Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PITTSBURGH PENGUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
PIT 2-1 BOS
Vyhra nad defenzivnim Bostonem je doma v Igluu !!! Nebyl to moc atraktivni zapas, vzhledem na styl soupere se to dalo i cekat. Ale Pens byli dnes proste lepsi a vitezstvi je urcite zaslouzene a nebyt Tima Thomase, tak mohlo byt i vyssi. Meli jsme tam hodne peknych akci a sanci, ktere neskoncily golem, ale paradoxne prave goly byli takove usmudlane. No nic, 2 body jsou doma, to je zaklad. Takze valcujeme i nadale a jsem rad, ze jsme to dnes dali po 60 minutach a trochu jsme tak zavarili Medvidkum
Vyhra nad defenzivnim Bostonem je doma v Igluu !!! Nebyl to moc atraktivni zapas, vzhledem na styl soupere se to dalo i cekat. Ale Pens byli dnes proste lepsi a vitezstvi je urcite zaslouzene a nebyt Tima Thomase, tak mohlo byt i vyssi. Meli jsme tam hodne peknych akci a sanci, ktere neskoncily golem, ale paradoxne prave goly byli takove usmudlane. No nic, 2 body jsou doma, to je zaklad. Takze valcujeme i nadale a jsem rad, ze jsme to dnes dali po 60 minutach a trochu jsme tak zavarili Medvidkum
Jsem v zahranici a v zaveru mi to sekalo, takze zrovna ten zakrok Cooka vidim az ted. To je skoda, ze se tohle stalo. Cooke je jinak platny hrac, ale zacina si cim dal vic dovolovat, uz je toho az prilis hodne...
Je mi to lito, ze prave na Savarda, co uz s tim ale nadelam.
Jinak Baffy, ale rozhodci dnes rozhodne nebyli na nasi strane, o tom se snad bavit zrovna po tomhle zapasu nemusime. I kdyz pripoustim, ze Cooke mel jit ven, tak zapas zacal 4ma presilovkama Bruins , pak tesne predtim Cookem tam Bostonu odpustili dva fauly, a vubec, ta hra se poustela ve druhe polovine zapasu neskutecne, rozhodci jako by si zapomneli delat svou praci. A prave tohle kdyz hraci vidi, ze tolik faulu prochazi, tak si budou dovolovat vic a vic a je z toho zraneni Savyho. Skoda, bylo to zbytecne, zapas jsme meli jasne pod kontrolou... Klidne at Cooka suspenduji, nebudu ho litovat.
A tim valcovanim myslim dominantni herni projev z predchozich zapasu a 4 vyhry v rade. Jinak i dnes to byl zapas v nasi rezii.
Jinak Baffy, ale rozhodci dnes rozhodne nebyli na nasi strane, o tom se snad bavit zrovna po tomhle zapasu nemusime. I kdyz pripoustim, ze Cooke mel jit ven, tak zapas zacal 4ma presilovkama Bruins , pak tesne predtim Cookem tam Bostonu odpustili dva fauly, a vubec, ta hra se poustela ve druhe polovine zapasu neskutecne, rozhodci jako by si zapomneli delat svou praci. A prave tohle kdyz hraci vidi, ze tolik faulu prochazi, tak si budou dovolovat vic a vic a je z toho zraneni Savyho. Skoda, bylo to zbytecne, zapas jsme meli jasne pod kontrolou... Klidne at Cooka suspenduji, nebudu ho litovat.
A tim valcovanim myslim dominantni herni projev z predchozich zapasu a 4 vyhry v rade. Jinak i dnes to byl zapas v nasi rezii.
pon 08. bře 2010 09:40
Atlantik píše:Klidne at Cooka suspenduji, nebudu ho litovat.
On ale nehral s Girouxem a JVR, tam byl klasicky Asham.AndyF píše:My bychom potrebovali, aby suspendovali Hartnella aspon na 10 zapasu. To je hruza co ten predvadi. A ted ku*vi dvojku JVR Giroux. Ten snad ma fotky nahatyho Lavyho, ze ho jeste neposadil... :ja_neviem:Atlantik píše:... Klidne at Cooka suspenduji, nebudu ho litovat. ...
Tak já jsem se na ten Cookův zásah díval mockrát a zase až taková prasárna to nebyla. Viděli jsme mnohokrát horší. Samozřejmě si ale nepřeju vidět bezmocně ležícího hráče na ledě a posléze na nosítkách. Z Cooka bych zase nedělal štvanou zvěř. Spíš se divím, že si ho pak ještě na ledě nepodali Bruins, ale to je jejich věc. Trochu to vrhlo stín na jinak dobře zvládnutý zápas. Nebýt Thomasa mohlo to skončit vyšším rozdílem. Ponikaovskij se ukazuje jako dobrý tah. Jinak nevíte někdo c je s Guerinem? Dnes taky dobře zapracovala obrana, která například v serii přesilovek Medvědic nepovolila takřka střelu a Fleury chytal taky dobře, prakticky tak jak druhou polovinu zápasu se Stars. Devils dnes šokovali prohrou s Oilers a tak si budujeme naskok na čele divize. Ten je ted pětibodový, sice mají Devils o dva zápasy méně ale i když by je oba vyhráli stále máme bod k dobru, no střetneme se s nima v pátek v Jersey.
zopar nestrannych nazorov, mimo fans Bruins..martin83 píše:Tak já jsem se na ten Cookův zásah díval mockrát a zase až taková prasárna to nebyla
potom sa podobnymi zakrokmi asi zacnu vazne zaoberat..lebo doterajsie sedenia GM v nicom nepomohli..vsetci to odsudzuju, ale STALE v NHL nie je trest za uder do hlavy ramenom, iba laktom..a toto bol cisty laket..a trest pre Cooka? dostane 2 zapasy stop ako v novembri za zakrok na Anisimova a ide sa dalej, Savard sa bude klepat este tyzden a dalsi tyzden bude papat kasicku
je to smiesne ze nedostal trest a smiesna je aj cela liga ze to toleruje...som zvedavy co by sa dialo kebyze tak niekto z bostonu knokautuje crosbyho...
nepáči sa mi, že liga má rozdialny meter na rôznych hráčov....Cook ja proste hajzel a ja by som mu dal zákaz hry v akejkoľvek lige na jeden rok - aspoň by si to chlapec zapamätal a jemu podobní típci by si to nabudúce rozmysleli...
smutne na tom je, ze je to vsade v USA - takisto NBA stacilo vcera pozerat Orlando - Lakers.
Su proste hraci, ktori su protekcni a nedotknutelni - napr. Crosby. Vcera Bryant za Lakers, u nas Zigo, len potom sa tak zamyslam aky ma vobec zmysel to fandenie a sledovanie sportu, ked Ti toto pokazi celkovy dojem.
A Cooka poslat do lesa rubat drevo - stupid je to nastofovany.
čistý faul...pri detailnom spomalení vidieť hráčovu ruku pri tele,ale ako sa blíži k strelcovi tak aj jeho ruka vystrelí...pekne to vidieť...dal by som mu min.5 zápasov stop...v poslednej dobe to už nie je hokej,ale wrestlohokej čo sa mi nepáči nakoľko to nemá nič spoločné s hokejom
to bol jeden z najhnusnejsich zakrokov v NHL aj ked to tak nevyzeralo oproti ostatnym. ale v tom pohybe a sklone pri strele kde Cookova ruka isla na hlavu v case napnutia svalov pri strelbe a sustredeni sa na strelu, hlava v momente strely nizsie a mierne vytocena....
fuj, hnus, to bol zavraj bodycek telom?
to je ma*or ... trest minimalne do konca sezony vratane playoff a nedat mu za to obdobie ani cent
toto sú zákroky na dištanc do konca kariéry. Úmyselný útok na hlavu.
Tak toto je na prokurátora!!! Toto nemá s tvrdou a fair hrou nič spoločné ....
Zobrat nie len registracku,ale aj rodny list!
18. marca hraje Boston doma proti Pittsburghu, takze mozeme ocakavat odvetu
v NHL sa asi naozaj caka na prvu sportovu vrazdu a az potom zacnu konat.
zopar nestrannych nazorov, mimo fans Bruins..cepi píše:martin83 píše:Tak já jsem se na ten Cookův zásah díval mockrát a zase až taková prasárna to nebyla
potom sa podobnymi zakrokmi asi zacnu vazne zaoberat..lebo doterajsie sedenia GM v nicom nepomohli..vsetci to odsudzuju, ale STALE v NHL nie je trest za uder do hlavy ramenom, iba laktom..a toto bol cisty laket..a trest pre Cooka? dostane 2 zapasy stop ako v novembri za zakrok na Anisimova a ide sa dalej, Savard sa bude klepat este tyzden a dalsi tyzden bude papat kasicku
je to smiesne ze nedostal trest a smiesna je aj cela liga ze to toleruje...som zvedavy co by sa dialo kebyze tak niekto z bostonu knokautuje crosbyho...
nepáči sa mi, že liga má rozdialny meter na rôznych hráčov....Cook ja proste hajzel a ja by som mu dal zákaz hry v akejkoľvek lige na jeden rok - aspoň by si to chlapec zapamätal a jemu podobní típci by si to nabudúce rozmysleli...
smutne na tom je, ze je to vsade v USA - takisto NBA stacilo vcera pozerat Orlando - Lakers.
Su proste hraci, ktori su protekcni a nedotknutelni - napr. Crosby. Vcera Bryant za Lakers, u nas Zigo, len potom sa tak zamyslam aky ma vobec zmysel to fandenie a sledovanie sportu, ked Ti toto pokazi celkovy dojem.
A Cooka poslat do lesa rubat drevo - stupid je to nastofovany.
čistý faul...pri detailnom spomalení vidieť hráčovu ruku pri tele,ale ako sa blíži k strelcovi tak aj jeho ruka vystrelí...pekne to vidieť...dal by som mu min.5 zápasov stop...v poslednej dobe to už nie je hokej,ale wrestlohokej čo sa mi nepáči nakoľko to nemá nič spoločné s hokejom
to bol jeden z najhnusnejsich zakrokov v NHL aj ked to tak nevyzeralo oproti ostatnym. ale v tom pohybe a sklone pri strele kde Cookova ruka isla na hlavu v case napnutia svalov pri strelbe a sustredeni sa na strelu, hlava v momente strely nizsie a mierne vytocena....
fuj, hnus, to bol zavraj bodycek telom?
to je ma*or ... trest minimalne do konca sezony vratane playoff a nedat mu za to obdobie ani cent
toto sú zákroky na dištanc do konca kariéry. Úmyselný útok na hlavu.
Tak toto je na prokurátora!!! Toto nemá s tvrdou a fair hrou nič spoločné ....
Zobrat nie len registracku,ale aj rodny list!
Sidney Crosby: "Měli by dát konečně jasný signál, jak se bude při podobných incidentech postupovat."
Každý o tom mluví, protože sejmutí Crosbyho je jediná šance, při které by mohlo dojít ke změně, jelikož přizabití "jenom" nejlepšího hráče Bostonu nestačí- Na Crosbyho si to ale nikdo nedovolí, jelikož ví, že by dostal okamžitě exeplární trest, jelikož v NHL není dvojí metr, ale trojí. 1. Crosby 2. Hvězdy 3. ZbytekKika píše:Pens mali miernu prevahu,čo sa hry týka,takže zaslúžená výhra.Ten zákrok na Savarda bol vážne hnusný a Cook si určite zaslúžil vylúčenie a nejaký tvrdší trest.![]()
Len nechápem,prečo všetci furt vyťahujú,keby Crosby hento,keby Crosby tamto...to je trápne.Crosby za to nemôže
Dobre,dobre.Len nechápem ako sa dajú ľudia rozdeľovať na cenných a menej cenných.To sa mi nezdá celkom normálneneis píše:Proč myslíš ? I v reálu se musí stát něco někomu váženému nebo cennému, jinak se nic neděje.... Nebo druhá varianta, která by rozhýbala dění je nedejbože smrt na ledě...Kika píše:To je blbosť
Normální to není, ale je to naprosto běžné. V americe obzláště, tam když nemáš prachy, tak tě nechají klidně zdechnout. Dám takový extremní případ, zemřel Jackson a celý svět se mohl potentovat, v Africe by klidně mohla být další genocida a zemřít tisíce lidí, většina lidí v západních civilizací by řekla max. "jéé to je hrozné" a v pohodě se dodívala na zprávy se zvířatkama nakonec. Je to hnus, ale v kapitalistickém světě je každý člověk jen subjekt na trhu práce a podle toho se odvíjí i jeho cena... to už je sice dost OT, ale hokej je hlavně byznys a Crosby je velmi cenný kapitál...
Jednou ty růžové brýle sundáš, jelikož jak jsem psal, hokej je prvotřídní byznys a sport je jen druhořadou záležitostí. Crosby nebo jiné hvězdy představují pro NHL obrovský kapitál a zdroj peněz, takže v tomto případě bude pro NHL priorita je chránit...Kika píše:No tak čo má toto s hokejom?Proste si nemyslím,že vylučujú hráčov podľa ich cennosti
Edit: Když se nad tím člověk zamyslí, tak takový zákařný zákrok není pro NHL zase tak špatnou věcí z hlediska peněz, jelikož sledovanost dalšího zápasu BOS vs PIT bude jistě enormní, díky očekávané odvetě a dalo by se na tom najít více "pozitiv" jako že Američané mají rádi takovéto prasárny a i kvůli tomu chodí na hokej, šeptanda kolem toho taky není na škodu. Takže NHL prakticky nemá "vážný" důvod zasahovat, když se jim nebudou odpadat superhvězdy...
No s tým súhlasím...to je krutá pravdaneis píše:Normální to není, ale je to naprosto běžné. V americe obzláště, tam když nemáš prachy, tak tě nechají klidně zdechnout. Dám takový extremní případ, zemřel Jackson a celý svět se mohl potentovat, v Africe by klidně mohla být další genocida a zemřít tisíce lidí, většina lidí v západních civilizací by řekla max. "jéé to je hrozné" a v pohodě se dodívala na zprávy se zvířatkama nakonec. Je to hnus, ale v kapitalistickém světě je každý člověk jen subjekt na trhu práce a podle toho se odvíjí i jeho cena... to už je sice dost OT, ale hokej je hlavně byznys a Crosby je velmi cenný kapitál...
Bohužel, on je nejmocnější muž hokeje na světě, potom je dlouho propast, až potom se najdou hráči jako Ovca nebo někteří funkcionáři atd...Kika píše:No s tým súhlasím...to je krutá pravdaneis píše:Normální to není, ale je to naprosto běžné. V americe obzláště, tam když nemáš prachy, tak tě nechají klidně zdechnout. Dám takový extremní případ, zemřel Jackson a celý svět se mohl potentovat, v Africe by klidně mohla být další genocida a zemřít tisíce lidí, většina lidí v západních civilizací by řekla max. "jéé to je hrozné" a v pohodě se dodívala na zprávy se zvířatkama nakonec. Je to hnus, ale v kapitalistickém světě je každý člověk jen subjekt na trhu práce a podle toho se odvíjí i jeho cena... to už je sice dost OT, ale hokej je hlavně byznys a Crosby je velmi cenný kapitál...Len ten Crosby ma štve
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé