Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Gratulujem k podpisu Brunetta :clap: :clap:
No tak Brunette v pohodě.

O'Donnel - no uvidíme, ale vidim to tak, že bude akorát zabírat místo, jestli bude v základu.

McLean - asi farma?

Mayers - snad nám pomůže tvrdit muziku

Snad chlapi nenechaj plíce na 1. tréninku a vydrží zdraví a budou hrát na úrovni.
"Blackhawks agree to terms with forward Daniel Carcillo on a one-year deal. " hodne zmeišané pocity :|
Chicago nejak pritvrdzuje :) Carcillo, O'Donnell, Mayers :wink2:
OndroNR píše:Chicago nejak pritvrdzuje :) Carcillo, O'Donnell, Mayers :wink2:
Je to tak. Příští rok náš tým bude umět mlátit lidi a vybrat si šampón proti vypadávání vlasů.
MaJes píše:"Blackhawks agree to terms with forward Daniel Carcillo on a one-year deal. " hodne zmeišané pocity :|
Som natom podobne, no ale uvidi sa. Stvrta lajna zrejme bude celkovo obnovena :sarcasm:
zjavne sa v chicagu chystajú nahradiť kvalitu tvrdosťou :giggle: ale je pravda, že taký tím ako mali pred dvoma rokmi, to už nehrozí
to je onco, tvrdost :box: ziaden baletacky tim :wave: sice ste stavili na taky dohodcovky :giggle: ups poopravim skusenejsi vek, kazdopadne good luck, ale ako spomina Joe, cup tim spred 2 rokoch zostane len spomienkou, dlhodobejsou.....?
MaJes píše:"Blackhawks agree to terms with forward Daniel Carcillo on a one-year deal. " hodne zmeišané pocity :|
Zmiešané...hm, ja len tie najhoršie. Potkan do obľúbeného original six tímu. :doh:
Getzo5 píše:
Zmiešané...hm, ja len tie najhoršie. Potkan do obľúbeného original six tímu. :doh:
Pravda, Carcilla nemám ani rád, jeho myslenie je na nízkej úrovni, veľmi nízkej, ale budiš :ja_neviem:
Getzo5 píše:
Hawks hráča s jeho sposôbom hry potrebovali, no že je to zrovna Carcillo osobne.. :|
MaJes píše:
Hawks hráča s jeho sposôbom hry potrebovali, no že je to zrovna Carcillo osobne.. :|
ale tak lepšie ako keby mal ísť do hawks burrows
Joe S. píše:
MaJes píše:
ale tak lepšie ako keby mal ísť do hawks burrows
:hroza: to by som nerozdýchal!
Po par dnoch uz som mu aj trochu prisiel na chut, je to sice riadne vymleta hlava ale prirovnal by som ho k Burishovi alebo Eagerovi. Ja si myslim, ze takyto hrac nam tuto sezonu chybal, ze to tam rozprudi a da tomu riadne grady. Ak ho nas trenerik trochu usmerni a Danny to pochopi tak verim ze bude pre nas velmi platnym hracom v co ja verim. Jednoznacne snim aj do tretej formacie ale to ukaze az cas ci sa chopi sance alebo nie. Ja si ale myslim ze 4 lajna bude jeho :wink:

Neviem kde som cital ale vraj sa zaujimame o niekoho z Montrealu - Travis Moen?, ale berie 1,5 mil co je na hraca stvrtej formacie prilis ale predstavte si to Moen-Mayers-Carcillo :scare: to by ta 4 patica vyzerala dost brutalne :-O

Este podpis Campoliho a bude to tak ako sa patri :clap:
Fajne, my sa zbavíme Janssena a vy podpíšete Carcilla. Nuž, som zvedavý ako zvládneme derby zápasy :D .
OndroNR píše:Gratulujem k podpisu Brunetta :clap: :clap:

Přidávám se. Brunette je fantastickej hráč a určitě zapadne do týmu mladíku a předá jim své zkušenosti.
:clap: Brunette :hop:
Prospect Camp: Day 1......

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Obrázek

Tak se nám upsal Viktor Stalberg (12+12,+2 v minulý sezóně) na 2 roky za 875 000 $ ročně. To se mi zamlouvá, čekal jsem, že si řekne o víc.
brainfck píše:Obrázek

Tak se nám upsal Viktor Stalberg (12+12,+2 v minulý sezóně) na 2 roky za 875 000 $ ročně. To se mi zamlouvá, čekal jsem, že si řekne o víc.
Odohral celkom slušný ročník, zmluva v pohode :yes: Mal obdobia, kedy patril medzi najlepších, no niekedy sa vytrácal. Ten cap hit je výborný :wink2: Good Job Bowman :good:
OndroNR píše:Odohral celkom slušný ročník, zmluva v pohode :yes: Mal obdobia, kedy patril medzi najlepších, no niekedy sa vytrácal. Ten cap hit je výborný :wink2: Good Job Bowman :good:
Jo no docela se mi zamlouval, není to zrovna typ hráče, co na ledě dominuje, ale když měl svůj streak, tak se docela činil. Snad nebude mít v příští sezóně takový výpadky, byť to na hře týmu nebylo tolik poznat, tak secondary scoring a/nebo hity nám v dost zápasech, co jsme prohráli o gól, chyběl.
Ok ..Stalberg podpisany 2 roky $875k :good:

Ostalo nam 7,925,000 na dalsie podpisy,ako Frolik a Campoli.

Ako vieme, Olesza sa tuto sezonu neda vykupit,az na druhy rok ,po poslednom zapase 2012 PO-s do 1 jula,ale pokial bude na LTIR,jeho cap hit(3.1 mil) sa nepocita do naseho,az po jeho navrate,takze by to bolo nieco vyse 12 mil na zaciatok sezony.

Olesz Buyout tuto sezonu

2011-12: $372,222
2012-13: -$227,778
2013-14: -$477,778
2014-15: $647,222
2015-16: $647,222
2016-17: $647,222

Co sa nestane,lebo je na LTIR

a Olesz Buyout dalsiu sezonu

2012-13: $500,000
2013-14: $250,000
2014-15: $1,375,000
2015-16: $1,375,000

Kruger a Leddy maju miesto na 100% zarucene..

Podla mna Frolik podpise az po podpise Campoliho,od jeho podpisu sa potom rozbehnu dalsie veci,Campoliho a Frolika musime podpisat :!:
Frolik prileti na festival Hawks,ktory zacina tento vikend,myslim,ze podpise za prijatelnu cenu a min na 2-3 roky,je vemi dobra sprava :-),este nech pride aj Campi a bude dobre..
"Committed Indians:
Story's up on the site now, but the Hawks have re-signed Frolik for 3 yrs, and added Lepisto for one. GREAT depth on the roster now. And yes, this should signal the end of the "Campoli Era" in Chicago"
MaJes píše:"Committed Indians:
Story's up on the site now, but the Hawks have re-signed Frolik for 3 yrs, and added Lepisto for one. GREAT depth on the roster now. And yes, this should signal the end of the "Campoli Era" in Chicago"
Blackhawks are done with Campoli. Won't be signed. :plac:

:wave:

#Blackhawks are done with D Chris Campoli. The RFA won't re-signed. They made their best offer, and decided to go with Lepisto.

A k tomu ma v utorok Kane operaciu na wrist a bude out 6 az 8 tyzdnov :fnuk: ,ale do campu ma byt v poriadku :-)
2417 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS