Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Brian Campbell (CHI) :arrow: Florida Panthers
Rostislav Olesz (FLA) :arrow: Chicago Blackhawks

Troy Brouwer (CHI) :arrow: Washington Capitals
1st round pick 2011 (WSH) :arrow: Chicago Blackhawks
(díky Paine)
Tak jsme si docela uvolnili ruce a můžeme sehnat pár fakt dobrejch hráčů na trhu. Nečekal jsem, že dostaneme takovou protihodnotu za Brouwera. I když tenhle draft je údajně nic moc, tak přece jenom je to pořád 1st round pick.

Nikdy jsem nevěřil, že se nám podaří zbavit Campbella :ahoj: , navíc ještě takhle pohodově. Olesze tipuju na vyplacení, ale je dost možný, že Bowman trochu zariskuje a zkusí ho využít jako stimul pro Frolíka, resp. i Olesze samotného. Změna působiště mu třeba pomůže vrátit se na svou dřívější úroveň (ale tomu moc nevěřím).

:!: Na druhou stranu je třeba si uvědomit, že Brian je kvalitní bek a bude třeba díru v sestavě zalepit. Obdobně bude třeba nahradit Troye Brouwera.

Myslel jsem si na Burnse a Clutterbucka, ale to jaksi nevyjde. Těžko říct jestli ještě příjdou nějáký výměny.
Rozhodně nesmíme 1. července zaspat, jinak budeme mít slabší tým než letos.

Btw Campbell asi zažívá takové deja vu, zase jde do týmu, kde nikdo není. Třeba za 2-3 roky bude zase slavit SC.
brainfck píše:

Btw Campbell asi zažívá takové deja vu, zase jde do týmu, kde nikdo není. Třeba za 2-3 roky bude zase slavit SC.
Na Floride určite ten SC nezíska :giggle:
OndroNR píše:Na Floride určite ten SC nezíska :giggle:
Ja vím to byla jen děkovačka za jeho výkony a vyjádření naděje. :D
brainfck píše:
OndroNR píše:Na Floride určite ten SC nezíska :giggle:
Ja vím to byla jen děkovačka za jeho výkony a vyjádření naděje. :D
Ale zas, Tallon povedal, že do 4 rokov chcú byť najlepší :giggle: :roll:
Jedna vec je ista,po vcerajsku sme slabsim timom,teraz len treba cakat na dalsi kroky nasho GM.

P.Sharp ma podpis isty,dalej si uz nedovolim spekulovat,trejdnutim Campbella sa nam otvorilo spustu moznosti,len skoda,ze na Richardsa to je stale malo,ale som si aspon pekne vcera posnival :D

Trejdnutie Campbella sa da prirovnat k malemu zazraku,dalo nam to priestor na dychanie ,nie len teraz,ale aj v blizkej buducnosti,ked bude treba predlzit zmluvy Toewsovi a Kaneamu ..

Obrázek
:lol:
Pěkně vy :klobuk_dole: Tallon mě čím dál víc udivuje :giggle: Že by to udělal z lásky k Blackhawks? :D
leo píše:Pěkně vy :klobuk_dole: Tallon mě čím dál víc udivuje :giggle: Že by to udělal z lásky k Blackhawks? :D
Asi mu nedají ty špatný kvalifikační nabídky z dřívejška pořád spát. Nevim no, co tam ten chlap dělá, teď jsem se někde dočetl, že nepředloží nebídku Bergforsovi.
brainfck píše:Asi mu nedají ty špatný kvalifikační nabídky z dřívejška pořád spát. Nevim no, co tam ten chlap dělá, teď jsem se někde dočetl, že nepředloží nebídku Bergforsovi.
Brať Skilleho za Frolíka bol blud, ale vziať Campbella do tej žumpy je múdry krok. Lepšie ako si brať na ťarchu niekoho, kto nemôže byť nápomocný. A niekoho brať musia, cap floor. Samozrejme, podľa toho aké ELC bude podpisovať a koho priláka cez FA sa uvidí, či ho to neskôr aj tak kopne do zadku, alebo nie. Ale momentálne múdry krok pre obe strany, taká bratská služba.

Neponúknutie zmluvy Bergforsovi je správny krok, ten chlapec nie je NHL charakter. Všade mal rovnaké problémy. Niekto by mohol povedať...a čo Grabner? Nuž, teraz je po bitke každý generál a i keď ani ja by som to na jeho mieste neurobil, je pravda, že proste nepresvedčil svojim prístupom. Bergfors nebude ten istý prípad. Veľmi by som sa tomu čudoval. Pravda, ak dostane top6 pozíciu v tíme s kvalitným a dobre brániacim centrom, prosím, nothing is impossible.
Moc Bergforse neznám, jestli je to tak jak říkáš, tak je to třeba v pořádku. Já ho mám zafixovanýho jako nadějnýho hráče, co ještě hodně poroste. Navíc je to Švéd, tak jsem myslel, že je bez problému :D

Navíc jsem neměl pocit, že by si ho Florida mohla dovolit nechat uniknout.
Kopecký je preč! :cry:

"Práva na Tomáša Kopeckého získala od Chicaga Blackhawks Florida Panthers za výber v 7. kole Draftu. Ak sa do 1. júla so slovenským hráčom Florida nedohodne na zmluve, bude volným hráčom."
MaJes píše:Kopecký je preč! :cry:

"Práva na Tomáša Kopeckého získala od Chicaga Blackhawks Florida Panthers za výber v 7. kole Draftu. Ak sa do 1. júla so slovenským hráčom Florida nedohodne na zmluve, bude volným hráčom."
Kopecký sa dohodol s Floridou na štvorročnej zmluve!
MaJes píše:Kopecký je preč! :cry:

Hrál solidně, ale žádná smrtelná ztráta to zase nebyla. Čekám velkou aktivitu našeho GM na trhu. I když letos bude aktivních asi spousta týmů, dost jich ještě potřebuje dokoupit, aby se vůbec dostaly na plat. podlahu.

Všimli jste si, že náš tým je tak dobrej, že potřebuje už 2 farmy i v hlavní soutěži? :D Nejdřív Atlanta resp. Winnipeg a teď i Florida :)
Popradcan píše:Kto ostane a a kto pojde z nasich free agentov??

Troy Brouwer (RFA)
Michael Frolik (RFA)
Viktor Stalberg (RFA)
Chris Campoli (RFA)
Jake Dowell (RFA)
Ryan Johnson (UFA)
Tomas Kopecky (UFA)
Jordan Hendry (UFA)
Fernando Pissani (UFA)
Marty Turco (UFA)

By som rad vedel,koho by ste podpisali a koho by ste nechali plavat..
Podla mna Kopec pojde,urcite dostane vacsiu ponuku,aku mu daju u nas.
Ja by som podpisal Brouwera,Frolika a Campoliho,mozno aj Stalberga,zalezalo by len na cene,Stalbergovi trosku trvalo si zvyknut na ulohu 4-linera,ale potom sa rozbehol,ta jeho rychlost sa da vyuzit a hlavne jeho hitovanie v poslednej casti sezony.
Tak konecne mam novy dych som pripraveny opat uradovat a poriadne fandit lebo toto obdobie to bolo nieco hrozne, ale to nechajme za nami konecne by som sem mal chodit castejsie, teda ovela castejsie ako doteraz!

Takze podpisat urcite Campoliho, Frolika, skoda preskoda ze sa nepodarilo Brouwera ale couz, bude urcite chybat, daval nam vela moznosti na presilovkach. Tiez by som este podpisal dvojicu Stalberg a Dowell, neviem preco ale ten ma presvedcil a zasluzi si podla mna byt u nas.

:wave: :wave: :wave:
brainfck píše:Hrál solidně, ale žádná smrtelná ztráta to zase nebyla.
jasné, beriem, no ja som si k tomuto chlapíkovi vybudoval vzťah, proste ten jeho netypický štýl pre Slovákov ma bavil!
brainfck píše:Všimli jste si, že náš tým je tak dobrej, že potřebuje už 2 farmy i v hlavní soutěži? :D Nejdřív Atlanta resp. Winnipeg a teď i Florida :)
:cool:
Steven píše: Tiez by som este podpisal dvojicu Stalberg a Dowell, neviem preco ale ten ma presvedcil a zasluzi si podla mna byt u nas.
Dowell nedostal kvalifikačnú ponuku..
FB: "NHLpro:Tomáš Kopecký podepsal s Floridou smlouvu na čtyři roky s celkovým výdělkem 12 milionů dolarů. Na sociální síti Twitter o tom píše bývalý hráč NHL Nick Kypreos."

Tomáš si pekne zarobí! :clap: :cup: má, veľmi slušný príjem tiež, môže si to na Floride už iba užívať..
MaJes píše:FB: "NHLpro:Tomáš Kopecký podepsal s Floridou smlouvu na čtyři roky s celkovým výdělkem 12 milionů dolarů. Na sociální síti Twitter o tom píše bývalý hráč NHL Nick Kypreos."

Tomáš si pekne zarobí! :clap: :cup: má, veľmi slušný príjem tiež, môže si to na Floride už iba užívať..
Jj. Má už 2 prsteny tak mu už může být hokej šumák :D
leo píše:
MaJes píše:FB: "NHLpro:Tomáš Kopecký podepsal s Floridou smlouvu na čtyři roky s celkovým výdělkem 12 milionů dolarů. Na sociální síti Twitter o tom píše bývalý hráč NHL Nick Kypreos."

Jj. Má už 2 prsteny tak mu už může být hokej šumák :D
Najviac sa určite teší na neustále teplo :wink2:
Niet co dodat mame prava na Montadora za to 7. kolo co sme dostali za Kopeckeho. ANO ANO prosim ano toto sa mi velmi pozdava! Kolko ale bude chciet? 2-3 ? Nieco na tejto urovni... Uvidime kam snim ci do 2 alebo 3 obranneho paru :oslava:
Ak podpíše Montador, tak to môže vyzerať v obrane Hawks zaujímavo :) Keith, Seabrook, Hjalmarsson, Leddy, Campoli a Montador (ak podpíšu) :wink2:
OndroNR píše:Ak podpíše Montador, tak to môže vyzerať v obrane Hawks zaujímavo :) Keith, Seabrook, Hjalmarsson, Leddy, Campoli a Montador (ak podpíšu) :wink2:
The Blackhawks have signed recently-acquired defenseman Steve Montador to a 4-year, $11 million contract. :good:
MaJes píše:The Blackhawks have signed recently-acquired defenseman Steve Montador to a 4-year, $11 million contract. :good:
2.75 M to není nejhorší. Doufám, že se mu bude u nás dařit. Sice jsem si myslel na nějakou větší rybu místo Campbella, ale tenhle chlápek nám určitě má co nabídnout. Nebo možná přijde ještě další podpis/výměna obránce? (krom Campoliho)

Tak to nám zbejvá nějákejch 11 míčů volnýho místa, jestli dobře počítám.
Takze...podpisali sme Montadora za 2.75 na 4 roky :!: :hroza:

Snazil som sa najst nieco,co by ma presvedcilo o tom,ze to je dobry podpis,okrem toho,ze dokaze hrat na PK,som nenasiel NIC :!:

Viem,ze sme ho chceli podpisat uz minuly rok,ale nesuhlasil s financnymi podmienkami.
Je to hrac,ktory za poslednych 5 rokov zmenil tim 5,alebo 6 x :!: a to o niecom svedci,nepozeram na stas v tychto pripadoch,lebo su to DD a na nich mam ine kriteria.
Dalsia vec ,ktora ma dorazila totalne bolo,ze v zapasoch POs :!: bol healthy scratch :hroza: :censored: mam v sebe velku zlost,neviem co sa ku*va deje,na druhej strane som si vedomi,ze free agents budu preplateny,ale netreba za kazdu cenu podpisovat bottom feeders hracov kua,na farme sa nam rysuju dalsi hraci,ktory budu za rok-dva hotovy.
Montador neni bitkar,neni velky postavou,nevyvolava respekt supera svojou drzostou a postavou,co je prave to co mi potrebujeme,nechcem do tohto hraca kopat,ale som nasraty,ako svina.

Na forach pisu,ze mal +/- 16,ale kurwa !!!!!!!!!! ved on hral na vychode,kde je beton pre nich biblia ,az na par timov :!:

Nech si kazdy pise co chce,v mojej knihe je to dalsi preplateny hrac,trebalo cakat,netrebalo sa ponahlat,tento hrac okrem toho,ze je "vraj" platny hrac na PKs a na blokovanie striel,nema nic,co Hawks potrebuju,som sklamany..
Cakal som jeho podpis na hranici 2 mil,max 2.2 :hroza: ,najviac ma serie,ze sa zbavime jedneho preplateneho a podpiseme dalsieho,jedneho uz mame HJALMARSSON,ako keby jeden nestacil :hroza:

Teraz musi byt pre nas prioritou podpis Campoliho,blah blah blah,ano,po*ral to v 7 zapase proti VAN,ale hral cely cas dobre ,od kedy prisiel k nam a hned zapasoval,ako rukavica na ruku,nas system mu sedi,neboji sa fyzickeho hokeja,ma dobru rozhravku,rychlost,velmi sa mi osobne pacil,kontrakt Montadora zdvohol jeho cenu,aj ked je RFA :!:

Zajtra budem trpnut este viac,ako pred 3 dnami....nechcem ziadneho volneho hraca radsej,ako preplacat ,ved to je sialene co sa deje,budem rad,ked ohlasia podpis Frolika,Campoliho a Stalberga a dajte mi pokoj :-),nic viac,nic menej.

the team that takes the ice in October doesn’t necessarily have to be the team that takes it come April.
Hannu Toivonen podpisal na 2 roky vo svedskej lige timu Malmo RedHawks,takze nam na farme ostal iba Alec Richards.
Dalsia diera ,ktoru treba zalepit..
PERFECT, PERFECT, PERFECT!!! :clap: Andrew Brunette
Obrázek
Montadora neschvaľujem, aj keď je to taký...Sopel podpis. Brunettea naopak. Dobrý typ a dobrá vet presence. :thumbsup:
2417 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG