Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Josefson z 43 g8 a12 b 20
Tedenby z44 g12 a7 b 19

Statistiky jsou to velmi dobre a myslim ze rok v AHL a jsou NHL ready. a take Urbrom (svedsky obrance) se jevi velmi dobre, myslim ze v lete uz hral i v priprave a Lemaire si ho moc pochvaloval a na hockeyfuture si ho ceni vic nez Correnteho navic hraje uz v americe a tak bych se nedivil pokud by se do dvou let vesel do sestavy. Jinak McAmond je jiste nahraditelnej Swiftem.

trochu k smichu trochu k placi
ale tohle je precejen lepsi
http://devils.nhl.tv/team/console.jsp?&id=64986

a mozna jeste lepsi je tohle
Dnes se domnivam, ze to bylo pro New Jersey Pyrrhovo vitezstvi nad Buffalem. Jsem rad, ze jste nakonec vyhrali divizi vy. Philadelphia na 1.kolo, to je to nejhorsi co se vam mohlo stat a taky ze na to nakonec i doplatite. Pro mne je favorit serie jasny...Flyers!
Já bych to tak růžově neviděl, proti NJD hrajeme letos s velkým přehledem, ale Brouderovi v PO pravidelně mrdne a chytá velmi dobře + NJD začně ještě více betonovat. Styl, který hraje NJD je podle mě idealní do PO, ale na druhou stranu jsou jejich výkony až na úvod sezony velmi nevyrovnané, takže serii vidím 50:50...
No bude to ťažké, ale tešíme sa.
Síce ako povedal neis naša hra je nevyrovnaná ku koncu sezóny, dovolím si tvrdiť, že o nič lepšie na tom nie sú ani vo Philadelphii, v každom prípade im to na nás ide. Uvidíme.
Tak jo frajeři, ve St začínáme, NJ jsem si přál, vidím to také 50/50, ale po našem včerejším zápasy kdy jsme hráli jak na drogách, asi musíte mít v kaťatech řádně nasráno. Megatone, tak se má předpověď vyplnila, těšíš se na sérii tak jako já :wink: ??

P.S. Nezapomeňte si s sebou vzít ty kýbly !!!!
ENGLAND-PHILLY píše:Tak jo frajeři, ve St začínáme, NJ jsem si přál, vidím to také 50/50, ale po našem včerejším zápasy kdy jsme hráli jak na drogách, asi musíte mít v kaťatech řádně nasráno. Megatone, tak se má předpověď vyplnila, těšíš se na sérii tak jako já :wink: ??

ja to vidím na hladký postup Devils, tvoje reči o 50/50 hovoria o tom, že nasraté má niekto iný :D
Nechapem, naco tu riesite seriu s PHI. Radsej mi povedzte, koho mame v 2. kole :-P
Ivan píše:Nechapem, naco tu riesite seriu s PHI. Radsej mi povedzte, koho mame v 2. kole :-P
HC Dovolená ;)
begbeee píše:
ENGLAND-PHILLY píše:Tak jo frajeři, ve St začínáme, NJ jsem si přál, vidím to také 50/50, ale po našem včerejším zápasy kdy jsme hráli jak na drogách, asi musíte mít v kaťatech řádně nasráno. Megatone, tak se má předpověď vyplnila, těšíš se na sérii tak jako já :wink: ??

ja to vidím na hladký postup Devils, tvoje reči o 50/50 hovoria o tom, že nasraté má niekto iný :D

To 50/50 jsem uváděl ze slušnosti a také z jakési úcty k tomu, kolik bodů jste letos nasbírali a že jste skončil na 2. místě na Východě, ale samozřejmě že nepochybuji o tom, že Vám nakopeme prdele a potáhnete na dovču, to je snad jasné :box: :cinka: :box: :cinka: . Jestli se nám nikdo důležitý z pole nezraní, tak se máte na těšit, protože včera kluci ukázali že v PO půjdou po soupeři jako když týden nežrali (my totiž hráli PO již včera). Síla tohoto týmu je drtivá, snad jen Was a Chic když jim to hodně sedne nám můžou konkurovat. V ZČ jsme to nemohli naplno rozvinout, tam se píská prazvláštně, naopak včera bylo pouštěno prakticky vše (i sudí to vzali již jako match PO), mělo to neskutečný spád a nám to moc šlo !!!!
ENGLAND-PHILLY píše:To 50/50 jsem uváděl ze slušnosti a také z jakési úcty k tomu, kolik bodů jste letos nasbírali a že jste skončil na 2. místě na Východě, ale samozřejmě že nepochybuji o tom, že Vám nakopeme prdele a potáhnete na dovču, to je snad jasné! Síla tohoto týmu je drtivá, snad jen Was a Chic když jim to hodně sedne nám můžou konkurovat.
Ja proste playoff milujem :-D :good:

Tak ja se tesim na kazdy zapas a je jedno s kym to je. Rozhodne se nijak nebojim, bojim se spis o Polsko, Iranu a jeste par jinejch veci me tizi na srdci ale to jestli vyhrajeme na zapasy 4:0 nebo 4:3 me je docela sumak :) Musim rict ze souper nejste uplne idelani, vic nez vysledku se bojim ze primitivove s bibrem jako je Carcilio, Laperier, Pronger nebo Richards se nebudou stitit umyslne nekoho zranit. Spis se bojim o zdravi lidskych jedincu nez pripadne prohry. Takze asi tolik k Engladovi

Ted pro znalce ktere zajima hokej a ne krev, ostatni at jdou sledovat K1 nebo jak se to mordovani v kleci jmenuje. To ze vcera hrali nasi hosi na vyhru svedci ze se neboji niceho a nikoho a jak bylo receno v prenosu, vcera se odehralo potencionalni semifinale a je tedy jen dobre ze vyhodu domaciho prostredi pro druhe kolo jsme uhajili. Ono uz je jedno na koho se narazi mezi Philthou a B´s neni takovej rozdil (to si jen nekteri jedinci namlouvaji) navic bych se vic bal Raska nez tymu kde hraje Leino vedla lejna. Jsem zvedavej jak zahreje Kovy. Doufam ze to bude ten Game-changer ve ktereho jsme vsichni doufali a za ktereho jsme obetovali naseho oblibence BergFORCE. May the Force be with you/us :twisted:
Tak samo, já doufám že u Vás pár debílků skončí s otřesem mozku, rozbitou hubou, zlomenou líční kostí či něčím dalším, Broad Street Bullies přicházejí, připravte si brnění, jinak nepřežijete !!!!

BONES and BLOOD !!!!
ENGLAND-PHILLY píše:Tak samo, já doufám že u Vás pár debílků skončí s otřesem mozku, rozbitou hubou, zlomenou líční kostí či něčím dalším, Broad Street Bullies přicházejí, připravte si brnění, jinak nepřežijete !!!!

BONES and BLOOD !!!!
tezko verit ze si vystudoval vysokou, ach jo. Opravdu hodnotny prispevek
ENGLAND-PHILLY píše:Tak samo, já doufám že u Vás pár debílků skončí s otřesem mozku, rozbitou hubou, zlomenou líční kostí či něčím dalším, Broad Street Bullies přicházejí, připravte si brnění, jinak nepřežijete !!!!

BONES and BLOOD !!!!
megaton píše:
navic bych se vic bal Raska nez tymu kde hraje Leino vedla lejna :twisted:
:lol3: :lol:
Já se nestačím divit, jaký z vás vypadávaj literární perly. :good:
megaton píše:

BONES and BLOOD !!!!
To víš, těžko něco jiného odpovědět na Tvoji jistě "hodnotnější", ale samo pravdivou a vcelku logickou úvahu o tom, jak budeme chtít někoho zranit a podobné bláboly. Jinak pro mě začíná defacto sezóna až nyní, ZČ je víceméně o hovně, takže teprve nyní pro mě začíná ta pravá NHL, takže se předem omlouvám až to krapet rozjedu, ale PO je to, o čem je hokej a teprve na tomto mi opravdu záleží, co se týče NHL. Tedy - nejprve zabít Kovalčuka, pak přerazit Brodeurovi hnáty a pak to již půjde samo, že ??

BONES and BLOOD !!!!
ENGLAND-PHILLY píše:
megaton píše:

BONES and BLOOD !!!!
To víš, těžko něco jiného odpovědět na Tvoji jistě "hodnotnější", ale samo pravdivou a vcelku logickou úvahu o tom, jak budeme chtít někoho zranit a podobné bláboly. Jinak pro mě začíná defacto sezóna až nyní, ZČ je víceméně o hovně, takže teprve nyní pro mě začíná ta pravá NHL, takže se předem omlouvám až to krapet rozjedu, ale PO je to, o čem je hokej a teprve na tomto mi opravdu záleží, co se týče NHL. Tedy - nejprve zabít Kovalčuka, pak přerazit Brodeurovi hnáty a pak to již půjde samo, že ??

BONES and BLOOD !!!!
tak po vcerejsim vykonu Carcilia jak hereckym (herecka lepsi nez Crosby) tak co nasledovalo potom kdy se snazil trefit vse a jakkoliv co melo bilej dres si iluze o tomto hraci nedelam. mohlo by se pokracovat s Prongerovou operaci brusli atd ale to bylo noseni drivi do lesa
toto bude nesmierne ťažké a vôbec si nemyslím, že by Philka mala ťahať za kratší koniec, je celkom možné že sa rozhodne až v siedmom zápase...
ENGLAND-PHILLY píše:
megaton píše:

BONES and BLOOD !!!!

BONES and BLOOD !!!!
Ak by si sa Philly miernil, nebolo by to ono. :D Ako vidím, téma Flyers-Devils bude mať vysokú sledovanosť. :yes:
tak vidím že se debata rozjela. Já jsem právě přišel z práce a první věc co byla jsem letěl na net se podívat koho máme. Vůbec nemám strach z těch tvrdých "hochů" naši kluci se jich ani náhodou nezaleknou a bitkaře máme daleko lepší ( Clarkson by seřezal Carcilla i toho šaška Lapierra na jednou) . V tvrdosti se necháme strhnout a budou to hráči Philly které to bude bolet!!!!!
Nehorázně se těším tato serie bude mít ku*va grády!!!!! Pojdme DEVILS !!!!!
LET THE SHOW BEGIN :box:
Ozaj, tak trochu mimo témy... Pripomente mi prosím kto chytá vo Philadlphii lebo nikde sa neviem dopátrať, vyzerá to ako by Flyers nemali brankára :ja_neviem:
REMEMBER THIS?
Tak čo sa týka výsledkov s Letcami v regular season, dovolím si skopírovať post jedného fanúšika:
Regarding the regular season record:
How many Devils starters missed games against the Flyers ?
Elias, Zubrus, Martin come to mind for missing a couple each.
Kovy played in one ?
Skoula one game ?
Clarkson missed how many ?
begbeee píše:Ozaj, tak trochu mimo témy... Pripomente mi prosím kto chytá vo Philadlphii lebo nikde sa neviem dopátrať, vyzerá to ako by Flyers nemali brankára :ja_neviem:
Kdo se namane. Náš GM je takový dobrák, že postaví do brány kohokoliv, kdo si sebou přinese výstroj a udrží se na bruslích.
Prý to na Parise a Kovalčuka v pohodě stačí. :D
este sa neodohral ani zapas a tu to zije,parada :good: radost citat niektore prispevky :lol: :lol: :lol: :lol:
ked uz mame flyers tak ma napadlo si zaspominat: http://www.youtube.com/watch?v=WVeqzYgTELk
naposledy nas tak nakopli(boli nakopaní) az sme vyhrali SC :wink:
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS