Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

neis píše:
Kika píše:
neis píše:Normální to není, ale je to naprosto běžné. V americe obzláště, tam když nemáš prachy, tak tě nechají klidně zdechnout. Dám takový extremní případ, zemřel Jackson a celý svět se mohl potentovat, v Africe by klidně mohla být další genocida a zemřít tisíce lidí, většina lidí v západních civilizací by řekla max. "jéé to je hrozné" a v pohodě se dodívala na zprávy se zvířatkama nakonec. Je to hnus, ale v kapitalistickém světě je každý člověk jen subjekt na trhu práce a podle toho se odvíjí i jeho cena... to už je sice dost OT, ale hokej je hlavně byznys a Crosby je velmi cenný kapitál...
No s tým súhlasím...to je krutá pravda :verysad: Len ten Crosby ma štve :scare:
Bohužel, on je nejmocnější muž hokeje na světě, potom je dlouho propast, až potom se najdou hráči jako Ovca nebo někteří funkcionáři atd...
Veď práve s tým nesúhlasím :-(
neis píše:
Kika píše:No tak čo má toto s hokejom?Proste si nemyslím,že vylučujú hráčov podľa ich cennosti :wink:
Jednou ty růžové brýle sundáš, jelikož jak jsem psal, hokej je prvotřídní byznys a sport je jen druhořadou záležitostí. Crosby nebo jiné hvězdy představují pro NHL obrovský kapitál a zdroj peněz, takže v tomto případě bude pro NHL priorita je chránit...

Edit: Když se nad tím člověk zamyslí, tak takový zákařný zákrok není pro NHL zase tak špatnou věcí z hlediska peněz, jelikož sledovanost dalšího zápasu BOS vs PIT bude jistě enormní, díky očekávané odvetě a dalo by se na tom najít více "pozitiv" jako že Američané mají rádi takovéto prasárny a i kvůli tomu chodí na hokej, šeptanda kolem toho taky není na škodu. Takže NHL prakticky nemá "vážný" důvod zasahovat, když se jim nebudou odpadat superhvězdy...
Velice trefně napsané :thumbsup: . Bohužel...
Jinč ale musím souhlasit s tím dvojím metrem a zároven dodat, že tohle se asi nezmění. Dám ještě jeden příklad: v pátek Boogaard proti Edmontonu udělal faul kolenem, a hned za to dostal stopku na 2 zápasy. Podobný atak přišel například loni ve 2.kole Pit-Wsh, kdy ve 4.zápase Ovečkin fauloval kolenem Gončara. Ale dostal jen dvě minuty. To je přece jasné, že liga kvůli "nějakému" faulu kolenem by si nezničila sama souboj Sid vs. Ovie na který roky čekala jako na smilování a navíc play off. J e to blbý ale je to tak.
martin83 píše:Podobný atak přišel například loni ve 2.kole Pit-Wsh, kdy ve 4.zápase Ovečkin fauloval kolenem Gončara.

No,nevím jestli je tohle zrovna vhodný příklad,ne že bych se Ovečky chtěl nějak extra zastávat,často
jsou jeho zákroky min. na hraně,ale tohle mi zrovna jako úmyslný faul kolenem na suspendaci opravdu nepřišlo....... :ja_neviem:
martin83 píše:Podobný atak přišel například loni ve 2.kole Pit-Wsh, kdy ve 4.zápase Ovečkin fauloval kolenem Gončara. Ale dostal jen dvě minuty.
Cooke dostal koľko minút v zápase?
Jinak bych se chtěl ještě opožděně zastvit k zápasu s Dallasem v sobotu. Bylo to v záznamu na Nova sportu.Komentoval to Tomáš Lorinz. Jeho komentování mě nijak nebere, to raději Gáboríka, Velarta nebo Borovce. Ale on najednou začal mluvit o tom, že v NHL hraje mnoho lepších hráčů než Crosby a že mu navíc ani není sympatický. Pak dodal, že asi naštve asi mnoho fanoušků Pens, kteří se na to dívají, ale on že si za názorem stojí. Jo však mě nevadí jeho názor, každý má své oblíbence, ale přijde mě trochu divné, když tohle řekne komentátor televize, ti podle mě by měli být trochu nestranní nebo to alespon nedávat najevo komu přejí a komu ne. A to nepíšu, že tořekl o Crosbym, to by mě zarazilo kdyby to řekl o komkoliv. A tak to já jen tak na okraj. Každopádně v onom zápase Crosby dal dva goly a "experta" ulčel. :yahoo:
martin83 píše:Jinak bych se chtěl ještě opožděně zastvit k zápasu s Dallasem v sobotu. Bylo to v záznamu na Nova sportu.Komentoval to Tomáš Lorinz. Jeho komentování mě nijak nebere, to raději Gáboríka, Velarta nebo Borovce. Ale on najednou začal mluvit o tom, že v NHL hraje mnoho lepších hráčů než Crosby a že mu navíc ani není sympatický. Pak dodal, že asi naštve asi mnoho fanoušků Pens, kteří se na to dívají, ale on že si za názorem stojí. Jo však mě nevadí jeho názor, každý má své oblíbence, ale přijde mě trochu divné, když tohle řekne komentátor televize, ti podle mě by měli být trochu nestranní nebo to alespon nedávat najevo komu přejí a komu ne. A to nepíšu, že to řekl o Crosbym, to by mě zarazilo kdyby to řekl o komkoliv. A tak to já jen tak na okraj. Každopádně v onom zápase Crosby dal dva goly a "experta" ulčel. :yahoo:
1) Mal pravdu.
2) vylučuje 3) resp. komentátor nemá právo na názor?
4) bla bla bla
Já myslím, že při komentování by si to mohl odpustit, tak kdyby tam měli studio a v něm diskutovali tak to beru, ale takto my to zrovna nepřijde štastné.
Přesně tak, na klubové scéně nemůže projevovat takto výrazně své sympatie, samozřejmě, že jim to semtam ujede, u nás je to dost běžné, že komentátoři preferují týmy z Čech na úkor Moravy... Svědčí to hodně o profesionalitě komentátora nebo redaktora viz. Toman z nhlpro.cz a jeho náboženstí Crosbysmus...
Nemal pravdu.Inak vraveli ste,že veci sa pohnú,len keď faulujú Sida a vidíte....faulovali Savarda a veci sa riešia,tak neviem neviem. :wink:
neis píše:Přesně tak, na klubové scéně nemůže projevovat takto výrazně své sympatie, samozřejmě, že jim to semtam ujede, u nás je to dost běžné, že komentátoři preferují týmy z Čech na úkor Moravy... Svědčí to hodně o profesionalitě komentátora nebo redaktora viz. Toman z nhlpro.cz a jeho náboženstí Crosbysmus...
Prečo by nemal? Nechápem... Emócie sú vždy zaujímavšie ako suchý komentár.
begbeee píše:
neis píše:Přesně tak, na klubové scéně nemůže projevovat takto výrazně své sympatie, samozřejmě, že jim to semtam ujede, u nás je to dost běžné, že komentátoři preferují týmy z Čech na úkor Moravy... Svědčí to hodně o profesionalitě komentátora nebo redaktora viz. Toman z nhlpro.cz a jeho náboženstí Crosbysmus...
Prečo by nemal? Nechápem... Emócie sú vždy zaujímavšie ako suchý komentár.
Tohle si může dovolit komentátor přímo v NHL, kdy komentuje vlastní klub ( ale ani ten si to nedovolí), ale "neutrální" komentátor by měl být nestranný a objektivní, takové subjektivní vymyšlené kecy, které nemůže ničím podložit, si může nechat do osobních blogů atd. Emoce jsou důležité, ale nevím co to má společného s neprofesionálním přístupem a zaujatostí vůči jednomu klubu, když je vysílání směřováno pro všechny ???
begbeee píše:
Atlantik píše:Klidne at Cooka suspenduji
Obrázek
""""""" :taptap: """"""""
Můj názor se s názorem onoho komentátora shoduje...Taky bych věděl o pár hráčích, kterých se Sidovi přinejmenším vyrovnají...A co vůbec řekl tak pobuřujícího?...Že si nemyslí, že je nejlepší?...No bóóže, ukamenujte ho za to! :roll:
Kika píše:Nemal pravdu.Inak vraveli ste,že veci sa pohnú,len keď faulujú Sida a vidíte....faulovali Savarda a veci sa riešia,tak neviem neviem. :wink:
Ako sa riešia? Nijako? Cooke ani nebol potrestaný. Ak by takýto zákrok spravil Thornton (bostonský) na Crosbyho, okamžite by dostal 5 + do konca zápasu a k tomu dištanc.
Jediné co chcu je at dostanem v PO Pitsburgh a roz*ebem jak ciganske hračky :box:
PS : mt-svk se ti divím že s Kikou bavíš o Crosbym to je jak kdyby slepy mluvil na hlucheho :D
To,že ho nepotrestali je hlúpe.Ale veci sa pohli :wink:A už by ste nemuseli ako príklad stále používať Sida,nie je jediný hokejista na svete.Ale keď sa jedná o niečo dobré,tak si na neho ani nespomeniete :thumbsdown:
Kika píše:To,že ho nepotrestali je hlúpe.Ale veci sa pohli :wink:A už by ste nemuseli ako príklad stále používať Sida,nie je jediný hokejista na svete.Ale keď sa jedná o niečo dobré,tak si na neho ani nespomeniete :thumbsdown:
Ako?
begbeee píše:
Kika píše:To,že ho nepotrestali je hlúpe.Ale veci sa pohli :wink:A už by ste nemuseli ako príklad stále používať Sida,nie je jediný hokejista na svete.Ale keď sa jedná o niečo dobré,tak si na neho ani nespomeniete :thumbsdown:
Ako?
Urobil niečo výnimočné, čo iní hráči nerobia? Vopred upozorňujem, že o charitu sa ich stará väčšina, Crosby nie je výnimka.
mt-svk píše:
begbeee píše:
Ako?
Urobil niečo výnimočné, čo iní hráči nerobia? Vopred upozorňujem, že o charitu sa ich stará väčšina, Crosby nie je výnimka.
Napocital do nekonecna.... Dvakrat... (Chuck promine zapujceni vtipu...)

Napadlo me, skoda, ze jeho slzy taky neleci rakovinu. Uz by byli vsichni zdravi... :wink:
AndyF: :lol3: :lol3:
Dnes dobrý bod z ledu rozjetého vlaku jménem Carolina. Dnes veledůležitý boj s Ďábli.
Tak dnes v New Jersey opet nic... Je toho uz prilis proti tomuhle tymu. Ale pokud ted neuznate, ze zapas byl vyrazne ovlivnen v prospech NJD, tak uz asi nikdy... Treti gol byl po jasnem faulu na Fleuryho, to musel videt kazdy a je prakticky po zapasu... Grc! Seknuti do lapacky a tim padem samozrejme ze nemel sanci chytit tu strelu. Namisto nasi presilovky je to gol na 3-1, to je celkem rozdil, ze??? To je neco neskutecne, plus ta 5-ti minutova presilovka pro Devils, to jako co melo znamenat?? Pokud tohle byl od Adamsa zakrok na 5 minut, tak to se nemusim na hokej ani divat :-O . Jinak ale klasika, opet jsme se nedokazali prosadit proti hre Devils. Takze vyjma techto chyb rozhodcich v nas neprospech, stejne by jsme to meli tezke. Kazdemu totiz dokazeme nasoukat golu kolik chceme, ale pak prijde NJD a je to jak zaklete. Ten Brodeur mi vzdycky proti nam prijde jako robot. Zapas to byl hodne kvalitni a emotivni, opticky asi vyrovnany, ale mozna byli Devils o kousek lepsi. No neda se nic delat, je to hodne mrzute a souboj o celo Atl.divize se opet vyrovnal...
no toho adamsa ti uznam..tvrdy trest ale videl som to len skratene z opakovaneho zaznamu(bol som odbehnuty akurat) sekera zajaca? skor pichnutie a odsunutie lapacky :lol: ked uz. a fleury bol von z brankoviska tak neviem co sa stazujes(netusim ako je to v pravidlach tak sa nevadim) a ovplyvneny zapas rozhodcami?? a je to tu..po zhodnoteni zapasu treba v teme pens zhodnotit rozhodcu..ak nam nepomoze tak ovplyvnil zapas..stara pesnicka..podla mna piskal divne to je fakt ale boli ste jaloví cely zapas ako vzdy proti nam.okrem toho co si popisal, sa ti nezdali prve dve vylucenia devils nejake strasne prisne? a 2x prehliadnute podrazenie brodeura v brankovisku pocas vasej prvej presilovky si si tiez nestihol zrejme vsimnut? ked uz hodnotis :roll: asi si to len zabudol spomenut :twisted:
Ano piskali divne, podrazeni Brodeura tam bylo, prvni vylouceni Devils divne taky, druhe vylouceni Devils podle mne uplne opravnene. Ale to by jsem taky mohl zminit zakrok R.Niedermayera na Cooka v zaveru 2.tretiny, ktery byl nepotrestany, nebo podrazeni Goligoskiho pri rozehravce na zacatku 3.tretiny. Ta 5-minutova presilovka byl ale totalni vysmech a 3.gol, to si nemuzu pomoct, kdyby se smelo stouchat pri kazde strele golmanum do lapacek, tak to by byl jaky blazinec??? Sorry ale 3.gol byl naprosto neregulerni...
6377 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG