od zmazany_uzivatel » pát 01. črc 2011 04:10
Takze...podpisali sme Montadora za 2.75 na 4 roky
Snazil som sa najst nieco,co by ma presvedcilo o tom,ze to je dobry podpis,okrem toho,ze dokaze hrat na PK,som nenasiel NIC
Viem,ze sme ho chceli podpisat uz minuly rok,ale nesuhlasil s financnymi podmienkami.
Je to hrac,ktory za poslednych 5 rokov zmenil tim 5,alebo 6 x

a to o niecom svedci,nepozeram na stas v tychto pripadoch,lebo su to DD a na nich mam ine kriteria.
Dalsia vec ,ktora ma dorazila totalne bolo,ze v zapasoch POs

bol healthy scratch

mam v sebe velku zlost,neviem co sa ku*va deje,na druhej strane som si vedomi,ze free agents budu preplateny,ale netreba za kazdu cenu podpisovat bottom feeders hracov kua,na farme sa nam rysuju dalsi hraci,ktory budu za rok-dva hotovy.
Montador neni bitkar,neni velky postavou,nevyvolava respekt supera svojou drzostou a postavou,co je prave to co mi potrebujeme,nechcem do tohto hraca kopat,ale som nasraty,ako svina.
Na forach pisu,ze mal +/- 16,ale kurwa !!!!!!!!!! ved on hral na vychode,kde je beton pre nich biblia ,az na par timov
Nech si kazdy pise co chce,v mojej knihe je to dalsi preplateny hrac,trebalo cakat,netrebalo sa ponahlat,tento hrac okrem toho,ze je "vraj" platny hrac na PKs a na blokovanie striel,nema nic,co Hawks potrebuju,som sklamany..
Cakal som jeho podpis na hranici 2 mil,max 2.2

,najviac ma serie,ze sa zbavime jedneho preplateneho a podpiseme dalsieho,jedneho uz mame HJALMARSSON,ako keby jeden nestacil
Teraz musi byt pre nas prioritou podpis Campoliho,blah blah blah,ano,po*ral to v 7 zapase proti VAN,ale hral cely cas dobre ,od kedy prisiel k nam a hned zapasoval,ako rukavica na ruku,nas system mu sedi,neboji sa fyzickeho hokeja,ma dobru rozhravku,rychlost,velmi sa mi osobne pacil,kontrakt Montadora zdvohol jeho cenu,aj ked je RFA
Zajtra budem trpnut este viac,ako pred 3 dnami....nechcem ziadneho volneho hraca radsej,ako preplacat ,ved to je sialene co sa deje,budem rad,ked ohlasia podpis Frolika,Campoliho a Stalberga a dajte mi pokoj

,nic viac,nic menej.
the team that takes the ice in October doesn’t necessarily have to be the team that takes it come April.