Ale no tak begbeee... Vase prohry jsou v zajmu celeho Pittsburghu, tak co je na tom spatneho, ze mne tesi? Proste to ber jako fakt, ja team NJD vazne nemam rad. V playoffs se musi porazit kazdy, to mas pravdu, ale taky je dost dulezite z jake pozice a s jakou formou se do playoffs dostanes. Ja bych byl po nekterych recech (ze Devils jsou velky favorit na SC a ze je to sila, se kterou musi kazdy vazne pocitat, ze uz 15 let jste spicka NHL) vazne rad kdyby jste proste vyleteli v 1.kole PO. A na to je potreba aby jste chytli prave Philadelphii, nebo alespon Ottawu, ktera vam i ted vychazi. Boston nebo Montreal asi date. Ale aby jste nerikali, ze vas jen ponizuji, tak priznam jeden fakt. Chci vypadnuti NJD v 1.kole, taky hlavne proto, ze se mi jevite jako nejvetsi hrozba pro Pittsburgh. Sice jsem presvedcen, ze nemate lepsi team nez my, ale proste PIT vubec nevi, jak na vas hrat a to by byl pro nas tedy asi konec. A hecovacka musi byt, vzdyt je to jen dobre, ze se celou sezonu natahujeme o divizni titul a porad je tady velka motivace vyhravat.