Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CALGARY FLAMES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:) Keenan Kanzig 6'7 241lbs najvecsi a najtazsi hrac draftu.
mitch » Pon Júl 01, 2013 10:08 am píše::) Keenan Kanzig 6'7 241lbs najvecsi a najtazsi hrac draftu.
NHL Draft postscript: of Keenan Kanzig's 10 most-similar players from 2010 and before, more have gone to CIS hockey than ever turned pro.
@Real_ESPNLeBrun píše:San Jose Sharks have traded TJ Galiardi to Calgary for a draft pick.
‏@ToddCordell píše:#Flames send a 4th round pick to San Jose for Galiardi
Good job, Feaster. :thumbsup:
Len ziadne velke kontrakty. Snad len nejake male osilnenie na RW a D. Bral by som Hortona ale nie na moc dlhy kontrakt. Inak ma v podstate ziaden hrac z free agency nezaujal.
Obrázek
Pekný zápas prospektov Lames s Coilers. Čakal som, že Nurse (-2), Klefbom (-3), Marinčin, Gernát či Musil vygumujú hráčov CGY ale opak je pravdou. Aj keď treba pripomenúť, že prvý gól bol "biliardový" a druhý mal na svedomí ementál Bunz. Granlund, Reinhart a hlavne Monahan, ktorý dal svoj typický gól po dorážke. Chalan sa mi páči, nie kvôli jeho detskej tváričke, ale je to ten typ hráča, ktorý si svoje odmaká, nedáva najkrajšie góly ale tie vydreté. Takých hráčov mám rád. Dokázal sa presadiť v najslabšom tíme OHL (58 GP, 78pts), takže na situáciu v Calgary bude pripravený. :giggle:

Brian Burke menovaný prezidentom hokejových operácii. Čudujem sa, že Faester nedostal dávno padáka a akýmsi zázrakom sa tam stále drží na poste GM. Uvidíme čo vymslí Burke z "úzadia", očakávam príchod veľkých drevorubačov. :jn:
Od Cervenky ocekavam prulom. 40g a 100b!
Sloter píše:Pekný zápas prospektov Lames s Coilers. Čakal som, že Nurse (-2), Klefbom (-3), Marinčin, Gernát či Musil vygumujú hráčov CGY ale opak je pravdou. Aj keď treba pripomenúť, že prvý gól bol "biliardový" a druhý mal na svedomí ementál Bunz. Granlund, Reinhart a hlavne Monahan, ktorý dal svoj typický gól po dorážke. Chalan sa mi páči, nie kvôli jeho detskej tváričke, ale je to ten typ hráča, ktorý si svoje odmaká, nedáva najkrajšie góly ale tie vydreté. Takých hráčov mám rád. Dokázal sa presadiť v najslabšom tíme OHL (58 GP, 78pts), takže na situáciu v Calgary bude pripravený. :giggle:

Brian Burke menovaný prezidentom hokejových operácii. Čudujem sa, že Faester nedostal dávno padáka a akýmsi zázrakom sa tam stále drží na poste GM. Uvidíme čo vymslí Burke z "úzadia", očakávam príchod veľkých drevorubačov. :jn:
Som prekvapený, že si ani len nespomenul Sieloffa :sok:
S prstom v nose sme dali oilers ako predzvest nasho tazenia za stanley cupom. Golik si strelili aj prve kola Monahan a Poirier.

Burke a Tortelini to bude prdel.
Sloter píše: Čudujem sa, že Faester nedostal dávno padáka a akýmsi zázrakom sa tam stále drží na poste GM.
Feaster nema byt zaco prepusteny, prave naopak realizoval strategiu aku si majitelia zelali.
Getzo5 píše:Som prekvapený, že si ani len nespomenul Sieloffa
No jo, viacero vecí som nespomenul. Pôvodne som sa chcel "pustiť" do Coilers v topicu EDM ale upustil som od toho. Som zvedavý na ďalšie zápasy. Možno si cez "hovädo" Kanziga všimnem aj iných. :-D
mitch píše:Feaster nema byt zaco prepusteny, prave naopak realizoval strategiu aku si majitelia zelali.
Čiže si polepšil na účtovníka podobne ako Sherman v Colorade. :hehe:
Dvojita vyhra s islanders. Monahan dva goly. Nie ze by priprava nieco znamenala. Pobavil ma aj hit Widemana na Cluterbucka.
Mark Giordano je novy kapitan. Moja dovera v marka sa znizila, vedel by som si v tejto pozicii najlepsie predstavit McGrattana.
:) Musime si uzivat vyhry v preseason pokial to ide :-D dalsia vyhra s rangers s prstom v nose. dnes zapas s coyotes. ocakavam 3 body od monahana.
Jak vlastne dopadla ta stodola? uz to vycerpali??
Ewing theory:

http://proxy.espn.go.com/espn/page2/story?id=1193711" onclick="window.open(this.href);return false;
Tvoje vitazne lajnicky na ceste za stenlykapom:

Glencross - Stajan - Stempniak
Galiardi - Backlund - Hudler
Bartschi - Monahan - Jones
Bouma - Street - McGrattan
Giordano - Brodie
Russel - Wideman
O'Brien - Butler
Ramo

Podme bratia do plejofa dudlaj dudlaj dudlaj daaa :lol2:
to je co za prvy utok? :lol: hodny tretieho
to je tvoj subjektivny nazor.
neuwirth po*ebany dajver.
skoro to vyslo.
Po prvom odohratom zapase sme na plejof pozicii a dokonca sme si vytvorili jednobodovy naskok pred neplejof timami.
treba zlepsit defenzivu na ceste za stanley cupom. s ofenzivou som spokojny. tak ako rychlo korculujeme v prechode cez stredne pasmo a v ofenzivnej zone by sme mali korculovat aj v obrane a pritvrdit. velmi dobry zapas mcgrattan. prve miesto v divizii neprekvapuje.
Dnes home opener v zaplavenom saddledome a zrovna proti mamlasom. Zatial sa mi vypisuje som zvedavy ako dlho mi to vydrzi ked budeme prehravat. Colborne ako center prveho utoku posobi trosku komicky.

Udajne unikli nove tretie dresy vidis svoj novy dres Calagary Devils :)

Obrázek
rozbili sme habs jak siroty ako sa ocakavalo. monahan a bear-chi solidny zapas.

Obrázek
2270 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS