil a plnohodnotne(bodovou produkciou) nahradil giontu, taktiez fraser v obrane, zharkov v utoku(ked v lete na sebe zamaka tak nepochybujem ze nastalo 1.tim) skusenosti zbierali halischuk,corrente a na skok eckford, palmieri, davis..tiez sa chytil bitkar pl3. tolko mladych hracov nebyva u nas zvykom ale ja som len rad..lenze po prvej polovici sezony sme viedli nhl s polkou tímu z lowellu.. takze po navrate zranenych hracov sme vsetci cakali nejaky vacsi vysledok..(vieme co prislo) aj lou,ktory obetoval dost za ilju..z hladiska konecneho vysledku sme na tejto vymene prerobili,ale aspon sa zvysil vdaka iljovi zaujem o tím(a je mizerna sanca ze u nas podpise-vtedy by ta vymena nebola marna,co pochybujem) s odstupom casu z tej vymeny mozem byt rad akurat za zbavenie sa oduyu, ktory bol drahy a hral zle..a luto mi je za bergforsom,ktoreho som si oblubil a fandim mu nadalej v atlante.. niesom moc za radikalne zmeny,ale niektorí hraci si nezasluzia dres devils( hlavne za to co predviedli v PO) a lou by mal spravit nejake opatrenia.. a hlavne vybrat spravneho trenera :yes:
ted dam svoje hodnotenie hracov:zatial len obrancovia a brankari..na utocnikov sa hecnem inokedy)

Brankari:
Martin Brodeur: cap hit:5,2 mil do 2011
77 zap.,45 win, 25 preh, 6 otl., 2.24 gaa, 91.62%, 9 so
Tak co k martymu? Nominacia na vezinu svedci o jeho sezone..po prvej polovici by som mu ju aj dal,ale ako odisla forma tímu,tak klesali aj jeho cisla(ktore su aj tak impozantne) tento rok ale stratil formu v najnevhodnejsom case prenho a na dobu na aku nie sme unho zvyknuty..nie som zastanca nazoru ze kvoli poctu zapasov potom nechyta dobre v play off, ale radsej uz o 15 menej pokial by mu chrbat kryl mlady talent a zbieral skusenosti.. buducu sezonu by vraj mal byt dvojkou McKenna, takze v takomto pripade ocakavam rovnaku porciu zapasov ako tuto sezonu.

Yann Danis: cap hit: 0,5mil-ufa
12 zap., 3 win, 2 preh, 1 otl., 2.06 gaa, 92.27%, 0 so
K Yannovi neni toho vela co napisat..chytal malo ale ked chytal tak bol spolahlivy az na jeden zapas co si pamatam. V podstate by som ho v time videl rad aj o rok.

Obrana:
Paul Martin: cap hit: 3,833 -ufa
Zap:22 G:2 A:9 PTS:11 PIM:2 +/-:10
Paul je jednoznacne nas najlepsi obranca..skoda zranenia, ktore sa zle liecilo a nestihol olympiadu. V podstate sme celu sezonu hrali bez neho. Zo zaciatku sezony mal problem zvyknut si na styl lemairovej obrannej hry a v pare s oduyom im to vobec ale vobec neslo.potom sa zranil. Po navrate spravil v 12 zapasoch 9 bodov a v statistike +/- stupol na 10 aj ked predtym bol v minuse. Ukazal aky je pre devils cenny. Nemyslim ze by bol v inom time tak ceneny,hlavne ked je to nas jediny elitny obranca..problem ako vzdy unho je jeho strelba-pomala a slaba a hra do tela..zatial s nim lou nerokoval ale ako som pisal na tych 4-5 rokov by som mu 20 mil dal.

Andy Greene: cap hit: 0.738 – 2010
Zap:78 G:6 A:31 PTS:37 PIM:14 +/-:9

Tohto obrancu mam moc rad uz od minulej sezony.Sice som netusil ci je to ofenzivny bek ci defenzivny( kazdy zapas hral inak a dost kiksoval). Tento rok mali nanho robinson so stevensom vyborny vplyv.. sezonu zacal ako 7 bek,ale potom dostal sancu a uz ju nepustil z ruk. Pri absencii Martina to bol on co zo zadu podporoval nasu ofenzivu. Viem ze tie vykony z prvej polovice sezony uz nezopakuje zrejme nikdy, stale sa mi pacilo to co predvadzal. Hral tazke minuty a to proti naj hracom supera.. Pre mna za ten plat velke prekvapenie a som rad ze ho na rok este mame.. obranca do 2 def paru ako vysity.

Mike Mottau: cap hit 0,762- ufa
Zap:79 G:2 A:16 PTS:18 PIM:41 +/-:4
K motakovi..nemam ho vobec rad. Tento rok nas najvytazovanejsi obranca!!!!
Ako sa k nemu vyjadril lemaire..tento chlap sa snazi,jeho problem je variabilita hry..stale hra rovnako,ci je na lade superov 1. alebo 4. utok....s tymto suhlasim,tento hrac fakt maka,skusa to.ked treba rozohravat,ujme sa toho,ked treba pritvrdit tak tiez,problem je ze na to nema schopnosti. On aj je pri puku vcas,len vzdy z opacnej strany, proste motak...cely zapas hra dobre , len k tomu treba pricitat vzdy 3 zufale straty puku superovi do cistej golovej sance.. po navrate Martina mu minuty klesli,aj zodpovednost a uz tolko nechyboval..solidny 6 bek, ale nie pre naš tím buducu sezonu.

Colin White: cap hit: 3 mil -2011
Zap:81 G:2 A:10 PTS:12 PIM:46 +/-:8
Colin je uz inventar tohto tímu..typicky stay at home defenseman.
V obrane viac menej spolahlivy,ale s motakom narobili asi najviac chyb.. jeho povestne neskore vypady proti superovi, rovnajuce sa jeho prepadnutiu, sa ku koncu sezony zintenzivnili. A je strasne pomaly.. ak nastane posilnenie obrany,pre mna jasny adept na presunutie do 3 obranneho paru.

Bryce Salvador: cap hit: 2,9 mil – 2011
Zap:79 G:4 A:10 PTS:14 PIM:57 +/-:8
K bryceovi asi tolko co k whiteovi,spolahlivy zadak, len dost pomaly. Tento rok odohral u nas asi najlepsi a mne sa pacil. Mal aj par zlych momentov,dal si asi 3 vlastne goly a rozohravka nic moc(ta sa od neho ale necaka). Napriek dobrej sezone by som ho vymenil za draft. Vek uz ma ale aj hodnotu a na jeho mieste by mohli dostat sancu nasi mladici.

Mark Fraser: cap hit:0,5 mil – rfa
Zap:61 G:3 A:3 PTS:6 PIM:36 +/-:3
Dost velke prekvapenie tuto sezonu..ked ho naposledy skusali v nhl tak zlyhal a nezdal sa byt pripraveny,ale 3 roky makal a je to vidiet..snad nam v nom vyrastie novy white.. zaciatok sezony mal skvely,ale ako sa timu nedarilo,porobil mnozstvo chyb a doveru lemaira si uz moc neziskal. Hral potom naozaj malo minut,aj vo vydarenych zapasoch.. k nemu este..ze sa zo 2 krat pobil(tak ako Salvador) a veruze nesklamal..pre mna by ale mal mat v time buducu sezonu pred nim miesto corrente..v kempe sa ukaze..

Anssi Salmela: cap hit: 0,612 – 2010 (rfa)
Zap:38 G:2 A:6 PTS:8 PIM:22 +/-:-1
Prisiel vymenou.vlastne sa vratil..mam ho rad, ale nemyslim ze bude nejak prospesny .6-7 bek byt moze.. kedysi mal byt nasim novym rafalskim..mozno z neho robinson so stevensom nieco vydoluju..nie je drahy a ktohovie co bude..vlastne tento rok ked hral nehral horsie ako oduya(co nieje moc utecha).

Skoula-(ufa) mne sa pacil.pochybujem ze bude podpisany u nas,ale na nhl stale ma.. co som cital vraj kiksoval v pitt aj u wild, tak u nas bol len obcas mimo poziciu, inak fajn.

Corrente- zmluvu ma aj na bud sezonu..,chcel by som ho vidiet v prvom time nastalo..je mensi,ale tvrdy. Zda sa ze tuto sezonu poriesil problem s agresivitou a v tom co ukazal(ci ako bek tak ako utocnik v 4 lajne) sa mi moc pacil. Snad buduci pilier obrany devils(stevens ak u nas ostane ho vycepuje)

K murphymu neni co dodat,ten na to nestacil, Eckford,by mohol dostat par sanci tiez buduci rok( rfa)
Brodeurovi odešla forma na PO ??? Ty bláho, vy máte v týmu více Brodeurů? Protože ten Brodeur, které jsem viděl v letošní PO, byl rozhodně nejlepší hráč vašeho týmu a hlavně v zápasech ve Philadelphii chytal skoro až zázračně a to ho obrana zrovna moc nepodpořila....
a je tam napisane niekde ze mu odisla v PO?? narazal som na olympiadu..pretoze si mohol vychytat zlato a nie ho vysediet na striedacke :) v PO chytal paradne a hlavne v 3 zapase nas drzal v hre, ale to som uz pisal predtym....
Dunime popsal jsi to pěkně ze vším souhlasím akorat mě se nějak v poslední době znelíbil White. Přijde mi že hraje nějak měce kdysi to řezal víc a tvrdá hra by měla být jeho největší předností protože kreativitu založit akci u něj celkem postrádám no a v tom je problém že snad kromě Greena a Martina nemáme beka co umí rozjet pořádně akci !!! v PO byl krásný příklad rozdílu mezi takovým Greenem a Mottauem.... Greene nikdy nepanikařil a i pod tlakem s totálním přehledem vyvezl puk za červenou a nahodil nebo rozehral prostě perfektní práce!! Kdežto takový Mottau to všechno je*al po mantinelu což je v poho ale ne když mám čass něco vymyslet!! o Martinovi se bavit nebudu to napsal dunim pěkně..... Mottau a White by mi nechyběli!! Salvadora mám rád a Fraser se mi letoss zamlouval taky!! o Correntem se bavit nebudu to už asi všcihni víte že to je můj kůň :)
Marty v PO podal stabilní výkon si myslím ....podle mě dokáže (dokázal) chytat líp
martine tak white sa ani mne nepozdava..v porovnani so salvadorom bol tuto sezonu urcite horsi.. tiez ale treba brat ohlad ze hral s mottauom..len kvoli tomu ze on je celozivotny devils hrac, tak vidim ze by mohol odist salvador..pri predpokladanom posilneni obrany by jeden z nich hral 3 obranny par co je zbytocne zaberanie miesta mladikom,kedze taky fraser ukazal ze dokaze zahrat minimalne rovnako...

ted dam aj tych utocnikov:

Utocnici:

Zach Parise: cap hit 3.125 – 2010 (rfa)
Zap.: 81 G: 38 A: 44 B: 82 PIM: 32 +/-: 24
Zach je nas najlepsi hrac(pre mna osobne dokonca druhe naj lw kridlo v nhl po oveckinovi). Snad buduci kapitan devils. Tento hrac ide kazde striedanie naplno, niekedy je to az neskutocne, kolko ma energie. Skvely korculiar a skvele vedenie puku..radost ho sledovat. jeho strelba je jeho najvacsou slabinou..ale na tom sa da zapracovat .. na svoju postavu dokaze ustat mnozstvo subojov pri mantineloch(to ma asi po giontovi) Dokazal ze minula sezona nebola nahoda..bol tahunom ofenzivy a zaberal aj v zadu..komplexny hrac. Lou by ho mal podpisat na dlho dopredu(aj ked to on nezvykne,zach by mal byt jedina vynimka) na olympiade ukazal tym co nesleduju pravidelne nhl alebo devils ze je skutocne hviezdou..

Travis Zajac: cap hit: 3,888 – 2012
Zap.: 82 G: 25 A: 42 B: 67 PIM: 24 +/-: 22
Nas najlepsi a v podstate jediny schopny center. Buly mal cez 50% ako jediny v time, tiez ziskal vela pukov. A dost toho oddrel v obrane a na oslabeniach.tiez ma vybornu strelu priklepom co ukazal parkrat tuto sezonu.. aj ked na forach a kade tade sa clovek docita ze to nie je first line center, pre mna to tuto sezonu dokazal. Moze hrat proti najlepsim superovym hracom a aj cez to je produktivny a v hlbokom pluse..zmluvu ma paradnu,takze sa mozme tesit na spolupracu zajac parise este par sezon.

Patrik Elias: cap hit: 6 mil – 2012
Zap.: 58 G: 19 A: 29 B: 48 PIM: 40 +/-: 18
Ja som prekvapeny ako zvladol tuto prenho nelahku sezonu.. bola bez letnej pripravy,so stale bolestivymi trieslami, vacsinou na pozicii centra.. klobuk dole za to ake cisla napriek tomu dosiahol.. a to ho pribrzdil este aj otras mozgu.. tento borec stale ma na 30 golov a cez 70 bodov.. verim ze to buducu sezonu zvladne,z laveho kridla druheho utoku..pretoze tam patri..

Jamie Langenbrunner : cap hit: 2,8 – 2010
Zap.: 81 G: 19 A: 42 B: 61 PIM: 44 +/-: 6
Sezonu mal rozbehnutu ako tu minulu..po olympiade ale dost stratil formu..aj by som napisal viac ale tento hrac si to u mna na celej ciare po*ral..a co citam na forach tak u drvivej vacsiny fanusikov.. mal som ho za prikladneho kapitana( aj povolanejsi si to mysleli,svedci o tom, vyber USA timu, ci nominacia na cenu pre najlepsieho kapitana alebo co za blbost to vymysleli) proste si ju nezasluzi..prezijem ze hral v PO so zranenim,tak vynechaval suboje,ze je mimo formy tak sa mu nedari..ale on nehecoval, nic..za to ze ho lemaire posadil na jeden zapas a presunul ho do 3. Utoku parkrat, robi taky cirkus..ten chlap obetoval celu sezonu tímu, spoluhracov fanusikov za jesitnost..u mna skoncil, tento si dres devils nezasluzi nie to cecko.. lemaire odisiel a mozno to bude stary jamie buducu sezonu ale toto je neodpustitelne..ked sa na to pozrem ale odosobnene,tak je to 60 bodove rw,kde mame slabinu za skvelych 2,8 mil s no trade klauzulou..prinajlepsom mu zobrat cecko..lou to bude mat tazke ,ale myslim ze ho posle prec ked sa naskytne dobra prilezitost.. v radio show sa odmietol vyjadrit k teme jeho vymeny do draftu(vraj taketo veci sa z klubu nevynasaju)

Dainius Zubrus: cap hit: 3,4 mil – 2012
Zap.: 51 G: 10 A: 17 B: 27 PIM: 28 +/-: 4
Ked ho lou priviedol do timu cakal som dobreho 2 line centra..dainius 2 roky zlyhaval.. bol absolutne nevyrovnany..5 zapasov skvely, 5 zapasov clovek ani nevedel ze je na lade.. tento rok si to u mna napravil a to na pozicii RW.skvelo zapasoval do 1. Utoku..skoda toho zranenia,mal by u nas naozaj najlepsiu sezonu..v PO ako jeden zmala makal naplno a zniesol by prisnejsie kriteria.. snad zdravy zopakuje taketo vykony aj o rok..

Brian Rolston: cap hit: 5,062 – 2011
Zap.: 80 G: 20 A: 17 B: 37 PIM: 22 +/-: 2
K winkymu len ze zle zle zle..pomaly,zly v obrane, zly v utoku, v subojoch ak vobec dake absolvoval ako baletka..nasadenie ziadne a sebareflexia duplom.. a to sa ho lemaire furt zastaval..to ze raz za 10 zapasov sa zmohol na 2golovy zapas nestaci..hlavne nie za 5 mil..minuly rok bol zraneny,beriem,ale tento rok ukazal svoje schopnosti a pri jeho veku to moze byt uz len horsie(este 2 roky!!)..toto je louov najhorsi podpis co pamatam..v podstate nepredajny.som zvedavy co s nim nas GM vymysli( boze daj aby sa nasli daki masochysti a vzali si ho hoci aj cez waiver)

David Clarkson: cap hit: 0.838 –(rfa)
Zap.: 46 G: 11 A: 13 B: 24 PIM: 85 +/-: 3
Toto je velky oblubenec u devils..na zaciatku sezony sice kolovali spravy ze chce ist do toronta po sezone a az potom zistil ze nie je ufa..neviem ci to boli len reci alebo co.. v kazdom pripade by ho mal lou podpisat.so zubrusom je to snad jediny utocnik v time co dokaze pritvrdit..k tomu mal nasliapnute na 20 golovu sezonu..skoda toho zranenia a jeho obnovenia..potom sa uz do formy nedostal...k tomu je to neskutocne dobry bitkar ktory sa dokaze postavit komukolvek.. dufam ze bude podpisany,vdaka zraneniu jeho cena nestupla moc takze tych 2,5 by mohol prijat( asi bude ziadat o dost viac,ked zubrus ma 3,4 a dallaska zmluva pre Otta by asi tiez mohla byt meritko)

Rob Niedermayer: cap hit: 1mil – ufa
Zap.: 71 G: 10 A: 12 B: 22 PIM: 45 +/-: 3
Statisticky zvladol to co sa od neho cakalo.vykonnostne nie..po slubnom zaciatku sklamal..dalsi co si nezasluzi dres devils..ked sa mu chcelo tak ho aj napriek slimacej rychlosti bolo na lade citit..lenze tento chlapik dohral sezonu uplne bez nasadenia a na lade posobil jak keby sa ho hra ani netykala..v oslabeni si svoje odohral..nemyslim ze uz ho v nhl este niekedy uvidime..

Dean Mc Ammond: cap hit: 0,5 mil –(ufa,myslim ze skoncil)
Zap.: 62 G: 8 A: 9 B: 17 PIM: 40 +/-: -1
Dost prekvapenie ze bol podpisany,ja ani nevedel ze este hra..napriek veku stale vyborny korculiar..svoje si odohral,par zapasov bol mimo ale ja som si ho oblubil..v case zraneni dokonca hral centra v 1 utoku,hraval tiez oslabenia..svoju ulohu v time si podla mna splnil.

Vladimir Zharkov: cap hit: 0,586 – 2010(rfa)
Zap.: 40 G: 0 A: 10 B: 82 PIM: 8 +/-: 2
Velke prekvapenie ze sa dopracoval do timu.mne sa pacil.. ak zamaka cez leto na sile a strelbe moze byt 1. tim nastalo.. solidny v obrane aj utoku..dobry korculiar aj technik(parkrat ukazal svoju stahovacku) pre mna kandidat na 3 utok buduci rok.

Rod Pelley: cap hit: 0,550 – (rfa)
Zap.: 63 G: 2 A: 8 B: 10 PIM: 40 +/-: -4
Vraj novy madden..ani zdaleka..bol to clen nasho priserneho 4 teho utoku..prvych 20 zapasov vyzeral ze na nhl absolutne nema..nie ze mu nesli buly on bol strateny aj pri braneni..casom sa trosku pozbieral a ku koncu sezony ked hral na rw sa mi aj pacil..dobre napadal a vo vlastnej tretine bol pri braneni lepsi pri mantinely ako v strede na centri..v podstate je mi jedno ci ostane..to co ukazal zvladnu aj hraci z lowellu(od novej sezony zas albany) ked bol v time sestito ktory mal problem presadit sa v ahl a dokazal to az posledne dva roky,nebol v tom rozdiel..len nemyslim ze sestito ani walter budu podpisaní a kedze je rfa tak za tu kvalifikacnu nabidku by Rod hrat u nas mohol..

Jay Pandolfo: cap hit: 2,5 mil – 2010
Zap.: 52 G: 4 A: 5 B: 9 PIM: 6 +/-: -10
Zas zle,je mi luto ako dopadol ale moze si za to sam.. sezonu zacal paradne a prvych 10 zapasov do zranenia bol perfektny..vyzeral ze dokaze napravit predchadzajucu sezonu a nadviazat na tu s pred dvoch rokov..lenze po zraneni sa vratil mizerny pando..PO presedel aj vacsinu druhej casti sezony na tribune..oslabenia hraval vacsinou s niedermayerom..neviem statistiky ale mne sa zdali ako nasa najhorsia dvojica(ak tam samozrejme lemaire neposlal rolstona) pandolfo je pre mna symbol om devils..a zboznoval som ho s maddenom na lade..ale uz nam naozaj nema co ponuknut..

PLLL: cap hit: 0,525 – 2011
Minuly rok ked sa objavil v time tak som nechapal co tam robi..neukazal nic.. tento rok ukazal ze by v time mal byt..predviedol par naozaj skvelych bitiek..nieje to totalne drevo a ked zapracuje na korculovani bude fajn..pri hitoch nestraca prehlad v hre a pojem o priestore a rovnovahe .. nasli sme si bitkara.v kombinacii s clarksonom a obcasnej vypomoci od Salvadora alebo Frasera to uplne staci..

Andrew Peters : cap hit: 0,5- 2011
Jeho podpis som nepochopil,pred nim dostal zmluvu PLLL, tak som nechapal naco nam je dalsi bitkar..k tomu s mizernou reputaciou a na 2 roky!! Vacsieho drúka som v drese devils asi ani nevidel.. to je korculiarska katastrofa..pokus o hit konci tym ze sa snazi najst rovnovahu a zorientovat sa kde sa nachadza hra..bitkar je to slaby a k tomu si nerobi dobre svoju pracu..uplne zbytocny hrac..neviem ako sa ho zbavit.vraj je dobry chalan do partie.tak nech cely den zabava satnu a cez zapas sedi na tribune,.tak vidim jeho buducu sezonu u nas..

Matt Halischuk: cap hit: 0,588 – 2010
Dostal sancu v 20ke zapasov..dalsi z hracov co sa coskoro nastalo presadi do prveho tímu.. vzdy bol v pohybe a pytal si puk..sice ho casto stracal, ale to on pevne verím zlepsi..o rok by mal zas dostat viac sanci..

Pikaču:
Toto bol totalny omyl..ten chlap nemal co v nhl robit a tento pokus skoncil neuspesne.. za devils odohral snad len 2 zapasy co nevyzeral na lade ako autista..
Dalsi mladici co dostali sancu ukazat sa v nhl boli nick palmieri a patrick davis..nick je talent a casom by sa mal zapracovat v tíme pri troche stastia.. Davis uz ma 23 rokov bude rfa ale mne sa pozdaval..kludne by mohol robit centra 4 utoku miesto pelleyho..

Ilja Kovalčuk: v 27 zapasoch si pripisal 27 bodov, z toho 10 golov
Tí co sledovali nase zapasy videli jak ilja maka..drel slapal..neviem co k nemu viac povedat..trochu nezapasoval taky hrac do nasho systemu ale urcite bol plusom..skoda ze tím v PO totalne vybuchol.. Lou sa v pondelok vyjadril ze sa ho pokusi podpisat a ze bol stastny s tym co predviedol na lade a dokonca aj mimo ladu ako osoba.. ilja sa vyjadril ze bude cakat kym bude volny hrac a ze sa potom rozhodne.(take obligatne kecicky ze sa mu tu pacilo a ze by bol rad keby ostane,len zalezi na ponuke boli) lou sa bude muset riadne ohanat aby prenho urobil priestor a tiez moze zavazit meno noveho trenera..aj tak podla mna skonci niekde na floride alebo LA.. ja bych radsej za peniaze nanho videl v tíme plekanca s hamhuisom abo trebars morrisa...
Jo nemám ti co vytknout dunime :good: pěkná práce :)
Já jenom napíšu par mojich postřehů
PLLL : před sezonou jsem zde psal že to je totalni krok vedle protože jsem ho viděl v par zapasech před 2 sezonama a byl naprosto jalový. po letošku měním názor!! Leblond je chlapík který si místo ve 4. brázdě zaslouží: hraje na doraz, skvěle hituje,pásmo udělat umí a jako bitkař není nejhorší !!
Peters: toho bych nakopal do prdele .... měl jsem na něho nervy celou sezonu. Bitkař naprosto průměrný a jako hokejista to nebudu ani komentovat a je to tak přesně jak říkáš před sezonou jsme podepsali PLLL a potom najednou Peterse což mi taky osobně nejde do hlavy
Langenbrunner: to jsi napsal přesně jak to cítím i já
o Parisem,Zajícovi,Eliášovi a Clarksonovi se nebudu vyjadřovat to jsou pro mě 2 pilíře sestavy ... škoda Eliho a Clarkyho zranění letoss
Zubrus: letoss hral celkem dobře v ZČ a v PO byl výborný!! já proti němu nic nemám...nikdy z něho nebude hvězda ale jako 2nd liner popřípadě 3rd liner je dobrý
Niedermayer,Pelley a Rolston : No comment raději :hroza:
McAmmond: tenhle chlapík mě velice mile překvapil . Podával vyrovnané výkony celou sezonu a oproti zmíněné trojice nahoře to byl velký přínos pro tým
Kovalčuk: no co k němu říct...fakt makal a chtěl ale nějak to nevyšlo no víc k tomu asi co není...jeho podpisu nevěřím
k mladíkům si to napsal dobře takže nemám co dodat :good:
Najnovšia pikoška!!! (Aspoň pre mňa...)

Hovorí sa o trejde Price do Devils za Brodeura alebo za nejakého nášho hráča vhodného do prvého útoku. Čiže Zajaca, Eliáša alebo Pariseho.
//:Osobne očakávam počas leta zemetrasenie v teame a obmenu kádra.
begbeee píše:Najnovšia pikoška!!! (Aspoň pre mňa...)

Hovorí sa o trejde Price do Devils za Brodeura alebo za nejakého nášho hráča vhodného do prvého útoku. Čiže Zajaca, Eliáša alebo Pariseho.
//:Osobne očakávam počas leta zemetrasenie v teame a obmenu kádra.
To s tou vymenou Price - Brodeur bude pekna blbost. Naco by im bol stary Brodeur, to by si mohli rovno nechat dvojku Halak - Price. Nevidim tam ziadny dovod. S tym, ze Price za Zajaca, Eliasa alebo Pariseho, to skor.
begbee kde jsi to našel já to nikde nevidím pošli odkaz
http://www.fan590.co...426_183218_5088

http://www.640toront...ters/Audio.aspx

interview s louom...hovorí o lemairovi, defenzivnom zastaralom style o tom ze by chcel podpisat ilju, a vyhne sa odpovedi o zmenach a teme o langenbrunnerovi..tiez spomenul ze brodeurovi by mal priviest kvalitnu dvojku nech chyta menej(ale niesom si isty ci to bolo v tom vyzname lebo hned za tym zabil ze marty moze chytat 70+ kazdy rok)
spekulacie o vymenach s montrealom som cital uz pred PO
suhlasim s begbeeem ze dojde k zemetraseniu v nasom kadry.. majitel caka na vysledky,tím nezaraba..cital som clanok ze do 3 tyzdnov sa stretne s louom, vyhodnotia sezonu a problemy a zareaguju a tiez to bude o tom ako najst prachy na ilju.. dufam ze utocna os tímu parise zajac elias ostane a aj za cenu strat a nevyhodnych obchodov sa zbaví smetia.
Jedním ze zájemců o uvolněné místo trenéra New Jersey je údajně Mike Keenan, který už v NHL vedl osm klubů. Čtvrtý nejúspěšnější kouč v ligové historii (v základní části si zatím připsal 672 vítězství) získal v roce 1994 Stanleyův pohár s NY Rangers. Na Floridě a v St. Louis kromě trenérské funkce zastával rovněž post generálního manažera. Dalšími kandidáty na místo na lavičce Devils jsou nedávno propuštěný kouč Columbusu Ken Hitchcock a trenér záložního celku Ďáblů v AHL John MacLean. (nhl.cz)

Kéž vyjde muj tip a bude to MacLean!!! hlavně ne Hitche jinak se asi zastřelím od Keenana nevím co čekat
Hitch by u nás zničil pár nádejných hokejistov a odchod.
Keenan - myslím, že pokus s trénerským dinosaurom práve nevyšiel, radšej by som tam videl niekoho z novej školy, nie týpka s skostnatenými názormi o európanoch a pod.
MacLean - toho by som bral.
acob Josefson a Mattias Tedenby podepsali vstupní kontrakty s New Jersey Devils. Lou Lamoriello je přesvědčen, že jsou připraveni hrát NHL (nhlpro.cz)

:good:
jo parada...stalo sa co som cakal..dufam ze josefson sa udrzi v time celu sezonu a tedenby to o rok rozbali...
Ak sa Josefson a Tedenby presadia, váš útok by mohol byť zaujímavý, hráči ako Parise, Eliáš, Zajac, Žarkov (podľa vašich reakcií súdim, že je talent) a novopríchodiaci Josefson s Tenedbym...., útočná sila pár excelence.
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS