Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Martin #27 píše:neis: nevím že to říká někdo kdo fandí zákeřnákům z Philly....možná je trochu náladový to určitě ale pořád patří mezi TOP utočníky v NHL
Má dokonalou techniku v tom je možná i na bedně, ale to je tak jedno, když to nemá v hlavě, to by měl pravidelně 100 bodů. Jen zlaté ruce nestačí a on je toho důkazem.

Bože můj, na tomhle foru jsem nečekal, že se dočtu takovou kravinu. Flyers hraje od přestavby útočný a spíše technický hokej. A bohužel pro zaryté fans nemá Philla na to ani hráče, aby pořádně tvrdila muziku. Ten přežitek "zlá flyers" zůstane asi navždy, ale nejvíce to potěší od fan NJ, které hraje pravidelně antihokej, i když při zranění Broudera to zase takový děs nebyl..... achjo
ty mi něco říkej že se dočtu kravinu...další z těch co si přečetl někde že Devils hrajou stále jejich defenzivní maškarádu :D kdyby si viděla aspon 3 zápasy Devils tak by si asi mluvil jinak ale to spíš patří do topicu Devils
:-( Tak Tomáš Plekanec spolu z dalšími ,, nespokojenci" jde k arbitrážnímu soudu.Loni bral 1,8 mil a letos chce přidat!!Pravděpodovně i touží po delší smlouvě.Jenže Gainey už smrskl částku na platy na 8,8 mil do platového stropu,takže na přidání a podepsání zbylých hráčů RFA mnoho nezbylo.To jsem sám zvědavý,jak to celé dopadne!!!
http://deniksport.blesk.cz/clanek/hokej ... itraz.html

Žel se mi nepodařilo zjistit,jaký skutečný zájem o Plekancovi služby Canadiens mají.Osobně bych měl zájem ,aby v našem mužstvu ještě pokračoval,jinak nevim, kdo jiný by vedl druhý útok??? :smile03:
Mnoho toho na výběr nemáme.Při předpokládaném odchodu Koiva jsou tu na farmách jen Chipchura a Maxwell.Lze posunout i dopředu stávajícího centra třetí řady Lapierre.Ale to se mi moc nelíbí!!!!Lapierre je víc bojovník, než konstruktivní hráč.
Další centři už asi nepřipadají v úvahu.

Jinak po té úvodní Gaineyho smršti se to celé nějak uklidnilo.Nastal zase stav,, ticha" :eek2:
No, ted tam máte volného Tanguaye, Koiva, Langa a Kovaleva, což jsou hodně kvalitní hráči :thumbsup:
Se stropem už to neni nejrůžovější, takže podpis některých těchto hráčů je málo pravděpodobný, myslim si, že se Habs budou snažit Plekance udržet :yes:
udajně na Koiva dali nabídky Rangers,Devils a Wild
Jj o tom jsem něco slyšel, ale hlavně o Wild, myslim si, že by bylo docela pěkný, kdyby ve Wild hráli bratři Koivové :D
:)Našel jsem velice zajímavý web,který se zabývá naším mužstvem!Na kolik je seriózní nechám na vás!!!!

http://www.habseyesontheprize.com/2009/ ... y-reunited

Mimo jiné se v něm říká,že fanoušci Canadiens pořádají demonstrace a petice za setrvání Saku Koiva a Alexeje Kovaljova.Web jim doporučuje,aby se přesunuli před Kovaljovova okna do Connnecticutu,kde mohou mít větší štěstí z dotazem,zda by nepřistoupil na nižší plat.

Obrázek

Dále se tu mluví o Mathieu Dandenaultovi,který by nejraději v Montrealu zůstal,ačko-li měl nabídku z Bostonu.
Dále se zjistilo,že drafovaného nováčka Maca Bennetta,který je již na soustředění nováčků Canadiens nevede nikdo menší, než agent ,,věhlasný" Bobby Orr.pozn.Podle mě určitě velká značka kvality!!!!!! :yes: :thumbsup:
Alexej Kovaljov se podle generálního manažera Montrealu Boba Gaineyho minulý týden příliš dlouho rozmýšlel nad nabídkou Habs a ti mezitím získali na hokejovém trhu jiné hráče. Na ruského útočníka už jim tedy nezbývají peníze a nebudou usilovat o jeho návrat do mužstva. nhl.cz

Tímto by mohla znovu ožít spekulace odchodu Kovaleva do Kings :D
painkiller píše:Alexej Kovaljov se podle generálního manažera Montrealu Boba Gaineyho minulý týden příliš dlouho rozmýšlel nad nabídkou Habs a ti mezitím získali na hokejovém trhu jiné hráče. Na ruského útočníka už jim tedy nezbývají peníze a nebudou usilovat o jeho návrat do mužstva. nhl.cz

Tímto by mohla znovu ožít spekulace odchodu Kovaleva do Kings :D
:) Vím o tom z TSN a také ,že za Kovaljova orodovalo před Bell Centre asi stovka lidí
http://www.tsn.ca/nhl/story/?id=283860
Co k tomu říct?Je to obrovská škoda a ztráta :shock: a já za Kovaljova :verysad: !!!Nadruhou stranu člověk se nemůže Bobovi divit.Z váhavého střelce se stal dravec!!!!Dřív čekal,ale v současnosti se stal z něho jiný okamžitě rozhodný člověk.Jen doufám,že jeho kroky jsou pořádně promyšlené a niko-li unáhlené!!!!!!!! :modlenie:

:)Bob Gainey dnes oznámil, že trenérem brankářů bude Pierre Groulx a asistentem trenéra - Perry Pearn :yes:

http://canadiens.nhl.com/team/app/?serv ... eid=433520

Pierre Groulx poslední čtyři sezóny pracoval pod Jacquesem Martinem jako trenér brankářů na Floridě Panthers.Začal jako video trenér a po dvou letech se věnoval brankářům.Mimo jiné měl v péči Vokouna a Andersona.
Kariéra trenéra Perry Pearna je dlouhodě úspěšná na amatérské, mezinárodní a profesionální úrovni.Pearn strávil větší část posledních pěti sezón v New York Rangers jako asistent trenéra. Před vstupem do Rangers, pracoval jako asistent trenéra Jacquese Martina v Ottawě Senators v letech 1996 - 2004.Od roku 1986 působil řadu let jako asistent trenéra u Kanady -18 letých s nimiž vybojoval několik titulů MS.
Čili Martin si přivádí své bývalé asistenty z Floridy a z Ottawy!!!!!!! :yes:

Pro pořádek jak následující vedení mužstva vypadá :
GM - Bob Gainey
Trenér - Jacques Martin
1.asistent trenéra Kirk Muller
2.asistent trenéra Perry Pearn
trenér brankářů Pierre Groulx

Tím bychom měli mít posty zaměstnanců v Montreal Canadiens zaplněny,zbývá snad doplnit asistenta trenéra pro farmu Hamilton Bulldogs.Tam je trenér Guy Boucher zatím na vše sám!!!
:serus:Tak Alexej Kovaljov údajně míří do divizní Ottawy.Nezbývá mi než poděkovat a popřát hodně úspěchů!!! :yes:
:verysad: Je to k vzteku ztratit takového hráče :evil:

http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=434543
Taky sem to četl, no, vypadá to, že s odchodem Heatlyho v Ottawě počítají :thumbsup:
:verysad: :verysad: :-( to snad neee ... proč zrovna do Otawy :( jsem hodně zklamany
Martin #27 píše::verysad: :verysad: :-( to snad neee ... proč zrovna do Otawy :( jsem hodně zklamany
Jsem stejne zklamany jako ty... Ottawu mam snad jeste min rad nez Boston... Navic mnou vzyvany Beauchemin podepsal v Torontu! To je zase den...
Habsi letos ty přestupy to je děs prostě ani jeden trade co by se mi líbil všichni moji oblíbenci odcházeji (Gionta,Madden,Rupp) a to že odejde Kovalev z Montrealu to je už fakt ta poslední rána...abych řekl pravdu ve skrytu duše jsem tajně doufal že by Kovalev mohl jít do Devils :cry:
Martin #27 píše:Habsi letos ty přestupy to je děs prostě ani jeden trade co by se mi líbil všichni moji oblíbenci odcházeji (Gionta,Madden,Rupp) a to že odejde Kovalev z Montrealu to je už fakt ta poslední rána...abych řekl pravdu ve skrytu duše jsem tajně doufal že by Kovalev mohl jít do Devils :cry:
No tak nějaká spokojenost tam je z mého pohledu - Gionta s Cammallerim jsou podle mě velmi dobré nákupy, Špaček tak průměr, ale Gomez a Gill pro mě jednoznačně zklamání. No a Kovy, to ani nechci komentovat, musím to pořádně vstřebat :cry: . Jeho technické kousky mě budou hodně chybět a i když hrál někdy až přespříliš na sebe, byla vesměs radost se na něj dívat. Hodně jsem chtěl, aby u nás podepsal Beauchemin, ale je v Torontu :-( . Ale je pravda, že Devils jsou na tom v tomhle směru snad ještě hůř... Teď se modlím, aby zůstal Pleky a jestli je to ještě reálné, tak Tanguay. Pak by naše sestava měla hodně solidní parametry i bez Koivu a Kovaljova.
Atlantik píše:Zajimave posily, ale mam z vas smisene pocity. Nad tim Gomezem mi zustava rozum stat :-O . Proc proboha takhle pomahate Rangers??? Gionta nemel taky zrovna dobrou sezonu ale co nebylo muze jeste v jeho pripade snad byt. Cammalleri si myslim ze vyborny tah. Spacek nic moc... A Gill? To byl v Pittsburghu nejslabsi obrance...Ne ze by byl vylozene neschopny, mel samozrejme i sve plusy. Sve ukoly si vicemene plnil, hral tvrde a relativne zvladal i oslabovky. Ale je fakt neskutecne pomaly, z toho plynou zbytecne fauly a konstruktivita taky nulova. Navic si myslim, ze se to bude u Gilla spis jen a jen zhorsovat, takze mi vubec nevadi ze nas opousti. A 4,5 mil. za 2 sezony je pro nej podle me trochu moc...
Tak co, montry, už mi věříš ty nářky na příchod Gilla a že to nemám zdaleka jen od sebe...? To prostě nebyl dobrý obchod, ale rád se budu plést.
habs píše:
Martin #27 píše:Habsi letos ty přestupy to je děs prostě ani jeden trade co by se mi líbil všichni moji oblíbenci odcházeji (Gionta,Madden,Rupp) a to že odejde Kovalev z Montrealu to je už fakt ta poslední rána...abych řekl pravdu ve skrytu duše jsem tajně doufal že by Kovalev mohl jít do Devils :cry:
No tak nějaká spokojenost tam je z mého pohledu - Gionta s Cammallerim jsou podle mě velmi dobré nákupy, Špaček tak průměr, ale Gomez a Gill pro mě jednoznačně zklamání. No a Kovy, to ani nechci komentovat, musím to pořádně vstřebat :cry: . Jeho technické kousky mě budou hodně chybět a i když hrál někdy až přespříliš na sebe, byla vesměs radost se na něj dívat. Hodně jsem chtěl, aby u nás podepsal Beauchemin, ale je v Torontu :-( . Ale je pravda, že Devils jsou na tom v tomhle směru snad ještě hůř... Teď se modlím, aby zůstal Pleky a jestli je to ještě reálné, tak Tanguay. Pak by naše sestava měla hodně solidní parametry i bez Koivu a Kovaljova.

jj Montreal na tom není s tradama uplně špatně Gionta Cammaleri to jsou super hráči...špačka nemusím...Gomez se podle mě zvedne....prostě oproti Devils jste na tom dobře my sme nezískali v podtstatě nic jenom farmáře :-(
habs píše: No tak nějaká spokojenost tam je z mého pohledu - Gionta s Cammallerim jsou podle mě velmi dobré nákupy, Špaček tak průměr, ale Gomez a Gill pro mě jednoznačně zklamání. No a Kovy, to ani nechci komentovat, musím to pořádně vstřebat :cry: . Jeho technické kousky mě budou hodně chybět a i když hrál někdy až přespříliš na sebe, byla vesměs radost se na něj dívat. Hodně jsem chtěl, aby u nás podepsal Beauchemin, ale je v Torontu :-( . Ale je pravda, že Devils jsou na tom v tomhle směru snad ještě hůř... Teď se modlím, aby zůstal Pleky a jestli je to ještě reálné, tak Tanguay. Pak by naše sestava měla hodně solidní parametry i bez Koivu a Kovaljova.
habs píše:Tak co, montry, už mi věříš ty nářky na příchod Gilla a že to nemám zdaleka jen od sebe...? To prostě nebyl dobrý obchod, ale rád se budu plést.
:-( Nejprve ke Gillovi.Prostudoval jsem hodně kanadských diskuzních příspěvků a musim konstatovat,že jsi měl Míro pravdu.Po počáteční euforii mě nahání strach!!!!Zřejmě nákup úplně vedle-špatným směrem.Pomalý nerozhodný bruslař, podobný O´Byrnemu.Ve finále PO se mi to nezdálo.Nehrál tak špatně,ale fandové Pens,ale i naši fanoušci si na něj hodně stěžovali!!!Až zírám!!!! :?Jestli tenhle člověk bude hradit Komisarka? - amen s námi!!!!!!!

:-( Nebudu lhát,ale také já mám ze všeho divný pocit!!!
:| Sám sebe se ptám?Chtěli jsme po neúspěch zbrusu nové mužstvo?ANO to rozhodně chtěli a částečně se dostavuje!V tom tedy Gainey nezklamal a naše přání do puntíku plní!!! :thumbsup:
Ale jak?Je to ještě vůbec v pořadku?
Bob sice překročil plán očekávání a všechny spoluzaměstnance vyházel( krom sebe) a nahradil je novými lidmi :yes:
To je jakžtakž vpořádku, pominu-li jeho osobu, také zodpovědnou za uplynulý loňský rok.

Na řadě jsou,,tzv.neúspěšní hráči"První se balil Komisarek,Janik a super naděje McDonagh.Nyní Kovaljov a budou následovat další!!!!Pravděpodobně Koivu,Tanquye,Schneider,Bouillon,Dandenault.S něčím jsem určitě počítal,ale takový balík odchodů? - to rozhodně NE!!
Dobře,odchod Koiva již delší čas schvaluji,ale že by měl odejít Kovaljov?, Mc Donagh?, Tanquye? nebou Bouillon?To mě tedy zaskočilo!!!!! :shock:

A ztráta Kovaljova ke konkurenci? -škoda mluvit!!!!!! :evil:
Ironií osudu je,že posilujeme konkurenci našimi bývalými hráči!!! :evil:Místo,aby je včas Gainey nějak uklidil na západ,nechal si je před očima přetáhnout k divizním soupeřům,aniž by mohl coko-li udělat!!!! /Vážně neskutečné !!!!-Toronto - Komisarek a vlastně i Beauchemin je náš někdejší hráč!!!!Boston - Begin,Ottawa - Kovaljov /Nechápu!!!!! :eek2:
Kroutim hlavou jak rychle Ottawě Kovaljov podepsal,když u nás tak váhal :eek2:Mám dojem,že s Bobem se nějak špatně dohodli!!!!

:-( Sám se ptám?Chtěli jsme zvučné posily do obrany a útoku?Odpověď - ANO!!!!Tak je máme a pěkně drahé!!!!To nám sice Bob splnil,ale za jakou cenu?!!!
Jen Cammaleri Gomez,Gionta dělají neuvěřitělných 18 milionů + Špaček s Gillem něco málo přes 6 miliónu. Dohromady 24 milionů vyhodil a ten všemi žádaný Lecavaliera nikde!!!!! :?Jediným pozitivem je že tito tři útočníci jsou kvalitní a mají předpoklad být novými tahouny mužstva!!!!!! :smile03: A zřejmě jimi i budou, z toho Cammaleri by mi mohl splnit přání nezadržitelného kanonýra!!!!!!! :yes:

Má to ale jeden háček.Loňská bolest mužstva se nějak vůbec neřeší.Tedy abychom měli produktivní alespoň dva,nejlépe tři útoky a nemuseli hrát zápasy na jeden jediný, produktivní útok!!Z tohoto pohledu jsem čekal,že přijde víc útočníků!!!
Opět se ptám?Kdo udělá Cammalerimu před bránou prostor a přihraje mu?
Stále postrádám toho jednoho mohutného silového centra druhé řady!Ten prostě dlouhodobě není a zřejmě hned tak nebude!!!Upírám naděje k mladým,ale v blízkém časovém horizontu tam nikoho nevidím.Snad jen ten Maxwell ,později snad Leblanc/ovšem to taky není ,,korba"/by mohli naše představy naplnit.
Já totiž nevěřim,že Martin dá nové tři posily spolu do jednoho útoku.Síla se musí rozložit do více řad!!!!!Jedině tak to může mít efekt!!!!

Z mužstva máme torzo.Snad nás jen může hřát,že se dá ještě něco zachránit - Guillaume Latendresse, Greag Stewarta, Matta D´Agostini, Kyle Chipchura snad podpíší.Možná s :?: i Plekanec!!!!
Zato obrana doznala změn,ale především zatím jsme ji nějak výrazně neposílili!!!!!!! :eek2: Po odchodu Komisareka se zdá,že je to papírově o něco horší,protože se hraje tak trochu na jména!!!Samozřejmě kdyby přišel Beauchemin, řvaly bychom radostí ,ačko-li loni větší část v Anahaimu promarodil. Ale neviděl bych to tak zle!!
Špaček sice není Beauchemin ale, je pohyblivý, dobrý bruslař použitelný i do přesilovky!!!!Defenzívy si opravdu hledí!!!!Toho přece známe!!!
Není to sice taková hvězda ,ale špatný bek to určitě není!!!Já myslim,že dostane hodně prostoru a nakonec budeme spokojeni!!!!!! :yes:
V zlepšení O´Byrneho moc nevěřim,na Gilla jsem sám zvědavý!!!!V záloze je ještě Carle, Subban a Weber!!!

:) ,,Něco starého končí a nová éra začíná!!!Bude to,ale ,vážení"cesta trnitá"!!!!!! :?
co řekli o Kovym fans
Marie Hélène Pétrinová například řekla, že Kovaljov je "umělec, který vždy dokázal Bell Centre pořádně rozpálit." Podle dalšího fanouška Clauda Henriho je Kovaljov tím nejúžasnějším hráčem Montrealu od dob slavného Guy Lafleura. "Bez Kovyho už nebudou Canadiens stejný tým," posteskl si i France Hébert.
pro mě je to menší tragedie že Kovy odchází :(
montreal píše:
habs píše: No tak nějaká spokojenost tam je z mého pohledu - Gionta s Cammallerim jsou podle mě velmi dobré nákupy, Špaček tak průměr, ale Gomez a Gill pro mě jednoznačně zklamání. No a Kovy, to ani nechci komentovat, musím to pořádně vstřebat :cry: . Jeho technické kousky mě budou hodně chybět a i když hrál někdy až přespříliš na sebe, byla vesměs radost se na něj dívat. Hodně jsem chtěl, aby u nás podepsal Beauchemin, ale je v Torontu :-( . Ale je pravda, že Devils jsou na tom v tomhle směru snad ještě hůř... Teď se modlím, aby zůstal Pleky a jestli je to ještě reálné, tak Tanguay. Pak by naše sestava měla hodně solidní parametry i bez Koivu a Kovaljova.
habs píše:Tak co, montry, už mi věříš ty nářky na příchod Gilla a že to nemám zdaleka jen od sebe...? To prostě nebyl dobrý obchod, ale rád se budu plést.
:-( Nejprve ke Gillovi.Prostudoval jsem hodně kanadských diskuzních příspěvků a musim konstatovat,že jsi měl Míro pravdu.Po počáteční euforii mě nahání strach!!!!Zřejmě nákup úplně vedle-špatným směrem.Pomalý nerozhodný bruslař, podobný O´Byrnemu.Ve finále PO se mi to nezdálo.Nehrál tak špatně,ale fandové Pens,ale i naši fanoušci si na něj hodně stěžovali!!!Až zírám!!!! :?Jestli tenhle člověk bude hradit Komisarka? - amen s námi!!!!!!!

:-( Nebudu lhát,ale také já mám ze všeho divný pocit!!!
:| Sám sebe se ptám?Chtěli jsme po neúspěch zbrusu nové mužstvo?ANO to rozhodně chtěli a částečně se dostavuje!V tom tedy Gainey nezklamal a naše přání do puntíku plní!!! :thumbsup:
Ale jak?Je to ještě vůbec v pořadku?
Bob sice překročil plán očekávání a všechny spoluzaměstnance vyházel( krom sebe) a nahradil je novými lidmi :yes:
To je jakžtakž vpořádku, pominu-li jeho osobu, také zodpovědnou za uplynulý loňský rok.

Na řadě jsou,,tzv.neúspěšní hráči"První se balil Komisarek,Janik a super naděje McDonagh.Nyní Kovaljov a budou následovat další!!!!Pravděpodobně Koivu,Tanquye,Schneider,Bouillon,Dandenault.S něčím jsem určitě počítal,ale takový balík odchodů? - to rozhodně NE!!
Dobře,odchod Koiva již delší čas schvaluji,ale že by měl odejít Kovaljov?, Mc Donagh?, Tanquye? nebou Bouillon?To mě tedy zaskočilo!!!!! :shock:

A ztráta Kovaljova ke konkurenci? -škoda mluvit!!!!!! :evil:
Ironií osudu je,že posilujeme konkurenci našimi bývalými hráči!!! :evil:Místo,aby je včas Gainey nějak uklidil na západ,nechal si je před očima přetáhnout k divizním soupeřům,aniž by mohl coko-li udělat!!!! /Vážně neskutečné !!!!-Toronto - Komisarek a vlastně i Beauchemin je náš někdejší hráč!!!!Boston - Begin,Ottawa - Kovaljov /Nechápu!!!!! :eek2:
Kroutim hlavou jak rychle Ottawě Kovaljov podepsal,když u nás tak váhal :eek2:Mám dojem,že s Bobem se nějak špatně dohodli!!!!

:-( Sám se ptám?Chtěli jsme zvučné posily do obrany a útoku?Odpověď - ANO!!!!Tak je máme a pěkně drahé!!!!To nám sice Bob splnil,ale za jakou cenu?!!!
Jen Cammaleri Gomez,Gionta dělají neuvěřitělných 18 milionů + Špaček s Gillem něco málo přes 6 miliónu. Dohromady 24 milionů vyhodil a ten všemi žádaný Lecavaliera nikde!!!!! :?Jediným pozitivem je že tito tři útočníci jsou kvalitní a mají předpoklad být novými tahouny mužstva!!!!!! :smile03: A zřejmě jimi i budou, z toho Cammaleri by mi mohl splnit přání nezadržitelného kanonýra!!!!!!! :yes:

Má to ale jeden háček.Loňská bolest mužstva se nějak vůbec neřeší.Tedy abychom měli produktivní alespoň dva,nejlépe tři útoky a nemuseli hrát zápasy na jeden jediný, produktivní útok!!Z tohoto pohledu jsem čekal,že přijde víc útočníků!!!
Opět se ptám?Kdo udělá Cammalerimu před bránou prostor a přihraje mu?
Stále postrádám toho jednoho mohutného silového centra druhé řady!Ten prostě dlouhodobě není a zřejmě hned tak nebude!!!Upírám naděje k mladým,ale v blízkém časovém horizontu tam nikoho nevidím.Snad jen ten Maxwell ,později snad Leblanc/ovšem to taky není ,,korba"/by mohli naše představy naplnit.
Já totiž nevěřim,že Martin dá nové tři posily spolu do jednoho útoku.Síla se musí rozložit do více řad!!!!!Jedině tak to může mít efekt!!!!

Z mužstva máme torzo.Snad nás jen může hřát,že se dá ještě něco zachránit - Guillaume Latendresse, Greag Stewarta, Matta D´Agostini, Kyle Chipchura snad podpíší.Možná s :?: i Plekanec!!!!
Zato obrana doznala změn,ale především zatím jsme ji nějak výrazně neposílili!!!!!!! :eek2: Po odchodu Komisareka se zdá,že je to papírově o něco horší,protože se hraje tak trochu na jména!!!Samozřejmě kdyby přišel Beauchemin, řvaly bychom radostí ,ačko-li loni větší část v Anahaimu promarodil. Ale neviděl bych to tak zle!!
Špaček sice není Beauchemin ale, je pohyblivý, dobrý bruslař použitelný i do přesilovky!!!!Defenzívy si opravdu hledí!!!!Toho přece známe!!!
Není to sice taková hvězda ,ale špatný bek to určitě není!!!Já myslim,že dostane hodně prostoru a nakonec budeme spokojeni!!!!!! :yes:
V zlepšení O´Byrneho moc nevěřim,na Gilla jsem sám zvědavý!!!!V záloze je ještě Carle, Subban a Weber!!!

:) ,,Něco starého končí a nová éra začíná!!!Bude to,ale ,vážení"cesta trnitá"!!!!!! :?
S tou produktivitou by to nemuselo vypadat zas tak špatně, pokud by se povedlo podepsat jak Plekyho, tak Tanguaye. Ve hře je stále prý i Koivu, ale moc tomu nevěřím. Pokud by platila první varianta, mohly by útoky vypadat nějak takhle:
Gionta - Gomez - Cammalleri
Tanguay - Plekanec - A.Kosticyn
Latendresse - Lapierre (Chipchura) - D´Agostini (S.Kosticyn)
Pacioretty - Metropolit (Stewart) - Laraque

Myslím, že v takovémhle složení bychom neměli mít problém s produktivitou u prvních dvou řad a i třetí mi vychází hodně zajímavě. Problémem ovšem bude udržet Tanguaye, nevím, kdo by byl schopen místo něj naskočit do druhé lajny - jenom ne mladší Kosticyn!!! Pokud by zůstal Koivu, tak je téměř jisté, že Pleky půjde pryč nebo by zůstal on, přeškolil se znovu na křídlo, které kdysi hrával, a šel by Tanguay. Tak jako tak mi vychází, že budeme mít výškově hrozně malý tým, což není moc dobré...
ako to myslis ved sergei je lepsi ako andrei uz teraz ... :-(
tak Koivu podle očekávání odchází... k Ducks
maro píše:ako to myslis ved sergei je lepsi ako andrei uz teraz ... :-(
To si nemyslím ani omylem! Mladší Kosticyn je takový uzlíček nervů, hlavně když přijede Grabovskij... :) . Je to průměrný hokejista, který mě zatím ničím neuchvátil - to Andrej je aspoň solidní střelec a i technika mu říká o moc více než u bratra.
Martin #27 píše:tak Koivu podle očekávání odchází... k Ducks
Dalo se to čekat a Anaheim byl společně s Minnesotou první na ráně. Jsem aspoň rád, že nešel k Rangers, jak se také spekulovalo. Se Selannem mu to určitě sedne, je velká škoda, že tahle spolupráce nevyšla už loni v Montrealu, kdy se Saku snažil svého kamaráda přemluvit k příchodu ke Canadiens... :-(
No tak to zírám! Gainey je asi kouzelník nebo co, když vesele podepisuje dál hráče a přitom mu zbývalo do plat.stropu něco kolem 10 mil. a neměl pod smlouvou 4 chráněné volné hráče... :shock: ! Travis Moen je sice pro náš vzrůstově malý tým dobrou volbou, ale pořád nemáme kvalitní křídlo do druhé formace a to je větší problém. Teď už ho ani nezískáme, peníze nezbývají a stejně si nejspíš budeme muset pomoci výměnami a to jen za cenu výběrů v draftu, protože vážně nevím, jak jinak se chce Bob do stropu vejít... :-( .
5197 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS