habs píše:
No tak nějaká spokojenost tam je z mého pohledu - Gionta s Cammallerim jsou podle mě velmi dobré nákupy, Špaček tak průměr, ale Gomez a Gill pro mě jednoznačně zklamání. No a Kovy, to ani nechci komentovat, musím to pořádně vstřebat

. Jeho technické kousky mě budou hodně chybět a i když hrál někdy až přespříliš na sebe, byla vesměs radost se na něj dívat. Hodně jsem chtěl, aby u nás podepsal Beauchemin, ale je v Torontu

. Ale je pravda, že Devils jsou na tom v tomhle směru snad ještě hůř... Teď se modlím, aby zůstal Pleky a jestli je to ještě reálné, tak Tanguay. Pak by naše sestava měla hodně solidní parametry i bez Koivu a Kovaljova.
habs píše:Tak co, montry, už mi věříš ty nářky na příchod Gilla a že to nemám zdaleka jen od sebe...? To prostě nebyl dobrý obchod, ale rád se budu plést.

Nejprve ke Gillovi.Prostudoval jsem hodně kanadských diskuzních příspěvků a musim konstatovat,že jsi měl Míro pravdu.Po počáteční euforii mě nahání strach!!!!Zřejmě nákup úplně vedle-špatným směrem.Pomalý nerozhodný bruslař, podobný O´Byrnemu.Ve finále PO se mi to nezdálo.Nehrál tak špatně,ale fandové Pens,ale i naši fanoušci si na něj hodně stěžovali!!!Až zírám!!!! :?Jestli tenhle člověk bude hradit Komisarka? - amen s námi!!!!!!!

Nebudu lhát,ale také já mám ze všeho divný pocit!!!

Sám sebe se ptám?Chtěli jsme po neúspěch zbrusu nové mužstvo?ANO to rozhodně chtěli a částečně se dostavuje!V tom tedy Gainey nezklamal a naše přání do puntíku plní!!!
Ale jak?Je to ještě vůbec v pořadku?
Bob sice překročil plán očekávání a všechny spoluzaměstnance vyházel( krom sebe) a nahradil je novými lidmi

To je jakžtakž vpořádku, pominu-li jeho osobu, také zodpovědnou za uplynulý loňský rok.
Na řadě jsou,,tzv.neúspěšní hráči"První se balil Komisarek,Janik a super naděje McDonagh.Nyní Kovaljov a budou následovat další!!!!Pravděpodobně Koivu,Tanquye,Schneider,Bouillon,Dandenault.S něčím jsem určitě počítal,ale takový balík odchodů? - to rozhodně NE!!
Dobře,odchod Koiva již delší čas schvaluji,ale že by měl odejít Kovaljov?, Mc Donagh?, Tanquye? nebou Bouillon?To mě tedy zaskočilo!!!!!
A ztráta Kovaljova ke konkurenci? -škoda mluvit!!!!!!

Ironií osudu je,že posilujeme konkurenci našimi bývalými hráči!!! :evil:Místo,aby je včas Gainey nějak uklidil na západ,nechal si je před očima přetáhnout k divizním soupeřům,aniž by mohl coko-li udělat!!!! /Vážně neskutečné !!!!-Toronto - Komisarek a vlastně i Beauchemin je náš někdejší hráč!!!!Boston - Begin,Ottawa - Kovaljov /Nechápu!!!!!

Kroutim hlavou jak rychle Ottawě Kovaljov podepsal,když u nás tak váhal :eek2:Mám dojem,že s Bobem se nějak špatně dohodli!!!!

Sám se ptám?Chtěli jsme zvučné posily do obrany a útoku?Odpověď - ANO!!!!Tak je máme a pěkně drahé!!!!To nám sice Bob splnil,ale za jakou cenu?!!!
Jen Cammaleri Gomez,Gionta dělají neuvěřitělných 18 milionů + Špaček s Gillem něco málo přes 6 miliónu. Dohromady 24 milionů vyhodil a ten všemi žádaný Lecavaliera nikde!!!!! :?Jediným pozitivem je že tito tři útočníci jsou kvalitní a mají předpoklad být novými tahouny mužstva!!!!!! :smile03: A zřejmě jimi i budou, z toho Cammaleri by mi mohl splnit přání nezadržitelného kanonýra!!!!!!!
Má to ale jeden háček.Loňská bolest mužstva se nějak vůbec neřeší.Tedy abychom měli produktivní alespoň dva,nejlépe tři útoky a nemuseli hrát zápasy na jeden jediný, produktivní útok!!Z tohoto pohledu jsem čekal,že přijde víc útočníků!!!
Opět se ptám?Kdo udělá Cammalerimu před bránou prostor a přihraje mu?
Stále postrádám toho jednoho mohutného silového centra druhé řady!Ten prostě dlouhodobě není a zřejmě hned tak nebude!!!Upírám naděje k mladým,ale v blízkém časovém horizontu tam nikoho nevidím.Snad jen ten Maxwell ,později snad Leblanc/ovšem to taky není ,,korba"/by mohli naše představy naplnit.
Já totiž nevěřim,že Martin dá nové tři posily spolu do jednoho útoku.Síla se musí rozložit do více řad!!!!!Jedině tak to může mít efekt!!!!
Z mužstva máme torzo.Snad nás jen může hřát,že se dá ještě něco zachránit - Guillaume Latendresse, Greag Stewarta, Matta D´Agostini, Kyle Chipchura snad podpíší.Možná s

i Plekanec!!!!
Zato obrana doznala změn,ale především zatím jsme ji nějak výrazně neposílili!!!!!!!

Po odchodu Komisareka se zdá,že je to papírově o něco horší,protože se hraje tak trochu na jména!!!Samozřejmě kdyby přišel Beauchemin, řvaly bychom radostí ,ačko-li loni větší část v Anahaimu promarodil. Ale neviděl bych to tak zle!!
Špaček sice není Beauchemin ale, je pohyblivý, dobrý bruslař použitelný i do přesilovky!!!!Defenzívy si opravdu hledí!!!!Toho přece známe!!!
Není to sice taková hvězda ,ale špatný bek to určitě není!!!Já myslim,že dostane hodně prostoru a nakonec budeme spokojeni!!!!!!
V zlepšení O´Byrneho moc nevěřim,na Gilla jsem sám zvědavý!!!!V záloze je ještě Carle, Subban a Weber!!!

,,Něco starého končí a nová éra začíná!!!Bude to,ale ,vážení"cesta trnitá"!!!!!!