Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

R.I.P. Rick :?
Moc jsem se na Rippera těšil a to i v dresu Winnipegu :-( R.I.P.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Smolna sezona. Canucks mali SC na dosah. Buduca sezona zial nebude az taka slavna . Opat "len" boj o PO.
guillaume píše:Smolna sezona. Canucks mali SC na dosah. Buduca sezona zial nebude az taka slavna . Opat "len" boj o PO.
:giggle:
Tak za to Montreal po "vybornej" praci GM sa urcite dostanu do finale.. :rofl:
Myslim,ze budete vdacny ca PO.. :scare:
obrovská tragédie pro český a slovenský hokej. Při havárii letadla Lokomotivu jaroslavl zahynulo trio hokejistů - Karel Rachůnek, Josef Vašíček a Jan Marek. Zemřel i bývalý Canuck Pavol Demitra. V týmu působila i taková jména jako Ruslan Salei nebo Karlis Skrastinš. Odpočívejte v pokoji kluci :cry:
pan kosatka píše:obrovská tragédie pro český a slovenský hokej. Při havárii letadla Lokomotivu jaroslavl zahynulo trio hokejistů - Karel Rachůnek, Josef Vašíček a Jan Marek. Zemřel i bývalý Canuck Pavol Demitra. V týmu působila i taková jména jako Ruslan Salei nebo Karlis Skrastinš. Odpočívejte v pokoji kluci :cry:
Už je toho na mě moc :-( Boogy, Ripper, Belak a ted' hoši z Jaroslavle :verysad:
:cry: :cry: :cry: Nie, toto je už aj na mňa moc, bože, ja nemôžem tomu stále uveriť.
Ruslan Salei vraj čakal výpravu priamo v Minsku, no nie je to potvrdené.
OndroNR píše:Ruslan Salei vraj čakal výpravu priamo v Minsku, no nie je to potvrdené.
Čekalo se dlouho na potvrzení, ale nakonec je mezi obětmi i Salei :-(
Článek o Schneidsovi :arrow: http://www.nhlpro.cz/clanek/20118-novac ... -schneider" onclick="window.open(this.href);return false;
Bývalý útočník Vancouveru Trevor Linden a pět hokejistů, kteří se podíleli na vítězství Kanady na OH ve Vancouveru (2010): Roberto Luongo, Scott Niedermayer, Duncan Keith, Brent Seabrook a Shea Weber, byli v úterý uvedení do Síně slávy provincie Bristká Kolumbie. Linden, účastník olympiády 1998 v Naganu, strávil drtivou většinu kariéry právě v dresu Canucks (1056 utkání, 318+415) a v roce 1994 dovedl jako kapitán tento klub do finále play off.
Bobbyho nové betony :arrow: Obrázek
Mike Gillis bol dnes v Trenčíne, škoda že pri tak smutnej udalosti :bye2:
Garyho ,,družina,, :D Stamkos, Skinner, Hodgson, atd.

http://video.thescore.com/watch/the-offseason-promo" onclick="window.open(this.href);return false;
Troška faktů, přání, spekulací a otázek týkajících se našeho týmu před kempem :)

Brána: Jedničkou bude překvapivě :sarcasm: Luongo. Tam asi není co řešit. Možná nebýt jeho smlouvy tak dostane šanci Cory, ale takhle si to nemůžeme dovolit. Navíc si nemyslím, že by Bobby byl špatnej golman. Jeho psychiku sice netřeba komentovat, ale jeho schopnosti jsou v lize určitě TOP. Ne nadarmo jsme loni dostali nejméně branek ze všech týmů a zásluhou obrany to prosím nebylo :!: Naše golmanská dvojice patří v lize určitě mezi TU nejlepší a to máme ještě v záloze Eddieho, kterej patří mezi to nejlepší v AHL :thumbsup:

Obrana: Jakou ztrátou pro nás bude odchod Ehrhoffa se ukáže během sezony. Na jednu stranu to znamená více prostoru pro Edlera a Ballarda, na tu druhou Ehrhoff přece jenom měl něco do sebe a pravděpodobně bude minimálně na přesilovce chybět. Já očekávám, že se Edler na úkor Ehrhoffa probojuje do TOP10 bodování mezi obránci a Ballard si trošku napraví reputaci oproti minulé spackané sezoně. Defenzivní duo Hamhuis - Bieksa netřeba rozdělovat a jejich výkony asi netřeba komentovat. Jak na tom bude Salo at' už zdravotně či výkonostně se můžeme jen dohadovat. Loni už moc nestíhal, ale na tom se určitě podepsalo i zranění, kvůli kterému promarodil takřka celou sezonu. Pozice 6. beka do party se bude hodně točit podle potřeby. Alberts a Rome dodají tvrdost, Tanev zase techniku a rozehrávku.

Moje složení:

Hamhuis - Bieksa
Edler - Salo
Ballard - Tanev/Alberts/Rome

Útok: Jaké bude složení nám ukáže začátek sezony. Pár hráčů ještě marodí a ten kádr je před kempem dost široký. Hlavně o místo ve 4. lajně se strhne mela :D Ale nás bude zajímat spíš co se bude dít ve druhé, protože Raymond nehrál loni podle očekávání, navíc bude ještě nějakej ten pátek marodit s páteří. Samuelsson je po operaci a měl by už být fit. Co bude s Codym je jen na něm. Kesler taktéž bohužel marodí, takže by se Cody měl chytnout příležitosti a dokázat (konečně!), že je hoden NHL.

Moje složení:

D.Sedin - H.Sedin - Burrows
Raymond/Sturm - Kesler - Samuelsson/Hodgson
Higgins - Malhotra - Hansen
Fedoruk/Bitz - Lapierre - Mancari/Oreskovich

Co se týče výsledků - očekávám a vyžaduju divizní titul s odstupem před Wild či Oilers. Celkově tipuju 2. místo za San Jose v konferenci a v PO se ještě uvidí. Šance zahrát si znovu finále tu určitě je, ale těch adeptů je jako každej rok hodně :ja_neviem: :D
Tak nám před pár hodinami začal kemp a skupina A nastoupila v tomto rozestavení:

22 D.Sedin - 39 Hodgson - 38 Oreskovich
79 Duco - 45 Schroeder - 14 Burrows
15 Sturm - 48 S.Schneider - 46 Jensen
13 Pinizzotto - 18 Begin - 36 Hansen

47 Sauve - 3 Bieksa
52 Sulzer - 6 Salo
61 Connauton - 29 Rome
5 Eriksson - 2 Hamhuis

1 Luongo
31 Lack

Skupina B začíná trénink za moment, složení doplním.

Jinak i u nás se myslelo na bezbečí hráčů a stejně jako v Montrealu se upravily mantinely u střídačky :thumbsup:

:arrow:
Obrázek

EDIT: Skupina B:

49 Archibald - 33 H.Sedin - 24 Mancari
43 Rodin - 20 Higgins - 26 Samuelsson
55 Fedoruk - 25 Ebbett - 77 Nolan
54 Volpatti - 40 Lapierre - 80 Dimitrakos

4 Ballard - 8 Tanev
23 Edler - 41 Alberts
7 Parent - 58 Corrado
63 Polasek - 50 Erixon

34 Legace
35 Schneider

Že nenastoupí Raymond a Kesler jsem očekával, ale proč netrénuje Manny je pro mě záhadou :ja_neviem: Ale na 100% to nebude mít nic společného se zraněním... Asi dostal oddech, protože už včera začlo nějaké to lehčí rozbruslení.

EDIT:

Obrázek
I pár diváků se přišlo podívat :thumbsup:

Obrázek
Bobby si vzal masku od Old dresů tak mám takovej pocit, že ji už během sezony nesundá :hmm: Ani mě to nepřekvapuje on to střída jako ponožky, ale zárověň mi to nevadí, protože tahle je fakt krásná :frajer2:

Obrázek
Naše největší letní posila - Marco :giggle:
Zaujmou svoje za posledne roky tradicne miesto...
Leo gj :thumbsup: , s tým prvým príspevkom úplne súhlasím ale verím že o tú pozíciu 6. beka zabojuje ešte minimálne aj Parent.
Manny len tak skoro asi nenastúpi, podla trénera je week to week, súvisí to stále s tým okom, síce v PO sa už vrátil ale to bolo finále SC... ešte stále ho čakajú neaké procedúry.
Trošku jsem pátral co Loua přimnělo začín sezonu zase s novou maskou a už se ani nedivím :D Posud'te sami :)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Jeho nová maska:

Obrázek
Fakt paráda :frajer2: Jednoduchá a líbí se :thumbsup:
Netýká se to sice hokeje, ale věřím, že fandy Canucks to bude zajímat :D

Stadion BC Place už má hotovou střechu a svítí :thumbsup:

To sa Schroeder tak zhorsil, alebo HF pokracuju v humoreske na temu hodnotenie prospektov?
mt-svk píše:To sa Schroeder tak zhorsil, alebo HF pokracuju v humoreske na temu hodnotenie prospektov?
Zhoršil se dost :scare: Rodin a Sweatt jsou lepší. Ne-li i Jensen s Archibaldem.
leo píše: Zhoršil se dost :scare: Rodin a Sweatt jsou lepší. Ne-li i Jensen s Archibaldem.
A to jsem ho viděl před nějakýma 2 rokama na stejný lajně jako Codyho...njn. Je zde vidět, že jen samotný talent nestačí. Musí se neustále makat. I když vím, že při jeho výšce to má asi složitější než ostatní :eek2:
,,Osmnáctiletý Nicklas Jensen podepsal s Vancouverem nováčkovskou smlouvu. Canucks ho v červnu draftovali jako devětadvacátého mladíka prvního kola.''

Podle mě ideální partner pro Sedinovce. Jens je velké postavy a když přitvrdí při hře do těla mohl by k dvojčatům skvěle zapadnout. Navíc je rychlej a je to střelec. V prvním přípravném zápase 1+1 a dnes nastoupí do 2. zápasu v 1. lajně společne s Codym a Marcem. Vůbec bych se nezlobil kdyby naskočil do NHL už letos.
Dnes sehráli Nucks další ze série přípravných utkání. Soupeřem bylo San Jose - Nakonec jsme padli 4:3, nicméně zde výslede není až tak důležitý, jako fakt, že jsme přišli vinou zranění o dva hráče během zápasu. Coach po zápase potvrdil, že ve 3. třetině si při blokování střely zlomil prst obránce A. Rome a při souboji u hrazení s bekem SJ Murraym si vykloubil rameno do té doby dobře hrající Steve Pinizzotto :-O (doufám, že se tahle smůla nepřnese do sezony) Jinak o branky se postarali Sultzer, Hodgson a Baumgartner. Do zápasu nastoupily všechny tři velké naděje organizace Canucks - Schroeder, Hodgson i nově podepsaný Nicklas Jensen. Vigneault po utkání pronesl pro server canucks že všichni si v utkání odehráli svoje standardy. Nejvíc očekával od dvojice Schroeder - Hodgson ale překvapivě ho mile potěšil právě mladík Jensen. Sice gól nedal ale měl 4 střely a asistoval u gólu Codyho. Celý zápas přitom hrál stabilně a bez chyb....Mno, uvidíme co nám tenhle mlaďas z Dánska předvede! Potenciál má :cool:

Jinak Přípravný camp opustili veteráni - Golman Manny Lagace a nejspíše i Oven Nolan
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS