NHL Draft postscript: of Keenan Kanzig's 10 most-similar players from 2010 and before, more have gone to CIS hockey than ever turned pro.mitch » Pon Júl 01, 2013 10:08 am píše:Keenan Kanzig 6'7 241lbs najvecsi a najtazsi hrac draftu.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
CALGARY FLAMES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Pekný zápas prospektov Lames s Coilers. Čakal som, že Nurse (-2), Klefbom (-3), Marinčin, Gernát či Musil vygumujú hráčov CGY ale opak je pravdou. Aj keď treba pripomenúť, že prvý gól bol "biliardový" a druhý mal na svedomí ementál Bunz. Granlund, Reinhart a hlavne Monahan, ktorý dal svoj typický gól po dorážke. Chalan sa mi páči, nie kvôli jeho detskej tváričke, ale je to ten typ hráča, ktorý si svoje odmaká, nedáva najkrajšie góly ale tie vydreté. Takých hráčov mám rád. Dokázal sa presadiť v najslabšom tíme OHL (58 GP, 78pts), takže na situáciu v Calgary bude pripravený.
Brian Burke menovaný prezidentom hokejových operácii. Čudujem sa, že Faester nedostal dávno padáka a akýmsi zázrakom sa tam stále drží na poste GM. Uvidíme čo vymslí Burke z "úzadia", očakávam príchod veľkých drevorubačov.
Brian Burke menovaný prezidentom hokejových operácii. Čudujem sa, že Faester nedostal dávno padáka a akýmsi zázrakom sa tam stále drží na poste GM. Uvidíme čo vymslí Burke z "úzadia", očakávam príchod veľkých drevorubačov.
Som prekvapený, že si ani len nespomenul SieloffaSloter píše:Pekný zápas prospektov Lames s Coilers. Čakal som, že Nurse (-2), Klefbom (-3), Marinčin, Gernát či Musil vygumujú hráčov CGY ale opak je pravdou. Aj keď treba pripomenúť, že prvý gól bol "biliardový" a druhý mal na svedomí ementál Bunz. Granlund, Reinhart a hlavne Monahan, ktorý dal svoj typický gól po dorážke. Chalan sa mi páči, nie kvôli jeho detskej tváričke, ale je to ten typ hráča, ktorý si svoje odmaká, nedáva najkrajšie góly ale tie vydreté. Takých hráčov mám rád. Dokázal sa presadiť v najslabšom tíme OHL (58 GP, 78pts), takže na situáciu v Calgary bude pripravený.![]()
No jo, viacero vecí som nespomenul. Pôvodne som sa chcel "pustiť" do Coilers v topicu EDM ale upustil som od toho. Som zvedavý na ďalšie zápasy. Možno si cez "hovädo" Kanziga všimnem aj iných.Getzo5 píše:Som prekvapený, že si ani len nespomenul Sieloffa
Čiže si polepšil na účtovníka podobne ako Sherman v Colorade.mitch píše:Feaster nema byt zaco prepusteny, prave naopak realizoval strategiu aku si majitelia zelali.
Ewing theory:
http://proxy.espn.go.com/espn/page2/story?id=1193711" onclick="window.open(this.href);return false;
http://proxy.espn.go.com/espn/page2/story?id=1193711" onclick="window.open(this.href);return false;
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé