Kovyho by byla velká škoda, měl by jít spíš Koivu, protože centrů je teď dost. Ale pokud by otázka stála, jestli Kovy nebo Tanguay, asi bych raději Tanguaye. I když, no tady je to fakt těžké rozhodování...montreal píše:habs píše: S Kovym bychom byli neskutečně silní dopředu, o obranu mám trochu obavy, ale i tak si myslím, že jsme hodně posílili. Jenom ten trejd s Gomezem mi pořád leží v žaludku. A doufám, že ještě zůstanou Tanguay s Plekym, pak bych byl hodně spokojený a asi bych i toho Gomeze překousl...Podle mě obrana bude lepší než loni.Hlavně tvrdší a důraznější před vlastním golmanem!!!!!
Hal Gil - Markov - to si sedne.Sice je Gil pomalejší,ale s nikým se nepáře.Před bránouto bude čistit.Komisárka spolehlivě nahradí.Ostatně ani ten není nějaký excelentní bruslař.
O´Byrne - Hamrlík - O´Byrne je tragéd,kterého by bylo potřeba vyměnit za někoho solidního jeho fyzických parametrů.A nebo zkusit na jeho místo mládí - Webera,Carle
Špaček - Gorges - podle mě bezvadná třetí obrana,jen mě mrzí,že tak vypadává ze hry Bouillon
Naopak víc starostí mám z útokem.Vůbec nevím co mám od něj čekat!!!!Chybí nám jak jsi správně podotkl výška. Jeden obrovitý centr do první nebo druhé řady by se hodil.Ty bys tam rád viděl Koiva,já někoho jiného.Případně se spokojím s Tomášem Plekancem,ale na rovinu říkám,,To je ode mne ústupek,nevěřim,že se dostane do předloňské pohody,ani že odchod ustojí!!!!"
Spoléhám že Gomeze a Giontu dají zase k sobě a je mi jedno jestli budou hrát první nebo druhý útok.Hlavně aby to klapalo a střelecky se prosadili!!!!!
Tanquye bych se nerad zbavoval,ale za současných drahých nákupů to s ním nevidí dobře.Je v něm víc než loni ukázal.Toho už asi nezaplatíme.
A jsem zvědavý co bude s Kovaljovem.Protože pouštět ho,by byl pro mne docela šok
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Jenže od neděle má na stole smlouvu a zatím se nevyjádřil, což nevěstí nic dobrého...Martin #27 píše:tak Kovalev že by odešel z Habs si nedokážu přestavit ani ve snu jedině že by šel do DEVILSjinak by to pro mě byl šok rozhodně si myslím že tuto sezonu bude hrát tak jak ji zakončil
no montreal narobil riadne vetry
pekny prievan v zostave.
mam vsak z ich posil rozpacite pocity - cammaleri a gionta OK, gomez a spacek u mna s otaznikom
gill je len do poctu
som zvedavy ako sa to prejavi na hre a vysledkoch, v kazdom pripade myslim ze na papieri budu habs vyzerat lepsie ako vlani. otazkou len je ako chcu pri vsetkych tych mastnych dlhodobych zmluvach predlzit buduce leto zmluvu s milacikom priceom
mam vsak z ich posil rozpacite pocity - cammaleri a gionta OK, gomez a spacek u mna s otaznikom
gill je len do poctu
som zvedavy ako sa to prejavi na hre a vysledkoch, v kazdom pripade myslim ze na papieri budu habs vyzerat lepsie ako vlani. otazkou len je ako chcu pri vsetkych tych mastnych dlhodobych zmluvach predlzit buduce leto zmluvu s milacikom priceom
petrik píše:no montreal narobil riadne vetrypekny prievan v zostave.
gill je len do poctu
Nechápu,ale proč by Gill měl být pouze do počtu.Bude to dobré o něho se nebojím.Zase takový neználek to není a proti O´Byrne je to hotový krasobruslař.Jediná věc co mě mrzí,že jsme od vás neuhráli toho Lecavaliera.
Pravé křídlo Mike Glumac(29 let) za Hamilton Bulldogs již loni nastřílel 33 gólů a čeká na svoji příležitost v NHL,kde již nějaký čas působil v St.Louis Blues.Loni byl tahounem ,,buldoků" v AHL.
Další křídlo rodák z Montrealu Mathie Darche (32 let)působil loni V Portland Pirates kde nastřílel 31 gólů.Hráč se zkušenostmi z NHL kde hrál za Nashville, San Jose Sharks a naposledy Tampy Bay Lightning. Pokud si vzpomínám hodně snaživý hráč.
Defenzívní obránce Alex Henry (29 let) se u nás mihl loni.Na ledě moc prostoru nedostal o to víc se uplatnil na farmě Hamilton Bulldogs,kde odehrál 79 utkání.Umí se poprat!!!Jinak nic závratného zatim nepředvedl.
A proč, Boston se o něj zajímá? Je to bojovník k pohledání, hraje docela důrazně a nebojí se chodit před branku. Produktivní zrovna není, ale pro mě to byl jeden z těch oblíbenějších u Habs - nikdy nic nevypustil, i když se mu třeba nedařilo. Fanoušci v Montrealu ho myslím měli hodně rádi.cepi píše:k Vasim trejdom; budem strucny: opät Vas budeme musiet brat vazne![]()
tak pani od Habs, poprosim Vas o prosbicku; nejake to podrobnejsie info o Beginovi...vdaka
Nebolo by zlé, keby dostali možnosť zahrať si v prvom tíme Habs, ale skôr si myslím, že budú prevažne na farmemontreal píše:Pravé křídlo Mike Glumac(29 let) za Hamilton Bulldogs již loni nastřílel 33 gólů a čeká na svoji příležitost v NHL,kde již nějaký čas působil v St.Louis Blues.Loni byl tahounem ,,buldoků" v AHL.
Další křídlo rodák z Montrealu Mathie Darche (32 let)působil loni V Portland Pirates kde nastřílel 31 gólů.Hráč se zkušenostmi z NHL kde hrál za Nashville, San Jose Sharks a naposledy Tampy Bay Lightning. Pokud si vzpomínám hodně snaživý hráč.
Zajimave posily, ale mam z vas smisene pocity. Nad tim Gomezem mi zustava rozum stat
. Proc proboha takhle pomahate Rangers??? Gionta nemel taky zrovna dobrou sezonu ale co nebylo muze jeste v jeho pripade snad byt. Cammalleri si myslim ze vyborny tah. Spacek nic moc... A Gill? To byl v Pittsburghu nejslabsi obrance...Ne ze by byl vylozene neschopny, mel samozrejme i sve plusy. Sve ukoly si vicemene plnil, hral tvrde a relativne zvladal i oslabovky. Ale je fakt neskutecne pomaly, z toho plynou zbytecne fauly a konstruktivita taky nulova. Navic si myslim, ze se to bude u Gilla spis jen a jen zhorsovat, takze mi vubec nevadi ze nas opousti. A 4,5 mil. za 2 sezony je pro nej podle me trochu moc...
habs píše:A proč, Boston se o něj zajímá?cepi píše:k Vasim trejdom; budem strucny: opät Vas budeme musiet brat vazne![]()
tak pani od Habs, poprosim Vas o prosbicku; nejake to podrobnejsie info o Beginovi...vdaka
fajn, dik za info, to mi staci
Atlantik píše:Zajimave posily, ale mam z vas smisene pocity. Nad tim Gomezem mi zustava rozum stat. Proc proboha takhle pomahate Rangers??? Gionta nemel taky zrovna dobrou sezonu ale co nebylo muze jeste v jeho pripade snad byt. Cammalleri si myslim ze vyborny tah. Spacek nic moc... A Gill? To byl v Pittsburghu nejslabsi obrance...Ne ze by byl vylozene neschopny, mel samozrejme i sve plusy. Sve ukoly si vicemene plnil, hral tvrde a relativne zvladal i oslabovky. Ale je fakt neskutecne pomaly, z toho plynou zbytecne fauly a konstruktivita taky nulova. Navic si myslim, ze se to bude u Gilla spis jen a jen zhorsovat, takze mi vubec nevadi ze nas opousti. A 4,5 mil. za 2 sezony je pro nej podle me trochu moc...
Prioritou Gaineyho bylo upevnit si pozici a přivést do klubu hvězdu!!!!!A to zakaždou cenu!!!!!Jde přece také o Bobovo křeslo.
A vzal to šmahem.Nejprve vyházel krom sebe
Po loňském nepovedeném sundinovském létu,kdy Sundin Boba vodil za nos až promarnil nejlepší okamžik nákupů, sám v této vyčkávací politice pokračoval v trade-deadline,až krom Metropolita nepřivedl vlastně nikoho. Připočti zpackanou sezónu, včetně totalního neúspěchu v PO a je ti to celkem jasné.
Musela přijít změna!! Chtěl přivést Lecavaliera,ale neprůhledné vedení Tampy licitovalo s Bobem tak nejasně, že by promarnil další příležitost nákupu volných hráčů.
Vytáhl proto plán B.Vsadil na úspěšnou spolupráci Gomeze s Giontou
Loňský tým zvučných jmen neměl úspěch
Jedno je jasné.Za prvé odkláníme se od ofenzivního stylu hry k defenzivnějšímu stylu.Pokud to ponese úspěch zřejmě nelze k tomu moc říci.Jinak nadšený z toho moc nejsem,protože se bojim,že se nato nebude moc koukat
A za druhé - Bob poprvé co jsem si všiml preferuje nákup volných zkušených hráčů,před dlouhodobou výchovou mladých hráčů na farmách a postupném začleňování mladíků do mužstva.Zřejmě to nebude platit apriory,ale očekávám,že od tohoto léta budou mít ještě větší potíže mladí hráči se do A mužstva dostat.Bob už na jejich dlouhodobé zrání spojené se studiem na školách zřejmě nechce čekat a nebo jen omezeně.Viz McDonagh - taková naděje a on jí pustí!!
Mám-li být upřímný,trochu mě to mrzí.Myslim,že v mladých je potenciál a jednou nás to může hodně mrzet
Tahle přestavba připomíná loňskou Tampu, kdy ji všichni viděli suvereně v PO a básnili o tom jak nebude silná a jak to dopadlo
V tomto případě se tak asi nestane, jelikož koncepce týmu vypadá zajímavě a pokud se zbaví i namachrovaného Kovaleva, tak to týmu jen pomůže. Vidím proto větší šanci na úspěch. Doposud mi přišlo, že v MTL hraly samé ladynky a krasobruslaři a nikdo kdo by mákl a obětoval se pro tým, teďka to vypadá lépe, i když zase chybí ryzí střelci. Uvidíme...
Jinak je to samozřejmě nesmyl.Odsuzovat skvěle technicky vybaveného hráče soupeře,který obvykle převyšuje ostatní je nefér.Tedy převyšuje,pokud ho hokej zrovna baví!!!
Stále mám v paměti jak u hrazení ztratil rukavici a nejenže s pukem a hráčem na zádech se pro ní otočkou vrátil,také si jí zvedl a přesně přihrál.Jeho technika v NHL stále platí a straší soupeře!!!Jen škoda,že těch večerů v Montrealu měl loni míň,než v předešlých letech.Tím bych to ukončil.
Pro neisův klid bych jen dodal,že možná za nás příští rok hrát ani nebude.Zatím se s Canadiens na smlouvě nedohodl!
http://canadiens.nhl.com/team/app?page= ... ge&tab=crs
Jsou tam také RFA hráči,kteří mají na stole smlouvu a které jsme zatím nepodepsali - D´Agostini,Plekanec,Latendresse,Stewart a které snad co nejdřív podepíšeme.Alespoň některého z nich.
Takže sestava mi zatim vychází podle soupisky na webu HABS takto :
U zatím nepodepsaných hráčů Plekance a D´Agostini ?
http://canadiens.nhl.com/team/app?servi ... ype=roster
A.Kosicyn-Gomez -Gionta
Cammaleri - Plekanec? -Pacioretty
Darche -Lapierre -S.Kosticyn
D´Agostini? -Metropolit -Laraquye
Gorges -Markov
O´Byrne -Hamrlík
Špaček -Gill
Price,Halák
Jak si můžete všimnout už nepočítám s Koivem ani s Kovaljovem,protože to vypadá,že u nás nadobro skončili.Také sestavu obránců jsem poněkud změnil po pročtení diskuzních příspěvků příznivců HABS.Na čtveřici posil Gomez,Gionta,Cammaleri,ale i Špaček jsou poměrně příznivé ohlasy,zvláště na první tři jmenované.
Na obránce Gilla jsou více negativní
Ještě bych rád vyměnil
_________
ale no montry, ved Vas najväcsi rival je jasny...listky sa nan zdaleka nechytaju
No já měl Darchea hodně v oblibě , je to poctivý hráč , co nechá na ledě všechnomontreal píše:Jinak jsem na webu HABS v rubrice ,,roster" našel jméno levého křídla Darche,takže je možné,že ho HABS ve své sestavě využijí!!!Pokud vím je hodně snaživý a dobrý bruslař.Žel mu chyběla vždycky produktivita.Naposledy v sezóně 2007-08 v Tampě 73 zápasech 7 gólů 15 asistencí 22 bodů,respektive -14 záp.bodů
Já nikdy neměl rád takové hráče a nebylo to jen kvůli tomu zákroku na Gagneho, který se vrátil po otřesu a on mu jel cíleně po hlavě a ještě se tvářil jak re*ard. Ale on má typickou ruskou povahu, když se daří tak je neskutečný hráč, pokud ne tak je znuděný a neviditelný. Když se ke všemu na něj spolehájí jako v Montrealu, tak je to jako hrát ruskou ruletu . Jakou bude mít Kovy náladu ? Jak se vyspinkal ? Půjde mu to dneska ? Trochu přeháním, ale na klíčového hráče by měl být spoleh vždy a né jenom když se daří viz. konec této sezony
:)Dnes začíná,, Camp nadějí Canadiens",který je stanoven od 6 - 12 července v Bell sportovním areálu v Brossardu.Zúčastní se ho 40 hráčů, což je nejvíc od roku 2001.Bohužel komletní soupisku zatím HABS nevydali.
Pouze upozornili,že se ho účastní i posila z letošního draftu 2009 rus Avtsin,který je ochoten opustit na chvilku svoji vlast a camp si vyzkoušet!!Samotný Trimmins projevil spokojenost nad účastí tohoto ruského hráče v campu a okamžitě 18-letému hráči nabídl farmu v AHL v Hamiltonu Bulldogs,což rus s povděkem odmítl.Údajně se hodlá vrátit ještě na jeden rok do Ruska a odehrát sezónu.Tam hraje za Dynamo Moskva.
Mimo jiné by tam měli být všichni letošní draftovaní nováčci a také chlapci z předešlých let.Web uvádí jména Fischer, Pacioretty ,Weber,Fortier,Leblanc a Subban.
Konečně začínají po lelkování a opalování něco dělat !!!!!
Doufám,že se brzy některý z nich protlačí do prvního mužstva Canadiens
Pouze upozornili,že se ho účastní i posila z letošního draftu 2009 rus Avtsin,který je ochoten opustit na chvilku svoji vlast a camp si vyzkoušet!!Samotný Trimmins projevil spokojenost nad účastí tohoto ruského hráče v campu a okamžitě 18-letému hráči nabídl farmu v AHL v Hamiltonu Bulldogs,což rus s povděkem odmítl.Údajně se hodlá vrátit ještě na jeden rok do Ruska a odehrát sezónu.Tam hraje za Dynamo Moskva.
Mimo jiné by tam měli být všichni letošní draftovaní nováčci a také chlapci z předešlých let.Web uvádí jména Fischer, Pacioretty ,Weber,Fortier,Leblanc a Subban.
Konečně začínají po lelkování a opalování něco dělat !!!!!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé