Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

S tým Campolim som tak nejak rátal. Leddy sa ukázal a O`Donnel-Montador je jasný 3.pár. Nebol zlý, ale mrzieť vás to vôbec nemusí. :wink2: + Lepisto, dík za pripomenutie.
Lepisto, to nevypadá zle, akorát ještě za kolik. Nikde jsem se to nedočetl.

Campoliho je škoda, perfektně se sžil s naším stylem hry, ale na druhou stranu to není třeba dramatizovat. Takhle mi zůstane v hlavě jako posila na play off, co nás vyřadila z play off :D
Lepista mam zafixovaneho,ako solidneho obrancu Yotes,ale ci to je upgrade,alebo downgrade neviem posudit.
Na jednej strane Campoli aj Lepisto si nedokazali udrzat stabilne miesto v zostavach a vystiredali za kratku dobu niekolko klubov.

Mozno sa Lepisto prebudi u nas ,ako Campi a vsetci budeme stastny :-)

NHLPA lists Lepisto's salary at $750,000 :!: WOW no comment :cool:

Keith sa pred tyzdnom ozenil :oslava:

Zachvilu zacne Blackhawks Convention

Obrázek

tu by mal byt live prenos z otvaracieho ceremonialu ;

http://www.csnchicago.com/pages/live_blackhawks" onclick="window.open(this.href);return false;
Blackhawks convetion pokracuje aj dnes..tu je link na live prenos:

http://video.blackhawks.nhl.com/videoce ... &id=120873" onclick="window.open(this.href);return false;
Olesz bude pripraveny na training camp,to znamena,ze bude zdravy a mal by normalne zacat sezonu,hned po navrate z Chicaga je pripraveny trenovat v Cechach..maaan ,ja som strasne zvedavy na neho a budem mu drzat palce,vyzera byt na spravneho chlapika,jeho anglictina nic moc,ale ani Hossa neni na tom moc dobre :D

Skoda,ze neprisiel Carcillo,ten by dostal asi najviac otazok a stal by sa okamzite milacikom,uz teraz sa na neho fans Hawks tesia a ja tiez :D a to nespominam novinarov,Carcillo bol na svatbe svojho brata...

Stale si ho neviem poredstavit v nasom drese :hroza: :D
Popradcan píše: Stale si ho neviem poredstavit v nasom drese :hroza: :D
Nič to, neboj, v tíme treba mať aj nejakých vymetencov :lol2: Samozrejme, nič proti Hawks, ale Carcilla fakt nemusím :bee:
Popradcan píše:Olesz bude pripraveny na training camp,to znamena,ze bude zdravy a mal by normalne zacat sezonu,hned po navrate z Chicaga je pripraveny trenovat v Cechach..maaan ,ja som strasne zvedavy na neho a budem mu drzat palce,vyzera byt na spravneho chlapika,jeho anglictina nic moc,ale ani Hossa neni na tom moc dobre :D

Skoda,ze neprisiel Carcillo,ten by dostal asi najviac otazok a stal by sa okamzite milacikom,uz teraz sa na neho fans Hawks tesia a ja tiez :D a to nespominam novinarov,Carcillo bol na svatbe svojho brata...

Poslednu sezonu isiel strasne dole, ci uz hracsky, bitkarsky aj soumensky. Good luck
FLYERS FAN píše:
Popradcan píše:Olesz bude pripraveny na training camp,to znamena,ze bude zdravy a mal by normalne zacat sezonu,hned po navrate z Chicaga je pripraveny trenovat v Cechach..maaan ,ja som strasne zvedavy na neho a budem mu drzat palce,vyzera byt na spravneho chlapika,jeho anglictina nic moc,ale ani Hossa neni na tom moc dobre :D

Poslednu sezonu isiel strasne dole, ci uz hracsky, bitkarsky aj soumensky. Good luck
Za tie prachy ,no nepodpis ho :D Ved je este mlady chibis,karieru ma pred sebou,ked bude mental case ,pojde do pecka a hotovo..
Chicago BH Convention: Eddie Olczyk dumps water on Denis Savard 2011

:rofl: :rofl: :rofl:
Keď som tak sledoval letné zmeny v organizácií Hawks, očakávam boj s Detroitom o prvenstvo v centrálnej divízií, zostava by mohla vyzerať asi takto, čo hovoríte ? :wink2:

Crawford, Salák

Keith – Seabrook
Hjalmarsson – Montador
Leddy – Lepistö / O'Donnell

Kane – Toews – Sharp
Hossa – Bolland – Frolík
Brunette – Krüger – Bickell
Carcillo/Olesz – Mayers - Stalberg
Minimálne v prvej štvorke by malo Chicago skončiť :thumbsup:
EDIT : Samozrejme, aby som nezabudol na Smitha, miesto v 3. či 4. formácií by si mohol urvať v kempe :)
V ziadnom pripade :!: Uplne mimo, Stalberg nieje RW, Frolik taktiez nie. Bolland nebude hrat 2 centra, tam bude Sharpy, Bolland teda do tretej. Brunetta ocakavam vyssie, Kruger do tretej zatial nie ale v priebehu sezony kludne, Olesz taktiez vyssie, som na neho zvedavy ako sa predvedie, treba mu dat viac priestoru. Carcillo by mal hrat urcite, Mayers nie ten bude rad ak odohra polovicu zapasov. Jedno je ale iste, tento rok bude vazne tazke poskladat zostavu, verim ze nas GM to posklada tak ako sa ma! Hlavne za 4 lajna bude tento rok spica :box:
Steven píše:V ziadnom pripade :!: Uplne mimo, Stalberg nieje RW, Frolik taktiez nie. Bolland nebude hrat 2 centra, tam bude Sharpy, Bolland teda do tretej. Brunetta ocakavam vyssie, Kruger do tretej zatial nie ale v priebehu sezony kludne, Olesz taktiez vyssie, som na neho zvedavy ako sa predvedie, treba mu dat viac priestoru. Carcillo by mal hrat urcite, Mayers nie ten bude rad ak odohra polovicu zapasov. Jedno je ale iste, tento rok bude vazne tazke poskladat zostavu, verim ze nas GM to posklada tak ako sa ma! Hlavne za 4 lajna bude tento rok spica :box:
Fajn, máš predstavu, kto by mohol byť 2.center ? Na trhu je jedine tak Prospal...Takže iba výmenou sa niečo dá získať. Takto nejak podobne tú zostavu písali na nhlpro, ja som ju troška poupravoval...Brunette mi tiež nejako nepasuje do 3.útoku, jedine miesto Frolíka :) Olesz je nejak zaseknutý už dlhšie, neviem, či sa mu podarí v Chicagu opäť naštartovať sa. V 4.lajne bude dosť tvrdosti, pokiaľ v nej bude Carcillo s Mayersom :box:
Brunette nie je hráč do bottom 6. Teraz závisí, že čo chcete s 3. lajnou, teda ako má vyzerať. Brunette je ofenzívny hráč. Tiež ho vidím na 2. lajnu.
Těžko říct jak to poskládají. Toho druhýho centra může hrát i Frolík, když na to přijde.

Pro nás by byla ideální varianta, aby Krüger herně povyrostl a zvládl 2. centra. Protože aspoň pro mě je Bolland jako 3. centr naprosto ideální. On fakt umí vymazat elitní útoky soupeře z ledu a navíc herně je na tom taky velice dobře.

Třeba:

Crawford, Salák

Keith – Seabrook
Hjalmarsson – Montador
Leddy – Lepistö / O'Donnell

Sharp-Toews-Kane
Frolík/Brunette-Krüger-Hossa
Bickell-Bolland-Brunette/Frolík
Stalberg-

zbytek by se asi různě protáčel takže to ani nebudu psát.
ale druhého centra bude s najväčšou pravdepodobnosťou hrať univerzál Sharp aspoň ja si to myslím :sarcasm:
Joe S. píše:ale druhého centra bude s najväčšou pravdepodobnosťou hrať univerzál Sharp aspoň ja si to myslím :sarcasm:
Je to tak, ale přece jenom Sharpie si to na křídle minulou sezónu diktoval :cinka:
Keby si poriadne cital dozvedel by si sa ze je tam napisane koho tam chcem a kto tam aj bude na 99%
Steven píše:V ziadnom pripade :!: Uplne mimo, Stalberg nieje RW, Frolik taktiez nie. Bolland nebude hrat 2 centra, tam bude Sharpy, Bolland teda do tretej. Brunetta ocakavam vyssie, Kruger do tretej zatial nie ale v priebehu sezony kludne, Olesz taktiez vyssie, som na neho zvedavy ako sa predvedie, treba mu dat viac priestoru. Carcillo by mal hrat urcite, Mayers nie ten bude rad ak odohra polovicu zapasov. Jedno je ale iste, tento rok bude vazne tazke poskladat zostavu, verim ze nas GM to posklada tak ako sa ma! Hlavne za 4 lajna bude tento rok spica :box:
Neviem ako vám, ale mne sedí Sharpy viac na krídle :yes: Brunette taktiež musí byť v top 6, takisto Frolík :wink2:
OndroNR píše:Neviem ako vám, ale mne sedí Sharpy viac na krídle :yes: Brunette taktiež musí byť v top 6, takisto Frolík :wink2:
V príspevku z 10:28 si Brunetta zaradil do tretej formácie a zrazu musí byť v TOP6.
Ale tu nejde o to, kde sedí Sharp tebe, ale kde sedí trénerovi a keď nemá kvalitnejší materiál, bude musieť hrať druhého centra ... ako aj mne sa vybaví Sharp na krídle, keď hrával jednu dobu spolu s Hossom a Kopeckým, no je to univerzál, rovnako ako v SJS Marleau
Tak uz pozname TOP 10 prospectov z tohto kempu, ziadne prekvapenie premna:
1. C Marcus Kruger
2. LW Jeremy Morin
3. C Mark McNeill
4. C Brandon Pirri
5. LW Kyle Beach
6. D Shawn Lalonde
7. RW Jimmy Hayes
8. D Dylan Olsen
9. LW Brandon Saad
10. LW Kevin Hayes

Osobne som fanusikom Krugera, McNeilla a Saada, ktory sa mi strasne lubi. Dufam ze aspon jeden znich sa tuto sezonu ukaze strasne im drzim palce vsetkym :!:
Scott Burnside

Netminder Ray Emery will join the Chicago Blackhawks at training camp on a tryout basis agent J.P. Barry tells ESPN.com.

Tak a tu máme poistku za Saláka. Chicago je ready to dance :box: ale taký typ do šatne je ešte stále riziko. Každopádne ja Emeryho môžem nemenej než Blackhawks, takže :rocker:
Getzo5 píše:Scott Burnside

Netminder Ray Emery will join the Chicago Blackhawks at training camp on a tryout basis agent J.P. Barry tells ESPN.com.

Tak a tu máme poistku za Saláka. Chicago je ready to dance :box: ale taký typ do šatne je ešte stále riziko. Každopádne ja Emeryho môžem nemenej než Blackhawks, takže :rocker:
Ufffffffffffffffff..bez debaty som kludnejsi teraz,Emery ako 2 ka moze byt,viem,ze este nemame vyhrate,ale je to veteran a ma co rozdavat(dufam,ze nie rany v satni :sarcasm: ),vela nedostane a ako poistka nie zle,co som ho videl v ANH chytal velmi dobre,len ma prekvapuje,ze ho tam nepodpisali,Hiller ma este stale problemy soooo.. :hmm:
Ex-Hawks Brent Sopel ide do KHL ......... :?

Sopel's wife, Kelly, writes a blog entitled "Life of a Hockey Widow" and in a post Friday said: "It would be crazy to say that this was his first choice. Chicago would have been great, and we assumed it would be a huge paycut, but he just wasn't in their plans."
Blackhawks sign Sharp to five-year extension :wave:

http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=5856 ... L|NHL|home

Tak snad si těch 6 míčů zaslouží.
brainfck píše:Blackhawks sign Sharp to five-year extension :wave:

http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=5856 ... L|NHL|home

Tak snad si těch 6 míčů zaslouží.
O tom nepochybujem,za tie roky si to zasluzi co odviedol pre nas a dufam,ze v tom bude pokracovat,na volnom trhu by dostal ovela viac..
2417 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS