Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Dawe4 píše:
mt-svk píše: Filatov sa chytí. To je 100% istota.

Taktiež dúfam, že sa chytí Danny Fritsche (mimochodom, išlo mu to s Rickom Nashom). Určite sa presadí, je to kvalitný hráč, hold, posledné dve sezóny mu akosi nevyšli.
No rád bych ti věřil. :yes: A doufám, že se tvá jistota i potvrdí. :thumbsup:

Danny Fritsche? No ten hráč se mi líbil. Sezóny 2006-07 a 2007-08 nehrál vůbec zle. Je to bojovník a já takové hokejisty mám rád, ale nabízí se otázka a já pravděpodobně na ni ani nemám odpověď - Kam s ním v sestavě? Třetí lajna nebo čtvrtá lajna? Tam máme vcelku přetlak hráčů. Jen si to vem - Pahlsson, Dorrsett, Moreau, Murray, Mayorov, Káňa, MacKenzie, Boll, Clark, Blunden a plno dalších. Mladíci Kubalík nebo třeba ten Calvert. Poté tam spadne jeden z dvojice Umberger nebo Brassard. Bude to mít hoch těžké. Ale fandím mu.
Toho by som sa neobávala. Kým pri Hitchovej taktike mohli hrať dôležitú úlohu aj hráči so slabým korčuľovaním, v Arielovm systéme budú mať problémy. Takže ak nie v kempe, ešte na začiatku sezóny sa zbavíme niektorých hráčov.
mt-svk píše: Toho by som sa neobávala. Kým pri Hitchovej taktike mohli hrať dôležitú úlohu aj hráči so slabým korčuľovaním, v Arielovm systéme budú mať problémy. Takže ak nie v kempe, ešte na začiatku sezóny sa zbavíme niektorých hráčov.
Já bych už Hitche absolutně neřešil. Nemá to cenu. Je to minulost. Přišel nový trenér = všichni jsou na stejné startovní čáře. Je jasné, že hráči budou odpadávat a pročistí se to. Ale myslím, že všichni cítí, že mají velkou šanci a určitě během léta na svých nedostatcích zamakali. Takže já osobně se těším na přípravný zápasy a jsem velice zvědavý jak budou naši playeři bojovat o zákl. sestavu. A zatím opravdu nemá cenu řešit jestli ten nebo ten přesvědčí trenéra. Všechno se nám vykrystalizuje a to už brzy.
Dawe4 píše:
mt-svk píše: Toho by som sa neobávala. Kým pri Hitchovej taktike mohli hrať dôležitú úlohu aj hráči so slabým korčuľovaním, v Arielovm systéme budú mať problémy. Takže ak nie v kempe, ešte na začiatku sezóny sa zbavíme niektorých hráčov.
Já bych už Hitche absolutně neřešil. Nemá to cenu. Je to minulost. Přišel nový trenér = všichni jsou na stejné startovní čáře. Je jasné, že hráči budou odpadávat a pročistí se to. Ale myslím, že všichni cítí, že mají velkou šanci a určitě během léta na svých nedostatcích zamakali. Takže já osobně se těším na přípravný zápasy a jsem velice zvědavý jak budou naši playeři bojovat o zákl. sestavu. A zatím opravdu nemá cenu řešit jestli ten nebo ten přesvědčí trenéra. Všechno se nám vykrystalizuje a to už brzy.
Čítala som, že veľa hráčov makalo najmä na svojom korčuľovaní. :D
Som rada, že je tu Arniel, ktorý má dobrú komunikáciu s hráčmi.
No a máme tu další prohru našich mladíků na turnaji. A musím říci, že krutou. Nakonec jsem prohráli i s Carolinou, která nás rozdrtila 8:1. Kdo se předvedl v drese hurikánů byl Jeff Skinner. Blýskl se pěti body a řídil dnešní demolici. Pokud byl minulý zápas kritizován Gill tak Jason Missiaen sice kryl 42 střel, ale přesto je považován za velkého viníka prohry. Takže jak tak koukám naši brankáři se moc nevytáhli. A je zajímavý podívat se na poměr střel po první třetině - 22:5. No asi jsme fakt hráli dobře. :D V utkání nám chyběli Ryan Johansen a Matt Calvert a tak třeba by to mohlo vypadat i jinak kdyby nastoupili. A také Savard, který má něco s nohou. No je zbytečné se dále rozepisovat. Turnaj jsme absolutně nezvládli a zítra budeme se Stars bojovat o sedmé místo.
Dawe4 píše:No a máme tu další prohru našich mladíků na turnaji. A musím říci, že krutou. Nakonec jsem prohráli i s Carolinou, která nás rozdrtila 8:1. Kdo se předvedl v drese hurikánů byl Jeff Skinner. Blýskl se pěti body a řídil dnešní demolici. Pokud byl minulý zápas kritizován Gill tak Jason Missiaen sice kryl 42 střel, ale přesto je považován za velkého viníka prohry. Takže jak tak koukám naši brankáři se moc nevytáhli. A je zajímavý podívat se na poměr střel po první třetině - 22:5. No asi jsme fakt hráli dobře. :D V utkání nám chyběli Ryan Johansen a Matt Calvert a tak třeba by to mohlo vypadat i jinak kdyby nastoupili. A také Savard, který má něco s nohou. No je zbytečné se dále rozepisovat. Turnaj jsme absolutně nezvládli a zítra budeme se Stars bojovat o sedmé místo.
Za to môže Hitch. :bitka3:
yzy: A tomu se jako mám smát, jo? Tak tedy haha haha. Spokojen?
Nie, ty sa tomu nemáš smiať. Smiať sa tomu majú ostatní.
Ale nevadí, Voráček, Brassard, Russel, Filatov a ostatní budú už čochvíľa patriť k najlepším v NHL.
Víte co? Já na tyhle narážky a blbé kecy kašlu. Není mi deset, abych se tady s vámi dohadoval o pitomostech. Nashle.
yzy19 píše: Za to môže Hitch. :bitka3:
Počúvaj ty múdra hlava, koľkokrát si tvrdil, ako vám škodí Gretzky ako tréner. Čo aj bola pravda, keďže sa po príchode Tippeta vaša hra absolútne zmenila, pritom vaša zostava bola prakticky rovnaká. Ale keď na to v prípade Columbusu poukážem ja, už to pravda nie je? Ak by si si všímal Columbus viac, videl by si, že už pod Noelom sa naša hra rapídne zmenila k lepšiemu. Pritom Arniel vie výborne komunikovať s hráčmi a vyznáva útočný štýl hokeja, čo viac pasuje na novú NHL.
Turnaj nám skrátka nevyšiel, stáva sa. Netreba sa vyhovárať len na brankárov, tím ako celok nehral až tak dobre. Dôležitý bude kemp a najmä sezóna.
Mimochodom, jediný Moore sa z tohto tímu môže pozrieť do hlavného tímu. Zvyšok pôjde buď na farmu, alebo do junioriek. A rok je u mladých hráčov dlhá doba.
Doplnok, na turnaji bola trénerskou dvojicou Rob Riley, Brad Larsen.
begbeee píše:Nie, ty sa tomu nemáš smiať. Smiať sa tomu majú ostatní.
Ale nevadí, Voráček, Brassard, Russel, Filatov a ostatní budú už čochvíľa patriť k najlepším v NHL.
Tomu sa môžeš smiať tak ty a yzy.
Len taká malá poznámočka, odhliadnuc od toho, že tebou vymenovaní hráči už preukázali v NHL svoje kvality, ani jeden z nich na turnaji nehral.
Dawe4 píše:Víte co? Já na tyhle narážky a blbé kecy kašlu. Není mi deset, abych se tady s vámi dohadoval o pitomostech. Nashle.
Máš pravdu Dawe, ale čo čakať? S rozumom batoľata sa robia vtipnými. :D
mt-svk píše:
Dawe4 píše:Víte co? Já na tyhle narážky a blbé kecy kašlu. Není mi deset, abych se tady s vámi dohadoval o pitomostech. Nashle.
Máš pravdu Dawe, ale čo čakať? S rozumom batoľata sa robia vtipnými. :D
:cool: :good: :thumbsup:
:backtotopic: c.
Ako hodnotíte vystúpenie vašich nádejí na nováčikovskom turnaji v Traverse city?

1. Wild,
2. Red Wings,
3. Hurricanes,
4. Lightning,
5. Rangers,
6. Stars,
7. Blues,
8. Blue Jackets 4 0-4-0 .000 8:23 124PIM
begbeee píše:Ako hodnotíte vystúpenie vašich nádejí na nováčikovskom turnaji v Traverse city?

1. Wild,
2. Red Wings,
3. Hurricanes,
4. Lightning,
5. Rangers,
6. Stars,
7. Blues,
8. Blue Jackets 4 0-4-0 .000 8:23 124PIM
Vytvor Begbee tému v Ostatné a nedávaj to provokatívne tu. Turnaj sú len štyri zápasy, dôležiotá bude sezóna. No a som zvedavá na ten váš "útok" na SC (čítaj, maximálne druhé kolo :D).
Tak nakonec ani poslední zápas na turnaji mladíkům nevyšel a prohráli jsem ho 2:5 s Blues. Nakonec jsme obsadili krásné poslední místo :) Ale tak jak řekla mt-svk byly to jen čtyři zápasy a tak si z toho nedělejme hlavu.
Myslím, že někteří hráči ukázali, že jsou dobří. Chvála šla na letošní čtyřku draftu Johansena, Chrise Francise a nebo na bojovnost Kubalíka. U něho jen škoda, že nenavázal bodově na první zápas. A nebo obránce Savard nezahrál špatná utkání.
Zkrátka byla to jen příprava a u ní nejsou důležité výsledky i když přiznávám výhry vždy potěší. Ale i z prohry si můžeš odnést plno poznatků do budoucna. Kemp už klepe na dveře a sezóna se nám blíží. Příští týden se rozehrají přípravné zápasy a tak o zábavu bude zase postaráno.

PS: Na provokativní a puberťácké příspěvky nereaguji a tak prosím nezas*rejte nám s nimi topic.
Však sa normálne pýtam, týka sa to Colombusu. Často čítam o veľkých talentoch Colombusu, tak som chcel vyjadrenie niekoho zainteresovaného. Ďakujem.

Druhé kolo playoff v budúcej sezóne bude stále 2x viac ako výkon Blue Jackets v celej histórii klubu :-P
Dawe4 píše:Tak nakonec ani poslední zápas na turnaji mladíkům nevyšel a prohráli jsem ho 2:5 s Blues. Nakonec jsme obsadili krásné poslední místo :) Ale tak jak řekla mt-svk byly to jen čtyři zápasy a tak si z toho nedělejme hlavu.
Myslím, že někteří hráči ukázali, že jsou dobří. Chvála šla na letošní čtyřku draftu Johansena, Chrise Francise a nebo na bojovnost Kubalíka. U něho jen škoda, že nenavázal bodově na první zápas. A nebo obránce Savard nezahrál špatná utkání.
Zkrátka byla to jen příprava a u ní nejsou důležité výsledky i když přiznávám výhry vždy potěší. Ale i z prohry si můžeš odnést plno poznatků do budoucna. Kemp už klepe na dveře a sezóna se nám blíží. Příští týden se rozehrají přípravné zápasy a tak o zábavu bude zase postaráno.

PS: Na provokativní a puberťácké příspěvky nereaguji a tak prosím nezas*rejte nám s nimi topic.
Na begbeeho ani reagovať nejdem.

Niekedy je v príprave lepšie prehrať a vďaka tomu zistiť nedostatky, ako vyhrávať a zaspať na vavrínoch. I keď najlepśie by bolo vyhrávať a pritom si uvedomiť nedostatky. :D
Čo sa týka Kubalíka, čítala som, źe v druhom zápase nehral nič moc, v ďalších neviem.
Neviem prečo tu všetci rýpu do Jackets. Bezvýznamný turnaj, ktorý toho, úprimne, moc nenapovedá.

Ale tie dovody budú, rátam, hlbšie.
Weiwuer píše:Neviem prečo tu všetci rýpu do Jackets. Bezvýznamný turnaj, ktorý toho, úprimne, moc nenapovedá.

Ale tie dovody budú, rátam, hlbšie.
To je jednoduché, mnohým sa nepáćilo, keď som poukázala na hlavný problém v Jackets - Hitcha. Berú to ako výhovorku, pritom akosi rýchlo zabúdajú, aké problémy môže urobiť tréner v kabíne a čo môže spraviť s tímom jeho výmena. No a nemožno zabudnú na to, źe Jackets nie sú v Čechách a najmä na Slovensku (vieme prečo :D) populárni.
Toto podľa mňa nikomu nevadí, skôr to, že o tom neustále trepete a potom si z toho niektorí robia posmešky, čomu sa nečudujem. Neber to v zlom, ja proti vám nič nemám. :wink:
Getzo5 píše:Toto podľa mňa nikomu nevadí, skôr to, že o tom neustále trepete a potom si z toho niektorí robia posmešky, čomu sa nečudujem. Neber to v zlom, ja proti vám nič nemám. :wink:
Hovorím o tom iba vtedy, keď musím reagovať na niektoré totálne nezmysly, čo píšete o Columbuse. A keď píšem nezmysly, mám na mysli NEZMYSLY :!:
mt-svk píše:Hovorím o tom iba vtedy, keď musím reagovať na niektoré totálne nezmysly, čo píšete o Columbuse. A keď píšem nezmysly, mám na mysli NEZMYSLY :!:
Mám skôr pocit, že to píšete takmer pravidelne bez ohľadu na to, či je pre niekoho nepostup do PO pre CBJ nezmysel, alebo nie. Mne je to v podstate jedno, ale obe strany by mali niečo pochopiť. Tá vaša, že sa s tým neoplatí začínať pokým sa neuvidí ako bude Columbus hrať pod Arnielom a potom diskutovať, t.j. minulosť nechať minulosťou. A tá druhá strana môže zatiaľ dospieť... Ak budú žartíky pokračovať? Tak si pre zmenu vaša strana musí uvedomiť, že nevznikli z ničoho a jednoducho sa k nim správať tak ako popisuje Dawe, ignorovať ich, prípadne vtipne a neurážlivo :!: (tým nechcem povedať, že ste niekedy reagovali inak atp.) kontrovať, čo nikdy nezaškodí zdravej diskusii pokiaľ je to správne pochopené. World peace, boards peace :angel:

Aby som sa ešte vrátil k citátu, tak to píšETE by som ako reakciu na mňa nabudúce vynechal/vetu preformuloval, díky :smile03:
Getzo5 píše:
mt-svk píše:Hovorím o tom iba vtedy, keď musím reagovať na niektoré totálne nezmysly, čo píšete o Columbuse. A keď píšem nezmysly, mám na mysli NEZMYSLY :!:
Mám skôr pocit, že to píšete takmer pravidelne bez ohľadu na to, či je pre niekoho nepostup do PO pre CBJ nezmysel, alebo nie. Mne je to v podstate jedno, ale obe strany by mali niečo pochopiť. Tá vaša, že sa s tým neoplatí začínať pokým sa neuvidí ako bude Columbus hrať pod Arnielom a potom diskutovať, t.j. minulosť nechať minulosťou. A tá druhá strana môže zatiaľ dospieť... Ak budú žartíky pokračovať? Tak si pre zmenu vaša strana musí uvedomiť, že nevznikli z ničoho a jednoducho sa k nim správať tak ako popisuje Dawe, ignorovať ich, prípadne vtipne a neurážlivo :!: (tým nechcem povedať, že ste niekedy reagovali inak atp.) kontrovať, čo nikdy nezaškodí zdravej diskusii pokiaľ je to správne pochopené. World peace, boards peace :angel:

Aby som sa ešte vrátil k citátu, tak to píšETE by som ako reakciu na mňa nabudúce vynechal/vetu preformuloval, díky :smile03:
Vieš Getzo, na niektoré veci sa už ani kontrovať nedá. Bohužiaľ, pravda je taká, že niektorí fakt potrebujú dospieť.
Čo sa týka Arniela, neviem, ako pod ním budeme hrať, ale viem, že psychicky pomôže mnohým hráčom. Najmä mladým.
S Hitchom pravdu nemáš, ale už to rozoberať nebudem, je, ako správne napísal Dawe, minulosť. :D
Chcem sa ospravedlniť za provokačný príspevok, no nedalo mi to a po pravde som čakal, že mt-svk niečo s Hitchom napíše. Tak som ju chcel predbehnúť. No možno som sa mýlil. A ten turnaj mladíkov a pod. to o ničom ešte nehovorí, takže zas z toho si ťažkú hlavu robiť netreba..
yzy19 píše:Chcem sa ospravedlniť za provokačný príspevok, no nedalo mi to a po pravde som čakal, že mt-svk niečo s Hitchom napíše. Tak som ju chcel predbehnúť. No možno som sa mýlil. A ten turnaj mladíkov a pod. to o ničom ešte nehovorí, takže zas z toho si ťažkú hlavu robiť netreba..
A čo má Hitch s Traverese cupom a mladíkmi, ktorí naň boli nominovaní? :shock: :D
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE