Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Nech už je po základnej časti a začne playoff. Tieto reči ma už unavujú a nebavia.... Playoff je už isté a tam treba poraziť každého a ne tu viesť zničujúce debaty a masturbovať na tom ako je skvelé, že Devils prehrali. Zas tak biedne na tom herne ani výsledkovo nie sme a pri všetkej úcte Atlantik tešiť sa z toho, že na prvé kolo dostane niekto Devils je tak trochu "mimo mísu".. Vždy je to sila s ktorou sa musí počítať a zatvárať si pred tým oči je len ignorácia faktov.
Ale no tak begbeee... Vase prohry jsou v zajmu celeho Pittsburghu, tak co je na tom spatneho, ze mne tesi? Proste to ber jako fakt, ja team NJD vazne nemam rad. V playoffs se musi porazit kazdy, to mas pravdu, ale taky je dost dulezite z jake pozice a s jakou formou se do playoffs dostanes. Ja bych byl po nekterych recech (ze Devils jsou velky favorit na SC a ze je to sila, se kterou musi kazdy vazne pocitat, ze uz 15 let jste spicka NHL) vazne rad kdyby jste proste vyleteli v 1.kole PO. A na to je potreba aby jste chytli prave Philadelphii, nebo alespon Ottawu, ktera vam i ted vychazi. Boston nebo Montreal asi date. Ale aby jste nerikali, ze vas jen ponizuji, tak priznam jeden fakt. Chci vypadnuti NJD v 1.kole, taky hlavne proto, ze se mi jevite jako nejvetsi hrozba pro Pittsburgh. Sice jsem presvedcen, ze nemate lepsi team nez my, ale proste PIT vubec nevi, jak na vas hrat a to by byl pro nas tedy asi konec. A hecovacka musi byt, vzdyt je to jen dobre, ze se celou sezonu natahujeme o divizni titul a porad je tady velka motivace vyhravat.
Me jen prekvapuje jak Altantik neustale meni dulezitost prvnestvi v divzi podle toho jak se zrovna dari. Kdyz vedou - je dulezite vyhrat, kdyz nevedou - prvenstvi v divizi je na nic.
Ale no tak begbeee... Vase prohry jsou v zajmu celeho Pittsburghu, tak co je na tom spatneho, ze mne tesi?
Nič. Užívaj si ten pocit pokiaľ sa dá :)
Proste to ber jako fakt, ja team NJD vazne nemam rad.
Našiel by som X tvojich príspevkov, kde píšeš, že Devils máš v podstate rád, nebyť mňa :cert:
V playoffs se musi porazit kazdy, to mas pravdu, ale taky je dost dulezite z jake pozice a s jakou formou se do playoffs dostanes.
S formou sa dá len súhlasiť, pozícia - v NHL sa nehrá na súpera ale na výhodu domáceho ľadu.
Ja bych byl po nekterych recech (ze Devils jsou velky favorit na SC a ze je to sila, se kterou musi kazdy vazne pocitat, ze uz 15 let jste spicka NHL) vazne rad kdyby jste proste vyleteli v 1.kole PO. A na to je potreba aby jste chytli prave Philadelphii, nebo alespon Ottawu, ktera vam i ted vychazi. Boston nebo Montreal asi date. Ale aby jste nerikali, ze vas jen ponizuji, tak priznam jeden fakt. Chci vypadnuti NJD v 1.kole, taky hlavne proto, ze se mi jevite jako nejvetsi hrozba pro Pittsburgh. Sice jsem presvedcen, ze nemate lepsi team nez my, ale proste PIT vubec nevi, jak na vas hrat a to by byl pro nas tedy asi konec. A hecovacka musi byt, vzdyt je to jen dobre, ze se celou sezonu natahujeme o divizni titul a porad je tady velka motivace vyhravat.
Áno, Ottawy sa bojím, aj Philla by nebola dobrá. Ale aj tak ich dáme. A hotovo.
Ale vieš čo je najkrajšie??? Že víťaza posledného SC dokážeme poraziť ako by to bolo nejaké mužstvo dorastencov :frajer2:
Muj nazor na prvenstvi v divizi je takovy, ze to muze byt zradne v 1.kole playoffs. Ja vazne nevim, jestli je napr. Ottawa prijatelny souper nebo ne. Nebo jestli je pro nas dobra PHI, ktera ma jednoznacne nejnebezpecnejsi team z tech 4-ech tymu, ale zato na ni umime vyborne zahrat, nebo jak nebezpecny je Boston?. Takze pro 1.kolo je to asi celkem nevyspytatelne, ta vyhoda divizniho vitezstvi se muze projevit spis v dalsim prubehu playoffs a hlavne v tom, aby jsme se vyhli WSH ve 2.kole. Samozrejme i na sebevedomi. Takze divizni titul je dulezity, ale nemusi byt nakonec az tak rozhodujici.
Sorry, panove, ale presunte se do svych temat, bud NJ, nebo Pitt... :coucou:
Tak včera byl skvělý den, resp. noc, nejprve jsme si s Chomym podali HC Slovan Ústecké ko*oty a srovnali sérii na 2:2, PHILLY následně sestřelila "nejlepší" tým ligy, Bouchy ukázal že chytat umí, jen to chytit řádně za pačesy :good: :yes: , zkrátka paráda a ještě 1 paráda :yahoo: :clap: :wawe: :good: !!!!
proc jsou to ustecti ko*oti?
megaton píše:proc jsou to ustecti ko*oti?
Myslim, ze je nema rad...
ENGLAND-PHILLY píše:Je to k neuvěření, ale za nás snad nakonec přeci jen bude muset jít do kisny masér :hroza: :hroza: . Poté, co si včera obnovil zranění Bäcklund, tak jsme povolali nějakého Huttona, prý nějaký univerzitní hošík, toho fakt neznám, čekal jsem spíše povolání Teslaka, ale ten také bude asi zraněný :cry: :cry: . Ani to nemá cenu více komentovat, ale je fakt neskutečné, co se nám letos na postu gólmana děje, v 1 okamžik, navíc klíčový v sezóně, máme zraněné 3 gólmany a 4. je bez formy :hroza: :hroza: . Zbývá nám fakt jediná možná věc, aby Bouchy zůstal zdravý a chytl se !!!!
Hele nedelej si fory, ten Hutton dostal zvlastni povoleni od NHL jen na tento zapas. Dostal za to diety 94 dolaru. A ted uz opravdu nevedi, kde nekoho vzit..
AndyF píše:
megaton píše:proc jsou to ustecti ko*oti?
Myslim, ze je nema rad...
Ja taky nemam rad Chomutov a nerikam ze to je banda ZMRDU
AndyF píše:
ENGLAND-PHILLY píše:Je to k neuvěření, ale za nás snad nakonec přeci jen bude muset jít do kisny masér :hroza: :hroza: . Poté, co si včera obnovil zranění Bäcklund, tak jsme povolali nějakého Huttona, prý nějaký univerzitní hošík, toho fakt neznám, čekal jsem spíše povolání Teslaka, ale ten také bude asi zraněný :cry: :cry: . Ani to nemá cenu více komentovat, ale je fakt neskutečné, co se nám letos na postu gólmana děje, v 1 okamžik, navíc klíčový v sezóně, máme zraněné 3 gólmany a 4. je bez formy :hroza: :hroza: . Zbývá nám fakt jediná možná věc, aby Bouchy zůstal zdravý a chytl se !!!!
Hele nedelej si fory, ten Hutton dostal zvlastni povoleni od NHL jen na tento zapas. Dostal za to diety 94 dolaru. A ted uz opravdu nevedi, kde nekoho vzit..

No a právě pak přijde na řadu ten mnou avizovaný masér :? .

Megaton: Ty asi žiješ fakt jen tím NJ, že? Nejedná se jen o FIN 1. ligy, ale také o bitvu 2 nesmiřitelných severočeských celků, název těch Bukvic je oficiálně HC Slovan Ústečtí ko*oti, pardon, tedy Lvi a jelikož je fakt mám jakožto skalní fanda Chomy max. rád, tak jim říkám takhle. Již si to pochopil, Ty fando toho nejlepšího týmu ligy a velkého aspiranta na SC ??

Zpátky k PHILLY - Jsem fakt rád že to včera Bouchymu vyšlo tak jak vyšlo, snad ho to nakopne, ale hlavně to zdravíčko !!!!
Predem podotykam, ze pokud tu zacnete nejak prehnane resit Chomutov-Usti, nebude se to Adminovi libit...
dejf píše:Taková kontrolní otázka. Proč ma Gagne áčko jen při domácích zápasech?
To nebyla řečnická otázka. Já to vážně netuším. :ja_neviem:
ENGLAND-PHILLY píše:
AndyF píše:

No a právě pak přijde na řadu ten mnou avizovaný masér :? .

Megaton: Ty asi žiješ fakt jen tím NJ, že? Nejedná se jen o FIN 1. ligy, ale také o bitvu 2 nesmiřitelných severočeských celků, název těch Bukvic je oficiálně HC Slovan Ústečtí ko*oti, pardon, tedy Lvi a jelikož je fakt mám jakožto skalní fanda Chomy max. rád, tak jim říkám takhle. Již si to pochopil, Ty fando toho nejlepšího týmu ligy a velkého aspiranta na SC ??

Zpátky k PHILLY - Jsem fakt rád že to včera Bouchymu vyšlo tak jak vyšlo, snad ho to nakopne, ale hlavně to zdravíčko !!!!
Prave ze neziju jen NJ ale bydlim v Ústí tedy me velmi zajimalo kde si prisel na ten oficialni nazev ko*oti. A ne stale to nechapu. a ano daval jsem zde vysledky ankety mezi hraci NHL kde NJ patrilo mezi 6 favoritu na SC. A nevim kde jsi prisel k tomu nejlepsimu tymu ligy. Pokud mas na myslim stabilnost vykonu pak ano pak Jersey je asi nejlepsi tym. od roku 88 minuli PO jen dvakrat. A o Stanley Cupech se s fanouskama Philthy moc neda bavit pac jejich posledni Cup vyhrali kdy?
Já jsem si to myslel, že budeš z Ústí nebo okolí, když jsi se ozval, většinu lidí nějaké FIN 1. ligy absolutně nezajímá, ale já jsem teď jako v tranzu :) . Doufám že půjdeš ty Vaše haluzáky ve St podpořit, ale stejně Vám to bude prd platné, protože Vám tu Vaší Zlatopramen Arénu vykrademe a v Pá doma to ukončíme :clap: :clap: .

To na adresu NJ mělo silně ironický podtón :lol: , jako nejste špatný mančaft, ale když člověk zavítá do Vašeho topicu, tak si připadá jak v éře Edmontonu a Gretzkyho :) !!!!
Philly-England v posledni dobe nejak pritvrzuje :D
Jinak jsem rad za drtive vitezstvi Letcu i z vice pohledu... Jedna vec je to, ze jsem rad kdyz jsou Dablove na kolenou :yes: . Je pravda, ze to neni tak davno, co mi jeste az tak v zaludku nelezeli, ale veci se pohly trosku jinym smerem. Fakt je ten, ze jsem NJD ani nikdy predtim v lasce nemel, jen se mi libilo par veci, ktere udelala jejich organizace. Letos beru NJD jako enemy nr.1, po tom co nam vyvedli ve vzajemnych zapasech a po tom co se natahujeme o divizni titul. A prichod Kovalchuka taky nepridal na mych sympatiich k Jersey...

Co se tyce tymu Flyers, tohle vitezstvi uz velmi potrebovali, aby byl klid. Oni do playoffs musi a taky ze tam s prehledem budou! Ja bych si to tam bez nich jaksi ani nevedel predstavit, nebylo by to ono. Navic verim tomu, ze by nam letos prave Letci mohli vydlazdit cestu ve vychodni konferenci. Tusim, ze by v 1.kole mohli Letci sestrelit nejakou velkou rybu (tedy krome nas :D ) typu WSH nebo NJD. Takze vam budu fandit az do te doby dokud nenarazite na Penguins, tam by to byl v PO opet asi pekny hokejovy narez, ale samozrejme zavrseny dalsim triumfem PIT. Proste tak nejak si to v playoffs predstavuji, samozrejme ze realita muze byt jina... Co se tyce Bouchera, ja si prave myslim, ze neni az takovy neschopak, jak si kazdy o nem mysli. I kdyz samozrejme to neni idealni jednotka, tak snad v pohode ma na to, aby zachytal tak nejak normalne a dal tim PHI sanci na dobry vysledek v PO.
Atlantik píše: A prichod Kovalchuka taky nepridal na mych sympatiich k Jersey...
.
tak nechtěl jsem se do te debaty zapojit ale nedá mi regovat na tuto větu?? jak ti příchod Kovalčuka nedodal na sympatiéch k Devils?? to nějak nechápu?? jako že Kovalčuka neuznáváš?? myslím že kdyby šel do Pens tak by si byl taky v 7 nebi jak my
Martin #27 píše:
Atlantik píše: A prichod Kovalchuka taky nepridal na mych sympatiich k Jersey...
.
tak nechtěl jsem se do te debaty zapojit ale nedá mi regovat na tuto větu?? jak ti příchod Kovalčuka nedodal na sympatiéch k Devils?? to nějak nechápu?? jako že Kovalčuka neuznáváš?? myslím že kdyby šel do Pens tak by si byl taky v 7 nebi jak my
Hlavne uz dost o NJD ve foru PHI, jsme to trochu prehnali, takze uzavru to tak, ze Kovalchuka tak nejak nemusim, ale rozhodne to neni hlavni duvod proc se tesim z proher Devils. Celkove ruske hokejisty nemam moc v oblibe, nejake vyjimky by se samozrejme mezi nimi nasly, napr. Alexei Kovalev. Proste mi Ilya jen neni sympaticky, prijde mi, ze si o sobe prilis mnoho namysli... Ale zas ne ze by mi nejak strasne extra vadil. Jen nechci aby mu tahle kratka anabaze zrovna v NJD prinesla nejaky vetsi uspech.
Atlantik píše:Philly-England v posledni dobe nejak pritvrzuje :D
To víš Atlantiku, já jsem starý zapšchlý kkt a podpantoflák, navíc v hlavě to mám nějaké popletené, občas to ne zcela dobře maskuji a pravda pak vyleze na povrch.

To se týče Bouchyho, tak je super, že mu tento match takhle parádně vyšel, dokázal sobě i spoluhráčům že to může jít, dobrá psychika je teď pro něj to nejdůležitější, chytat umí !!!!
Atlantik píše:
Martin #27 píše:[quote="Atlantik"nejake vyjimky by se samozrejme mezi nimi nasly, napr. Alexei Kovalev.
Máš u mě malé + :D

Kód: Vybrat vše

„Naší prioritou pro další sezónu bude zisk gólmana. Nevyhnutelně to bude znamenat trejd nějakého hráče, zvláště když budeme usilovat o mladého brankáře.“ činovník Flyers
Halák už má asi zbalené.
begbeee píše:

Kód: Vybrat vše

„Naší prioritou pro další sezónu bude zisk gólmana. Nevyhnutelně to bude znamenat trejd nějakého hráče, zvláště když budeme usilovat o mladého brankáře.“ činovník Flyers
Halák už má asi zbalené.
Z pochopitelneho duvodu bych radeji videl Pavelce, ale ten asi nebude k dispozici...
AndyF: ak yb ste ponúkli Cartera tak možno :). Pavelec je nepredajný. Hedberg pomaly pôjde do dôchodku, a tak Ondra má vydláždenú cestu k zisku pozície jednotky. Síce pri Waddellovi by som san ečuvodal, keby sa zbavil budúcej jednotky.
ThrashersFan píše:AndyF: ak yb ste ponúkli Cartera tak možno :). Pavelec je nepredajný. Hedberg pomaly pôjde do dôchodku, a tak Ondra má vydláždenú cestu k zisku pozície jednotky. Síce pri Waddellovi by som san ečuvodal, keby sa zbavil budúcej jednotky.
pro nekoho mozna prekvapive zdroje blizke flyers zminuji tato jmena Antti Niemi, Cory Schneider and Carey Price. s tim ze je jasne ze se bude muset obetovat nekdo zavedeny z kadru vzhledem k premnozeni NTC NMC je jasne jakym smerem se divat
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA