Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Atlantik píše: Tak ano, tu situaci proti MTL jsem videl i live a libil se mi jeho pristup :thumbsup: Ale prece jen mi Kovalchuk casto prijde, ze ma nekdy klasicke "ruske" symptomy. Neochotne brani, nebo se mu nechce stridat, hraje prilis individualne a ty jeho pozadavky ohledem smlouvy... Ale tak nechci ho zas nejak odsuzovat, neni pro mne zadnym trnem v oku, jen ho proste nemam prilis v oblibe a to je snad normalka...
tak to urcite ma svoje neduhy obvzlaste ty dlouhy stridani me nekdy nervujou. Braneni po nem nikdo nikdy nechtel tak zadnej div ze se mu nechce a ani mu to moc nejde ostatne jak uz jsem tu jednou psal, Lemaire kdysi o Gaborikovi rekl ze vazat jeho ofenzivni schopnosti povinostmi v defenzive je mrhani jeho talentem a myslim ze u nekterych hracu to tak i je ale Zach je pro me porad jasnou volbou a urcite to je komplexnejsi hrac.
tak jsem cetl, ze nemame na pristi rok podepsanou smlouvu s zadnou farmou. Prioritou je Lowhell ale Lou Lam nevylucuje navrat do Albany k River rats a pry ani ze se farma presune do New jersey asi na treninkovej stadion nebo kam. Nebo do trentonu a trenton nekam jinam. Jinak to podlouhe dobe vypada na Play off i v AHL a navic sytem kterym ted hraje Lowel pod trenerem Johny Macem je pry utocny a oku lahodny a tak nejak tusim ze pokud se nepovede tento rok PO tak by se mohl Mac ukazat pristi sezonu v New Jersey. Coz vzheledem k tomu ze se da pocitat ze se mnozi z mladych ukazi v prvnim tymu nemuselo byt na skodu. Osobne si predstavuji ze blizko k tymu bodou mit Eckford, Corrente namisto Mottaka a Skouly a v utoku se predvede Swift a Halischuk pocitam uz take s Zhakovem a Fraserem a nesmime zapominat na svedy Tedenby a Josefson i kdyz ty bych videl pristi rok mininimalne z pocatku na farme. Budoucnost se jevi zatim dobre.
Tedenby by už mal bodúci rok hrať aspoň 50% zápasov prvého mužstva. Samozrejme ak nebude totálna mimo.
Patrice Bergeron :clap:
tak jsme asi tam kde jsme byli pred olympiadou. tedy v :butt: za dva zapasy jeden gol? s takovejma hracema? nevim jak z vas ale ze me se pomalu stava pesimista. na zmenu trenera je pozde, i kdyz s Lou Lamem si nemuze bejt jeden nikdy jistej ale ten tym hraje jak kdyby byli washington a meli svoje jisty a setrili se na PO. s takovouhle daleko nedojdou.
Ale no tak... Chapu, ze vysledek 0-1pp nastve. Je fakt, ze vas vykon byl o nicem a nekteri vasi hraci zustavaji daleko za ocekavanim.
Ale zas, hrali jste proste proti Bostonu a tam s necim takovym musite pocitat. Prave kvuli takovym zapasum a vysledkum radsi nechci aby jsme chytli Boston v playoffs, protoze kdo se ma pak na to divat? Ta jejich tuha obranna linie se neprorazi vubec lehko, parkrat jsem Bruins v posledni dobe sledoval. A reknu to takhle, vubec jsem nemel z konecneho vysledku radost. Zajedno, uz pred zapasem jsem si rikal, proboha jen at tam neni remiza... A pak, radsi bych mozna byl, kdyby vyhrali Devils, mne ten ultradefenzivni Boston leze na nervy cim dal vic. Ale sleduji i Ottawu a muj nazor je takovy, ze by jsme se ji meli v playoffs taky radeji vyhnout. Da se cekat, ze 2.tym z Atl.divize narazi prave na Sens a oni hrajou velmi dobre, dnes si napr. uplne zaslouzene vyslapli na WSH... Takze doufam, ze divizi nakonec vyhraje PIT a vy si "uzijete" Ottawu a tam davam Senatorum minimalne 50 procent na uspech!
tak po trochu delší nemoci jsem začal opět sledovat dění v týmu.... no posledních 5 zápasů jsem znal jenom výsledky a tedka se mrknu na sestřihy.
no Megatone máš pravdu goly fakt nedáváme a hráče na to určitě máme!!
Mám otázečku všiml jsem si že Rolston i Salvator maji plexi....to je nějake nařízení klubu nebo proč ho nosí nevíte někdo něco o tom?? zkusím se mrknout na weby jestli tam o tom něco není
tak Salvador ho ma uz dyl a nosi ho (ted nevim jestli jsem to uz tady nepsal) od ty doby co ho nekdo trefil pod oko a vyjdaril se v tom smyslu ze to bere jako posledni varovani a zacina nosit plexy. rolston proc ho ma nevim, doufam ze zkousi novej zamerovaci system nebo tak neco.
megaton píše:tak Salvador ho ma uz dyl a nosi ho (ted nevim jestli jsem to uz tady nepsal) od ty doby co ho nekdo trefil pod oko a vyjdaril se v tom smyslu ze to bere jako posledni varovani a zacina nosit plexy. rolston proc ho ma nevim, doufam ze zkousi novej zamerovaci system nebo tak neco.
jo díky za info :good: .... no jsem podobný případ jako Salvator taky jsem hrál hokej bez plexi až jsem jednou dostal pukem do oka tak jsem si ho raději dal.
Jinak s tím Rolstonem se ti to povedlo :D :D
jeste perlicka k nasemu "vykonu" Elias dostal po rozhodujicim gole medvedu trest do konce utkani za kecy. nevim jestli to znamena ze nehraje pristi zapas .
megaton píše:jeste perlicka k nasemu "vykonu" Elias dostal po rozhodujicim gole medvedu trest do konce utkani za kecy. nevim jestli to znamena ze nehraje pristi zapas .
jestli dostal do konce tak by podle mě v dalším zápase hrát neměl
Eliáš si na chvilku asi spletl NHL s extraligou :D
martin83 píše:Eliáš si na chvilku asi spletl NHL s extraligou :D
trochu mam pocit ze vsichni v Jersey si mysli ze hrajou extraligu (teda alespon nasazeni tomu odpovida)
Furt ale máte dva týdny na to dát se dohromady.
ted jsem nasel statistiku nekterych ostatnich tymu ktere jiz maji play off jiste tak to snad neni tak zly
New Jersey: 4-3-3
Pittsburgh: 4-3-3
Washington: 5-2-3
Chicago: 3-5-2
Vancouver: 5-3-2
San Jose: 4-5-1
http://www.facebook.com/group.php?gid=108020299222767 Kampan aby se Pat Burns dostal do Sine slavy dokud ma cas tuto poctu prijmout. Pridejte se !!!
tak toto sa neda nazvat nahoda alebo smola..to je proste fakt..nedokazeme udrzat vedenie alebo rozhodnut zapas skor..kde su tie zapasy z prvej polovice sezony ked sme mali len vitaznu statistiku po vedeni v prvej a druhej tretine?? zapas to bol fajn,prvu tretinu sme dominovali-len sme vytazili jediny gol..v druhej sa zas hra odohravala vacsinou v nasom obrannom pasme ale s par sancami chicaga si v pohode poradil brodeur.v tretej tretine som cakal tlak chicaga,ale ten neprichadzal a v pohode sme mohli rozhodnut.k tlaku sa dostali az 3 min pred koncom,ale tam zo 2-3 krat kuzelne podrzal brodeur..len ako obvykle 2 min pred koncom tam nabehne utok v zlozeni kovalchuk-elias-zharkov-maju problem vyhodit puk na co mali asi 2 ciste moznosti,ked ho uz vyhodili po superovu modru,aj tak nestihli prestriedat :bitka3: a z dalsieho tlaku kde nevladali strelil versteeg gol(samozrejme si to tam nechytatelne tecol mottau).. proste myslim ze na zaver by mali byt na lade iní hraci,pretoze golove vedenie v poslednych minutach stracame casto co neni nahoda. v predlzeni sme mali zas viac sanci a najazdy uz su loteria,, inak neda mi nespomenut skoulu..viem ze poslednu sezonu u wild ho na forach kritizovali ze kiksuje a aj v pitt vraj robil chyby.. podla mna hra u nas dobre, sice obcas je mimo poziciu a prepadne ale oproti tomu co dokazovali nasi povodní obrancovia pocas sezony je uplne neviniatko.
musim rict ze je to ted az na par chvil same zklamani. obvzlaste ty prohry kdy vyrovnani prijde v zaveru mi velmi pripominaji lonsky neuspech. Jedine co je na tom dobre je ze tentokrat narozdil od lonska neocekavam v PO uspech. Skoula je zatim opravdu docela dobry a v teto sezone zatim nas nejlepsi sesty bek. Ja nevim jak jsem byl z pocatku nadsenej u Lemaira tak ted ziskavam zcela opacnej pocit. Taky jsem mon nechapal proc minutu pred koncem je lajna s hracem ktery nerad brani a s novackem a s kridlem na centu (na druhou stranu mu to tam docela jde) Proc tam nebyl Nieds, McAm a treba a treba ten Elias? Tym mame plny ofenzivnich hracu a nejsme schopni dat vic jak gol za zapas? kdyby to byl gol za tretinu tak vyhrajeme kazdej zapas protoze a to i presto ze na Motaka se to snadno haze, obrana neni nas problem. S takovym tymem kde jsou dva 40ti golovy strelci, 3 az 5 tricetigolovych hracu proste musime dat vic nez jeden gol za zapas.
no co k tomu říct... včechno tady napsal megaton a dunim.... fakt dáváme ku*evsky málo golu :-( a ty goly v posledních chvílích zápasů to je fakt k zbláznění a taky mi to připomíná minule PO s Canes ( když si na to vzpomenu tak ještě ted mi stojí vlasy na hlavě :cry:
ted nic nedeje a casto se tak na forech probira zda se Kovy podepise. Podle me je ta sance velmi mala. Je jasne a pochopitelne, ze bude chtit dlouhodobou smlouvu (7 a vice let) a bude chtit kolem 8 mil za sezonu v tymu kde bude mit sanci vyhrat Cup. To je asi nas jedinej plus (ze hrajem rok co rok PO) ale taky musime podepsat Martina, Clarksona a hlavne za rok Pariseho. Pokud by se nejakym zazrakem podarilo zbavit Rolstona a Pandolfa pak by sance na prodlouzeni s Iljou byla vetsi ale bohuzel se zda ze po sezone u nas konci. Mozna by se tak Lou Lam mel zamerit na cenra a obrance a snazit se privezt treba Plekance a Hamhuise.
u loua nikto nikdy nevie :) ale nevidim dovod preco by ilja podpisoval u nas..naco by odmietal 100 mil v atlante? urcite nie preto aby tento rok vyhral sc :D on si v lete pekne rozmysli kde a za kolko stravi ,,zvysok,, kariery..sanca ze u nas je minimalna.. pri konkurencii ostatnych a pri tom ze si ho v momentalnej situacii nemozeme ani dovolit zaplatit to je utopia aj keby chceli obe strany :ja_neviem: takze skor by som sa zameral ako spomina megaton na clarksona a martina..v tom mame vyhodu,ze boli zranení a ich cena poklesla-snáď. clarkson si aj tak bude pytat nieco take co ma zubrus a okolo 3 mil to bude(ked si clovek este predstavi co podpisal ott v dallase) martin neviem ci bude chciet ostat,dufam ze ano ako spravny devil :twisted: u nas by mohol dostat tych 5mil. na volnom trhu by sa asi zrejme nasli blazni co by mu dali kludne aj 6..snad sa prejaví lojalita. s martinom by bola nasa obrana komplet,ved hraci ako greene,white,salvador mozu byt top 4,plus fraser,corrente,salmela..v pripade potreby by sa dal urcite lacno podpisat aj skoula,alebo podobny hrac..hlavne by mal corrente dostat vacsiu sancu,pretoze rok od roku sa zlepsuje a tuto sezonu nesklamal.
Utok to bude zlozitejsie..hlavne jadro je podpisane,tak ako aj predchadzajuce 2 roky,takze vela zmien nebude..ked som ratal s podpisom clarksona a martina tak to vychadza ze pod stropom nam ostane nieco vyse 7 mil(len nam budu chybat nejaki centri) dost stropu pomohol odchod oduyu.pando by sa dal poriesit smer farma co je dalsich 2,5 mil k dobru.pre mna osobne by to bola skoda pretoze on je pre mna takym symbolom devils..len naviazat na vykony z pred 2 rokov sa mu darilo tuto sezonu len po zranenie a odtedy je mizerny ako minuly rok :-( takze,mozno by sa ten ilja dal volako financne poriesit,keby sa velmi velmi chcelo..len ci maju devils peniaze na naplnenie platoveho stropu je uz o inom.. ilja za 8 by teda mozno siel s tym ze pri podpise pariseho by tam boli moznosti na jeho zaplatenie.. zmluvy koncia nielen salvadorovi whiteovi, rolstonovi,ci langenbrunnerovi aby to vyslo...to je vsetko na louovi(ake zmluvy budu mat vtedy ostatní hraci)takze je to vo hviezdach.ilju by som rad videl v tíme aj nadalej ale stalo by nas to vela-pre mna osobne nepodpisat...(ak sa tak stane stazovat sa nebudem)..radsej by som sa sustredil na poriadneho,mozno aj trosku preplatenejsieho 4 milionoveho 2nd line centra..plekanec by bol uzasna posila pri sucastnej vykonnosti,len ci to dokaze zopakovat,minula sezona je varovanie.. na farmu pridu josefson a tedenby ktorí uz pravidelne hraju swe ligu 2 respektive 3 roky..takze aj talent tam mame a brana by mala byt jasna,marty plus niekto.. danisa by som rad videl aj o rok,cital som ze by 2kou mohol byt mckenna z farmy(vytlacil frazeeho) ale predsa len marty ma vek a pri zraneni by to bola katastrofa.terajsej dvojke doverujem,len ci by chcel u nas este ostat :D uf sorry za sloh ale nuda je nuda tak som sa rozbehol..a aj tak sa teraz treba sustredit na PO..
jo dunime napsal si to celkem výstižně... rozhodně souhlas s tím že priority jsou pro náss podpisy Martina a hlavně CLARKSONA!!! ten kluk kdyby od nás odešel tak bych se asi zbláznil!! nehorázně jsem si ho oblíbil ( a jde vidět na zápasech že i místní fans-- vidím hodně dresů z jeho číslem v hledišti) je to pro mě TOP power forward ligy a navíc je to skvělý bitkař!! ale letoss se spíše soustředí na hru a jde to vidět!! prostě jeho styl hry se mi moc líbí
o Martinovi nemá smysl nic delšího psát = PODEPSAT !!
hráči jako Pelley a McAmmond jsou nahraditelní mladýma které už bych zapracovával....Josefsona bych naprášil do checking line bud s Tedenbym nebo jednoho nechal ve 4. brázdě ( nevím jak si vedou )
Obranu popsal dunim přesně....určitě chu vidět dalšího mojeho favorita Correnteho který na A tým má !!! ukázal to v přípravě a v pár zápasech ve kterých nastoupil.
No sice je na takové debaty možná brzo ale lepší že se tu něco píše než nic....každopádně já už se začínám soustředit na PO !
Josefson by to mozno v 3 utoku zvladol..uvidi sa v kempe..bolo by skvele keby sa uci od zajaca..
tedenby,nemyslim..to je hrac do prvych 2 utokov..maly rychly sikovny,dobry technik..myslim ze to bude nieco ako s bergforsom..1-3 roky na farme, kym nebude pripraveny-ak vobec bude..z jeho 78 kg a slabou defenzivou vela vody v 3-4 utoku nanamuti-zatial.-buduci rok s nim asi netreba ratat pre nhl. inak obaja odohrali cele sezony viac menej v swe lige (obaja cez 40 zapasov a mali sa mi mari okolo 20 bodov..skor ma zaujal Matthew Taormina - obranca 23 rokov-nedraftovany..ani som netusil ze ho mame ale v lowelli ma statistiky 72z 10g 36a 46b...neviete o nom niekto nieco?
K tomu Tedenbymu. Veľmi Vám závidím, že nešiel do Atlanty. Dlho sa špekulovalo, že v rámci trejdu príde k nám Tedenby a nie Cormier. Ale za Cormiera bol vysoko Rick Dudley (associate GM), ktorý Waddella presvedčil. Vážte si ho, že ho máte :), budúca hviezda NHL, tým som presvedčený. O Cormiera mám naopak obavy, že si to v hlave neurovná a dopadne veľmi zle...
Vše ukáže čass každopádně Tedenby by měl být jednou top6 forwardem
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG