Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Sakriš, tak jsem včera chtěl aby postoupili Rusáci, aby Richie a Prongy mohli chvíli odpočívat, néé, oni ještě musí sehrát 2 matche. To samé Kimmo. Naši 3 klíčový hráči, snad se nezraní a hlavně jim ke konci sezóny nedojde šťáva, protože jejich repre nefandím ale na PHILLY mi záleží převelice !!!!
Jsou to profící a případný úspěch je hodně nabudí a na nějaké bolístky nechá zapomenout ;)
Tak to vypadá že OH Prongy, Richie i Kimmo přežili ve zdraví, takže hupky šupky zpátky do klubu a - PPPPHHHHIIIILLLLLLLLYYYY :box: :cinka: :box: :cinka: !!!!
Az do konce zakladni casti nas ceka vrazedny program. Jedeme nonstop utery-ctvrtek-sobota-nedele... :cinka:
Za měsíc a 1/2 odehrajeme 22 zápasů, slušná porcička, alespoň budeme do PO řádně rozehraní !!!!
It's believed the Philadelphia Flyers are trying to make room to take on Predators defenseman Dan Hamhuis.
Emery konec sezony, mozna konec uplnej.... :?
Golmana nutně potřebujem a jsem zvědavý co Holmy vykutí. Michaelovi bych věřil, ale Boucher je katastrofální...

Jinak dneska kluci nezklamali a přivezli z Tampy povinné body, Richards je po olympiádě ve formě ;)
No tak to je začátek po OH jak z říše snů, ta 3. tř. byla dobrá jízda :clap: :clap: . No nyní je to jasné, musí zkrátka přijít gólman a utvořit dvojici s Leightoňákem, jinak to nepůjde !!!!
myslim ze to se nepodari. jedine ze by Vokuon chtel opustit floridu coz asi nebude chtit. ale jeden nikdy nevi. jineho kvalitniho golmana k dispozici nevidim
megaton píše:myslim ze to se nepodari. jedine ze by Vokuon chtel opustit floridu coz asi nebude chtit. ale jeden nikdy nevi. jineho kvalitniho golmana k dispozici nevidim
Vokoun pry sepsal maly seznam tymu, kam by byl ochoten zamirit (melo by se jedna o tymy s nadeji na uspech ve SC).

jeste bychom museli premluvit nekoho od nas s vysokym platem. Ja bych klidne pustil i Cartera. Kdyby k tomu treba prihodili Dvorku... hmmmm
Vokoun podle mě vyloženě chce opustit Floridu, příští rok se sním už nepočítá a šance na PO je mizivá, to by byl fakt sám proti sobě...
My na tu Floridu prostě neumíme :hroza:
No, tak co říci na včerejšek. Co se týče hokeje, tak jsme prohráli, to se stane, předtím byla série 5-ti výher v řadě, to bych neřešil, nyní to zkusit u Máselníků a pak 4 matche doma. Co se týče TDL tak jsem v šoku, jelikož místo pod stropem bylo a nic. Obrana i útok jsou naprosto v poho, tam souhlasím s Holmym, že nebylo absolutně potřeba cokoliv měnit, ale že nepřišel nějaký veterán do branky, zkrátka pro jistotu, to nechápu. Nyní Leightoňák sice chytá skvěle, ale sakra my budeme potřebovat podržet v PO, jako jít tam s ním a Boucherem, to je fakt jen pro masochisty. Vždyť takový Roloson či Biron, co za ně asi tak NYI mohli chtít že se nějaký ten trejdík neuskutečnil ?? Byl to i jejich zájem se někoh zbavit. Jako je fajn že Holmy v rozhovoru říká, že Leightoňákovi plně důvěřuje, ale po 2 nepovedených zápasech PO bude říkat že ho zklamal, ale sakra co pak ?? Myslím že to je velká chyba vedení, zkrátka 1 zkušený gólman měl přijít, jako pojistka, jsem zklamaný, tento tým má všechny předpoklady pro to aby útočil na SC, snad to tato chyba všechno nezkazí !!!!
neziskani Rolosona je velka chyba. Biron je to samy co Bucher tedy z toho by nic nebylo ale Roloson uz jednou dokazal ze do finale SC tym dovezt umi. Na druhou stranu proc, ne. pokud se dostane do PO pro nas je to jedine dobre.
Tak to nahnevalo aj mna, ze neprisiel ziadny brankar. Ked uz nie Vokoun, co uz by bolo asi vela, tak ten Roloson bol k mani a ani protihodnota by nemusela byt prilis velka. Ked sa uz raz rozhodli zbavit Birona, asi by bolo divne teraz ho ziskat spat. Aj ked taky Jurcina a Was...

No nic uz, musime verit Leightonovi, ale predsa len sa treba na to pozerat objektivne. S takymto brankarom sa bude tazko utocit na SC. Boucher ma vcelku sklamal, cakal som od neho trosku viac. Inak obrana a utok ako pises :thumbsup: Skoda toho Emeryho, s nim ako 1 a Leighton backup, to by som sa na to pozeral trochu inak. Takto bude pre nas uspechom semi konferencie. Bohuzial.
tak jediné pozitivum,je asi pěkný hovňouskův(Leinův) fík,v jeho premiérovém zápase za Letce.....

no nic,Vokoun si bohužel drží formu z OH,ale jede se dál PHILLY!!! :cinka: :box: :cinka:
kajo píše:No nic uz, musime verit Leightonovi, ale predsa len sa treba na to pozerat objektivne. S takymto brankarom sa bude tazko utocit na SC.
asi tak....chyba vam tam bezkonkurencna brankarska 1tka...Leighton svoje kvality rozhodne ma, doposial ich nemohol prilis preukazat, bol v tieni hurikana Warda a ked sa uz dostal na par zapasov hore, nebolo to nijako osline..ale tak obrana jemneho vanku je o niecom inom ako u letcov...kazdopadne, v mojich ociach mi Leighton pride ako idealna brankarska 2jecka...bez TOP brankara to bude bieda...
Ja uz prestavam za ty roky mit silu to sledovat...

To je jak "Na hromnice o den vice". Kazdej rok do PO s nejasnym brankarem. A hra porad stejna, jakmile nehrajou na 100% stoji to za pendrek..

:v_hajzli:
AndyF píše:Ja uz prestavam za ty roky mit silu to sledovat...

To je jak "Na hromnice o den vice". Kazdej rok do PO s nejasnym brankarem. A hra porad stejna, jakmile nehrajou na 100% stoji to za pendrek..

Co se dá dělat, to je hold úděl nás fans Flyers;) Aspoň se oddělí zrno od plev na pozici fanoušků =) Někdy z toho tady děláme, jako bychom to snad mohli nějak ovlivnit :D
neis píše:
AndyF píše:Ja uz prestavam za ty roky mit silu to sledovat...

Co se dá dělat, to je hold úděl nás fans Flyers;) Aspoň se oddělí zrno od plev na pozici fanoušků =) Někdy z toho tady děláme, jako bychom to snad mohli nějak ovlivnit :D
A do toho cucet na to, jak rozhodci ku*vi tuhle hru. Notabene v kontrastu s tim, jak se piskala olympiada. :hroza:
To mě taky vytáčí, ale vybrali jsme si tým, který má z minulosti nálepku "zlí hoši" Takže musíme počítat s předsudky a stereotypy prakticky, možná příjde změna s novou generací, ale i to pochybuju, jelikož stereotypy se prakticky "dědí" ;) Viz. důkaz některé děti, píšící na forech nebo třeba NHLpro...
cepi píše:v mojich ociach mi Leighton pride ako idealna brankarska 2jecka...bez TOP brankara to bude bieda...
No tak Cepi on zatím Leightoňák chytá letos za PHILLY lépe než-li většina ostatních 1 v lize, vyrovná se absolutní špičce, Holmy v něm svojí důvěrou, kterou do něj vložil, objevil že je to velmi kvalitní gólman, který se zkrátka z nějakých důvodů prosadil až takto pozdě. Zkrátka prokázal že za nás jako 1 chytat může, ale problém je s tím PO, tam je to prostě o tlaku, který on nezažil, tam on zkrátka bude vědět že to stojí všechno na něm a že se rozhoduje teď a tady, tam není třeba ještě 30 zápasů jako v ZČ aby jsme s tím něco udělali. No uvidíme, záda mu jistí Brian Boucher, hlavní bude aby se nikdo nezranil, protože pak jsme již v totální prdeli. Co se týče kádru, tak se domnívám že patříme mezi TOP 5 ligy, nezbývá mi tedy říci než že dvojici Leightoňák-Bouchy bezmezně věřím a to fin SC uděláme, pak nechť se děje vůle Boží !!!!
Přesně tak, to co napsal cepi je předsudek. Leighton chytal jako pravá jednička a vytáhl tým ze sra*ek. Stačí se podívat zrovna na Thomase, celý život looser a po třicítce elita NHL...
Tak dneska jsme si to prohráli sami. Leighton sice chytal dobře, ale první a třetí gol :hroza: A druhý po hrubce v obraně...
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA