Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CALGARY FLAMES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

S pravdepodobnostou 93.8% budeme aj nadalej jediny tim ktory nikdy nedraftoval v top5. good job chlapi.
maybe next year :giggle: :jn:

ale ved vy ani nepotrebujete draftovat v top5, ved za iginlu a bouweestera ste dostali mlade superstar okolo ktorych mozete postavit tim na dalsich 15 rokov... :jn:
Červus končí v NHL a podepsal v Petrohradu na tři roky. Podle mě škoda, mohl to ještě zkusit.Má na to, aby se v NHL prosadil, ale tímhle už je pro něj NHL asi zavřená :thumbsdown:
Parda píše:Červus končí v NHL a podepsal v Petrohradu na tři roky. Podle mě škoda, mohl to ještě zkusit.Má na to, aby se v NHL prosadil, ale tímhle už je pro něj NHL asi zavřená :thumbsdown:
Sice nevím, co přesně stojí za jeho rozhodnutím, ale pokud jen volí snažší cestu, pak :thumbsdown: Vzdát to po jedné zkrácené sezóně bez pořádného přípravného campu? Ale smlouva mu skončila, nejspíš šlo jen o to, že se diametrálně lišily představy jeho a managementu.
asi angličtina bola neprekonateľným problémom :sarcasm:
Neměli otvirák.
žeby sme predsa videli budúcu sezónu na pozícii jednotky Reta Berru? Jeho výkony na MS sú :sok:
Karri Ramo podpisany a pravdepodobne nova jednotka. Berra tiez dostane sancu.
Obrázek
Obrázek

Eric Francis ‏@EricFrancis 4m
BREAKING: Water is up to row 10 at Saddledome. Dressing rooms completely submerged. Jumbotron rm & all equipment destroyed. #yycflood #NHL

Eric Francis ‏@EricFrancis 7m
So much history destroyed at the Dome including massive championship team photo from 1989 signed by most players. #yycflood

:doh:
Obrázek :doh:
Fuj tam bude spiny a blata. Taketo povodne v calgary udajne este nemali.
Corban Knight - Flames trejduju dalsi prospekt z americkej college ligy. velky fyzicky center cca bod na zapas. Do floridy ide stvrte kolo. nebudem tu mudrovat ci je to dobre alebo zle pretoze som ho v zivote nevidel.
Ja áno a v WCHA patril k lepším, v tíme hral s Kristom, ktorý tento rok bol aj na MS za USA. Solídny vo všetkom, nevyniká v ničom? Videl som za posledné roky len 3-4 ich zápasy takže si naň špeciálne nespomínam a potenciál do NHL odhadnúť neviem, ale za skúšku to určite stojí. Na Floride by šancu nedostal.
"We're ordering everything, including hockey equipment, right now." - Ken King
"We are going to be ready for the start of the season." - Ken King

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
:cry: Ked toto clovek vidi, kolko skody napacha voda....budu mat velmi tazke leto, komplet cela miestost na ovladanie kocky, satne, lad, hladisko. Snad to zvladnu do zaciatku sezony, trimem palce.
Obrázek
Obrázek

Voda je už vypustená ale :nechutne:
Na Calgary doslovne platí, že na chudáka i budar padne :neviem:
http://hokej.idnes.cz/roman-cervenka-vy ... 54_nhl_cig" onclick="window.open(this.href);return false;

Čiže v preklade na to nemal :jn:
Ty vole to zas je trejd jak krava. odpad za odpad. teda az na saricha co je ok obranca.
Feaster :king: koľko ešte budú mať s nim Lames nervy? však to nie je normálne :lol2: :good:
uz tradicny sebaklam fanusikov colorada. dokonca si myslia ze ten trejd vyhrali. myslim ze nikdy nebudeme az tak na tom zle ako colorado aby sme napriek vysokym draftom skoncili opet v najhorsej petke dokonca posledni.
Monahan VS Lindholm. Pripadne este mozno Nicuskin. Tychto budeme brat pretoze trade-up se nebude konat a zaroven prva petka je dana (bez poradia samozrejme) a prekvapko sa nestane. Momentalne nemam preferenciu a planujem trochu sa pozriet na tychto hracov.
Fester udajne predava najvyssi draft za hotoveho centra alebo obrancu. Sponombohom to este bude dnes zabava. vseobecne to nie je zly pristup pretoze tieto nhl drafty vo veku 18 rokov je dost loteria. Ale nechcem aby to robil Jay s jeho bomba trejd historiou.
Tak kukal som toho rusa Nicuskina a nebude mi vadit ked ho vezmeme. s*at na safe picky.
Emile Poirier je fantasticky pick. jeho hra sa mi velmi paci je velky a velmi rychly mal dost bodov. Verim ze weisbrod opet trafil do cierneho.
2274 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG