Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

http://www.ocregister.com/articles/fowl ... tml?page=1" onclick="window.open(this.href);return false;

Zajímavý článek o Fowlerovi, který ještě letos nemá jedinou trestnou minutu. Jako jediný obránce a jako jediný hráč společně s Gadreauem, kteří nebyli vyloučení a hráli přes 40 zápasů. Je chválen, ale zároveň i pobízen, aby hrál tvrději a aby raději nějaký ten trest vyfasoval občas.
Po Torontu ktere jsme konecne po dlouhe dobe porazili k nam dnes prijeli dabli z NJ, kteri letos zrovna nejsou hodni sveho jmena, leda by se chteli nekteri hraci nebo jejich byvaly kouc do pekla za svoje vykony.
Dnes to byl dominantni vykon po cely zapas, jediny zachvev hostu prisel na zacatku 3.tretiny, ale trval tak 5 minut, nicmene o nejakych golovkach si hoste mohli nechat zdat. Bryz, ktery dnes nahradil Fredyho ktery se setri na derby s Kings se vetsinu zapsu nudil prisel o snadny SO diky vlastni chybe kdy si srazil nahozeni Havlata do brany. Podobnym zpusobem otever skore Perry, nicmene Shneider v 1.casti alespon neco dalsiho chytil. Do 2.casti nastoupil Kinkaid a priznam se ze nevim z jakeho duvodu. Toho jsme privitali ukazkove a z 5ti strel ho 2x prekonali. Skore jsme pak upravili v zaveru 2 goly po presnych strelach ze stredni vzdalenosti.

:plus:
-konecne se trefil Maroon a po dvanacti zapasech bez bodu i Silf a to hned 2x
-1.vyhra Bryze, hodne mu pomohl cely mancaft
-slusna presilovka, dnes 1/3 a ikdyz promenena byla ta posledni co uz nic neresila i ty predchozi byly zahrany slusne
-celkovy herni projev tymu, takovou dominanci tuto sezonu nepamatuju, ikdyz proti letosnim Devils bych to zase nijak neprecenoval

:minus:
snad jen ten hloupy inkasovany gol kterym prisel Bryz o nulu
no a mozna to ze s dably nehrajem vickrat nez 2x :-D

PS: Kesler odehral svuj 700.zapas v NHL, Ryder jich stihl jeste o stovku vice :thumbsup:
Dneska si mě předběhl :-D

Musím souhlasit, Devils jsou snad nejlslabším týmem, který u nás tuhle sezonu hrál, dvě třetiny úplně marní, 6 střel na bránu, v druhé třetině jediná. Pak jsme trochu v tom úvodu třetí polevili, jak píšeš. Bryz docela sofťák, jinak bez práce. Docela dobrá rozcvička na zítřek, moc jsme se nenadřeli, takže snad Kings porazíme :box:

Jinak Schneider odstoupil zřejmě kvůli té střele do masky. Byl otřesený, tak nejspíš proto.
tomasinho píše:Dneska si mě předběhl :-D
Musis si taky nekdy orazit, dnes jsem te zastoupil jako Bryz Fredyho :-D
Kdyz vidim zapas tak sem par postrehu rad hodim a dnes se mi nechtelo po hokeji ani spat tak nebylo co resit, doufam ze dam i dnesni derbicko :fan:
Selly8 píše:
tomasinho píše:Dneska si mě předběhl :-D
Musis si taky nekdy orazit, dnes jsem te zastoupil jako Bryz Fredyho :-D
Kdyz vidim zapas tak sem par postrehu rad hodim a dnes se mi nechtelo po hokeji ani spat tak nebylo co resit, doufam ze dam i dnesni derbicko :fan:
Jojo, já takhle po zápasech ve 4 nechodím nikdy spát snad. Buď razím rovnou do školy, nebo dělám něco jiného. Mi to pak přijde jak ztracený den. Derby dám taky, to je povinnost, když vyhrajem, budeme mít na Kings náskok 16 bodů (a oni 1 zápas k dobru), což by byla nádhera. Nejsou na tom teďka moc dobře, takže toho chce využít. Nechci být zaseklý jako kolovrátek, ale rád bych viděl zítra Jackamana místo Bourqua, i když ten dost možná odehrál dneska nejlepší zápas u nás, měl pár dobrých momentů. Přeci jenom ale Jackam do derby bude platnější.
22-0-6 v zápasech o gól, 30. výhra v sezoně a 15 bodů na Kings :jupi:

Naprosto, ale naprosto zasloužené vítězství. Během celého zápasu jsme byli lepším týmem, i když to bylo dlouho 0:0, tak jsme měli více šancí, dokázali jsme výborně chodit do branky a taky v pohodě bránit. Kings pomohl k vedení šťastný odraz od Palmieriho, ale naše reakce byla opět úžasná, okamžitě přišel tlak a následné vyrovnání. To jsme si pak ale podělali tím, že jsme šli díky vysoké holi Silfa na 4 minuty do 4. Přes tři a půl minuty jsme bránili excelentně, Kings neměli jedinou šanci, jenže v závěru přišel zámek, naše čtveřice už tam byla dlouho a Gáborík krásně našel Kopitara.

A kdo občas sleduje Ducks nebo alespoň tenhle topic, tak musí vědět, co přišlo pak. Enormní tlak ve třetí třetině, první útok pokaždé kolem minuty nasáčkovaný v obranném pásmu Kings, až se mi nezdá, že bychom měli jenom 5 střel v té třetině. Nejprve Quick poněkolikáté zneškodnil Maroona, pak Stoner odmítl být za nečekaného hrdinu, když na něho zívala úplně prázdná brána a on trefil tyč. A do třetice odraz on zadního mantielu do zad Quicka a naštěstí pro něj to pokryl Doughty. Pomohla nám až přesilovka, i když jsem v to už nevěřil, protože jsme to hráli zas strašně. Podobně jako první gól nám pomohla teč, tentokrát Greenea.

Zajímavostí je, že 12 minut před koncem měla Perry-Getzlaf-Maroon 11 scoring chances a celý tým Kings 5 :sok:

Pak jsme ale zatáhli a šlo vidět, jak nás to dohánění a navíc to, že jsme hráli B2B, zmohlo. Kings v závěru i prodloužení lepší, ale naštěstí Freddy podržel. V nájezdech jsem fakt věřil, vzhledem k bilanci Kings 1:6 a naší 6:4. Rozhodl opět a zase Silf (7 z 11 letos, 12 z 21 celkově :klobuk: ).

Zase ale parádní zápas, třetí vzájemný letos, třetí, co šel do prodloužení. Ať jsou Kings klidně v mizerné formě, ale proti nám vždycky svoje uhrajou totéž platí pro nás. První třetina byla docela řezba, to byl jeden hit za druhým. Oba gólmani výborní, nechybělo tomu fakt nic, ani správný výsledek. Vyplatilo se počkat až do 5 kvůli ceremoniálu Blakea.

Fowler si ve 45. zápase připsal první trest, zrovna v době, kdy se o tom začalo psát :-D

Dál hráče jednotlivě moc rozebírat nebudu, jen pochválím Maroona, který po slabším období zase ožil a poslední zápasy je výborný, během víkendu 4 body.

Teď 3 dny odpočinek a před ASG třeba porazit Flames, ti u nás nevyhráli snad 150 let. Let the Duck fly! :oslava:
Byl to uz zapas na urovni plejof, obzvlaste v 1.tretine se to slusne rezalo, proste jak se na derby slusi a patri, ale vesmes vse ciste a tvrde jak to mam rad, mantinely se parkrat pekne rozhybaly :-D Ten vykon byl opravdu vyborny, obzvlaste dozadu kdy si ve hre 5 na 5 nevybavuju jedinou tutovku Kings za cely zapas :-O
Po tom co Stoner zahodil tu megasanci jsem si uz rikal jak kluky i pres prohru pochvalim za kvalitni vykon a nakonec se stesticko usmalo i na nas, bylo na case. Navic podobne megatutovky nedal ani Maroon se Sharks a rikam si jestli mame proti nasim nejvetsim rivalum nejakou spatnou karmu, protoze tu se neda ani bavit o smule, jako spis o neschopnosti nebo nekoncentrovanosti.

Vic nemam co dodat, shrnul jsi to perfektne :good: Teda akorat to ze kvuli veseni Blakea pod strop coz jsem nevedel jsem spal o hodinu min a cucel zbytecne do kompu a rikal o co k...a jde, proc se nehraje? :lol2:
Já taky vstal ve 4 a zjistil jsem na Twitteru, že se začne tak v 5. Tak už jsem pustil konec Dallasu s Washingtonem aspoň, ať zkrátím čekání. Jinak souhlas, defenziva hrála, jak kdyby vůbec nebyla naše :-D
Paráda, před tou pauzou navýšení náskoku na čele, zápas, ve kterém jsme Calgary po tom rychlém vedení 3:0 nepustili blíž jak na rozdíl 2 gólů. Chudáci Flames prohráli v Anaheimu 20. zápas v řadě, nevyhráli tam od roku 2004. Navíc bylo Ducks líto, že si Jonas nezachytá doma, tak pro jistotu vyhnali red hot Ortia z brány po 4 kouscích z 11 střel. Žádný extra top výkon, ale solidní představení to bylo, bodovala spousta hráčů, Lovejoy 1+1, Thompson 0+2. Getzlaf mohl mít ke gólu tak tři áčka klidně, kdyby zase Maroon netragédil v koncovce, ty přihrávky, co posílá, to je fakt neskutečné. Letos si zase jede to svoje, navíc 14 zpasů bez Perryho - 19 bodů, jde si pro další MVP nominaci, fakt radost ho sledovat :klobuk:
http://www.ocregister.com/articles/getz ... -game.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Už docela nošení dříví do lesa, ale další článek ohledně MVP formy Getzlafa, o které jsem posledně psal.
Jako tohle je klasika, Sharks máme už tak zaryté pod kůží, že jsme dlouho žádného soupeře takhle neměli. Věří si na nás a my každý zápas s nima kolabujeme. Po solidní první třetině přišla hororová druhá třetina, tolik přečíslení, tolik propadnutí, to jsem ještě letos neviděl od nás. Fakt velká bída a dneska chudák Bryz. Sice nechytil nic navíc, ale ani jeden gól nebyl vyloženě jeho, nechali ho v tom spoluhráči pěkně vykoupat.

Se San Jose teda letos 1:4, z toho jsme 3x hráli doma. Na porážky u nich jsem si zvykl, ale podruhé jsme letos podělali druhou třetinu u nich. Posledně jsme je pustili do vedení 5:1 a stáhli na 5:4, teď 6:1 dokonce. Máme z nich pořádný komplex už, třeba doufat, že je někdo vypráší v PO nebo nejlépe, že nepostoupí vůbec.

Dneska hned zápas doma se Chicagem, musíme se sebrat. Máme sice pořád luxusní náskok v čele divize, ale chtělo by to výhru s top týmem na posilnění sebevědomí před tripem na východ.
Ja pamatuju i sezony kdy jsme proti nim neuhrali ani bod, pak se to zas otocilo a sharks jsme nakladali my, ale celkove si myslim ze historickou bilanci s nimi mame negativni. V jednotlivych sezonach to spis ale bylo dano kadrem ci formou obou tymu, coz je ted zarazejici nebot zatim co my se pohybujeme na spi*i cele NHL tak sardinky jsou doma schopne prohrat sse sabres, devils ci cats, ikdyz ti letos meli obdobi kdy jim sla karta slusne. Ale kdyz tam prijedem my tak jsou kachni hody :wine: :eat:
The outcry may be louder for the Ducks to recall John Gibson from Norfolk in the American Hockey League, but Gibson has had a tough time staying on the ice for an extended run because of injury and illness. And the schedule gets a lot busier in February.

So it is likely that Bryzgalov will get another shot to prove he can do the job.

“Starting next Wednesday, we’ve got so many games,” Boudreau said. “We’re not going to run with Freddie the whole time. Bryz is going to get an opportunity again.”
Už se nemůžu dočkat :slap:
Vypada to ze po Sharks mame dalsiho soupere se kterym bychom radeji ani hrat nechteli a to Chicago. Dvakrat po sobe nam dali doma 1-4, ale to by nebylo to nejhorsi, oni nas zase zadupali do zeme, ani jsme si nepipli. Proste jsme proti nim pusobili jako nejaky tym z amaterske mezricske ligy a pritom jsme vedouci mancaft cele NHL.
jeste si poplacu nad zebrama at se mi udela dobre. Ze nam neuznavaji goly kdy souperici hrac narempluje naseho do golmana stojiciho mimo brankoviste a sudi ten gol neuznaji na to uz jsem si zvykl tak jsem dnes pocital ze ten gol na 0-1 proste nemuzou uznat, a ono samo ze mohli, dokonce se ani na video nepodivali. A to sel Toews k zemi hodne ochotne a Fredy stal v brankovisti. Takovy nejednotny metr uz me zacina s*at, a ac patrime posledni roky mezi top tymy NHL tak respektu k nam se asi jen tak nedockame. Zatimco hokejovym bastam se leze do prdele tak nas tym je tak trosku prehlizen. Za celou historii naseho klubu u nas nebyla poradana zadna akce typu draft, all star game atd, ne ze by me to nejak extra zralo, spis to jen vypichuju. Ale i pres moje stiznosti, placky a polemiky kdyby to misto 0-2 bylo 0-1 jsme si za dnesni vykon na lede bodovat nezaslouzili, zejmena 1.lajna Hawks byla k nezastaveni, takovy Sharp se podilel na vsech golech hosti. Pochvalit neni koho, tak pochvalim sebe ze jsem tu hruzu vydrzel sledovat celych 60 minut.
tomasinho píše:
The outcry may be louder for the Ducks to recall John Gibson from Norfolk in the American Hockey League, but Gibson has had a tough time staying on the ice for an extended run because of injury and illness. And the schedule gets a lot busier in February.

So it is likely that Bryzgalov will get another shot to prove he can do the job.

“Starting next Wednesday, we’ve got so many games,” Boudreau said. “We’re not going to run with Freddie the whole time. Bryz is going to get an opportunity again.”
No pukod budem hrat jak dneska nebo proti Sharks (podle tveho komentu) tak nam v brane nepomuze ani 30lety Hasek s technikou hole Brodeaura a v 1.kole balime hokejky a tahame golfove hole :golf:
Selly8 píše:
tomasinho píše:

No pukod budem hrat jak dneska nebo proti Sharks (podle tveho komentu) tak nam v brane nepomuze ani 30lety Hasek s technikou hole Brodeaura a v 1.kole balime hokejky a tahame golfove hole :golf:
To je fakt no, podělaná ASG pauza, před ní super forma a dva takové zápasy jak pytel hnoje. Snad dostanou pořádný kartáč, mají tři dny na vzpamatování se a pak povinně doma porazit Canes, než odjedeme na trip na východ.

A na doplnění, Emmer dneska v Norfolku hattrick, v týmu, který je 3. nejhorší v AHL má v 16 zápasech 18 bodů (12+6). Jen tak abychom viděli, co dusíme na farmě, zatímco nám v áčku hraje božský René :roll:
Rene Bourque-Ryan Getzlaf-Corey Perry
Andrew Cogliano-Ryan Kesler-Devante Smith-Pelly
Matt Beleskey-Rickard Rakell-Jakob Silfverberg
Patrick Maroon-Nate Thompson-Kyle Palmieri

Cam Fowler-Eric Brewer
Hampus Lindholm-Francois Beauchemin
Clayton Stoner-Sami Vatanen
BB se definitivně pomátl, jinak to říct nejde, proházet celou sestavu, oddělit dvojčky, které fungujou (Kesler-Palmieri, Cogliano-Silfverberg). Vřed René v 1. lajně, v poslední době špatný DSP v druhé, zatímco nedávno red hot Maroon ve čtvrté. Jako co to ku.va je? :sok: :slap: A zrovna před důležitým zápasem o čelo konference postavíme tohle, ten chlap fakt není normální :roll:
A zrovna před důležitým zápasem o čelo konference postavíme tohle, ten chlap fakt není normální
No... vyslo mu to.
Zapasy zial nesledujem ale ta tretia tretina vyzera hrozivo - strely 2:24
Dufam ze bude od vas aj nejaky report k tomu :)
Tak jsme to zvládli, dokonce i bez Getzlafa, takže lajny vypadaly takhle:

Bourque - Rakell - Perry
Cogliano - Kesler - Silfverberg (aspoň jedna smysluplná lajna, hráli spoul v úvodu sezony)
Beleskey - Thompson - Palmieri
Maroon - DSP - Jackman

Nutno říct, že špatné to po 2 třetiny nebylo, ale nějaký supr výkon to taky nebyl. V první třetině jsme fakt dali gól ze všeho, nejprve po nedorozumění Rinneho s Weberem a pak po teči od "nashvillského" Bourqua. Z minima jsme vytěžili maximum. Preds toho taky moc neměli, ale aktivnější o něco byli. Ve druhé třetině jsme skoro čtyři minuty v úvodu hráli v přesilovce. Bez Getzlafa to bylo těžké, ale i tak to nebyly marné pokusy, Fowler dneska konečně střílel.

Celkově byla druhá třetina z naší strany v zápase nejlepší, dva góly běhěm minuty a bylo hotovo. Třetí byla ale hrůzná, 2:24 na střely, celou třetinu uzamčení, fakt děs. Naštěstí z toho byly jen 2 góly, z toho jeden docela pozdě už. Freddy podržel, byl opět skvělý, snad bude mít síly, aby dal i B2B zápas s Caps, nerad bych viděl Bryzgalova teda.

:plus: Rakell. Zas a znovu ho musím chválit, hraje teď prostě parádně, v posledních 10 zápasech 11 bodů, ta asistence na Beleskeyho gól byla překrásná. Zvládl hrát i v 1. lajně, nezakekl se toho a odehrál výborný zápas.

:plus: Silf konečně nějaký ten gól, navíc dokonce dva. Žádné hitparády, ale kdo to řeší, hlavně, že mu to tam spadlo. Snad začne konečně trochu střílet.

:plus: Krom Lindholma každý obránce s bodem, i Brewer se Stonerem po áčku. Jak už jsem psal, hlavně chtěl Fowler střílet, což je u něj super změna, snad na to naváže, protože střelu má dobrou, ale střílí fakt zoufale málo. Hrozně by mu to pomohlo, měl by i víc bodů.

Udržení vedení v konferenci, teď má Nashville na nás 2 body a už jen 1 zápas k dobru. Výhra na ledě týmu, který v základní hrací době doma prohrál jen 2x :good:
Dnes se odehral takovy prumerny zapas, kdy jsme byli malinko nebezpecnejsi v 1.tretine, ve druhe zase domaci a remiza 1-1 byla po dvou castech byla odpovidajici, ikdyz domaci navic po dvou pokusech z brankoviste nastrelili brankovou konstrukci. Ve 3.casti uz byli domaci o dost lepsi, my jsme se po vetsinu casu snazili jen vyvest nebo vyhodit puk z pasma a tak zakonite prisel trest v podobe golu Carlsona. Nasi ani na to nijak nereagovali, ale se stestim a Perryho zkusenostma se slo do OT. Tam gol nepadl a v najezdech si bonusovy bod vybojovali po zasluze domaci. U nich se mi dnes libila lajna Brouwer-Kuznetsov-Chimera, ktera byla u obou golu a i u vetsiny nebezpecnych akci domacich, Brouwer byl ten cerny vzadu, ale na obou golech mel veliky podil. Za nas opet nenastoupil Getzlaf, navic BB posadil jeste Palmse :hroza: , povolany byl z farmy Karlsson ktery hral 3.centra. Myslim ze Palms by v 1.utoku byl platnejsi nez Bourque, ale to tu vidime asi jenom my a ne Bruce :-D :bitka3: Jinak musim pochvalit Bryze, dnes predvedl solidni vykon, za goly nemohl, ikdyz u toho prvniho jej jiste stve ze mu to Chimera mlasknul zrovna mezi nohy, to maji golmani fakt radi.
Leo píše:
Bohužel :slap:
Jste si dnes vyjeli zabruslit? Co to bylo..
Guddy.44 píše:Jste si dnes vyjeli zabruslit? Co to bylo..
Pres tyden nesleduju, ale rekl bych takova klasika. Jestli si dobre pamatuju tak stejnou sisku jsme letos dostali v Ottawe i Torontu, holt Janosici :giggle:
No jo, nedaří se. Loni jsme trip na Floridu taky pěkně podělali. Jak píše Selly, 2:6 je naše klasika docela už :-D

Přitom bod s Washingtonem byl ok, s Tampou jsme od druhé třetiny byli lepší, ale prostě chyběly góly a Tampa pak z brejku udeřila dvakrát. S Floridou fakt brutální, to byl takový ten klasický zápas jednou za čas, kdy se sere úplně všechno. Navíc podruhé, co nás Florida vyklepla letos a podruhé 6:2 :hroza: Bryz po dobrém zápase s Caps zase tak, kde byl. Snad teda proti Canes nastoupí Gibbo. Tenhle zápas už se musí zvládnout :box:
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES