Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

velka novinka. Ryan Jones bude zajtra hrat :!: :yahoo: konecne sa uzdravil. Bottom 6 bude jeho navratom o nieco energickejsia, co teraz potrebujeme ako sol. Petrell by uz tiez mal byt v poriadku a nastupit. Harti a Paajarvi budu teda zrejme out..
Getzo5 píše:Ebs :wub:
:giggle:

takze Hall dostal dva zapasy. Dobra prilezitost vyskusat Bena Eagera v top6.
dnes vsetkym ukazeme, ako sa poraza Chicago za 60 min :ciga:

Ryan Smyth - Ryan Nugent-Hopkins - Jordan Eberle
Magnus Paajarvi - Sam Gagner - Ales Hemsky
Nail Yakupov - Chris VandeVelde - Lennart Petrell
Ben Eager - Eric Belanger - Ryan Jones

Nick Schultz - Justin Schultz
Ladislav Smid - Jeff Petry
Mark Fistric - Corey Potter

Nikolai Khabibulin
Devan Dubnyk
Nejak to nevyslo.
Khabibulin sa zranil, Danis ide hore. Teda nacasoval si to paradne, akurat ked mame 3 zapasy za 4 dni. Takze sanca pre Dubnyka ziskat spat post jednotky.
parada. Asi nas najlepsi zapas v tejto sezone. J. Schultz konecne strelil gol v hre 5na5, doteraz mal iba presilovkove. Presne to potrebujeme, aby bodoval aj mimo presiloviek. Sammymu chybala iba asistencia k dosiahnutiu hetriku G. Howa :lol2: tym ze vyzvala Dillona na bitku ma veru prekvapil. Ale uz bol asi riadne nasraty po tom ako ho priklincoval na mantinel. Vyzdvihnut treba aj Dubnyka, Hemskeho, Fistrica, Petryho (konecne sa bodovo prebudil) a Petrella.
Benn sa v zavere zachoval ako chrapun, skoda ze so Stars uz v tejto sezone nehrame, zasluzil by si :fight:
Dnes nas caka dalsi zapas, nastastie aj nas super hra B2B.

kde sa podela Hockeygirl, to tu mam viest monolog? :-(
potlesk pre Sammyho za to ze si trufol na Dillina, pardon Dillona :angel:
:taptap:
tak sme kus pritvrdili a konecne mame v time bitkara. Vitaj Mike Brown.
arek píše:tak sme kus pritvrdili a konecne mame v time bitkara. Vitaj Mike Brown.
Chudák Eager sa práve urazil.
Som pocul ze ste mali 0 striel za tretinu. co je na tom pravda?
mitch píše:Som pocul ze ste mali 0 striel za tretinu. co je na tom pravda?
ja som zapas nepozeral. Co oci nevideli, srdce neboli :ninja:

getzo: ved eager sa uz ani nebije
Brown vs. Eager v minulej sezone

Od dnes to mozu mastit ako spoluhraci. Takze ziadne bububu so Sestitom a McGrattanom na nas neplati :nono:
Čo ste v lete urobili tomu Nudžentovi?
je to čučka ale az teraz sa to ukazalo
ten hokej co hrame je priserny...netusim co s tym budeme robit, lebo zadrhelov je tam viac...
a Krueger ma uz prestava bavit...
:neviem:
hockeygirl píše:ten hokej co hrame je priserny...netusim co s tym budeme robit, lebo zadrhelov je tam viac...
a Krueger ma uz prestava bavit...
:neviem:
vitaj po dlhej dobe :serus: dnes sme mali napriek takemu vykonu brat 2 body. Presilovka 4 na 3 v predlizeni sa proste musi vyuzivat. :x

Nudzent je predsa nas najlepsi zakoncovaci hrac :bee: Kazda akcia pri nom skonci.
opet jdeme tvrde po TOP5 picku ://
pitak píše:opet jdeme tvrde po TOP5 picku ://
Kľud kámo, včerajší zápas nerieš, vieš predsa, že z Detroitu sa body nenosia :dudo: a Edmonton špeciálne :dudo:
Pasha píše:
pitak píše:opet jdeme tvrde po TOP5 picku ://
Kľud kámo, včerajší zápas nerieš, vieš predsa, že z Detroitu sa body nenosia :dudo: a Edmonton špeciálne :dudo:
za cely zapas sme ani presilovku nemali. Musim uznat, ze ste si tuto vyhru uhrali prikladne.
Bezte uz s tema utokama na draft do haje.. To jste jeste nepochopili, ze je vam to k nicemu? Neda se na to divat jak s tim hospodarite..
asi zistili, že musia draftovať už aj obrancu, tak sa vybrali tvrdo za Sethom Jonesom, ktorý sa pridá do menoslovu hráčov, ktorému táto továreň na busty v Alberte zničí sľubne predpovedanú kariéru ...
ked treba kritizovat o prispevky nudza nie je :roll2:

dufam ze este zo dva zapasy nas niekto poriadne vyprasi a Krueger :ahoj:

:rofl:
Atlantik píše:Bezte uz s tema utokama na draft do haje.. To jste jeste nepochopili, ze je vam to k nicemu? Neda se na to divat jak s tim hospodarite..
Hloupý namyšlený žvásty, které by nebyly trapné, kdyby je nepsal fanoušek ubožáků.
Každý tým nemůže mít z prdele kliku, že mu díky svým trapným výsledkům zadarmo spadnou do klína dva nejlepší hráči světa své generace.
dejf píše:
Atlantik píše:Bezte uz s tema utokama na draft do haje.. To jste jeste nepochopili, ze je vam to k nicemu? Neda se na to divat jak s tim hospodarite..
Hloupý namyšlený žvásty, které by nebyly trapné, kdyby je nepsal fanoušek ubožáků.
Každý tým nemůže mít z prdele kliku, že mu díky svým trapným výsledkům zadarmo spadnou do klína dva nejlepší hráči světa své generace.
Jako dejme tomu, ze mas point.. My ale bez Crosbyho a Malkina udelali jeste v sezone 2010/2011 tusim 106 bodu a zustali jsme jen bod za vitezstvim v divizi s teamem plnym AHLeru, Kovalevu, Letestu a s Jeffreym v prvni formaci, Kennedym na prvni presilovce a Ashamem nasazovanym na klicove minuty ve snaze vyrovnat... Kdyz se chce, da se to, garantuju ti, ze s tema volbama a draftama co meli Oilers by se v Pittsburghu hospodarilo kompletne jinak. Ja proti EDM jinak nic nemel, ale tohle je uz moc..
3198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG