Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Texas sme takisto zvladli a vo finale konferencie nas cakaju Grand Rapids. :box:

Andy Sutton dnes, vo svojich 38 rokoch, ukoncil 15-rocnu karieru. :klobuk:
Andy Sutton dnes, vo svojich 38 rokoch, ukoncil 15-rocnu karieru.
Koľko hráčov NHL táto správa veľmi potešila :hmm: žiadne ďalšie prasačiny od toho dobytku
Edmonton Oilers ‏@EdmontonOilers 2h
#Oilers have agreed to terms with Omsk (KHL) defenceman Anton Belov (46GP 9G 17A in 12-13) on a one-year entry level contract.

Edmonton Oilers ‏@EdmontonOilers 1h
Belov suited up for Russia at the recent #IIHFWorlds with 4 points and a +8 rating in 8 games.

Grebeshkov #2? Uvidíme. Ďalší z radu zajacov z klobúka.

Obrázek
MacT siel po nom agresivne :hfman: ...zaujimavy podpis. Velky obranca a vraj jeden z najlepsich z poslednej sezony KHL, kandidat do Sochi. Zrejme nepodpisal preto, aby siel do AHL, takze ho ocakavam v prvom time. To je zla sprava pre Fistrica, ktory tak asi zostane bez zmluvy.
Tak jste nam Belova vyfoukli primo pred nosem.. Dava to smysl, u vas ma vyrazne lepsi perspektivu se prosadit.. Vzhledem na tu mizerii co bude na trhu mezi bekama je to OK volba.
MacT zostava v "hot" mode.
:arrow: hlada noveho cloveka na poziciu Associate Coacha (ktorym bol naposledy Krueger, popri Renneym). Bol osloveny Paul Maurice, cize rube vysoko :hmm:
:arrow: ma zaujem o A. Raantu. Ten si dal na zoznam 3 mozne timy a dnes by mal urobit rozhodnutie, ci do niektoreho z nich pojde. Nie je iste, ci sme na zozname, ale naisto su tam Wild. Imo my by sme mohli mat vyhodu, kedze mame len Dubnyka a brankari v systeme na NHL bud nemaju alebo este nemaju. Wild maju v brane dost pretlak.
arek píše:Wild maju v brane dost pretlak.
WTF? :shock: Barkstromovi končí smlouva, Harding je věčně zraněnej... :neviem:
Rono píše:
arek píše:Wild maju v brane dost pretlak.
WTF? :shock: Barkstromovi končí smlouva, Harding je věčně zraněnej... :neviem:
A Hacketta poslali Buffalu. Tam by som to videl 50:50. Raanta nech sa poraanta. :bee:
:neviem: Harding, Kuemper, Gustafsson > Dubnyk
arek píše::neviem: Harding, Kuemper, Gustafsson > Dubnyk
Harding je Harding. Kuemper na to zatiaľ vôbec nemá (narozdiel od Hacketta) a Gustavsson je síce veľmi perspektívny, ale nakoľko s ním rátajú DNES? Určite máte lepšiu šancu, ale neporovnateľne menšiu než v prípade Belova a Pens. :giggle:
Krueger fired, wtf :sok:
Eakins hired, bth. :jn:

Tak chudák ide od jedného AHL tímu k druhému. :psst: Šancu na úspech ale má, u Marlies odviedol neskutočnú prácu.
Eakins je najhorucejsi kandidat, resp. ustna dohoda tam uz asi bude. :hmm:
Zaujimave ako k tomu doslo. MacT uz dlhsie hladal assoc. kouca, a kdetu zrazu si uvedomil, ze on vlastne potrebuje aj noveho hlavneho kouca :roll: . Ide na to zostra. Ale ak je Eakins skutocne tak dobry a zapada do MacTho konceptu, tak to berem.
Ralpha mi je trochu luto, a celkom som si ho u nas oblubil :-( Nech sa dari :ahoj:

Btw Horcoff vraj predal dom v Edmontone. :clap:
Horcoff má no-move klauzulu a môže si vybrať max 10 tímov, do ktorých chce byť vymenený. Preferuje cup contenderov. Je logické, že v jeho veku a po toľkých rokoch v Oilers už nechce ísť do tímu, kde sa odohráva rebuild. Podľa novej CBA by mohli Oilers aj po výmene platiť až polovicu jeho cap hitu, čo činí 2.75 mil. USD. To by mohlo byť lákavé pre prípadných záujemcov. Takže bude z toho trejd, alebo buy-out? :hmm:
Zajtra bude vymenovaný nový kouč Oilers, resp. Dallas Eakins :) Inak som zvedavý, či si Ralph ešte nájde angažmá v NHL :neviem:
Inak, k Belovovi. Dobry obranca. dobre korculuje, vie rozohrat, aj ked to nie je Kyril Kolcov, slusnu strelu, vie hrat tvrdo, tak v druhej obrannej dvojici by mohol byt. A co je pre vas dolezite, v obrane nezmatkuje.
Prospect Kristians Pelss je nezvestny - udajne skocil z mostu v Rize (nemela by to byt sebevrazda, spis opilost a chut plavat v rece). Nic neni potvrzeno zatim...

http://www.twitlonger.com/show/n_1rkq8do" onclick="window.open(this.href);return false;
omg :-(
najhorsi scenar sa naplnil, dnes sa zial naslo Pelssovo telo :-(
draftovali sme 10 hracov, z toho 8 utocnikov a 2 obrancov. Ziadneho brankara :hroza: nechapem preco sme po nejakom nesiahli, aj ked nam MTL vyfukol Fucaleho.
8 Kanadanov, 2 Rusi. Z tych sa mi paci hlavne Yakimov, 195 cm vysoky center, ktory hocijakeho Kanziga rozotre na mantinel :cookies:
Najviac ma na drafte ale pobavili tie komicke a nekonecne dohovory medzi MacTm a Holmgrenom :lol2:
arek píše:Najviac ma na drafte ale pobavili tie komicke a nekonecne dohovory medzi MacTm a Holmgrenom :lol2:
:neutral: Taky mě to pobavilo, ale na druhou stranu nasralo, Coburna vám musíme vyměnit. :pray: Každopádně nejlepší to bylo v momentu, kdy Holmy řekl někde v rozhovoru, že ani jednou za ty dva dny jednání se s Oilers nepřiblížil k nějaké dohodě a přitom hned po rozhovoru šel asi pošestý za ten draft za nima ke stolu "vyjednávat". :rofl:
arek » Pon Júl 01, 2013 5:03 pm píše:draftovali sme 10 hracov, z toho 8 utocnikov a 2 obrancov. Ziadneho brankara :hroza: nechapem preco sme po nejakom nesiahli, aj ked nam MTL vyfukol Fucaleho
IMO im vám tam vyfúkli hneď niekoľkých. Urobili ste trejdy, očakávali iné mená a na brankára proste nevyšlo...
Paul Lorieau vcera zial opustil tento svet na nasledky rakoviny. Hymny v Rexall Place spieval 30 rokov predtym, ako ohlasil koniec v roku 2011.
V spomienkach zostane hlavne rok 2006
http://video.oilers.nhl.com/videocenter ... hare-video" onclick="window.open(this.href);return false;
Hm...je to velmi smutné :-( To video je opravdu legendární :!:
E. Belanger poslaný na waiver a bude vykúpený :!:
Parada. Tento chlap mi v poslednej sezone vadil v time asi najviac. Hral uplne tragicky. V utoku absolutne nic nedokazal vygenerovat a za 26 zapasov nazbieral ubohe 3 asistencie.
Horcoff vytrejdovan do Dallasu - to jsem necekal, ze ho nekdo bude chtit. Zajimavy.

Nicmene momentalne nejlepsi centr, ktery je zdravy a ma smlouvu, je Lander :D
3199 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 0 registrovaných a 1 skrytý (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO