Campoliho je škoda, perfektně se sžil s naším stylem hry, ale na druhou stranu to není třeba dramatizovat. Takhle mi zůstane v hlavě jako posila na play off, co nás vyřadila z play off
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
CHICAGO BLACKHAWKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
pát 15. črc 2011 23:27
Lepista mam zafixovaneho,ako solidneho obrancu Yotes,ale ci to je upgrade,alebo downgrade neviem posudit.
Na jednej strane Campoli aj Lepisto si nedokazali udrzat stabilne miesto v zostavach a vystiredali za kratku dobu niekolko klubov.
Mozno sa Lepisto prebudi u nas ,ako Campi a vsetci budeme stastny
NHLPA lists Lepisto's salary at $750,000
WOW no comment
Keith sa pred tyzdnom ozenil
Zachvilu zacne Blackhawks Convention

tu by mal byt live prenos z otvaracieho ceremonialu ;
http://www.csnchicago.com/pages/live_blackhawks" onclick="window.open(this.href);return false;
Na jednej strane Campoli aj Lepisto si nedokazali udrzat stabilne miesto v zostavach a vystiredali za kratku dobu niekolko klubov.
Mozno sa Lepisto prebudi u nas ,ako Campi a vsetci budeme stastny
NHLPA lists Lepisto's salary at $750,000
Keith sa pred tyzdnom ozenil
Zachvilu zacne Blackhawks Convention

tu by mal byt live prenos z otvaracieho ceremonialu ;
http://www.csnchicago.com/pages/live_blackhawks" onclick="window.open(this.href);return false;
sob 16. črc 2011 15:58
Blackhawks convetion pokracuje aj dnes..tu je link na live prenos:
http://video.blackhawks.nhl.com/videoce ... &id=120873" onclick="window.open(this.href);return false;
http://video.blackhawks.nhl.com/videoce ... &id=120873" onclick="window.open(this.href);return false;
ned 17. črc 2011 18:26
Olesz bude pripraveny na training camp,to znamena,ze bude zdravy a mal by normalne zacat sezonu,hned po navrate z Chicaga je pripraveny trenovat v Cechach..maaan ,ja som strasne zvedavy na neho a budem mu drzat palce,vyzera byt na spravneho chlapika,jeho anglictina nic moc,ale ani Hossa neni na tom moc dobre 
Skoda,ze neprisiel Carcillo,ten by dostal asi najviac otazok a stal by sa okamzite milacikom,uz teraz sa na neho fans Hawks tesia a ja tiez
a to nespominam novinarov,Carcillo bol na svatbe svojho brata...
Stale si ho neviem poredstavit v nasom drese
Skoda,ze neprisiel Carcillo,ten by dostal asi najviac otazok a stal by sa okamzite milacikom,uz teraz sa na neho fans Hawks tesia a ja tiez
Stale si ho neviem poredstavit v nasom drese
Poslednu sezonu isiel strasne dole, ci uz hracsky, bitkarsky aj soumensky. Good luckPopradcan píše:Olesz bude pripraveny na training camp,to znamena,ze bude zdravy a mal by normalne zacat sezonu,hned po navrate z Chicaga je pripraveny trenovat v Cechach..maaan ,ja som strasne zvedavy na neho a budem mu drzat palce,vyzera byt na spravneho chlapika,jeho anglictina nic moc,ale ani Hossa neni na tom moc dobre
Skoda,ze neprisiel Carcillo,ten by dostal asi najviac otazok a stal by sa okamzite milacikom,uz teraz sa na neho fans Hawks tesia a ja tieza to nespominam novinarov,Carcillo bol na svatbe svojho brata...
Stale si ho neviem poredstavit v nasom drese![]()
ned 17. črc 2011 22:50
Za tie prachy ,no nepodpis hoFLYERS FAN píše:Poslednu sezonu isiel strasne dole, ci uz hracsky, bitkarsky aj soumensky. Good luckPopradcan píše:Olesz bude pripraveny na training camp,to znamena,ze bude zdravy a mal by normalne zacat sezonu,hned po navrate z Chicaga je pripraveny trenovat v Cechach..maaan ,ja som strasne zvedavy na neho a budem mu drzat palce,vyzera byt na spravneho chlapika,jeho anglictina nic moc,ale ani Hossa neni na tom moc dobre
Skoda,ze neprisiel Carcillo,ten by dostal asi najviac otazok a stal by sa okamzite milacikom,uz teraz sa na neho fans Hawks tesia a ja tieza to nespominam novinarov,Carcillo bol na svatbe svojho brata...
Stale si ho neviem poredstavit v nasom drese![]()
ned 17. črc 2011 22:51
Chicago BH Convention: Eddie Olczyk dumps water on Denis Savard 2011
Keď som tak sledoval letné zmeny v organizácií Hawks, očakávam boj s Detroitom o prvenstvo v centrálnej divízií, zostava by mohla vyzerať asi takto, čo hovoríte ?
Crawford, Salák
Keith – Seabrook
Hjalmarsson – Montador
Leddy – Lepistö / O'Donnell
Kane – Toews – Sharp
Hossa – Bolland – Frolík
Brunette – Krüger – Bickell
Carcillo/Olesz – Mayers - Stalberg
Minimálne v prvej štvorke by malo Chicago skončiť
EDIT : Samozrejme, aby som nezabudol na Smitha, miesto v 3. či 4. formácií by si mohol urvať v kempe
Crawford, Salák
Keith – Seabrook
Hjalmarsson – Montador
Kane – Toews – Sharp
Hossa – Bolland – Frolík
Brunette – Krüger – Bickell
Carcillo/Olesz – Mayers - Stalberg
Minimálne v prvej štvorke by malo Chicago skončiť
EDIT : Samozrejme, aby som nezabudol na Smitha, miesto v 3. či 4. formácií by si mohol urvať v kempe
V ziadnom pripade
Uplne mimo, Stalberg nieje RW, Frolik taktiez nie. Bolland nebude hrat 2 centra, tam bude Sharpy, Bolland teda do tretej. Brunetta ocakavam vyssie, Kruger do tretej zatial nie ale v priebehu sezony kludne, Olesz taktiez vyssie, som na neho zvedavy ako sa predvedie, treba mu dat viac priestoru. Carcillo by mal hrat urcite, Mayers nie ten bude rad ak odohra polovicu zapasov. Jedno je ale iste, tento rok bude vazne tazke poskladat zostavu, verim ze nas GM to posklada tak ako sa ma! Hlavne za 4 lajna bude tento rok spica
Fajn, máš predstavu, kto by mohol byť 2.center ? Na trhu je jedine tak Prospal...Takže iba výmenou sa niečo dá získať. Takto nejak podobne tú zostavu písali na nhlpro, ja som ju troška poupravoval...Brunette mi tiež nejako nepasuje do 3.útoku, jedine miesto FrolíkaSteven píše:V ziadnom pripadeUplne mimo, Stalberg nieje RW, Frolik taktiez nie. Bolland nebude hrat 2 centra, tam bude Sharpy, Bolland teda do tretej. Brunetta ocakavam vyssie, Kruger do tretej zatial nie ale v priebehu sezony kludne, Olesz taktiez vyssie, som na neho zvedavy ako sa predvedie, treba mu dat viac priestoru. Carcillo by mal hrat urcite, Mayers nie ten bude rad ak odohra polovicu zapasov. Jedno je ale iste, tento rok bude vazne tazke poskladat zostavu, verim ze nas GM to posklada tak ako sa ma! Hlavne za 4 lajna bude tento rok spica
Těžko říct jak to poskládají. Toho druhýho centra může hrát i Frolík, když na to přijde.
Pro nás by byla ideální varianta, aby Krüger herně povyrostl a zvládl 2. centra. Protože aspoň pro mě je Bolland jako 3. centr naprosto ideální. On fakt umí vymazat elitní útoky soupeře z ledu a navíc herně je na tom taky velice dobře.
Třeba:
Crawford, Salák
Keith – Seabrook
Hjalmarsson – Montador
Sharp-Toews-Kane
Frolík/Brunette-Krüger-Hossa
Bickell-Bolland-Brunette/Frolík
Stalberg-
zbytek by se asi různě protáčel takže to ani nebudu psát.
Pro nás by byla ideální varianta, aby Krüger herně povyrostl a zvládl 2. centra. Protože aspoň pro mě je Bolland jako 3. centr naprosto ideální. On fakt umí vymazat elitní útoky soupeře z ledu a navíc herně je na tom taky velice dobře.
Třeba:
Crawford, Salák
Keith – Seabrook
Hjalmarsson – Montador
Sharp-Toews-Kane
Frolík/Brunette-Krüger-Hossa
Bickell-Bolland-Brunette/Frolík
Stalberg-
zbytek by se asi různě protáčel takže to ani nebudu psát.
Keby si poriadne cital dozvedel by si sa ze je tam napisane koho tam chcem a kto tam aj bude na 99%
Steven píše:V ziadnom pripadeUplne mimo, Stalberg nieje RW, Frolik taktiez nie. Bolland nebude hrat 2 centra, tam bude Sharpy, Bolland teda do tretej. Brunetta ocakavam vyssie, Kruger do tretej zatial nie ale v priebehu sezony kludne, Olesz taktiez vyssie, som na neho zvedavy ako sa predvedie, treba mu dat viac priestoru. Carcillo by mal hrat urcite, Mayers nie ten bude rad ak odohra polovicu zapasov. Jedno je ale iste, tento rok bude vazne tazke poskladat zostavu, verim ze nas GM to posklada tak ako sa ma! Hlavne za 4 lajna bude tento rok spica
V príspevku z 10:28 si Brunetta zaradil do tretej formácie a zrazu musí byť v TOP6.OndroNR píše:Neviem ako vám, ale mne sedí Sharpy viac na krídleBrunette taktiež musí byť v top 6, takisto Frolík
Ale tu nejde o to, kde sedí Sharp tebe, ale kde sedí trénerovi a keď nemá kvalitnejší materiál, bude musieť hrať druhého centra ... ako aj mne sa vybaví Sharp na krídle, keď hrával jednu dobu spolu s Hossom a Kopeckým, no je to univerzál, rovnako ako v SJS Marleau
Tak uz pozname TOP 10 prospectov z tohto kempu, ziadne prekvapenie premna:
1. C Marcus Kruger
2. LW Jeremy Morin
3. C Mark McNeill
4. C Brandon Pirri
5. LW Kyle Beach
6. D Shawn Lalonde
7. RW Jimmy Hayes
8. D Dylan Olsen
9. LW Brandon Saad
10. LW Kevin Hayes
Osobne som fanusikom Krugera, McNeilla a Saada, ktory sa mi strasne lubi. Dufam ze aspon jeden znich sa tuto sezonu ukaze strasne im drzim palce vsetkym
1. C Marcus Kruger
2. LW Jeremy Morin
3. C Mark McNeill
4. C Brandon Pirri
5. LW Kyle Beach
6. D Shawn Lalonde
7. RW Jimmy Hayes
8. D Dylan Olsen
9. LW Brandon Saad
10. LW Kevin Hayes
Osobne som fanusikom Krugera, McNeilla a Saada, ktory sa mi strasne lubi. Dufam ze aspon jeden znich sa tuto sezonu ukaze strasne im drzim palce vsetkym
Scott Burnside
Netminder Ray Emery will join the Chicago Blackhawks at training camp on a tryout basis agent J.P. Barry tells ESPN.com.
Tak a tu máme poistku za Saláka. Chicago je ready to dance
ale taký typ do šatne je ešte stále riziko. Každopádne ja Emeryho môžem nemenej než Blackhawks, takže
Netminder Ray Emery will join the Chicago Blackhawks at training camp on a tryout basis agent J.P. Barry tells ESPN.com.
Tak a tu máme poistku za Saláka. Chicago je ready to dance
čtv 28. črc 2011 01:40
Ufffffffffffffffff..bez debaty som kludnejsi teraz,Emery ako 2 ka moze byt,viem,ze este nemame vyhrate,ale je to veteran a ma co rozdavat(dufam,ze nie rany v satniGetzo5 píše:Scott Burnside
Tak a tu máme poistku za Saláka. Chicago je ready to danceale taký typ do šatne je ešte stále riziko. Každopádne ja Emeryho môžem nemenej než Blackhawks, takže
pát 29. črc 2011 23:48
Ex-Hawks Brent Sopel ide do KHL .........
Sopel's wife, Kelly, writes a blog entitled "Life of a Hockey Widow" and in a post Friday said: "It would be crazy to say that this was his first choice. Chicago would have been great, and we assumed it would be a huge paycut, but he just wasn't in their plans."
Sopel's wife, Kelly, writes a blog entitled "Life of a Hockey Widow" and in a post Friday said: "It would be crazy to say that this was his first choice. Chicago would have been great, and we assumed it would be a huge paycut, but he just wasn't in their plans."
Blackhawks sign Sharp to five-year extension
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=5856 ... L|NHL|home
Tak snad si těch 6 míčů zaslouží.
ned 07. srp 2011 22:58
O tom nepochybujem,za tie roky si to zasluzi co odviedol pre nas a dufam,ze v tom bude pokracovat,na volnom trhu by dostal ovela viac..brainfck píše:Blackhawks sign Sharp to five-year extension![]()
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé